bende yavaş yavaş kaçayım artık peloşum .dükkanı kapatayım bi 15 dk ya giderim eve...yemekde yapıcam daha ne yapsam onu da bilmiyorum..neyse sana doyum olmaz kuzum iyi bak kendine...şu 1 hafta geçsede kan testine gitsen sabırsızlıkla bekliyorum...öptüm cnm.
tamam derinim bende cıkıyorum canım kolay gelsin... sanada doyum olmuyo tatlım kendine iyi bak...bende sabırsızlanıyorum canım ama fazlada umutlanmak istemiyorum hayırlısı bende seni öpüyorum
canımmm gözünüzaydın allahım bğışlasın kızkardeşinin bebişini .galiba hepimiz aynı duygulrı yaşadık allahım bizlerede nasip etsin .canım özledim senide işlerinde kolaylıklar diliyorummeraba kızlar, nasılsınız, inşaallah herkesin hayatı güzel gidiyordur.
uzun zamandır pek gelemiyordum, hem iş yoğunluğu, hem de okuyordum yazacak bişi bulamıyordum. beynım sanki durmuş gibiydi, kız kardeşim bebek bekliyordu onun heyecanı mutluluğu biraz beni olumsuz etkilemişti.
ama bebişle hepimiz resetlendik, formatlandık
güzel bi başlangıç oldu bizlere, dün sabah kavuştuk hayatımıza neşe katan 'minik adama'
çok tatlı, çok da güzel kokuyor maşallah...
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu sevinci yaşamayı nasip etsin
canım çok şükür yaa hep böyle pozitif olsan ahhkuzum cok gecmıs olsun galıba sen yıne sokturucu kullanmak zorunda kalacaksın bebısım ama bır kereden bır sey olmaz yaaa bence kullan bu aycık bak ben yıne kullanıcam
canım cok tesekkur ederım allah babana sıfalar versın ve pkosun da sekerıne dıkkat et nolur bak doktor seker hapı verıyor pkolulara ben her gun ıcıyorum sana vermısmıydı
canım oncelıkletelas yapma allahın ıznı ıle emremıze yetene kadar dayanacaksın ve sonrasında dogsa bıle bırsey olmayacak tamammmı buna ınan kanama yerı olmasına ragmen kanama olmadı bu mucıze gbı emre sana dıger mucızeyı de yasatacak allah yardımcın olsun canım
evet ole olmus hehe valla varya utanıyorum yazarken bıle o kadar kastım sıktım kendımı
evet ablam guzel cıktı cok sukur sımdı adet olmayı beklıyorum bıde su ılacımı alabılsem galıba aksam cıkıp alıcaz cumartesı fen halde yaz temıslıgıne gırıscez kocısle bu arada dun gelemedım kcıs dızı ıslemek ıstemedı geldı yemegı yedık drek yatagayanlıs anlasılma olmasın pc yı dealdık yanımıza dızı ısledık kusuruma bakmayın yanı ama en yakın zamanda uzun bır sohbet ıcın burda olucam hepınızı osledım
allah analım babalı buyutsun canım rabbım tez zamanda bıslerede nasıp etsın
inşallah kuzu senınde aynı sekılde hayırlı cumaların olsunınsallah nasılsın
canım yaa inşallah bebiş yoldadır müjde vermeni okadar çok istiyorumkipazar gününe kadar beklicem canım.gelmezse idrardan bakarım önce.kan aldırmayı sevmiyom zaten.bişe yokken gidip kan veremem bakim bi idrara göre.hayırlısı.
