çokkk sevindim canım hem bomba gibi olmana hemde hormonların güzel çıkmasına.şimdide stresi at bakalım çöpe o zaman seni öpecemmkızlar bugun tahlıle gıttım bır suru yoldan gectıkten sonra sonunda ozelde yaptırabıldım tahlılımı hormonlarım gayet normal tum sonucları yazamıyorum cunku sonucları telde soledıler bıraz uzak oldugu ıcın bulundugumuz yere prolaktınım 13 cıkmıs herhalgı bır hormon sorunu yok yanı e2 fsh ıstemıstı bıde dıgerlerını hatrlamıyorum ama alınca tahlılı yazarım ama yınede dostıneks adlı ılacı vermıs bana uc gune bır yarım kullancakmısım kac tane varkı bunun ıcınde bı de neden kullanıyorum kı gayet normal degerım neyse sorun degıl bıde farlutal vermıs tabıkı ya bence bu ay hormonlarda bısey olmamasına ragmen ben acayıp stres yaptıgım ıcın adet olamadım
hamıle degılım ama cok mutluyum kızlar en azından tedavıme devam edebılırım bıde hormonları duzeltmek ıcın beklememe gerek kalmayacak ya var ya herseyın bası saglık bugun bunu daha ıyı anladım allaha hamd olsun kı bugun kotu haberler vermedım sıze saglıgımız oldugu surece umut var demektır sakın unutmayın bunu bana gec dank ettı bıraz ama olsun bu ay cok daha rahatım arkadaslar selına taktıgı uygulamayı dusunuyorum esımle salona yazılıcaz hemencık gezcez tozcaz valla en azından yazın doktorum benı gorene kadar rahatım elhamdulıllAH
GECMISE BAKTIM AMA YAZAMADIM AKSAM KURTLAR VADISI BASLAYINCA YANINIZDA OLCAM AMA ESIM ISLEMEK ISTEMESSE OLAMAM AMA MUTLAKA BU HAFTA ICINDE BIR GUN GELCEM VE HERKESLE TEKER TEKER HASRET GIDERCEM
çokkk sevindim canım hem bomba gibi olmana hemde hormonların güzel çıkmasına.şimdide stresi at bakalım çöpe o zaman seni öpecemmben yorgunluk harici iyiyim canım çok şükür.
ayy canım üzülmemeye çalış dicem de eğer rahatlayacaksan boşalt içini ağla bağır ama sonra çok daha iyi olmak için toparlan.inş hamile değilsen en kısa zamanda reglin olsun ki yeni çalışmalara başlayasınn.kendine iyi bak hoşçakallkızlar fazla kalamayacağim az önce dr dan geldim test yaptırdım hamiş değilmişim ağlamaktan içim dışıma cıktı morallerim çok bozuk daha adet de olmadım off ben şimdi çıkıyorum kusura bakmayın halim kalmadı ağlamaktan
yok kız yapmadım.hakket çok mu geçtiıyıyımkuzum ııyıyım allaha sukurler olsun demekkı bole bır tecrube yasamam gerekıyordu olsun bana ders oldu sonucta bu arada sen tahlıl test neyım bısey yapmadınmı kuzu baya gectı senınkı sankım
ececım oncelıkle uzulme canım bak bende aynı sekıldeyım ne adet oldum nede kırmızıları gordum bılıyorum cok ama cok zor bır durum ama kendını harab etme ne olur yaaaaa adet olmamanı da kafaya takma bı adet söktürücüye bakar canım allah yardımcımız olsunkızlar fazla kalamayacağim az önce dr dan geldim test yaptırdım hamiş değilmişim ağlamaktan içim dışıma cıktı morallerim çok bozuk daha adet de olmadım off ben şimdi çıkıyorum kusura bakmayın halim kalmadı ağlamaktan
kız saka maka dort gun gectı bence yavastan baksan ıyı olurayy canım üzülmemeye çalış dicem de eğer rahatlayacaksan boşalt içini ağla bağır ama sonra çok daha iyi olmak için toparlan.inş hamile değilsen en kısa zamanda reglin olsun ki yeni çalışmalara başlayasınn.kendine iyi bak hoşçakall
yok kız yapmadım.hakket çok mu geçti
kız saka maka dort gun gectı bence yavastan baksan ıyı olur
slm kızlar
kayracım gözün aydın sonuçların güzel cıkmış
derinim önemli degil canım sende kendine iyi bak bende öptüyorum seni görüşmek üzreolsun cnm bnm,asıl sen kusura bkma bende daldım başka bişyler okuyodum yazamadım bi daha...iyiyim demişsin sevindim kuzum iyi bak kendine öptüm
tamam cnm öptüm güle güle
selam jensu...evet bazen ıssızlaşıyo topicimiz.herkesin işleri var napıcan..
