günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
dua için özelimde mesaj göremedim ben okunuyor mu kimseye haber verirseniz sevinirim
canım ya merak ettim seni güzel haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizleri inş hamilesindir3 4 gün gecti canım
derinim yazılar bende büyük cıkıyo canım ama olsun rahat okuyoruminşallah yazılar düzelmiştir ya.bende normal gösterdigi için anlamıyorum da kusura bakmayın kızlar.
cok sagol canım şimdi daha iyiyim...inş doktordan güzel haberlerle dönersin birsencim... hüseyin emremiz vaktinde dogar hayırlısıyla inş kendine iyi bak bol bol dinlen...slm kızlar nasılsınız ben idare ediyom yarın tekrar kontrolum var bakalım napcaz hayırlısı olsun Ebrarım canım iyisin kendine iyi bak yoruldunmu ankarada bakıyım Lagrima gemiş olsun nerde olacan ameliyatı inşallah iyi kolay geçer dayın için üzüldüm benimde kuzenim 4 sen eönce 23 yaşında aniden kanser olduğu anlaşıldı 3 ayın içinde kaybettik canım inşallah tedaviye yanıt verir Pelincim gözün ağrıyomuş geçmiş olsun bahar geldi alerjik itihap olabilir dikkat et Kayracım sende iyisin özledim hepinizi ama bu ara yasaklıyım elimden geldiği kadar okuyup yazmaya çalışıyorum kusura bakmayın kızlar Selinam spor yapıyon öylemi inşallah yarar dinç olursun Derdam kaynananda azcık düşünsün gerçi seninki pek düşüncesiz gibi kendine dikkat et canım uykusuzluk kötü bende uyuyamıyorum Cici nasılsın kız güzel haberler ver artık bekliyoruz Kardeloşum sen de gelmedin anacığınla geziyon demi gezekçi seni neyse dikkat et kendine hasta olup gelme ha Kardelen 49 sen nasılsın canım boşver kafana takma cemileyle halideyi ben sonra döverim Derinim Boncuğum Anatolia sizler nasılsınız temizlik yapasınızmı geldi bakım Ececim inşallah hamişsindir hayırlısıyla gelir bu sefer bebişin testi yaptır güzel habreler ver bakıım Mızmız hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah ama sana kırgınız her zaman başka topiklere gelip bizimle konuşmadığın için gerçi belki böyle dememiz umrunda değildir ama olsun genede içimde kalmasın dedim oğlunu sağlıklıca kucağına al umarım doğum yapınca haber veririsin kolay geçsin hepinize kolay gelsin kızlar arada bakmaya çalışacam pc açık ama cevap yazamazsam kusura bakmayın
derinim ya bende bunu düşünüyorum yapsammı yapmasammı diye ama burda okuduklarımdan sonra yapmamaya karar verdim sonucta rabbim bizim kalbimizden geceni biliyo inş hayırlısıyla kabul eder...kıslarr ne diicem,yarın hızır günleri başlıyo,ben ilk defa bişy yapıcam yarın.normal hıdrellez 6 mayıs ama bi gece öncesi yapılıyo.gülmeyin ama he tamam mı.tüm isteklerimi birer not kagıdına yazıp balkonda çamaşırlıga asıcam sabaha kadar kalıcak...biliyorum şuanda içinizden geçenleri...ama yapmak geliyo içimden.güzel Allahım sesimizi her halukarda duyar,beynimizden geçen en ince düşünceyi bilir ona şüphe yok,illa böyle şeyler yapmaya gerek yok isteklerimiz için bunu da biliyorum ama napim içimden bi ses yap diyo...
