anatolişim,aşılamayı sormuşsun.ben istanbuldayım biliyosun,ama neresi iyidir bilemiyomki canom...hayırlısı inşallah.sen bi giriş aşılama işinede ben arastırırım canom
şuanda çocuklar duymasını gösteriyo..bu gece hıdrellez,dileklerimizi yazıp gül agacına gömcez diyo meltem ama ben öyle yapmıcam...balkona asıcam çamaşırlıga mandallıcam
canom ya allahım gönlüne göre versin inşallah herşey çok güzel olurhee dedim,Allahın bildigini sizden mi sakliim dimiahh ahh canom...herşey işin espriside napıcaz şu askerligi Allahım bana güç verir inşallah canımın yoklugunda...2013 benim yılım olsun istiyorum...şöyle bi görsem,eşim askerden gelmiş hayırlısıyla,o zaman Allahın izniyle hiçbi zorluktan korkmam..yemekte bile kocişe dedim..şu askerligini bi bitirip gelsen,o zaman bebegimizi daha çok isticem daha hevesli ve hazır olucam ve tıbbi olarak ne gerekiyosa yapıcaz dedim...off offff.
tamma cnm ben zaten yazarım buraya fikir edinin diye
oyy cnm sen bakma bana aglama kıyamamay içim bi tuhaf oldu derinim yaa ağlıycam şimdi senin yerine.Allah kolaylık versin bi çırpıda yapıp gelsin inşallah.
tamam kuşumtamma cnm ben zaten yazarım buraya fikir edinin diye
ya cano düşündükce vazgeçiyorum yaa
günaha girmekten korkuyorum
canom ya allahım gönlüne göre versin inşallah herşey çok güzel olur
buarada tubiş nerde yaa sesi çıkmıyo
canom ben vazgeçtimde sen gönlünden ne geçiyosa yap hayırlısı olsun inşsallahoyy cnm sen bakma bana aglama kıyamam
amin canım amin inşallah sagol...
tamam kuşum
valla cano ben hiç arastırmadan kapıldım bu fikre...ne biliyim belkide eglence olsun diye kapıldım..aman canom boşver yaa..yapsakta yapmasakta rabbim bizim inanç şeklimizi biliyo sonuçta dimi..o yüzden içinden ne geliyosa öyle yap...
slm nasılsınız ben geldim ama biraz geçmişe bakıp öyle dönücem olur demi hanımlar hemen geliyorum
canom yaa önünüzdeki engeller bir bir kalksın hayırlısıyla feraha çıkın inşallahamin canım benim inşalah..inan tek istedigim bu..bitanem askerligini bitirsin hayırlısıyla o zaman Allahımın izniyle daha güçlü hissedicem kendimi...
gülcüm hoşgeldin ama benim çok uykum geldi kaçıyorum hepiniz Allah 'a emanet olun hayırlı geceler:79:
gülcüm hoşgeldin ama benim çok uykum geldi kaçıyorum hepiniz Allah 'a emanet olun hayırlı geceler:79:
sevcancım hoşgeldin tatlım nerelerdesin sen bakıyım
anatoliş nerdesin kuzum sesin çıkmıyo netmi gitti yoksam
evet canom biliyorum düşüncelerinikardelenim güle güle canım
ebuşum,valla hep karşı çıktıgım bişeye neden kapıldım iki gündür bende bilmiyom.dedim ya eglencesine galiba...amam boşver yafff Allahım dileklerimizi her halukarda kabul eyler hayırlısıyla..illa böyle yollara gerenk yok.bunca sene yapmamaışık bundan sonrada cizgimi bozmıyayım dimineyseee.ay uykum geldi çok yaa ben kaçıyom canlarım...popom agrıdı heee hadi hoşçakalın Allaha emanet olun kıslar...
yok ablam burdayımben msnde açık ama ç.dışıyım
offf...kimseler gelmiyo yaaa yarın izinliyim şöyle bi keyif yapayım dedim olmadı((
gultamer sagol cnm güle güle Allah rahatlık versin..bi daha girdiginde babanın iyi haberlerini almak dilegimle öptüm cnm.
ben duş almaya gidiyorum geldigimde inşallah en azından 1 kişi olur
yaa inş yanlış çıkmıştır testiii.kırmızıları gelene kadar ben hala umutluyum kardelenimden.Allahım inşş test hatalı falandırrr.
gül'cüm canım çok stres yapma inş düzelir babacığın Allahım acil şifalar versin.dualarımızdasınız canım.kendine iyi bak.öptüm.
birsencim Allahım hakkında hayırlısını versin inş.mesele su ise sorun olmaz erken doğum sanırım.bebişimiz iyi olsunda.dinlen bol bol canım.öptümm bebişi ve seni.
derinimm gece bi ümitle beklemişsin ama kimse gelmemiş sanırım.bu arada yazıların kör etti beni.sen okuyabiliyon mu o kadar bit gibi yazıları yaa.yoksa ben mi yaşlandım
fıkraa : temelin donları
Gümrük kapısından 1 İngiliz, 1 Fransız ve 1 Türk geçmek için bekliyorlarmış.
