Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ya bende yapmak istiyorum ama gül agacı yok bizim bahcede bendemi camaşır ipine assam ...bu arada en yakın zamanda bahceye bir gül agacı dikecem...

Allah seniii delüşş sıka sıka suyunu çıkardın memiklerin
kızz pencerenin dışına koy sende ama uçarlar ordanda yaf:44:napsankiinormal agaca as madem o zaman...
valla ole yaptım kac gundur ucları bı acıyorkı sorma kız ben agacaasıcam sonrada denıze atarım
canım ya bende yapmak istiyorum ama gül agacı yok bizim bahcede bendemi camaşır ipine assam ...bu arada en yakın zamanda bahceye bir gül agacı dikecem...

kız baska agac yokmu anacım sende ona as ama coluk cocugun alamayacagı bır yer olsun

sorma canım bende balkona asıcam napim...öylede ögrünür böylede görünür dimi amahem bazıları rüzgara bırakıyomuş onu da duydum.ay varya dileklerden ziyade eglence olacak bana kocişede yazdırıcam

bende aynısınıdusunuyorum kocıs de yazcak ne zamandan ne zamana kalacaktı onu debakkem bı daha

valla ole yaptım kac gundur ucları bı acıyorkı sorma kız ben agacaasıcam sonrada denıze atarım

kız baska agac yokmu anacım sende ona as ama coluk cocugun alamayacagı bır yer olsun
canım var tabiki ama neresine asacam dal falan yokki onda zaten bi tane var ya keşke gül agacı olsaydı onda daha iyi olurdu neyse bakacam artık tatlım...
evet derinim ya bende balkona asayım hem havada soguk şimdi dışarı cıkamam rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin...

canlarım ben cıkıyorum eltim caya cagırdı görüşmek üzre öpüyorum sizi

bence sonucta nıyetın bellı gul agacında goren allah agacın dalında da gorur ve gordurur hıc merak etme sen balkonda da aynı sekılde tabı hade kızlar dılekler balkona
ay ben cıktım kızlar gorusuruz
:76::76::76:

güle güle cnm

hepinize selam olsun arkadaslarimhepiniz iyisinizdir insallah?sizleri özledimtasindim, ama hala yerlesme acisindan islerim bitmedi,sanirim birsurede bitmeyecekneyse saglik olsun insallah..

ebrarim,derincim,pelincim,kayracim,selinacim,durucum,aleynacim,lagmiracim,tosticim,kadelen49,kardelenbhr,kardelencim, ve nicklerini aklimda tutamadigim tum arkadaslarim hepiniz allaha emanet olun,ara arada olsa ugramayacalisacagim

herkese hayırlı akşamlar bayanlar. umarım herkes iyidir. ben bir süredir nete giremiyorum. ailevi biraz sorunlarımız vardı onları hallatmekler geçirdim 2 günü. şimdi şükür düzeldi. bugünde işlerin yoğunluğundan bakamadım nete. inşallah vakit bulursam geçmişe göz atacam bir ara.

ay kızlar yaa bi misafirim geldi yazamadım onun yanında ayıp olmasın diye.
kayram ebuş dediki;akşam ezanı okunduktan sonra asıcakmışık,sabah ezanı okunduktan sonra toplayıp yıkıcaz..deniz varsa yakında denize atılcak.

selam garibim hoşgelmişsin...olsun yerleşirsin sıkıntı yapma Allah kolaylık versin cnm..sende Allaha emanet ol canım iyi bak kendine.

sagol pastacım sanada hayırlı akşamlar...üzüldüm sorunlarınıza ama halletmişsiniz şükür...umarım dahada iyi olur...öptüm seni

ay kızlar yaa...şimdi iyi de biz napacaz sana diyebilirsiniz ama benim solum bu defa çok aşırı agrıyo yaaadükkanın kirasını yatırmaya çıktım.kayınvalidem de geldi onunla çıktık...neyse.yollarda bagrıcaktım nerdeyse acımdan..şuanda da öyle bi sancıyoki sormayın inanın abartmıyorum...adet dogru dürüst olamadım ya ondan mı acıyoki acaba...yarın sabah doktora mı gitsem ki

adet ağrın mı var canım?

