Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

allah yardımcısı olsun inş.emremiz gelişimini tamamlayınca hayırlısıyla gelsin inş anneciğine.abla sayıyı bana msn den yazarsan ben okurum.bi aksilik olmazsa inş.daha gelmedi kırmızılar.bu arada güzel dileklerin içinde tşk ederim abla allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş.
lütfen bilgisi olan yardımcı olsun,çok endişeliyim
merhaba canım hoşgeldin.bikaç kişiden duyduğum kadarıyla yumurtlama gününde hafif leke olabilirmiş.korkulacak bişey değil merak etme.
canım çok geçmiş olsun,allahım acil şifalar versin inş.2-3 güne kalmaz ağrıların hafifler.bende dişimden kist ameliyatı oldum 3 saatlik bi ameliyattı ve 7 dikişim vardı.zorluğunu anlayabiliyorum.allah yardımcın olsun inşş.
ayy sevcancım geçmiş olsun.umarım bugun daha iyisindir.havalara güvenmeyin kızlar yaa.sıcaktan pişin ama ceketinizi mutlaka giyinn.acil şifalar canım,kendine dikkat et.
evet canım geçti.hayırlısı olsun canım ne diyim ki ne umutluyum ne umutsuz arada bi yerde durduğum için teste yanaşmıyorum sanırım.ama pazar günü anneler günü olduğu için idrar testi yapıcam yoksa onu da yapmaya niyetim yoktu açıkcası.sen nasılsın iyimisinn?

ebrarcım günaydın nasılsın şekerrr tatlım kardelen hala yok annesinde ne kadar kalcak haberin varmı:26:

canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin dikkat et kendine canım
canım takma kafana lütfen bence soğanın etkisiyle erken oldu düzene girecek merak etme
sen herşeyi dene gerisini rabbime bırak inşallah gülecek yüzün kuzum .ben yoruldum eşim geldikten sonra yemeğini verip yattım kuzum ondan gelemedim
sevcancım çok geçmiş olsun canım havalar çok aldatıyo insanı dikkat etmek gerek mevlam şifa versin
hayırdır kuzum neyin var iyisin inşallah

amin selinam yaa inşallah vaktinde gelir emrecik hayırlısıyla
sende güzel haberler ver kuzum heyecanla bekliyorum

ranacım mesajını aldım ama cevap yazamadım dua için özel mesaj yolluyorum süre dolmadı
bende seni gördüğüme sevindim .inşallah herşey iyi olur tatlım

sağolll canım....amin inşallah...

sağol cnm.... sorma nasıl bir ağrı bu anlatamam.. anlıyorsundur beni..dikişleri aldırırken de acıyor mu?

sagol bebem yaptım yimeklerimi oturdum geneolsun inşallah hayırlısıyla bebişin gelmiştir cnm..

ebuşş yakaladım seni canooooama şimdi çıkarım kociş gelcek...
amin derinim inş cok umutlu degilim belkide yaradan öyle olmuştur...
cok sagol eboşum allaha şükür iyi inş hep böyle gider...
canım dedigin gibi yaradan sanırım hamileleik falan oldugunu sanmıyorum...inş müjde veririm tatlım hayırlısı olsun...
canım benim ya üzüldüm şimdi inş hayırlısıyla zamanında gelir hüseyin emremiz eboşum konuşursan selam söyle dualarım onunla...olur canım duayı bu hafta birsenimize okuyalım...özleden msj atarsın canım...
canım cok gecmiş olsun cok zordur ya allahım şifa versin inş hemen gecer kendine iyi bak...
hamarat hatunsun sen canımhemencecik bitirirsin işini tatlım
sevcanım canım ya kıyamam sana cok cok gecmiş olsun allahım şifa versin dikkat et kendine...oy oy yerim ben o minigi gördüm resimlerinizi cok güzel cıkmışsın bebişte cok tatlı ya maşallah allah nazarlardan korusun...amin sevcanım inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıylacok öpüyorum seni görüşmek üzre
canım bende yaptırmamaya karar verdim adetim gecene kadar bekliycem sanırım benim lekelenmeler yaradan...amin canım inş hepimiz güzel haberler veririz hayırlısıyla öpüyorum seni kendine iyi bak...

canım adet olmamışsın inş anneler gününde güzel müjde veririsin bizlere sabırsızlıkla bekliyorum hamile haberini

hayırlı haftasonları kızlar hepinizi cok öpüyorum

slm canlarım gecmişe baktım ama alıntı yapmadım gördüklerimi beğen dim çok sağolun görmediklerim varsa kusura bakmayın daha adet olmadım canım çok sıkkın hala kib aeo görüşürüz by