Gümrük görevlileri valizleri kontrol etmeye başlamış.
Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış.
> ''Niye 7 tane?'' diye İngiliz'e sormuşlar.
> O da, ''haftanın 7 günü var. Hepsi için 1 tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba,....'' demiş.
> Vay be! Helâl olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki..
Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. Açmışlar bakmışlar 8 tane don.
> ''7'yi anladık da 8 niye?'' diye sormuşlar.
> Fransız, ''Pazartesi, Salı, Çarşamba.... her gün için 1 tane, 1 tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım'' demiş.
> ''Vay be! Adamlardaki temizliğe, medeniyete bak!'' demiş görevliler.
Sıra Temel'e gelince, açmışlar bakmışlar tam 12 adet don...
> ''Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete şu temizliğe bak''.
Sormuşlar :
> ''Neden 12 adet?''
> Bizimki cevap vermiş, ''Ocak, Şubat, Mart....''
slm derinim iyi olmana sevindim balım bende iyim şükür
kız valla ne bedduaymış bozuldu gitti ama napalım boncuk haklı ben gitmedim partiye
o kostüm parti içindi canım ama gitmediğim için kaldı öğle
biliyosundur belki ben kıvırcık hastasıyım senin saçlarıda çok bebeniyorum
çok geçmiş olsun canım mevlam şifa versin inş
naber bisrsenim ben iyim canım senden naber banada erken doğabilir dedi doktor gelişimini hızlı tamamlıyo dedi bizim hayırlısı gülüm ya mevlam sağlıklı bir doğum versin
ve tek dileğim şu topicte veya herhangi bi yerde evlat isteyen hekeze tez vakitte versin inş
hoşbuldum canım ben iyiyim sen nasılsın prensesimizde iyi inşallah
demek makinan bozuldu çok güldüm yaa ama bak boncuğumu dinlemeliydinizgeçmiş olsun tatlım yaa
canım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inşallah allahım yardımcınız olsun kuzum
nedemek yaa kuzum zevkti benim için çok ama çok mutlu oldum
canım yaa üzüldüm şimdi bolca su içip dinlen bitanem inşallah emrecik vaktinde sağlıkla dünyaya gelir
canım bende özldim ya ama akşam gelemedim neyse inşallah enkısa zamanda görüşürüz
canom yaa gelemedim kocişin keyfi yoktu arabayı çarpmışda morali bozulmuş öyle olunca bende yanlız bırakmak istemedim azcık konuştuk filan .
canımsın yaa çok özür gelemediğim için yukardada bahsettiğim gibi bide artık erken yatmaya alıştım inşallah düzene sokucam uykumu
selinam malesef yanlış olma ihtimali yok kuzum çünkü kan testi yaptırdı kardeloşum keşke olabilseallahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
buarada fıkraya koptum yaa
of ya bende üzüldüm şimdi hayırlısı olsun napalım dedigin gibi aboşum bizim elimizden bişey gelmez rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla inş..
cok sagol canım...tamam eboşum her ihtimale karşı giderim bi göz doktoruna inş gözlerimde bi sorun cıkmaz cok önceden gitmiştim bişey yoktu ama baya oldu...öpüyorum seni
canım bazı dualar saatine denk gelirmiş ya boncugumun duasıda oyle olmuşiyiyim derdam sen ve bebişin nasıl kendine iyi bak öpüyorum seni...
canım ya cok gecmiş olsun rabbim şifa versin babacıgına sakın üzülme inş güzel haberlerle dönersin kendine iyi bak gülüm cok öptüm seni...
teşekkür ederim birsencim dedigin gibi yaradandır belki...canım inş hüseyin emremiz zamanında hayırlısıyla saglıklı dogar dualarım seninle...
üzülme canım hayırlısı olsun alışacaz artık napalım... rabbim ol dedigi zamanda olcak sabretmemiz lazım sende allaha emanet ol öpüyorum seni
canım cok gecmiş olsun rabbim şifa versin...
öyle bir geçer zamanki dizisindeki cemile hamileyse ben şuraya düşüp bayılcam artık.Bi kere beraber oldular zaten adam tecavüz etti onda da.Yani yumurtlama zamanına nasıl denk geldi bu diziler delirtiyo beniiiiii
oleyyyyyyyyyyyyyy cemile hamile bari onun halayınıda çekelim
swcannn deminden beri aklımdan geçiyon bi yazamadımm konuşmaktan...nerdesin gene sen bakimmm
gültamer hoşgeldin canım.
canom ben vazgeçtimde sen gönlünden ne geçiyosa yap hayırlısı olsun inşsallah
gülüm hoşgeldin kuzum nasılsın?baban nasıl
tamam çabuk dön ama
hepinizi öpüyorum kızlar ALLAH rahatlık versin iyi uykular
gülüm kusura bakma olurmu canım kalmak isterdimde gözlerim çift görmeye başladı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?