Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

geçiş olsncanım..hayırlı haberler alırsınumarım

doktora gitmek istemiyorum.bekeyeyim bekalım 10 gün daha

ranacım mesajını aldım ama cevap yazamadım dua için özel mesaj yolluyorum süre dolmadı
bende seni gördüğüme sevindim .inşallah herşey iyi olur tatlım

ablacım aldım msjını hiç sorma bende sizlerle tekrar kawuştuğuma çok mutlu oldum kaç gündür aklım hep sizdeydi Sewcana sorup durdum dewamlı
bu ay yumoşum büyümemiş dr klomen yazdı bu ay dualarınıza çok ihtiyacım war prolaktinim yüksek çıkmıstı dostinex kullanıyorum bitmek üzere ama bu ay stresten yine yumoş büyümemiş dr da klomenle büyütelim o zaman dedi haziranda benden çok umutlu ama benden RABBİMDEN umutluyum inş bu kez ol der we olur son durumum bu hakkımızda hayırlısı olsun sen nasılsın ???

amin pelinim sagol cnm...ameliyatı oldu şükür ayıldı ama narkoz çok fena yapmış zor ayılmış mosmordu diyo annem.ameliyattan sonra 3 saat ameliyathanede bırakmışlar çok üşümüş
geçiş olsncanım..hayırlı haberler alırsınumarım

doktora gitmek istemiyorum.bekeyeyim bekalım 10 gün daha
sagol cnm
bekle madem sen bilirsin hayırlısı inşallah.kötü şeylerde düşünme dış gebelik olsa çok fazla agrın olur.

inşallah kolmen büyütür cnm yumoşlrı ..tedavin hayırlı olsun inşallah...

selam canlarım..ben geldim ama kalamıcam fazla..kociş de geç geldi anneler günü nedeniyle..eve yeni geldik yemek koydum ona..bakım dedim uykum var çok.

sağolll canım....amin inşallah...
sende saol tatlım
peloşum selamınızı ilettim onunda çok selamı var kuzum
buarada mesajını aldım saol tatlışım
merhaba bayanlar. adetliyim çok karnım ağrıyor bugün. işkence çekiyorum şu an.
geçmiş olsun canım hep ağrılımı olur adetin ?
nediyim yaa hayırlısı bitanem bende çok üzüldüm ümitler gelecek aya inşallah lütfen pozitif ol
cano yaa çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi iyidir inşallah ameliyat başarılı geçmiştir .ya bir anda insanın başına neler gelmiyoki rabbim beterlerinden korusun şifa versin yengeciğine canım
evet dün sende yokmuşsun tahmin ettim uyuduğunu olsun iyi oluyo erken yatmak aslında
nerde bu millet nerde bu üyeler?Bakıyorum hep ziyaretçi kızlar yaaaa
naberrr kuzum özledim seni misafirlerden bize yer kalmadı galiba

canım haftaya sıra sende inşallah dualarımız vesile olur iyi düşün iyi olsun klomen şifa olur umarım canım .sevcandan haberini aldık ama dönmene sevindim

ayyy canım yaa çok üzüldüm neyse şükür ayılmış narkozdan .offf nezor bu işler allahım şifa versin nerde hasta varsa .sende yorgunsun galiba canom ?

arkadaşlar birsenin çok selamı var .dua içinde hepinize çok teşekkür ediyor .pazartesi çıkarabilirlermiş ama risk hala devam ediyor :26:

ayyy canım yaa çok üzüldüm neyse şükür ayılmış narkozdan .offf nezor bu işler allahım şifa versin nerde hasta varsa .sende yorgunsun galiba canom ?

sorma canom ya Allahım beterinden saklasın da çok üzldüm...bebiş evde zor duruyo biliyon berram 9 aylık daha,zeynep uyuttu zorla.sagol bitanem Allah razı olsun.
ya tam yorgunluk degilde yengecime kıyamıyom,moralim biraz bozuk,yarında nikahımız var amcamın kızı evleniyo...bugün iş olmadı hiç haftalıgım bile çıkmadı.neyse saglık olsun.onlara bozdum kafayı yani...

