kızlar napıyosunuz bakim..çıktım aniden benimki geldi gene tepeme
kayram çok sevindim seni böyle mutlu gördügüme..bak ben sana yükselmemişte olabilir dediydim delüşneyse gel öpimm seni inşallahhh en yakın zamanda bebişinde gelir.
ece yaa bende üzüldüm inanki..en çokta bu testlerin bizi böyle yanıltmasına üzülüyorum...valla kızlar nolur adetimiz geçince normal test yerine kanda baktıralım gerçekten...bari umutlanmamış oluruz
ebuşum cnm demek kocişi aşılatıyon geçmiş olsun cnm benim.görüşürüz gece öptüm seni gerçi şimdi konuştuk
kızlarrrrrr çok önemli bişy diiicemmmmmm..bakın şincik,ebuşum aradı beni az önce..o dışarıdaymış kocişinle bana iletmemi söyledi...dün hıdırellez hakkında konuşmuştuk okuyanınız olduysa...bende çok istedigim halde ikilemde kalmıştım,hiçbi sene yapmak içimden gelmedi ama bu yıl neden böyle oldugunu bilmiyorum yapmak istedim...herneyse,ebuşum aradı dedi ki;annesinin hoca arkadası ebuşun gül agacına dilegini asmasını söylemiş,yapabilirler demiş.gül agacına akşam ezanından sonra asılacak sabah ezanından sonra alınacakmışaldıktan sonra ya denizeatılacakmış yada suda yazıları çıkıncaya kadar yıkanıcakmış...kızlar ne çıkar denemekten yaaa..rabbim hepimizin içini biliyo....YANLIZ RABBİMDEN BEKLER YANLIZ RABBİMDEN DİLENİRİZ HERŞEYİ..bunu bilincindeyiz zaten...dileklerimizi bilende rabbim...belkide hızır aleyhisselam vesilesiyle Rabbim kabul eyler...yapmak isteyenlere duyurulur ebuş ve ben yapma kararı aldık.yanlız ben gül agacı bulamam o yüzden balkona çamaşırlıga mandallıcam...
valla ole yaptım kac gundur ucları bı acıyorkı sorma kız ben agacaasıcam sonrada denıze atarımAllah seniii delüşş sıka sıka suyunu çıkardın memiklerin
kızz pencerenin dışına koy sende ama uçarlar ordanda yaf:44:napsankiinormal agaca as madem o zaman...
canım ya bende yapmak istiyorum ama gül agacı yok bizim bahcede bendemi camaşır ipine assam ...bu arada en yakın zamanda bahceye bir gül agacı dikecem...
canım ya bende yapmak istiyorum ama gül agacı yok bizim bahcede bendemi camaşır ipine assam ...bu arada en yakın zamanda bahceye bir gül agacı dikecem...
sorma canım bende balkona asıcam napim...öylede ögrünür böylede görünür dimi amahem bazıları rüzgara bırakıyomuş onu da duydum.ay varya dileklerden ziyade eglence olacak bana kocişede yazdırıcam
canım var tabiki ama neresine asacam dal falan yokki onda zaten bi tane var ya keşke gül agacı olsaydı onda daha iyi olurdu neyse bakacam artık tatlım...valla ole yaptım kac gundur ucları bı acıyorkı sorma kız ben agacaasıcam sonrada denıze atarım
kız baska agac yokmu anacım sende ona as ama coluk cocugun alamayacagı bır yer olsun
evet derinim ya bende balkona asayım hem havada soguk şimdi dışarı cıkamam rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin...sorma canım bende balkona asıcam napim...öylede ögrünür böylede görünür dimi amahem bazıları rüzgara bırakıyomuş onu da duydum.ay varya dileklerden ziyade eglence olacak bana kocişede yazdırıcam
canım var tabiki ama neresine asacam dal falan yokki onda zaten bi tane var ya keşke gül agacı olsaydı onda daha iyi olurdu neyse bakacam artık tatlım...
evet derinim ya bende balkona asayım hem havada soguk şimdi dışarı cıkamam rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin...
