amin cümlemize ablam, yok gitmedim gitmicemde bidaki ayi beklicm
anladım canım hayırlısı olsun inşallah hiç gerek kalmasın gitmene bebiş gelsin önümüzdeki aya
söylerim canım bilmiyorumki nezaman gelicek ??*ayy cnm ya sende çok slm söylersin ablam ne zaman gelecek
hayırdır canım niye sordun?
Ebrarcım aleykümselam sağol
asilama ne oluyor????
cnm yumurta takibi yapıp eşinden örnek alıyrlar sonra ince bi kanülle rahimden içeri gönderiyorlar spermleri yumurtanın çatlama zamanı
ins. ablacanim ama ben kisten süpeleniyorum yine:26::26:
hayırdır canım niye sordun?
Ebrarcım aleykümselam sağol
Derincim sabah gerçekten bit kadardı şimdi iyi bozma
aynen canımvalla kuzu bana göre gülünecek bişe yok bunda herşeyden umut bekler olduk denemekten ne çıkar
canım benim,sende haklısın ama bence önemli olan niyet,iyice düşününce dua etmenin degişik bi şekli gibi geldi bana...Allahım her şekilde sesimizi duyar bunun bilincindeyiz zaten,ben mesela ay herkes yapmış tutmuş bak bende yapim tutsun diye düşünerek asla yapmıyorum...Derincim ebrarla konuştuk bu konuyu bizde.Bende yapmayı çok istedim ve araştırdım ama maalesef batıl olduğunu öğrendim.Ben yapmamaya karar verdim şahsen.Ama herkesin kendi takdiri:44:
canom biliyonmu bizde bunu kardelenle kaç gündür istişare ediyoruz yapıp yapmamakda kararsız kaldık galiba kardelenim yapmıycakda bende halen iki arada bi deredeyim .ilk defa böyle oldum naapsakki
benimde içimden yapmak geliyoyaaaaaaaa
tamam sagol,, ne ilginc valla bende miyaptirsam ne ?
aynen canım
canım benim,sende haklısın ama bence önemli olan niyet,iyice düşününce dua etmenin degişik bi şekli gibi geldi bana...Allahım her şekilde sesimizi duyar bunun bilincindeyiz zaten,ben mesela ay herkes yapmış tutmuş bak bende yapim tutsun diye düşünerek asla yapmıyorum...
sen bilirsin bitanem yaa kafanı karıştırmak istemem..geçen yıl farklıydım bu konuda biliyosun..gülüyoduk hatta pembe kagıt gömenler falanama benimde yapasım var bilemiyorum nedenini..sadece bebek konusu degil yani...birsürü yazıcam
aynen canım
canım benim,sende haklısın ama bence önemli olan niyet,iyice düşününce dua etmenin degişik bi şekli gibi geldi bana...Allahım her şekilde sesimizi duyar bunun bilincindeyiz zaten,ben mesela ay herkes yapmış tutmuş bak bende yapim tutsun diye düşünerek asla yapmıyorum...
sen bilirsin bitanem yaa kafanı karıştırmak istemem..geçen yıl farklıydım bu konuda biliyosun..gülüyoduk hatta pembe kagıt gömenler falanama benimde yapasım var bilemiyorum nedenini..sadece bebek konusu degil yani...birsürü yazıcam
evet cano yaa hatırlıyorum nekadar gülmüştük
buyıl benim içimdede tuhaf hisler var bişey dürtüyo beni yap diye
ayy bende mi yapsam yaa hahaa belki tutar kızlar
neyse hayırlısı be cano...bebiş için her duayı deniyoruz bunu da deniyelim nolcak...
ya bi dakka ben bi kere bebiş için degil askerligin kısalmasını dilicektim bebiş nerden çıktı
şuanda çocuklar duymasını gösteriyo..bu gece hıdrellez,dileklerimizi yazıp gül agacına gömcez diyo meltem ama ben öyle yapmıcam...balkona asıcam çamaşırlıga mandallıcam
baksen niyetinide diyiverdin cano
bu saatte ne çocuklar duymasını kız avrupadanmı izliyosun
hee dedim,Allahın bildigini sizden mi sakliim dimiahh ahh canom...herşey işin espriside napıcaz şu askerligi Allahım bana güç verir inşallah canımın yoklugunda...2013 benim yılım olsun istiyorum...şöyle bi görsem,eşim askerden gelmiş hayırlısıyla,o zaman Allahın izniyle hiçbi zorluktan korkmam..yemekte bile kocişe dedim..şu askerligini bi bitirip gelsen,o zaman bebegimizi daha çok isticem daha hevesli ve hazır olucam ve tıbbi olarak ne gerekiyosa yapıcaz dedim...off offff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?