Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kusura bakma kuzum ya benim çıkmam gerek çok acıktım daha geç olmadan çorba bari içiyim
sonra görüşürüz olurmu çok öpüyorum seni
ayrıca burda bizimle olduğun için saol canımsın

başkent üniversesi hastanesi oldum ameliyatımı 5 dkiş attılar yarabbi kabir azabı dedikleri kadar var bu nasıl şiddetli br agrıma sancımadır yaa... suratımşişti zaten morardıda günde 4 apronax içiyorum 550 mama tık demiyor yaaa... ağlaya ağlaya yatıyorum evde.. umarım bir an önce geçer canımdan can gidiyor sanki

inaşşalh cnm beklerim...
canım nasipse birdahaki gelişimde içeriz olurmu

nese bençıkıyorum daha fazla dayanamayacagım bakıp çıkayım dedim hmen.. iyi geceler...

Son düzenleme:

koştum gittim yemeğim wardıda bi çorbamı yaptım sofrayı hazırladım kapı çaldı kociş geldi yemek yedikmmm sonra çay içtiksonra ferihayı izledim biraz sancım başladı neyse kociş yatağına geçti bende kaçtım hemencik buraya ama sen yoksun...kısss koş gel bakim çabuk

demi abla konuştuk sonra konuştuğumuz gibi yaptım ama hayırlısı ablişkom yooo hiç üzülmedim inan sadece biraz bu düzensizliğe moralim bozuldu erken geldi de ondan..başka bi sıkıntı yok sen nasılsın ablam günün nasıl geçti arkadışınlaydın yoruldun mu yoksa gel hadi bi yorgunluk çayı içelim

a.slm çok üzüldüm ablacım ben duaya sewe sewe katılırım arkadaşımız için yeterki rabbim onu ve meleğini korusun dularımızda onunla olsun

cnm öncelikle hş.g bu dediğin durumu bende yaşadım geçen ay adetimden 10 gün önce bu ayda adetimden 2 gün önce kahverengi lekelenmem oldu ama herkeste aynı durum olcak diye bişey yokki ben dr arayıp sormuştum bana yumurtalıklardaki sorundan olabilir muhtemelen dedi ama yinede en iyisi muayene olup kesin tanının konulması bu yüzden sende rahatlamak için doktoruna danışmalı ve muayane olmalısın..herşey gönlünce olsun umarım hiç bir sorun çıkmaz rabbim yardımcın olsun

tşk edrm kuzucum sen kolay dersinde gelmezmi hiç bak hemencik halledip döndüm sende kendine çok ama çok iyi bak canım

derinim;
nasılsınnn? pataklama beni fenalardayım bennn
bebekli misafirim gitti bugün.ama başka bir misafirım daha war.
ancak girebildim topiğe.dün gece hastanelerdeydim:94::94::94::94:
gündüz mısafırlerı gezmeye çıkardım.kociş almaya geldi sonra neyse geldik eve biz akıllılar mont almadık yanımıza hava güzel diye,kısa kollularla çıktık.arabayla gidip geleceğiz diye de almadık biraz bebek hariç :)sonra gezerken birşeyim yoktu.ewe geldik.az sonrası titremeye başladım bir yanda da ateşler bastı kulaklarımdan gözlerimden ateşler çıkıyordu.misafirlere ayıp olmasın diye direndim,yatmadım gece 3 gibi yattık.ben başladım ağlamaya.yattığımda daha çok ağrım oldu.kemiklerime iğneler batıyordu sanki.sonra sayıklamaya başlamışım kendimden geçtim.eşim uyanmış.soğuk bez koydu hep alnıma düşmedi ateşim.eşim böyle olmayacak hadi gidelim dedi.gittik apar topa hastaneye.misafirler ewde...
muayene etti nöbetçi dr. 2 iğne vurdular 1 serum bağlandı.ewe geldık.bugun daha ıyıydim.ama yine başladı ağrılar ve ateş dr arar ara 40 a cıkabılır dedı yatıyordum hep ama kalkmam da gerekıyor.şimdi yıne başladı ağrılar ve ateş.yatacağım bırazdan nolur kızma bana canımm olur muuu????

