bitanem bende gece gelemedim çok fena uyku bastı zor durdum..vallahi unutmuşum canom yaaa biliyon beni bazen unutuyomalışveriş ettiniz demek hadi hayırlısı olsun..yorulmuşun ama olsun napıcan.birsencimede dua ediyorum inşallah saglıcakla gelir bebişimiz...
çok çok geçmiş olsun cnm yaaaa tahmin ediyorum agrılarını..hafif diş agrısı bile azap geliyo degilki ameliyat off..Allah yardımcın olsun
ayy bugün hiç güzel haberler almıyorum yaaaa.Allahım beterinden saklasın...çokkkk geçmiş olsun bebem niye kızayım..işte böyle bişeyler olmuş olabilir diye merakta kalıyoz ondan yazıyom cnm sen iyi olda...inşallah şuanda iyisindir...o bebiş gibi bir bebişin olur inşallah yakında swcanım
evet canım benim ama saglık olsun kısmet degilmiş,bol bol dua ediyoruz zaten,bakma ben çok heves ettim bu yılbaşın geçmiştir inşallah cnm yaaa.geçmiş olsun.
canımm inşallah bebiş vardır inşallah öpüyorum...
kimsecim inşallah sandıgın gibi bişey yoktur...endişe etme,ama doktora da bi görünüverseydin cnm.
bikaç yeni arkadasımız vardı onlarda hoşgelmişler...
kızlar bugün ani bişey oldu..abimin eşi yengecim geçen doktora gitmişti agrılardan dolayı...idrar yollarınla ,ilgili demişlerdi ilaç verip yollamışlardı...bugün sabah tekrar özele gitti apandist demişler hemen yatması gerekiyomuş 6 da ameliyata aldılarrr...şimdi bende haber bekliyom ne zaman çıkacak diye...inşallah iyidir yengecim...ben gidemiyom malesef haber bekliyom böyle
ranacım mesajını aldım ama cevap yazamadım dua için özel mesaj yolluyorum süre dolmadı
bende seni gördüğüme sevindim .inşallah herşey iyi olur tatlım
amin pelinim sagol cnm...ameliyatı oldu şükür ayıldı ama narkoz çok fena yapmış zor ayılmış mosmordu diyo annem.ameliyattan sonra 3 saat ameliyathanede bırakmışlar çok üşümüşcanım üzülme lütfen hayırlısı olsun...bu rada msn de konuşurken ışıklr gitti kusura bakma ececim görüşmek üzre öptüm...
canım hayırlısı olsun inş bidaki ay gelir bebişin su adet gecikmeside umutlandırıyo insanı ya napalım zamanı var daha demekki...gecmiş olsun görüşmek üzre
canım cok gecmiş olsun allahım şifa versin yengene inş kolay bir amaliyat olmuştur...
sagol cnmgeçiş olsncanım..hayırlı haberler alırsınumarım
doktora gitmek istemiyorum.bekeyeyim bekalım 10 gün daha
ablacım aldım msjını hiç sorma bende sizlerle tekrar kawuştuğuma çok mutlu oldum kaç gündür aklım hep sizdeydi Sewcana sorup durdum dewamlı
bu ay yumoşum büyümemiş dr klomen yazdı bu ay dualarınıza çok ihtiyacım war prolaktinim yüksek çıkmıstı dostinex kullanıyorum bitmek üzere ama bu ay stresten yine yumoş büyümemiş dr da klomenle büyütelim o zaman dedi haziranda benden çok umutlu ama benden RABBİMDEN umutluyum inş bu kez ol der we olur son durumum bu hakkımızda hayırlısı olsun sen nasılsın ???
sende saol tatlımsağolll canım....amin inşallah...
peloşum selamınızı ilettim onunda çok selamı var kuzumamin derinim inş cok umutlu degilim belkide yaradan öyle olmuştur...
cok sagol eboşum allaha şükür iyi inş hep böyle gider...