canlarım ben cıkıyorum eltim caya cagırdı görüşmek üzre öpüyorum sizi
canım var tabiki ama neresine asacam dal falan yokki onda zaten bi tane var ya keşke gül agacı olsaydı onda daha iyi olurdu neyse bakacam artık tatlım...
evet derinim ya bende balkona asayım hem havada soguk şimdi dışarı cıkamam rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin...
canlarım ben cıkıyorum eltim caya cagırdı görüşmek üzre öpüyorum sizi
selam garibim hoşgelmişsin...hepinize selam olsun arkadaslarimhepiniz iyisinizdir insallah?sizleri özledim tasindim, ama hala yerlesme acisindan islerim bitmedi,sanirim birsurede bitmeyecek neyse saglik olsun insallah..
ebrarim,derincim,pelincim,kayracim,selinacim,durucum,aleynacim,lagmiracim,tosticim,kadelen49,kardelenbhr,kardelencim, ve nicklerini aklimda tutamadigim tum arkadaslarim hepiniz allaha emanet olun,ara arada olsa ugramayacalisacagim
herkese hayırlı akşamlar bayanlar. umarım herkes iyidir. ben bir süredir nete giremiyorum. ailevi biraz sorunlarımız vardı onları hallatmekler geçirdim 2 günü. şimdi şükür düzeldi. bugünde işlerin yoğunluğundan bakamadım nete. inşallah vakit bulursam geçmişe göz atacam bir ara.
selam garibim hoşgelmişsin...olsun yerleşirsin sıkıntı yapma Allah kolaylık versin cnm..sende Allaha emanet ol canım iyi bak kendine.
sagol pastacım sanada hayırlı akşamlar...üzüldüm sorunlarınıza ama halletmişsiniz şükür...umarım dahada iyi olur...öptüm seni
ay kızlar yaa...şimdi iyi de biz napacaz sana diyebilirsiniz ama benim solum bu defa çok aşırı agrıyo yaaadükkanın kirasını yatırmaya çıktım.kayınvalidem de geldi onunla çıktık...neyse.yollarda bagrıcaktım nerdeyse acımdan..şuanda da öyle bi sancıyoki sormayın inanın abartmıyorum...adet dogru dürüst olamadım ya ondan mı acıyoki acaba...yarın sabah doktora mı gitsem ki
adet ağrın mı var canım?
hayırlı günler kızlar...
gülcüm gece yetişemedin ama olsun cnm gelip okuman kendinden haber vermen önemli sagolasın.babanı merak etmiştim bende..çok şükür iyiymiş dahada iyi olucak inşallah..hemşirenin sana dedigini de dikkate al,biz pkolular olarak şeker olma riskimiz yüksek unutma.bende ölçtürmek istiyorum.benim annemde de var çünkü canım.genetik olabilir...
mızmız hayırlı dogumlar inşallah cnm..kırgınlıgımı anlamana sevindim...hergün hergün ugrayıp hamileligi süresince arada öylesine bakan öyle çokki sadece sen degilsin..kendini bizim yerimize koy anlarsın...tabi yinede aklımızdasın inşallahhhh çok rahat bi dogum olur canım bebişin seni yormzk
swcannnnnnnnn sana gene geliyo pataksarıçiçek merak ediyos heralde dimi iyi iyi tamam hadi bu seferlik kızmıyım ay birileri gibi patakçı oldum misafirlerin gittigi gibi hemmennnnn yanımızdasın
ya hakketten kıslar tostide sormuş konuşmadıkta hiç ebuşum.bu hafta dua yokmi ki:26:
kıslarrrrrrr sol kasıgım kopuyo sankiiii bıçaklar giriyo yaaaaaaaaaaaaa
bide ben kardeloşu merak ediyom neediyo acepama bugün gelecek gibi his oluştu içimde inşallahhhhhh...aramadı da beni hiç yoksa beni artık begenmiyo musunnnn
canım ya merak ettim seni güzel haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizleri inş hamilesindir
derinim yazılar bende büyük cıkıyo canım ama olsun rahat okuyorum
cok sagol canım şimdi daha iyiyim...inş doktordan güzel haberlerle dönersin birsencim... hüseyin emremiz vaktinde dogar hayırlısıyla inş kendine iyi bak bol bol dinlen...
