delüüüüü koptum vallayok yok büyümüş maşallah sabahtan bu yana
oyyyyyyyyyy yiyim seni kuzummmmmmmmmmm bende sanahoşgeldin kıssss nerdeydin anammm belki karşılaşırdık yaww ben sizin oralardaydım hani dün dedim ya
inşaallah cnm ya inşaallah
tamam cnm iyi geceler hayırlı haberlerle gel inşaallah yarın
muahh muahhh can hatice hahaha kurban olam saaaa benn
slm canlarim nasilsiniz???? hepinizi cok özledim
delü güldürdün beni
selam cnm hoşgeldin...
tamam cnm,yok dün küçük dedilerde zor okunuyo dediydiler ondan sordum...
ebuşum hoşgeldin tekrar cnm..ne bilim cano ince giyiniyom ama havada güzel aslında..gerçi bugün akşam üstü serinledi gene...
çok şükür cnm sen nasılsın?
ohh maşallah bayagı eerjin var demekkiiyidir canım nolsun gece çalışıyom gündüz çalışıyom hiç boş kalmıyom bu ara
kıslarr ne diicem,yarın hızır günleri başlıyo,ben ilk defa bişy yapıcam yarın.normal hıdrellez 6 mayıs ama bi gece öncesi yapılıyo.gülmeyin ama he tamam mı.tüm isteklerimi birer not kagıdına yazıp balkonda çamaşırlıga asıcam sabaha kadar kalıcak...biliyorum şuanda içinizden geçenleri...ama yapmak geliyo içimden.güzel Allahım sesimizi her halukarda duyar,beynimizden geçen en ince düşünceyi bilir ona şüphe yok,illa böyle şeyler yapmaya gerek yok isteklerimiz için bunu da biliyorum ama napim içimden bi ses yap diyo...
iyidir canım nolsun gece çalışıyom gündüz çalışıyom hiç boş kalmıyom bu ara
bene iyim saglun
cano valla havalar düzelmedi henüz ankara negüzeldi ya sıcacık buakşam yine soğuk çıktı offffffff
ince giyinme kuzum ben bugün yine hırka giydim valla
kıslarr ne diicem,yarın hızır günleri başlıyo,ben ilk defa bişy yapıcam yarın.normal hıdrellez 6 mayıs ama bi gece öncesi yapılıyo.gülmeyin ama he tamam mı.tüm isteklerimi birer not kagıdına yazıp balkonda çamaşırlıga asıcam sabaha kadar kalıcak...biliyorum şuanda içinizden geçenleri...ama yapmak geliyo içimden.güzel Allahım sesimizi her halukarda duyar,beynimizden geçen en ince düşünceyi bilir ona şüphe yok,illa böyle şeyler yapmaya gerek yok isteklerimiz için bunu da biliyorum ama napim içimden bi ses yap diyo...
ohh maşallah bayagı eerjin var demekki
maşallah bizim hatun formunda allahım emeklerini boşa çıkarmasın
allahım iyilik versin tubişim gittinmi doktora kuzum
Enerjiden değilde mecburiyetten naparsın ben cemile değilimki bi kerede tutturuyum
evet dün kadife kabanımı giyinmiştim ince ama yinede piştim heh dedim artık böyle gider..bugünde aynı giyindim.içime ince uzun kol penye..bide penye uzun yelegim vardı üşümedim aslında ama..ben dün salonda üşüttüm galiba cano,bide topuklularla hep dolaştım oturmadım belim bacaklarım agrıdı hep...
yok anam dahada soğuycakmış bi düzelse artık
ya alışık değiliz topuklulara ister istemez etkileniyo vücut
buarada BONCUĞUMUN hepinize çok selamı var az önce mesaj çekti çok özlemiş bizi
bende özledim yaa
kızlar bu önümüzdeki aylarda aşılama yaptırmaya niyeti olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?