ebrarım boncuguma ve kardeloşuma bendende selam söyle ikisinide özledim...sen nasılsın canım dün ara sıra girdim ama rastlayamadım bi türlü gece sohbet etmişsiniz o zamanda ben gelemiyorum kendine iyi bak öpüyorum seni...yok anam dahada soğuycakmış bi düzelse artık
ya alışık değiliz topuklulara ister istemez etkileniyo vücut
buarada BONCUĞUMUN hepinize çok selamı var az önce mesaj çekti çok özlemiş bizi
bende özledim yaa
canım babanın iyi olmasına sevindim inş daha iyi olur rabbim şifa versin...iyiyim gülüm sagol bende seni özledim kendine iyi bakcnm çok tşk edrm bugün babamı biraz daha iyi gördük inş. gün geçtikçe biraz daha iyi olcak rabbimin izniyle....ama bugün babamın yanındayken hemşire dönüp bana sende şekerini bi ölçtür kilon da var zaten genetik bir hastalık diyince moralim çok bozuldu yarın bende ölçürücem inş. ama kilomun sebebi pco diye biliyorum hayırlısı bakalım şimdi bide bu takıldı aklıma
çok tşk edrm cnm ALLAH razı olsun sizlerde herzaman benim dualarımdasınız..güzel dileklerin için sağol bitanem
amin bitanem çok tşk edrm cnm ALLAH razı olsun
AMİN ablacım çok tşk edrm ALLAH razı olsun...seni çok özlemiştim bekledim geçen gece ama görmedim yokluğun çok belliydi
cnm benim çok sağol ALLAH razı olsun şükür biraz daha iyi babam sen nasılsın pelinim özledim senide
yaa cnm walla izlerken dizi bile olsa bende sinirlendim
dur bende çekiyim bari abla cemilenin halayını cemile üzülüyo biz halayını çekiyoz yaww ne iş
tşk edrm cnm nasılsın
hş.b cnm demek seni kaçırdım neyse artık başka zaman grşmek dileğiyle iyi geceler ALLAH'a emanetsin iyi geceler
ablacımmmmmmmmmmmmm canımmmm bitanem hş.b ii yim çok şükür babam da daha iyi inş. daha da iyi olur sen nasıslın.....
canım inş kolay bir dogum olur hayırlısıyla saglıklı alırsın bebişini kucagına ...gunaydın kızlar
ben sızlerı hıc unuturmuyum yemın ederım ben bu topıge gelıp yazı yazmasamda hep takıp ettım ıster ınanın ıster ınanmayın
benım evımım sorunları daha bıtmedı eve net alamadık annemdede vardı kapattılar daha yenı actılar ben orda burda hep bes dakka gırıp cıktıgım ıcın yorum yapamıyordum ama her zaman en azından gırıp durumlar nasıl ona bakıp cıkıyordum buna ınanın kızlar ne olur bana kırılmayın
sızlerı hep tepeden takıp ettıgımı unutmayın dualarımda hep sızınle
pc basında pek duramıyorum sıskoydum ıyıce sısko oldugum ıcın rahat edıp ıkı cumle yazamıyorum
ne olur kusmeyın bana hele cocuk dogsun ben hıc gelemem artık buralara
derinim,ebrar ablammm
nasılsınız..cok cok ozur dılıyorum gıremedım 3 gundur fılan mısafırım war çorludan geldıler.bebek war bızdeeee :))) misss gibi kokuyor 3 aylık daha.ama cok tatlı tosun yaa.hep kucağımızda yaaaa
hep gülüyorr maşallah yawrum yaaa
kızlar anlayacağınız e yemek fılan telaştan gıremıyorum dun gece gırdım hooop kızları dınlerken yazamadım cıktım selam bıle wermeden affedın benı.cyarına kadar burda bebekli mısafır sonra eltım kalcak tek ama yarından sonra gırerım özledım sohbeti sizinle.opuyorumm sızı sewıyorum
herkese sewgılerrr muckkk
peloşummmm günaydın canım
olsun cnm bnm,asıl sen kusura bkma bende daldım başka bişyler okuyodum yazamadım bi daha...iyiyim demişsin sevindim kuzum iyi bak kendine öptümgünaydın derinim gecmişteydim gec yazdım kusura bakma canım nasılsın
tamam cnm öptüm güle güleben cıkıyorum canım işler beni bekliyo sonra görüşürüz öpüyorum seni
slm canlarım nasılsınız yine çok sessiz bu tobik yaaaa
nasılsınız ıyısınızdır umarım ben cok gıremıyorum haftaya pazartesı döncem aranıza
olsun cnm bnm,asıl sen kusura bkma bende daldım başka bişyler okuyodum yazamadım bi daha...iyiyim demişsin sevindim kuzum iyi bak kendine öptüm
tamam cnm öptüm güle güle
selam jensu...evet bazen ıssızlaşıyo topicimiz.herkesin işleri var napıcan..
tatıldeyım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?