canım ben iyiyim sagol sende iyisin öyle gözüküyo görüşmek üzre boncugum kendine iyi bak....nasılsınız ıyısınızdır umarım ben cok gıremıyorum haftaya pazartesı döncem aranıza
canım niye aşı oluyo eşin bilmiyorum ama gecmiş olsun..bende seni öpüyorum eboşumselam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum bugün kocişim evde şimdi ona aşı yaptırmaya gidiyoruz tetanos aşısının ikinci dozu ayy bebek gibi aşıya gidiyoz
boncukum özledim seni neyse azkaldı tadını çıkar kuzum
hepinizi öpüyorum geçmişe dönemedim kocam çıktı benimde hemen çıkmam gerek :80:gece görüşürüz öptümmmmmmm
kayracım testlerin güzel cıkmasına sevindim canım moralinde yerindeymiş oh ne güzel hep böyle ol inş kendine iyi bak öpüyorum senidekızlar bugun tahlıle gıttım bır suru yoldan gectıkten sonra sonunda ozelde yaptırabıldım tahlılımı hormonlarım gayet normal tum sonucları yazamıyorum cunku sonucları telde soledıler bıraz uzak oldugu ıcın bulundugumuz yere prolaktınım 13 cıkmıs herhalgı bır hormon sorunu yok yanı e2 fsh ıstemıstı bıde dıgerlerını hatrlamıyorum ama alınca tahlılı yazarım ama yınede dostıneks adlı ılacı vermıs bana uc gune bır yarım kullancakmısım kac tane varkı bunun ıcınde bı de neden kullanıyorum kı gayet normal degerım neyse sorun degıl bıde farlutal vermıs tabıkı ya bence bu ay hormonlarda bısey olmamasına ragmen ben acayıp stres yaptıgım ıcın adet olamadım
hamıle degılım ama cok mutluyum kızlar en azından tedavıme devam edebılırım bıde hormonları duzeltmek ıcın beklememe gerek kalmayacak ya var ya herseyın bası saglık bugun bunu daha ıyı anladım allaha hamd olsun kı bugun kotu haberler vermedım sıze saglıgımız oldugu surece umut var demektır sakın unutmayın bunu bana gec dank ettı bıraz ama olsun bu ay cok daha rahatım arkadaslar selına taktıgı uygulamayı dusunuyorum esımle salona yazılıcaz hemencık gezcez tozcaz valla en azından yazın doktorum benı gorene kadar rahatım elhamdulıllAH
GECMISE BAKTIM AMA YAZAMADIM AKSAM KURTLAR VADISI BASLAYINCA YANINIZDA OLCAM AMA ESIM ISLEMEK ISTEMESSE OLAMAM AMA MUTLAKA BU HAFTA ICINDE BIR GUN GELCEM VE HERKESLE TEKER TEKER HASRET GIDERCEM
kızlar fazla kalamayacağim az önce dr dan geldim test yaptırdım hamiş değilmişim ağlamaktan içim dışıma cıktı morallerim çok bozuk daha adet de olmadım off ben şimdi çıkıyorum kusura bakmayın halim kalmadı ağlamaktan
ben varım canım nasılsın...
kusura bakma cnm görmedim iyiym sen nasılsın
kızlar napıyosunuz bakim..çıktım aniden benimki geldi gene tepeme
kayram çok sevindim seni böyle mutlu gördügüme..bak ben sana yükselmemişte olabilir dediydim delüşneyse gel öpimm seni inşallahhh en yakın zamanda bebişinde gelir.
ece yaa bende üzüldüm inanki..en çokta bu testlerin bizi böyle yanıltmasına üzülüyorum...valla kızlar nolur adetimiz geçince normal test yerine kanda baktıralım gerçekten...bari umutlanmamış oluruz
ebuşum cnm demek kocişi aşılatıyon geçmiş olsun cnm benim.görüşürüz gece öptüm seni gerçi şimdi konuştuk
kızlarrrrrr çok önemli bişy diiicemmmmmm..bakın şincik,ebuşum aradı beni az önce..o dışarıdaymış kocişinle bana iletmemi söyledi...dün hıdırellez hakkında konuşmuştuk okuyanınız olduysa...bende çok istedigim halde ikilemde kalmıştım,hiçbi sene yapmak içimden gelmedi ama bu yıl neden böyle oldugunu bilmiyorum yapmak istedim...herneyse,ebuşum aradı dedi ki;annesinin hoca arkadası ebuşun gül agacına dilegini asmasını söylemiş,yapabilirler demiş.gül agacına akşam ezanından sonra asılacak sabah ezanından sonra alınacakmışaldıktan sonra ya denizeatılacakmış yada suda yazıları çıkıncaya kadar yıkanıcakmış...kızlar ne çıkar denemekten yaaa..rabbim hepimizin içini biliyo....YANLIZ RABBİMDEN BEKLER YANLIZ RABBİMDEN DİLENİRİZ HERŞEYİ..bunu bilincindeyiz zaten...dileklerimizi bilende rabbim...belkide hızır aleyhisselam vesilesiyle Rabbim kabul eyler...yapmak isteyenlere duyurulur ebuş ve ben yapma kararı aldık.yanlız ben gül agacı bulamam o yüzden balkona çamaşırlıga mandallıcam...
ya tamam cok guzel de kuzu ben nerden bulcem kız gul agacını kaktus falan olmazmı bıde sarı otlar var bızım burda baska da bısey yokguldugume bakma bende yapcem de nereye assam bılemedım bu arada canım 13 cıkmasına ragmen bana o hapı verdı doktor derınım ne yapsam ıcsemmı kuzu dusukken ıcsem bısey olmaz demı
pelınım saol kuzum cok saol
bende de yokki gül agacıbizim apartmanın girişinde çiçekler ekili iki tarafta ama gül yok onlar olmaz mı acep..ama balkona daha iyi yaa boşver .
kuzuu doktor iç dediyse iç o zaman cnm bilmiyomki valla..ama düşük çıkmış baya bi neden içiriyo acep anlamadım...sen bilirsin cnm .
canım dedım ya sıkınca sıvı gelıyor dıye ama kac gundur sıkmıyordum bugun tahlılden sonra sıktım meme ucumu gelmedı bu sefer bıseyya nıye gul agacı sımdı onu bulmak ıcın 20 km gıtmem gerek kız senın yıne cıcekler varmıs bende o da yok her yer cayır cımen bıde sarı papatya heeee balkon desen balkon da yokkı bebısım agac var ama olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?