Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende yavaş yavaş kaçayım artık peloşum .dükkanı kapatayım bi 15 dk ya giderim eve...yemekde yapıcam daha ne yapsam onu da bilmiyorum..neyse sana doyum olmaz kuzum iyi bak kendine...şu 1 hafta geçsede kan testine gitsen sabırsızlıkla bekliyorum...öptüm cnm.

tamam derinim bende cıkıyorum canım kolay gelsin... sanada doyum olmuyo tatlım kendine iyi bak...bende sabırsızlanıyorum canım ama fazlada umutlanmak istemiyorum hayırlısı bende seni öpüyorum

tamam derinim bende cıkıyorum canım kolay gelsin... sanada doyum olmuyo tatlım kendine iyi bak...bende sabırsızlanıyorum canım ama fazlada umutlanmak istemiyorum hayırlısı bende seni öpüyorum

sagol bebem yaptım yimeklerimi oturdum geneolsun inşallah hayırlısıyla bebişin gelmiştir cnm..

ebuşş yakaladım seni canooooama şimdi çıkarım kociş gelcek...

hoşgeldin derdam görüşmeyeli napıyonebuşkom geçmişe dalmış durumda sanırsam yazıyo şuanda...
kocişim gelir şimdi..o gelince böylece bırakıp sofrayı kurmaya gidiyorum yazmazsam iyi bilin gittim.

canımmm gözünüzaydın allahım bğışlasın kızkardeşinin bebişini .galiba hepimiz aynı duygulrı yaşadık allahım bizlerede nasip etsin .canım özledim senide işlerinde kolaylıklar diliyorum
canım çok şükür yaa hep böyle pozitif olsan ahh
demek yaz temizliği yapıcaksınız kolay gelsin tatlım bende başlıycamda nezaman burda hala kış
inşallah buluşup konuşuruz canım bende özledim
pazar gününe kadar beklicem canım.gelmezse idrardan bakarım önce.kan aldırmayı sevmiyom zaten.bişe yokken gidip kan veremem bakim bi idrara göre.hayırlısı.
canım yaa inşallah bebiş yoldadır müjde vermeni okadar çok istiyorumki
allahım güldürsün yüzünü kuzum
ben kardelosumu cok merak edıyorum kızlar donmemısmı daha haber alanınız vamı burdan telefon da edemıyorum
canım kardeloş iyi geçmişte yazmıştım aslında gözünden kaçmış galiba selamı var size nasipse pazartesi dönücek
ebuşum uyuyonmu yoksam hayla kıss gelde iki laf edek..gerçi bende birazdan yazamam kardeşimle konuştukta yanıma gelcek biraz..muhabbet ederiz iyi olur.tunişimde gelcik
yok kuzum ben bugün eminönündeydim dün yazmıştım emme unuttun sanırsam
benim çok sevdiğim kardeşim evleniyo alışverişe gittik karşıya fena yorgunum .erkenden gittim 1 saat oldu eve geleli
havalar bir türlü açmadı ya benim tahminim bu yönde. bugün hava hem soğuk hem yağmurlu
evet yaa insan ruhen kötü oluyo bi düzelse havalar ne mutlu olucam
oyy kıyamam sana sen tosbamı oldun yaa tek tek alışveriş yapıyosun demek kuzum yorma kendini prensesimizide
aaaaa diyorum biz dün neler konuştuk ne duydum bugün .
hayırlısı olsun canım düzenli olsunda gerisi önemli değil üzülme sakın tamam hergün biraz daha yaklaşıyosun
derinim normaldede gelmeye başladı ara sıra... hatta affedersin tuvalete gittigimde peceteye acık pembe geliyo ...adetime 9 gün var canım başka bişey degildir dimi yine aynı şeyleri yaşamak istemıyorum
peloşum yaa başının iyi olmasına sevindim canım .
lekelenme niye oluyo acep yine bence yarayla alakalıdır yani dondurdularya bence endişelenme kuzum yada yerlelme olsun yaa müjde ver bize yeniden
sagol bebem yaptım yimeklerimi oturdum geneolsun inşallah hayırlısıyla bebişin gelmiştir cnm..

ebuşş yakaladım seni canooooama şimdi çıkarım kociş gelcek...
kuzum bende çok kalamıycam hatta bugece gelemeyebilirim çok yorgunum yaa dökülüyorum resmen
sen nasılsın ?rüyan hayrolsun canom inşallah hamiş çıkar topicimizden .kasıklarında geçmiş sevindim
slm nabersiniz eşim maça gitti bende buraya jaçtım
selam kuzum hoşgeldin nasılsın

hoşbuldum canım napıyım eşimin facesine girdim takılıyorum
sana kolay gelsin hemide afiyet olsun canım

kızlar az önce birsenim aradı hastaneye yatırmışlar suyu azalmış ayrıca her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vurmuşlar .serum veriyolarmış inşallah sorun olmaz emrecik vaktinde gelir .ben buhafta duayı birsoşa yapmak istiyorum kızlar .haber veriyim dedim .hepinize selamı var .dua edin olurmu

derinim afiyet olsun kuzum aslında bende yemek yiycem çıksam iyi olur bugün geç kaldım yaa :18:

as canım yaa çok geçmiş olsun valla üzüldüm inş sorun olmaz bebeişimiz vaktinde gelir
tamam canım birsene okıyalım emremiz vakitinde sağlıklı sıhatli gelir inş

kızlar bir sorum olacak size,umarım bilginiz vardır.

sat: 19 nisan.2 gündür kahve rengi akıntım var,bunun sebebi ne olabilir ?

yumurtlama dönemlerimde hiç böyle birşey

olmamıştı,yani ilk kez oluyor !

dış gebelik yaşamıştım ben 7 ay önce o zamanda böyle olmuştu.dr.gittiğimde dışgebelik tanısı koyuldu;yine

öyleyse diyorum ama belirti için erken değil mi ?

slm canım hoşgeldin ama benim hiç bir bilgim yok bu konuda

as canım yaa çok geçmiş olsun valla üzüldüm inş sorun olmaz bebeişimiz vaktinde gelir
tamam canım birsene okıyalım emremiz vakitinde sağlıklı sıhatli gelir inş

iyi olmana sevindim canım
oda iyi canım saol iğnelerde bırakılıcak ayın 21 inde bakalım bekliyoruz

evet canım yaa inşallah sağlıkla gelsin emrecik hepiniz hayırlısıyla kucağınıza alın
demek bırakıcaksın iğneleri hadi bakalım canım hakkınızda hayırlısı olsun kuzucuğunu rabbim bağışlasın size

yazmayı unutmuşum..

Bat: 16 mayıs

canım inanki bende yardımcı olamıycam kusura bakma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…