evet canım yaa inşallah sağlıkla gelsin emrecik hepiniz hayırlısıyla kucağınıza alın
demek bırakıcaksın iğneleri hadi bakalım canım hakkınızda hayırlısı olsun kuzucuğunu rabbim bağışlasın size
slm kızlar nasılsınız ben idare ediyom yarın tekrar kontrolum var bakalım napcaz hayırlısı olsun Ebrarım canım iyisin kendine iyi bak yoruldunmu ankarada bakıyım Lagrima gemiş olsun nerde olacan ameliyatı inşallah iyi kolay geçer dayın için üzüldüm benimde kuzenim 4 sen eönce 23 yaşında aniden kanser olduğu anlaşıldı 3 ayın içinde kaybettik canım inşallah tedaviye yanıt verir Pelincim gözün ağrıyomuş geçmiş olsun bahar geldi alerjik itihap olabilir dikkat et Kayracım sende iyisin özledim hepinizi ama bu ara yasaklıyım elimden geldiği kadar okuyup yazmaya çalışıyorum kusura bakmayın kızlar Selinam spor yapıyon öylemi inşallah yarar dinç olursun Derdam kaynananda azcık düşünsün gerçi seninki pek düşüncesiz gibi kendine dikkat et canım uykusuzluk kötü bende uyuyamıyorum Cici nasılsın kız güzel haberler ver artık bekliyoruz Kardeloşum sen de gelmedin anacığınla geziyon demi gezekçi seni neyse dikkat et kendine hasta olup gelme ha Kardelen 49 sen nasılsın canım boşver kafana takma cemileyle halideyi ben sonra döverim Derinim Boncuğum Anatolia sizler nasılsınız temizlik yapasınızmı geldi bakım Ececim inşallah hamişsindir hayırlısıyla gelir bu sefer bebişin testi yaptır güzel habreler ver bakıım Mızmız hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah ama sana kırgınız her zaman başka topiklere gelip bizimle konuşmadığın için gerçi belki böyle dememiz umrunda değildir ama olsun genede içimde kalmasın dedim oğlunu sağlıklıca kucağına al umarım doğum yapınca haber veririsin kolay geçsin hepinize kolay gelsin kızlar arada bakmaya çalışacam pc açık ama cevap yazamazsam kusura bakmayın
canım nasipse birdahaki gelişimde içeriz olurmu
derdam hoşgeldin cnm..ne deme cnm benim sen elinden geldigince ugrayıp bunca hengamenin içinde bizi unutmuyosun çok sagol..varlıgın yeter kuşuminşallah da rüyam dogru çıkar cnm ...
aycel hoşgelmişsin...doktorunun dedigi dogrudur o zaman cnm,tek tarafta çatlaması yeterli..hatta benim dayımın kızına hiç çatlama yok denmişti ama hamile kaldı Allah işte...belli olmaz takma kafaya cnm...bende de pko var bu arada...
güllll koş kızzzz yap yemekleri kocişi aç bıraktın
canımmm gözünüzaydın allahım bğışlasın kızkardeşinin bebişini .galiba hepimiz aynı duygulrı yaşadık allahım bizlerede nasip etsin .canım özledim senide işlerinde kolaylıklar diliyorum
canım çok şükür yaa hep böyle pozitif olsan ahh
demek yaz temizliği yapıcaksınız kolay gelsin tatlım bende başlıycamda nezaman burda hala kış
inşallah buluşup konuşuruz canım bende özledim
canım yaa inşallah bebiş yoldadır müjde vermeni okadar çok istiyorumki
allahım güldürsün yüzünü kuzum
canım kardeloş iyi geçmişte yazmıştım aslında gözünden kaçmış galiba selamı var size nasipse pazartesi dönücek
yok kuzum ben bugün eminönündeydim dün yazmıştım emme unuttun sanırsam
benim çok sevdiğim kardeşim evleniyo alışverişe gittik karşıya fena yorgunum .erkenden gittim 1 saat oldu eve geleli
evet yaa insan ruhen kötü oluyo bi düzelse havalar ne mutlu olucam
oyy kıyamam sana sen tosbamı oldun yaa tek tek alışveriş yapıyosun demek kuzum yorma kendini prensesimizide
aaaaa diyorum biz dün neler konuştuk ne duydum bugün .
hayırlısı olsun canım düzenli olsunda gerisi önemli değil üzülme sakın tamam hergün biraz daha yaklaşıyosun
peloşum yaa başının iyi olmasına sevindim canım .