Allah şifalar versin canım. İNşallah bir an önce sağlığına kavuşursun

cevabınız için teşekkür ederim arkadaşlar.akıntım bugün kesildi.şimdi de ara ara kasıklarıma ağrı giriyor.normalin dışında bir durum olduğu için endişeleniyorum,daha önce yaşamamıştım böyle birşey.
doktora gitmak istemiyorum.ama dışgebelik yaşamıştım 9 ay önce.ozamanda adetten 4 gün sonra kahve rengi akıntım olmuştu,yine öyle birşey mi diye korkuyorum...

sağol cnm.... sorma nasıl bir ağrı bu anlatamam.. anlıyorsundur beni..dikişleri aldırırken de acıyor mu?
şuan çektiğin acının yanında dikişi aldırmak iğne batması kadar bile değil.zaten uyuşturmadan önce sıktığı fıs fıs tan sıktır öyle alsın dikişi hissetmezsin bile.tekrar geçmiş olsun.

selam kızlar yazı renginden de anlarsınız sanırım.benim için umutlanan arkadaşların umutlarını suya düşürdüm maleseff.kırmızılar geldi.ablacım demiştim zaten duaları okumuştum kırmızılar gelmeden çok şükür.şuan sancım var yatıcam.hepinize hayırlı akşamlar.öptmm

bitanem bende gece gelemedim çok fena uyku bastı zor durdum..vallahi unutmuşum canom yaaa biliyon beni bazen unutuyomalışveriş ettiniz demek hadi hayırlısı olsun..yorulmuşun ama olsun napıcan.birsencimede dua ediyorum inşallah saglıcakla gelir bebişimiz...
çok çok geçmiş olsun cnm yaaaa tahmin ediyorum agrılarını..hafif diş agrısı bile azap geliyo degilki ameliyat off..Allah yardımcın olsun
ayy bugün hiç güzel haberler almıyorum yaaaa.Allahım beterinden saklasın...çokkkk geçmiş olsun bebem niye kızayım..işte böyle bişeyler olmuş olabilir diye merakta kalıyoz ondan yazıyom cnm sen iyi olda...inşallah şuanda iyisindir...o bebiş gibi bir bebişin olur inşallah yakında swcanım
evet canım benim ama saglık olsun kısmet degilmiş,bol bol dua ediyoruz zaten,bakma ben çok heves ettim bu yıl başın geçmiştir inşallah cnm yaaa.geçmiş olsun.
canımm inşallah bebiş vardır inşallah öpüyorum...

kimsecim inşallah sandıgın gibi bişey yoktur...endişe etme,ama doktora da bi görünüverseydin cnm.

bikaç yeni arkadasımız vardı onlarda hoşgelmişler...

kızlar bugün ani bişey oldu..abimin eşi yengecim geçen doktora gitmişti agrılardan dolayı...idrar yollarınla ,ilgili demişlerdi ilaç verip yollamışlardı...bugün sabah tekrar özele gitti apandist demişler hemen yatması gerekiyomuş 6 da ameliyata aldılarrr...şimdi bende haber bekliyom ne zaman çıkacak diye...inşallah iyidir yengecim...ben gidemiyom malesef haber bekliyom böyle

canım üzüldüm tabi ne yalan diyim ama saglık olsun.inşallahh öbür ayaalıntılardan sonra sana yazmayı düşünüyodum adet olmamıştır inş diye ama sen benden evvel davrandın...geçmiş olsun yat dinlen cnm.

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım bende dicek bişey bulamıyorum kendime.allahım ne zaman hayırlıysa o zaman verir ne diyelim.saol canım düşünmen yeterli.:80:

neyse ben yavaş yavaş kaçayım canlar ..burdan anneme geçicem.yengem ameliyatı olmuş ama çıkmamış daha:26:dua edin belki basit bi ameliyattır ama insan korkuyo genede...gece gelemezsem merak etmeyin kızlar annemden dönünce geç olur giremeyebilirim.öptüm hepinizi.

canım üzülme lütfen hayırlısı olsun...bu rada msn de konuşurken ışıklr gitti kusura bakma ececim görüşmek üzre öptüm...
canım hayırlısı olsun inş bidaki ay gelir bebişin su adet gecikmeside umutlandırıyo insanı ya napalım zamanı var daha demekki...gecmiş olsun görüşmek üzre

canım cok gecmiş olsun allahım şifa versin yengene inş kolay bir amaliyat olmuştur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…