derinim ya bende bunu düşünüyorum yapsammı yapmasammı diye ama burda okuduklarımdan sonra yapmamaya karar verdim sonucta rabbim bizim kalbimizden geceni biliyo inş hayırlısıyla kabul eder...
ebrarım boncuguma ve kardeloşuma bendende selam söyle ikisinide özledim...sen nasılsın canım dün ara sıra girdim ama rastlayamadım bi türlü gece sohbet etmişsiniz o zamanda ben gelemiyorum kendine iyi bak öpüyorum seni...
canım babanın iyi olmasına sevindim inş daha iyi olur rabbim şifa versin...iyiyim gülüm sagol bende seni özledim kendine iyi bak
canım inş kolay bir dogum olur hayırlısıyla saglıklı alırsın bebişini kucagına ...
kolay gelsin sevcanım...ay ne tatlıdır o bebiş şimdi ya maşallah benim yerimede öp kokla canım kendine iyi bak öpüyorum seni...
nasılsınız ıyısınızdır umarım ben cok gıremıyorum haftaya pazartesı döncem aranıza
kızlar bugun tahlıle gıttım bır suru yoldan gectıkten sonra sonunda ozelde yaptırabıldım tahlılımı hormonlarım gayet normal tum sonucları yazamıyorum cunku sonucları telde soledıler bıraz uzak oldugu ıcın bulundugumuz yere prolaktınım 13 cıkmıs herhalgı bır hormon sorunu yok yanı e2 fsh ıstemıstı bıde dıgerlerını hatrlamıyorum ama alınca tahlılı yazarım ama yınede dostıneks adlı ılacı vermıs bana uc gune bır yarım kullancakmısım kac tane varkı bunun ıcınde bı de neden kullanıyorum kı gayet normal degerım neyse sorun degıl bıde farlutal vermıs tabıkı ya bence bu ay hormonlarda bısey olmamasına ragmen ben acayıp stres yaptıgım ıcın adet olamadım
hamıle degılım ama cok mutluyum kızlar en azından tedavıme devam edebılırım bıde hormonları duzeltmek ıcın beklememe gerek kalmayacak ya var ya herseyın bası saglık bugun bunu daha ıyı anladım allaha hamd olsun kı bugun kotu haberler vermedım sıze saglıgımız oldugu surece umut var demektır sakın unutmayın bunu bana gec dank ettı bıraz ama olsun bu ay cok daha rahatım arkadaslar selına taktıgı uygulamayı dusunuyorum esımle salona yazılıcaz hemencık gezcez tozcaz valla en azından yazın doktorum benı gorene kadar rahatım elhamdulıllAH
GECMISE BAKTIM AMA YAZAMADIM AKSAM KURTLAR VADISI BASLAYINCA YANINIZDA OLCAM AMA ESIM ISLEMEK ISTEMESSE OLAMAM AMA MUTLAKA BU HAFTA ICINDE BIR GUN GELCEM VE HERKESLE TEKER TEKER HASRET GIDERCEM
selam kızlar hayırlı günler.çok yorgunum bugun.temizlik yaptım çarşıya gittim geldim.bi bakim dedim ama fazla duramıcam herhalde :97:
ama bi fıkra paylaşcamm
bisikletin zili:
Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:
- Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun?
- Yaz sonu nikah varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.
- Ben sana bir şey sormak istiyorum?
- Söyle?
- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, ?Eh evlenecekler işte? diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.
- Hıııım? Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım?
- Dinliyorum.
- Diyelim ki Şubat?ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve ?Haziran?da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin? diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye ?nişanlılık dönemi? deniyor.
- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?
- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..
kızlar fazla kalamayacağim az önce dr dan geldim test yaptırdım hamiş değilmişim ağlamaktan içim dışıma cıktı morallerim çok bozuk daha adet de olmadım off ben şimdi çıkıyorum kusura bakmayın halim kalmadı ağlamaktan
kızlar napıyosunuz bakim..çıktım aniden benimki geldi gene tepeme
kayram çok sevindim seni böyle mutlu gördügüme..bak ben sana yükselmemişte olabilir dediydim delüşneyse gel öpimm seni inşallahhh en yakın zamanda bebişinde gelir.
ece yaa bende üzüldüm inanki..en çokta bu testlerin bizi böyle yanıltmasına üzülüyorum...valla kızlar nolur adetimiz geçince normal test yerine kanda baktıralım gerçekten...bari umutlanmamış oluruz
ebuşum cnm demek kocişi aşılatıyon geçmiş olsun cnm benim.görüşürüz gece öptüm seni gerçi şimdi konuştuk
kızlarrrrrr çok önemli bişy diiicemmmmmm..bakın şincik,ebuşum aradı beni az önce..o dışarıdaymış kocişinle bana iletmemi söyledi...dün hıdırellez hakkında konuşmuştuk okuyanınız olduysa...bende çok istedigim halde ikilemde kalmıştım,hiçbi sene yapmak içimden gelmedi ama bu yıl neden böyle oldugunu bilmiyorum yapmak istedim...herneyse,ebuşum aradı dedi ki;annesinin hoca arkadası ebuşun gül agacına dilegini asmasını söylemiş,yapabilirler demiş.gül agacına akşam ezanından sonra asılacak sabah ezanından sonra alınacakmışaldıktan sonra ya denizeatılacakmış yada suda yazıları çıkıncaya kadar yıkanıcakmış...kızlar ne çıkar denemekten yaaa..rabbim hepimizin içini biliyo....YANLIZ RABBİMDEN BEKLER YANLIZ RABBİMDEN DİLENİRİZ HERŞEYİ..bunu bilincindeyiz zaten...dileklerimizi bilende rabbim...belkide hızır aleyhisselam vesilesiyle Rabbim kabul eyler...yapmak isteyenlere duyurulur ebuş ve ben yapma kararı aldık.yanlız ben gül agacı bulamam o yüzden balkona çamaşırlıga mandallıcam...
kızlarrrnaptım biliyonuz muuu,şimdi gül agacı yok ya bende vitrinden gül demetini aldım yapma çiçek yani,balkonda çamaşırlıga koydum aralarınada kagıtları sıkıştırdım dileklerimi yani ayy gülüyom kendime yaaa gül agacım yok napimmmm yanlız sıkıştır sıkıştır bitmedi kagıtlar heee daha kocişinkiler var
hepinize selam olsun arkadaslarimhepiniz iyisinizdir insallah?sizleri özledim tasindim, ama hala yerlesme acisindan islerim bitmedi,sanirim birsurede bitmeyecek neyse saglik olsun insallah..
ebrarim,derincim,pelincim,kayracim,selinacim,durucum,aleynacim,lagmiracim,tosticim,kadelen49,kardelenbhr,kardelencim, ve nicklerini aklimda tutamadigim tum arkadaslarim hepiniz allaha emanet olun,ara arada olsa ugramayacalisacagim
hepinize selam olsun arkadaslarimhepiniz iyisinizdir insallah?sizleri özledim tasindim, ama hala yerlesme acisindan islerim bitmedi,sanirim birsurede bitmeyecek neyse saglik olsun insallah..
herkese hayırlı akşamlar bayanlar. umarım herkes iyidir. ben bir süredir nete giremiyorum. ailevi biraz sorunlarımız vardı onları hallatmekler geçirdim 2 günü. şimdi şükür düzeldi. bugünde işlerin yoğunluğundan bakamadım nete. inşallah vakit bulursam geçmişe göz atacam bir ara.
kızlar fazla kalamayacağim az önce dr dan geldim test yaptırdım hamiş değilmişim ağlamaktan içim dışıma cıktı morallerim çok bozuk daha adet de olmadım off ben şimdi çıkıyorum kusura bakmayın halim kalmadı ağlamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?