lekelenme niye oluyo acep yine bence yarayla alakalıdır yani dondurdularya bence endişelenme kuzum yada yerlelme olsun yaa müjde ver bize yeniden
kuzum bende çok kalamıycam hatta bugece gelemeyebilirim çok yorgunum yaa dökülüyorum resmen
sen nasılsın ?rüyan hayrolsun canom inşallah hamiş çıkar topicimizden .kasıklarında geçmiş sevindim
selam kuzum hoşgeldin nasılsın
kızlar az önce birsenim aradı hastaneye yatırmışlar suyu azalmış ayrıca her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vurmuşlar .serum veriyolarmış inşallah sorun olmaz emrecik vaktinde gelir .ben buhafta duayı birsoşa yapmak istiyorum kızlar .haber veriyim dedim .hepinize selamı var .dua edin olurmu
kızlar bir sorum olacak size,umarım bilginiz vardır.
sat: 19 nisan.2 gündür kahve rengi akıntım var,bunun sebebi ne olabilir ?
yumurtlama dönemlerimde hiç böyle birşey
olmamıştı,yani ilk kez oluyor !
dış gebelik yaşamıştım ben 7 ay önce o zamanda böyle olmuştu.dr.gittiğimde dışgebelik tanısı koyuldu;yine
öyleyse diyorum ama belirti için erken değil mi ?
selam canım h.g güzel anne adayımız...fazla yorma kendini derdacım bebişini düşün allah kolaylık versin bizde seni seviyoz
canım kolay gelsin sana görüşmek üzre cok öpüyorum seni kendine iyi bak...
cok sagol canım amin inş hepimizin bebişleri en kısa zamanda gelir hayırlısıyla inş
derinim;
nasılsınnn? pataklama beni fenalardayım bennn
bebekli misafirim gitti bugün.ama başka bir misafirım daha war.
ancak girebildim topiğe.dün gece hastanelerdeydim:94::94::94::94:
gündüz mısafırlerı gezmeye çıkardım.kociş almaya geldi sonra neyse geldik eve biz akıllılar mont almadık yanımıza hava güzel diye,kısa kollularla çıktık.arabayla gidip geleceğiz diye de almadık biraz bebek hariç :)sonra gezerken birşeyim yoktu.ewe geldik.az sonrası titremeye başladım bir yanda da ateşler bastı kulaklarımdan gözlerimden ateşler çıkıyordu.misafirlere ayıp olmasın diye direndim,yatmadım gece 3 gibi yattık.ben başladım ağlamaya.yattığımda daha çok ağrım oldu.kemiklerime iğneler batıyordu sanki.sonra sayıklamaya başlamışım kendimden geçtim.eşim uyanmış.soğuk bez koydu hep alnıma düşmedi ateşim.eşim böyle olmayacak hadi gidelim dedi.gittik apar topa hastaneye.misafirler ewde...
muayene etti nöbetçi dr. 2 iğne vurdular 1 serum bağlandı.ewe geldık.bugun daha ıyıydim.ama yine başladı ağrılar ve ateş dr arar ara 40 a cıkabılır dedı yatıyordum hep ama kalkmam da gerekıyor.şimdi yıne başladı ağrılar ve ateş.yatacağım bırazdan nolur kızma bana canımm olur muuu????
peloşum canım kokladım bol bol miniğidışarda hep benım kollarımdaydı,hiç bırakmadım.kucağımda uyudu hep ALLAH BIZE DE NASİP ETSİN en kısa zaman da İNŞALLAH
iyi geceler canim! sen ne zamandir anne olmayi düsünüyorsun? tedavi oluyormusun yoksa olmuyormusun?
ıg arkdslr ben daha 2 gun once uye oldum buraya yenıyım yanı aranzda ama dertlermıze derman bulalım hep bırlıkte..
aslında bı doktora gıtseydnz ıyı olbılırdı kendı tercıhınzmı gıtmeemek canım?
anladım canım bende 23 yasındaym bu temmuz gelırse evlılıgmn 4.yılı oluck ınsallh ama hala bebek sahıbı olamdk gecen sene dusuk yaptm snrada bı daha olmdı sen kac yıllık evlısın?
aslında bı doktora gıtseydnz ıyı olbılırdı kendı tercıhınzmı gıtmeemek canım?
anladım canım allah herkesn gonlune gore versn herseyn bır vaktı saatı vardır belkı bundada vardr bı hayırbılmıyrm sızdede varmı aynı sorunlar ama ben mılletın daha bebek yokmu laflarından bıktım tıksındım resmen ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?