canım dedigin gibi yaradan sanırım hamileleik falan oldugunu sanmıyorum...inş müjde veririm tatlım hayırlısı olsun...
canım benim ya üzüldüm şimdi inş hayırlısıyla zamanında gelir hüseyin emremiz eboşum konuşursan selam söyle dualarım onunla...olur canım duayı bu hafta birsenimize okuyalım...özleden msj atarsın canım...
canım cok gecmiş olsun cok zordur ya allahım şifa versin inş hemen gecer kendine iyi bak...
hamarat hatunsun sen canımhemencecik bitirirsin işini tatlım
sevcanım canım ya kıyamam sana cok cok gecmiş olsun allahım şifa versin dikkat et kendine...oy oy yerim ben o minigi gördüm resimlerinizi cok güzel cıkmışsın bebişte cok tatlı ya maşallah allah nazarlardan korusun...amin sevcanım inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıylacok öpüyorum seni görüşmek üzre
canım bende yaptırmamaya karar verdim adetim gecene kadar bekliycem sanırım benim lekelenmeler yaradan...amin canım inş hepimiz güzel haberler veririz hayırlısıyla öpüyorum seni kendine iyi bak...
canım adet olmamışsın inş anneler gününde güzel müjde veririsin bizlere sabırsızlıkla bekliyorum hamile haberini
hayırlı haftasonları kızlar hepinizi cok öpüyorum
geçmiş olsun canım hep ağrılımı olur adetin ?merhaba bayanlar. adetliyim çok karnım ağrıyor bugün. işkence çekiyorum şu an.
şuan çektiğin acının yanında dikişi aldırmak iğne batması kadar bile değil.zaten uyuşturmadan önce sıktığı fıs fıs tan sıktır öyle alsın dikişi hissetmezsin bile.tekrar geçmiş olsun.
selam kızlar yazı renginden de anlarsınız sanırım.benim için umutlanan arkadaşların umutlarını suya düşürdüm maleseff.kırmızılar geldi.ablacım demiştim zaten duaları okumuştum kırmızılar gelmeden çok şükür.şuan sancım var yatıcam.hepinize hayırlı akşamlar.öptmm
cano yaa çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi iyidir inşallah ameliyat başarılı geçmiştir .ya bir anda insanın başına neler gelmiyoki rabbim beterlerinden korusun şifa versin yengeciğine canımbitanem bende gece gelemedim çok fena uyku bastı zor durdum..vallahi unutmuşum canom yaaa biliyon beni bazen unutuyomalışveriş ettiniz demek hadi hayırlısı olsun..yorulmuşun ama olsun napıcan.birsencimede dua ediyorum inşallah saglıcakla gelir bebişimiz...
çok çok geçmiş olsun cnm yaaaa tahmin ediyorum agrılarını..hafif diş agrısı bile azap geliyo degilki ameliyat off..Allah yardımcın olsun
ayy bugün hiç güzel haberler almıyorum yaaaa.Allahım beterinden saklasın...çokkkk geçmiş olsun bebem niye kızayım..işte böyle bişeyler olmuş olabilir diye merakta kalıyoz ondan yazıyom cnm sen iyi olda...inşallah şuanda iyisindir...o bebiş gibi bir bebişin olur inşallah yakında swcanım
evet canım benim ama saglık olsun kısmet degilmiş,bol bol dua ediyoruz zaten,bakma ben çok heves ettim bu yılbaşın geçmiştir inşallah cnm yaaa.geçmiş olsun.
canımm inşallah bebiş vardır inşallah öpüyorum...
kimsecim inşallah sandıgın gibi bişey yoktur...endişe etme,ama doktora da bi görünüverseydin cnm.
bikaç yeni arkadasımız vardı onlarda hoşgelmişler...