canım kardeloş iyi geçmişte yazmıştım aslında gözünden kaçmış galiba selamı var size nasipse pazartesi dönücekben kardelosumu cok merak edıyorum kızlar donmemısmı daha haber alanınız vamı burdan telefon da edemıyorum
yok kuzum ben bugün eminönündeydim dün yazmıştım emme unuttun sanırsamebuşum uyuyonmu yoksam hayla kıss gelde iki laf edek..gerçi bende birazdan yazamam kardeşimle konuştukta yanıma gelcek biraz..muhabbet ederiz iyi olur.tunişimde gelcik
evet yaa insan ruhen kötü oluyo bi düzelse havalar ne mutlu olucamhavalar bir türlü açmadı ya benim tahminim bu yönde. bugün hava hem soğuk hem yağmurlu
oyy kıyamam sana sen tosbamı oldun yaa tek tek alışveriş yapıyosun demek kuzum yorma kendini prensesimizidederinim güzle kadını sen geldin galiba altta gördüm seni naber canım
ama ben çıkıyorum daha pazarı bitiremedim kaplumbağa misali öğlen saat birden beri pazar görüyorum bi poşet al gel bi poşet al gel bitcek inş
eşime desem adam 10 da geliyo
neyse ben pazara döniyim yoksa b,itmiycek öptüm hepinizi
aaaaa diyorum biz dün neler konuştuk ne duydum bugün .bugün adet oldum tek üzüldüğüm geçen ay 9 ondan önceki ay 13 yada 15 arasında olmuştum bu ayda 6 da oldum niye böyle oluyo anlamıyorum ki:26:neyse hayırlısı olsun birde o kadar sancım wardiki sabahtan beri hiç bir yere sığmadım çok şükür biraz hafifledi ama....eee sizler nasılsınız hanımlarrrrrrr
peloşum yaa başının iyi olmasına sevindim canım .derinim normaldede gelmeye başladı ara sıra... hatta affedersin tuvalete gittigimde peceteye acık pembe geliyo ...adetime 9 gün var canım başka bişey degildir dimi yine aynı şeyleri yaşamak istemıyorum
kuzum bende çok kalamıycam hatta bugece gelemeyebilirim çok yorgunum yaa dökülüyorum resmensagol bebem yaptım yimeklerimi oturdum geneolsun inşallah hayırlısıyla bebişin gelmiştir cnm..
ebuşş yakaladım seni canooooama şimdi çıkarım kociş gelcek...
selam kuzum hoşgeldin nasılsınslm nabersiniz eşim maça gitti bende buraya jaçtım
hoşgeldin derdam görüşmeyeli napıyonebuşkom geçmişe dalmış durumda sanırsam yazıyo şuanda...
kocişim gelir şimdi..o gelince böylece bırakıp sofrayı kurmaya gidiyorum yazmazsam iyi bilin gittim.
hoşgeldin derdam görüşmeyeli napıyonebuşkom geçmişe dalmış durumda sanırsam yazıyo şuanda...
kocişim gelir şimdi..o gelince böylece bırakıp sofrayı kurmaya gidiyorum yazmazsam iyi bilin gittim.
naber canım nasılsın görüşmeyeli
kızlar az önce birsenim aradı hastaneye yatırmışlar suyu azalmış ayrıca her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vurmuşlar .serum veriyolarmış inşallah sorun olmaz emrecik vaktinde gelir .ben buhafta duayı birsoşa yapmak istiyorum kızlar .haber veriyim dedim .hepinize selamı var .dua edin olurmu
hoşbuldum bitanem yaa neolsun iyiyim şükür sen napıyosun prenses nasıl bakalım
kızlar bir sorum olacak size,umarım bilginiz vardır.
sat: 19 nisan.2 gündür kahve rengi akıntım var,bunun sebebi ne olabilir ?
yumurtlama dönemlerimde hiç böyle birşey
olmamıştı,yani ilk kez oluyor !
dış gebelik yaşamıştım ben 7 ay önce o zamanda böyle olmuştu.dr.gittiğimde dışgebelik tanısı koyuldu;yine
öyleyse diyorum ama belirti için erken değil mi ?
as canım yaa çok geçmiş olsun valla üzüldüm inş sorun olmaz bebeişimiz vaktinde gelir
tamam canım birsene okıyalım emremiz vakitinde sağlıklı sıhatli gelir inş
iyi olmana sevindim canım
oda iyi canım saol iğnelerde bırakılıcak ayın 21 inde bakalım bekliyoruz
Sat: 19 nisan.2 gündür kahve rengi akıntım var,bunun sebebi ne olabilir ?
Yumurtlama dönemlerimde hiç böyle birşey
Dış gebelik yaşamıştım ben 7 ay önce o zamanda böyle olmuştu.dr.gittiğimde dışgebelik tanısı koyuldu;yine
slm canım hoşgeldin ama benim hiç bir bilgim yok bu konuda
sat: 19 nisan.2 gündür kahve rengi akıntım var,bunun sebebi ne olabilir ?
yumurtlama dönemlerimde hiç böyle birşey
dış gebelik yaşamıştım ben 7 ay önce o zamanda böyle olmuştu.dr.gittiğimde dışgebelik tanısı koyuldu;yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?