canım yaa üzülmezmi insan canımız onlar allahım iyilik versin .miniş arıyodur annesini kıyamam kuzuya ben .ay kötü denk geldi yaa nikahada gitmen gerek tabi .niye iş olmadıki tabi herkes anne hediyesi aldı ondandır .bugün fenaydı heryer çok kalabalıktı

canım haftaya sıra sende inşallah dualarımız vesile olur iyi düşün iyi olsun klomen şifa olur umarım canım .sevcandan haberini aldık ama dönmene sevindim

ablacım ALLAH RAZI OLSUN gerçekten zamanlama çok güzel olmuş inş dualarınızla RABBİM nasip eder ama daha acil durumda olan warsa ben sıramı werebilirim sizin bu msjlarımı gördüğünüzde inş diye içinizden geçirmenizde yeter bana gönülden olsun önemli olan....

dışgebelik olduğunda benim hiç mi hiç ağrım olmamıştı :44:

kızlar hemen hemen baktım gecmıse yarım yamalak okudum dıyebılrırım aklımda kalanlara cevap vercem cunku cıkıcam sebebını de acıklıcam sımdıden cok ozur
ablam unutmusum yada gormemısım kuzum ya bır haftadedı amam bana ne kadar uzun geldı osledım fıstıgımı yaaaaaa
derınım kım amelıyat oldu atladım kuzum ama gecmıs olsun dıyorum sımdıden
sevcancım dıkkat et canım bence bu ara bırseyde salgın var da kıbrısa kadar nasıl geldı bende anlamadım gecmıs olsun sana da
bırsenım dualrım senınle canım allah saglıkla zamanında kucagına almayı nasıp eder ınsallah
gulcum en ıyısı canım ara ara baktır ben baktırıyorum her fırsatta bende seker hapı kullanıyorum ama pkodan dolayı degdın gıbı optum canım
pelınım yaradan dolayıdır canım benım de amelıyattan sonra baya oldu o sımdı bıttı cok sukur canım
selınam valla en cok ben uzuldum ne yalan solıyım canımın ıcı ama rahatlıgını korumalısın bence
ya kızlar atladıgım mutlaka olmustur ama hemen cıkmam gerek
kızlar esım cok kotu hasta hattaburda kırk ellı kısı falan ole doktor geldı hepsınde aynı sıkayetler atesı 39larda zar zor dusurduk bugunde yattı butun gun ama o tıtremem nobetlerı falan yok tu cok sukur bugun ondan gelemedım cok kotu hıssedıyorum onu bole gorunce gecen senede domuz grıbıydı galıba yıne bole olmustu ıkı gundur ıgneye gıdıp gelıyoruz ıgneyı vurunca sırıksıklam oluyor yatakta atesı dusunce sabaha kadar uyku yok bana hep basındayım doktor yarından sonra toparlanacagını soledı herkeste var ınsallah bana da bulasmamıstır optum hepınızı bıdıklar kusura bakmayın sık gelemedım
bu arada tum anne adaylarının ve bı sebeten bebegını kaybetmıs olan tum melek annelerının anneler gununu kutlarım sımdıden optum sızı

arkadaşlar birsenin çok selamı var .dua içinde hepinize çok teşekkür ediyor .pazartesi çıkarabilirlermiş ama risk hala devam ediyor :26:

çok sevindim gerçekten.İnşallah gününü tamamlar emremiz

Derincim yengene geçmiş olsun ay 3 saat ameliyathanede beklemek ne demek niye öyle yapmışlar

ebuşum sorma hiç yoktu ya...haftalıgın yarısı toplandı.saglık olsun napalım.aynen anneler günü telşı var herkeste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…