peloşum canım kokladım bol bol miniği dışarda hep benım kollarımdaydı,hiç bırakmadım.kucağımda uyudu hep ALLAH BIZE DE NASİP ETSİN en kısa zaman da İNŞALLAH

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine rabbim şifa wersin ewet yat bol bol dinlen ıhlamur nane-limon falanda iç inş. kısa sürede iyileşir aramıza dönersin

Son düzenleme:
İyi geceler arkadaşlar nasılsınız?
Kayram tahlillerin güzel çıkmış sevindim senin adına
Birsenim hastanede sanırım yanlış anlamadıysam inşaallah Emre biraz daha bekler annesinin karnında sağlıcakla gelsin
Kardeloş gelmemiş sanırım hala özledim onu da
Boncugum sende geliyormuşsun pazartesi gel de hasret giderelim cnm...
Selinam adetin geçmiş cnm inş pazar günü kopkoyu bi çiift çizgi görürsün
Derinim demek hıdırellez için ebrar hocaya sormuş yapın demiş he keşke bende görseydim yazdıgını yapardım neyse kısmet değilmiş...
Pelinim kan testi yaptıracakmışsın cnm sadece şunu söyliyim adete 8gün kala bile doğru sonuç çıkmayabiliyor bi arkadaşa öyle oldu çok üzülmüştü ama meğer hamileymiş,inş senden güzel hbrler alırız cnm bnm
Aleynam napıyosun cnm senin yazdıgını göremedim
Valla arkadaşlar geçmişi okudum ama aklımda bunlar kaldı kafam darmaduman zaten kusura bakmayın
Bende iki gündür evde değildim 12de geldimbaşım çatlıyor,bu arada eğer bnm içtenliğime inanmayan varsa lütfen rica ediyorum bnmle muhatap olmasın tekrar iyi geceler herkese

Son düzenleme:
iyi geceler canim! sen ne zamandir anne olmayi düsünüyorsun? tedavi oluyormusun yoksa olmuyormusun?

ıg arkdslr ben daha 2 gun once uye oldum buraya yenıyım yanı aranzda ama dertlermıze derman bulalım hep bırlıkte..

hoşgeldiniz kızlar cherrguy bana sorduysan cnm 3 sene olacak az kaldı,şuan tedavi olmuyoruz bakalım nasip kısmet

telguncum aminn inşallahh

Bende iki gündür burdayim canim. Yani yeni sayilirim senin gibi. Bende 23 yasindayim almanyadan katiliyorum. 6 aydir anne olmaya calisiyorum ama maalesef olmuyo. pco var bende, yani hormon bozuklugu bu yüzden clomifen kullaniyorum. 1. ay ise yaramadi bu ikinci kullanisim. günde iki tane 5 gün boyunca yutucam. Birazda siz anlatin

anladım canım bende 23 yasındaym bu temmuz gelırse evlılıgmn 4.yılı oluck ınsallh ama hala bebek sahıbı olamdk gecen sene dusuk yaptm snrada bı daha olmdı sen kac yıllık evlısın?

anladım canım allah herkesn gonlune gore versn herseyn bır vaktı saatı vardır belkı bundada vardr bı hayırbılmıyrm sızdede varmı aynı sorunlar ama ben mılletın daha bebek yokmu laflarından bıktım tıksındım resmen ya...

aslında bı doktora gıtseydnz ıyı olbılırdı kendı tercıhınzmı gıtmeemek canım?

herkeste aynı sorun var cnm yapacak bişe yok maalesef kimsenin ağzını kapatamıyorsun ya katlanacaksın :) ya da tersleyeceksin bende çok sıkıldım maalesef ama zamaı gelince olur elbet hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…