adet ağrın mı var canım?

canım pardon müşteri vardı yazamadım.
ya pastacım şöyle durum;ben geçen ay adet olamadım gibi bişey.hem adetim çok geçmişti hemde sökülmeye çalışırken yaklaşık 13 gün kadar sadece lekelenmem oldu.sökülemedi anlıcagın.içtigim çaya ragmen...bu ayın 10u gibi 3 ay dolacak ben sadece lekelendim.belkide gelecek sökülcektir ondan acıyodur dimi ya.kist olmasından da korkuyom açıkçası.yarın doktora gidebilirim bakalım.

kızlarrrnaptım biliyonuz muuu,şimdi gül agacı yok ya bende vitrinden gül demetini aldım yapma çiçek yani,balkonda çamaşırlıga koydum aralarınada kagıtları sıkıştırdım dileklerimi yani ayy gülüyom kendime yaaa gül agacım yok napimmmmyanlız sıkıştır sıkıştır bitmedi kagıtlar heeedaha kocişinkiler var

cnm walla bugün şekerimi ölçtürmek için gittim ama aç karnına gitmem gerekliymiş ölçtüremedik neyseki babama makinesini wermiş dr artık sık sık bakarım...buarada senin kasığın neden ağrıyo cnm ya...bide bıçak saplanır gibi hayır olsun inş. ama yarın bence git doktora hemencik bizede haberler ver inş. hayırlı haberlerle gel:26:

çok sağol pelincim sende kendine çok iyi bak bitanem grşrz

nasılsınız ıyısınızdır umarım ben cok gıremıyorum haftaya pazartesı döncem aranıza

tşk edrm cnm ben ii yim kendi adıma sen nasılsın ewet cnm dön aramıza bir an önce yerin belli oluyo

cnm bnm inş. her seferinde çok ama çok daha mutlu ve huzurlu görmek nasip olur rabbim seninle olsun

gülmekten kırıldım kocişte ne gülüyon diyince bide ona okudum oda bayıldı tşk edrm cnm iyi geldi walla:92:

ececimmmm cnm bnm üzülme umudunu kaybetme dualarla ve sabırla bir sonraki aya sarıl...cnm benim rabbim kalbine huzur versin bir sonraki aya inş.meleğine kavuştursun seni (AMİNN)

yaa ben yapamadımmm gül ağacı yokkkk buralarda uffff hayırlısı artık ama daha önceden yapmıştım bu sene olmadı malesef

walla ben onuda yapamadım en iyisini yapmışsın bende güllerle dolu bir vazom vardı onun altınamı koysaydım ne tühh keşke yapsaydım yaf neyse artık ben yapamadım ama inş. sizlerinki tutar

hayırlı olsun canım yeni evin şans getirsin inş. size

slm kızlar geçmişi okudum ama yazamıyom ara ara ağrım var bugün dr gittim gene birsürü test istedi yarın sonuca göre karar verecek testlerde değerler yüksek çıkmış içim daraldı inşallah fazla önemli değildir ama kanda iltihaplanma var sanırım suda az Allahım hayırlsını versin yarın size haber veririm yatarsam gelemeyebilirim kendinize iyi bakın iyigeceler

Kolay gelsin canım.Taşınmışsınya artık yavaş yavaş yerleşirsin

Sevindim problemlerinizi düzeltmenize inşallah bi daha yaşanmaz

Ya çok şaşırdım ececim ben sana.Tüm gebelik belirtilerini saymıştın halbuki

Kayram kendini boşu boşuna gerdin inşallah bundan sonra herşey güzel olur

Selinacım fıkrana çok güldüm teşekkürler paylaştığın için

Derincim önemli olan niyetin şekle takılma bence.Ben yapmamaya karar verdim.Araştırmalarım sonucu olumlu şeyler duymadım bende vazgeçtim.

Kızlar nerdesiniz bitmedimi daha dilekler:87::87:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…