Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canom ya allahım gönlüne göre versin inşallah herşey çok güzel olur
tamma cnm ben zaten yazarım buraya fikir edinin diye

buarada tubiş nerde yaa sesi çıkmıyo

ay içim bi tuhaf oldu derinim yaa ağlıycam şimdi senin yerine.Allah kolaylık versin bi çırpıda yapıp gelsin inşallah.
oyy cnm sen bakma bana aglama kıyamam
amin canım amin inşallah sagol...
tamma cnm ben zaten yazarım buraya fikir edinin diye
tamam kuşum
ya cano düşündükce vazgeçiyorum yaa
günaha girmekten korkuyorum

valla cano ben hiç arastırmadan kapıldım bu fikre...ne biliyim belkide eglence olsun diye kapıldım..aman canom boşver yaa..yapsakta yapmasakta rabbim bizim inanç şeklimizi biliyo sonuçta dimi..o yüzden içinden ne geliyosa öyle yap...

swcannn deminden beri aklımdan geçiyon bi yazamadımm konuşmaktan...nerdesin gene sen bakimmm

gültamer hoşgeldin canım.

gülcüm hoşgeldin ama benim çok uykum geldi kaçıyorum hepiniz Allah 'a emanet olun hayırlı geceler:79:

canom ben vazgeçtimde sen gönlünden ne geçiyosa yap hayırlısı olsun inşsallah
slm nasılsınız ben geldim ama biraz geçmişe bakıp öyle dönücem olur demi hanımlar hemen geliyorum

gülüm hoşgeldin kuzum nasılsın?baban nasıl
tamam çabuk dön ama

amin canım benim inşalah..inan tek istedigim bu..bitanem askerligini bitirsin hayırlısıyla o zaman Allahımın izniyle daha güçlü hissedicem kendimi...
canom yaa önünüzdeki engeller bir bir kalksın hayırlısıyla feraha çıkın inşallah
gülcüm hoşgeldin ama benim çok uykum geldi kaçıyorum hepiniz Allah 'a emanet olun hayırlı geceler:79:

canım iyi uykular ALLAHIM rahatlık versin

sevcancım hoşgeldin tatlım nerelerdesin sen bakıyım

anatoliş nerdesin kuzum sesin çıkmıyo netmi gitti yoksam

kardelenim güle güle canım

ebuşum,valla hep karşı çıktıgım bişeye neden kapıldım iki gündür bende bilmiyom.dedim ya eglencesine galiba...amam boşver yafff Allahım dileklerimizi her halukarda kabul eyler hayırlısıyla..illa böyle yollara gerenk yok.bunca sene yapmamaışık bundan sonrada cizgimi bozmıyayım dimineyseee.ay uykum geldi çok yaa ben kaçıyom canlarım...popom agrıdı heeehadi hoşçakalın Allaha emanet olun kıslar...

evet canom biliyorum düşüncelerini neyse hayırlısı diyelim
allahım gönlümüzden geçeni biliyor inşallah hayırlısıyla kavuştursun bizi batıllara sarılmadan
yok ablam burdayımben msnde açık ama ç.dışıyım

hee bende dedim netten düştün galiba

ya kızlar benimde başım ağrıyo çıksam kızmazsınız inşallah .gülüm yeni geldin sen ama inanki bakamıyorum daha fazla sonra görüşürüz olurmu

kızlar kusura bakmayın ben çıkıyorum maalesef eşim istiyor pc yi herkeslere hayırlı geceler Allah rahatlık versin

hepinizi öpüyorum kızlar ALLAH rahatlık versin iyi uykular
gülüm kusura bakma olurmu canım kalmak isterdimde gözlerim çift görmeye başladı artık

cnm çok tşk edrm bugün babamı biraz daha iyi gördük inş. gün geçtikçe biraz daha iyi olcak rabbimin izniyle....ama bugün babamın yanındayken hemşire dönüp bana sende şekerini bi ölçtür kilon da var zaten genetik bir hastalık diyince moralim çok bozuldu yarın bende ölçürücem inş. ama kilomun sebebi pco diye biliyorum hayırlısı bakalım şimdi bide bu takıldı aklıma

çok tşk edrm cnm ALLAH razı olsun sizlerde herzaman benim dualarımdasınız..güzel dileklerin için sağol bitanem

amin bitanem çok tşk edrm cnm ALLAH razı olsun

AMİN ablacım çok tşk edrm ALLAH razı olsun...seni çok özlemiştim bekledim geçen gece ama görmedim yokluğun çok belliydi

cnm benim çok sağol ALLAH razı olsun şükür biraz daha iyi babam sen nasılsın pelinim özledim senide

öyle bir geçer zamanki dizisindeki cemile hamileyse ben şuraya düşüp bayılcam artık.Bi kere beraber oldular zaten adam tecavüz etti onda da.Yani yumurtlama zamanına nasıl denk geldi bu diziler delirtiyo beniiiiii

yaa cnm walla izlerken dizi bile olsa bende sinirlendim

oleyyyyyyyyyyyyyy cemile hamile bari onun halayınıda çekelim

dur bende çekiyim bari abla cemilenin halayınıcemile üzülüyo biz halayını çekiyoz yaww ne iş

swcannn deminden beri aklımdan geçiyon bi yazamadımm konuşmaktan...nerdesin gene sen bakimmm

gültamer hoşgeldin canım.

tşk edrm cnm nasılsın

hş.b cnm demek seni kaçırdım neyse artık başka zaman grşmek dileğiyle iyi geceler ALLAH'a emanetsin iyi geceler

canom ben vazgeçtimde sen gönlünden ne geçiyosa yap hayırlısı olsun inşsallah

gülüm hoşgeldin kuzum nasılsın?baban nasıl
tamam çabuk dön ama

ablacımmmmmmmmmmmmm canımmmm bitanem hş.b ii yim çok şükür babam da daha iyi inş. daha da iyi olur sen nasıslın.....

hepinizi öpüyorum kızlar ALLAH rahatlık versin iyi uykular
gülüm kusura bakma olurmu canım kalmak isterdimde gözlerim çift görmeye başladı artık

tamam ablacım herkes gitmiş zaten kaçırdım yaaa ufffffff geçmişe bakınca hep böyle oluyo:85: bende kaçıyım bari öpüyorum ablam k.i.bak olurmu grşmek dileğiyle hoşçakal

gunaydın kızlar

ben sızlerı hıc unuturmuyum yemın ederım ben bu topıge gelıp yazı yazmasamda hep takıp ettım ıster ınanın ıster ınanmayın

benım evımım sorunları daha bıtmedı eve net alamadık annemdede vardı kapattılar daha yenı actılar ben orda burda hep bes dakka gırıp cıktıgım ıcın yorum yapamıyordum ama her zaman en azından gırıp durumlar nasıl ona bakıp cıkıyordum buna ınanın kızlar ne olur bana kırılmayın

sızlerı hep tepeden takıp ettıgımı unutmayın dualarımda hep sızınle

pc basında pek duramıyorum sıskoydum ıyıce sısko oldugum ıcın rahat edıp ıkı cumle yazamıyorum

ne olur kusmeyın bana hele cocuk dogsun ben hıc gelemem artık buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…