kızlar bugün ani bişey oldu..abimin eşi yengecim geçen doktora gitmişti agrılardan dolayı...idrar yollarınla ,ilgili demişlerdi ilaç verip yollamışlardı...bugün sabah tekrar özele gitti apandist demişler hemen yatması gerekiyomuş 6 da ameliyata aldılarrr...şimdi bende haber bekliyom ne zaman çıkacak diye...inşallah iyidir yengecim...ben gidemiyom malesef haber bekliyom böyle
naberrr kuzum özledim seninerde bu millet nerde bu üyeler?Bakıyorum hep ziyaretçi kızlar yaaaa
ablacım aldım msjını hiç sorma bende sizlerle tekrar kawuştuğuma çok mutlu oldum kaç gündür aklım hep sizdeydi Sewcana sorup durdum dewamlı
bu ay yumoşum büyümemiş dr klomen yazdı bu ay dualarınıza çok ihtiyacım war prolaktinim yüksek çıkmıstı dostinex kullanıyorum bitmek üzere ama bu ay stresten yine yumoş büyümemiş dr da klomenle büyütelim o zaman dedi haziranda benden çok umutlu ama benden RABBİMDEN umutluyum inş bu kez ol der we olur son durumum bu hakkımızda hayırlısı olsun sen nasılsın ???
amin pelinim sagol cnm...ameliyatı oldu şükür ayıldı ama narkoz çok fena yapmış zor ayılmış mosmordu diyo annem.ameliyattan sonra 3 saat ameliyathanede bırakmışlar çok üşümüş
sagol cnm
bekle madem sen bilirsin hayırlısı inşallah.kötü şeylerde düşünme dış gebelik olsa çok fazla agrın olur.
inşallah kolmen büyütür cnm yumoşlrı ..tedavin hayırlı olsun inşallah...
selam canlarım..ben geldim ama kalamıcam fazla..kociş de geç geldi anneler günü nedeniyle..eve yeni geldik yemek koydum ona..bakım dedim uykum var çok.
ayyy canım yaa çok üzüldüm neyse şükür ayılmış narkozdan .offf nezor bu işler allahım şifa versin nerde hasta varsa .sende yorgunsun galiba canom ?
inşallah kolmen büyütür cnm yumoşlrı ..tedavin hayırlı olsun inşallah....
sorma canom ya Allahım beterinden saklasın da çok üzldüm...bebiş evde zor duruyo biliyon berram 9 aylık daha,zeynep uyuttu zorla.sagol bitanem Allah razı olsun.
ya tam yorgunluk degilde yengecime kıyamıyom,moralim biraz bozuk,yarında nikahımız var amcamın kızı evleniyo...bugün iş olmadı hiç haftalıgım bile çıkmadı.neyse saglık olsun.onlara bozdum kafayı yani...
canım haftaya sıra sende inşallah dualarımız vesile olur iyi düşün iyi olsun klomen şifa olur umarım canım .sevcandan haberini aldık ama dönmene sevindim
amin pelinim sagol cnm...ameliyatı oldu şükür ayıldı ama narkoz çok fena yapmış zor ayılmış mosmordu diyo annem.ameliyattan sonra 3 saat ameliyathanede bırakmışlar çok üşümüş
sagol cnm
bekle madem sen bilirsin hayırlısı inşallah.kötü şeylerde düşünme dış gebelik olsa çok fazla agrın olur.
inşallah kolmen büyütür cnm yumoşlrı ..tedavin hayırlı olsun inşallah...
selam canlarım..ben geldim ama kalamıcam fazla..kociş de geç geldi anneler günü nedeniyle..eve yeni geldik yemek koydum ona..bakım dedim uykum var çok.
arkadaşlar birsenin çok selamı var .dua içinde hepinize çok teşekkür ediyor .pazartesi çıkarabilirlermiş ama risk hala devam ediyor :26:
çok sevindim gerçekten.İnşallah gününü tamamlar emremiz
Derincim yengene geçmiş olsun ay 3 saat ameliyathanede beklemek ne demek niye öyle yapmışlar
kızlar ben kaçtım.beenimki kızmadan yatalım öptüm hepinizi.sagolun dualarınız için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?