allah yardımcısı olsun inş.emremiz gelişimini tamamlayınca hayırlısıyla gelsin inş anneciğine.abla sayıyı bana msn den yazarsan ben okurum.bi aksilik olmazsa inş.daha gelmedi kırmızılar.bu arada güzel dileklerin içinde tşk ederim abla allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş.kızlar az önce birsenim aradı hastaneye yatırmışlar suyu azalmış ayrıca her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vurmuşlar .serum veriyolarmış inşallah sorun olmaz emrecik vaktinde gelir .ben buhafta duayı birsoşa yapmak istiyorum kızlar .haber veriyim dedim .hepinize selamı var .dua edin olurmu
merhaba canım hoşgeldin.bikaç kişiden duyduğum kadarıyla yumurtlama gününde hafif leke olabilirmiş.korkulacak bişey değil merak etme.lütfen bilgisi olan yardımcı olsun,çok endişeliyim
canım çok geçmiş olsun,allahım acil şifalar versin inş.2-3 güne kalmaz ağrıların hafifler.bende dişimden kist ameliyatı oldum 3 saatlik bi ameliyattı ve 7 dikişim vardı.zorluğunu anlayabiliyorum.allah yardımcın olsun inşş.başkent üniversesi hastanesi oldum ameliyatımı 5 dkiş attılar yarabbi kabir azabı dedikleri kadar var bu nasıl şiddetli br agrıma sancımadır yaa... suratımşişti zaten morardıda günde 4 apronax içiyorum 550 mama tık demiyor yaaa... ağlaya ağlaya yatıyorum evde.. umarım bir an önce geçer canımdan can gidiyor sanki
inaşşalh cnm beklerim...
nese bençıkıyorum daha fazla dayanamayacagım bakıp çıkayım dedim hmen.. iyi geceler...
ayy sevcancım geçmiş olsun.umarım bugun daha iyisindir.havalara güvenmeyin kızlar yaa.sıcaktan pişin ama ceketinizi mutlaka giyinn.acil şifalar canım,kendine dikkat et.derinim;
nasılsınnn? pataklama beni fenalardayım bennn
bebekli misafirim gitti bugün.ama başka bir misafirım daha war.
ancak girebildim topiğe.dün gece hastanelerdeydim:94::94::94::94:
gündüz mısafırlerı gezmeye çıkardım.kociş almaya geldi sonra neyse geldik eve biz akıllılar mont almadık yanımıza hava güzel diye,kısa kollularla çıktık.arabayla gidip geleceğiz diye de almadık biraz bebek hariç :)sonra gezerken birşeyim yoktu.ewe geldik.az sonrası titremeye başladım bir yanda da ateşler bastı kulaklarımdan gözlerimden ateşler çıkıyordu.misafirlere ayıp olmasın diye direndim,yatmadım gece 3 gibi yattık.ben başladım ağlamaya.yattığımda daha çok ağrım oldu.kemiklerime iğneler batıyordu sanki.sonra sayıklamaya başlamışım kendimden geçtim.eşim uyanmış.soğuk bez koydu hep alnıma düşmedi ateşim.eşim böyle olmayacak hadi gidelim dedi.gittik apar topa hastaneye.misafirler ewde...
muayene etti nöbetçi dr. 2 iğne vurdular 1 serum bağlandı.ewe geldık.bugun daha ıyıydim.ama yine başladı ağrılar ve ateş dr arar ara 40 a cıkabılır dedı yatıyordum hep ama kalkmam da gerekıyor.şimdi yıne başladı ağrılar ve ateş.yatacağım bırazdan nolur kızma bana canımm olur muuu????
peloşum canım kokladım bol bol miniğidışarda hep benım kollarımdaydı,hiç bırakmadım.kucağımda uyudu hep ALLAH BIZE DE NASİP ETSİN en kısa zaman da İNŞALLAH
evet canım geçti.hayırlısı olsun canım ne diyim ki ne umutluyum ne umutsuz arada bi yerde durduğum için teste yanaşmıyorum sanırım.ama pazar günü anneler günü olduğu için idrar testi yapıcam yoksa onu da yapmaya niyetim yoktu açıkcası.sen nasılsın iyimisinn?İyi geceler arkadaşlar nasılsınız?
Kayram tahlillerin güzel çıkmış sevindim senin adına
Birsenim hastanede sanırım yanlış anlamadıysam inşaallah Emre biraz daha bekler annesinin karnında sağlıcakla gelsin
Kardeloş gelmemiş sanırım hala özledim onu da
Boncugum sende geliyormuşsun pazartesi gel de hasret giderelim cnm...
Selinam adetin geçmiş cnm inş pazar günü kopkoyu bi çiift çizgi görürsün
Derinim demek hıdırellez için ebrar hocaya sormuş yapın demiş he keşke bende görseydim yazdıgını yapardım neyse kısmet değilmiş...
Pelinim kan testi yaptıracakmışsın cnm sadece şunu söyliyim adete 8gün kala bile doğru sonuç çıkmayabiliyor bi arkadaşa öyle oldu çok üzülmüştü ama meğer hamileymiş,inş senden güzel hbrler alırız cnm bnm
Aleynam napıyosun cnm senin yazdıgını göremedim
Valla arkadaşlar geçmişi okudum ama aklımda bunlar kaldı kafam darmaduman zaten kusura bakmayın
Bende iki gündür evde değildim 12de geldimbaşım çatlıyor,bu arada eğer bnm içtenliğime inanmayan varsa lütfen rica ediyorum bnmle muhatap olmasın tekrar iyi geceler herkese