Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yok yok büyümüş maşallah sabahtan bu yana
delüüüüü koptum valla
oyyyyyyyyyy yiyim seni kuzummmmmmmmmmm bende sana
slm canlarim nasilsiniz???? hepinizi cok özledim

selam tubişim hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın canım

cano valla havalar düzelmedi henüz ankara negüzeldi ya sıcacık buakşam yine soğuk çıktı offffffff

ince giyinme kuzum ben bugün yine hırka giydim valla

kıslarr ne diicem,yarın hızır günleri başlıyo,ben ilk defa bişy yapıcam yarın.normal hıdrellez 6 mayıs ama bi gece öncesi yapılıyo.gülmeyin ama he tamam mı.tüm isteklerimi birer not kagıdına yazıp balkonda çamaşırlıga asıcamsabaha kadar kalıcak...biliyorum şuanda içinizden geçenleri...ama yapmak geliyo içimden.güzel Allahım sesimizi her halukarda duyar,beynimizden geçen en ince düşünceyi bilir ona şüphe yok,illa böyle şeyler yapmaya gerek yok isteklerimiz için bunu da biliyorum ama napim içimden bi ses yap diyo...

valla kuzu bana göre gülünecek bişe yok bunda herşeyden umut bekler olduk denemekten ne çıkar

cano valla havalar düzelmedi henüz ankara negüzeldi ya sıcacık buakşam yine soğuk çıktı offffffff

ince giyinme kuzum ben bugün yine hırka giydim valla

evet dün kadife kabanımı giyinmiştim ince ama yinede piştim heh dedim artık böyle gider..bugünde aynı giyindim.içime ince uzun kol penye..bide penye uzun yelegim vardı üşümedim aslında ama..ben dün salonda üşüttüm galiba cano,bide topuklularla hep dolaştım oturmadım belim bacaklarım agrıdı hep...

Derincim ebrarla konuştuk bu konuyu bizde.Bende yapmayı çok istedim ve araştırdım ama maalesef batıl olduğunu öğrendim.Ben yapmamaya karar verdim şahsen.Ama herkesin kendi takdiri:44:

canom biliyonmu bizde bunu kardelenle kaç gündür istişare ediyoruz yapıp yapmamakda kararsız kaldık galiba kardelenim yapmıycakda bende halen iki arada bi deredeyim .ilk defa böyle oldum naapsakki

benimde içimden yapmak geliyoyaaaaaaaa

yok anam dahada soğuycakmış bi düzelse artık
ya alışık değiliz topuklulara ister istemez etkileniyo vücut

buarada BONCUĞUMUN hepinize çok selamı var az önce mesaj çekti çok özlemiş bizi
bende özledim yaa

ayy cnm ya sende çok slm söylersin ablam ne zaman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…