Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

arkadaşlar HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNN
şuan anne değiliz belki ama ilerde mutlaka olacagız RABBİMİN izniyle şuan aday olmakta yeter napalım....

canım nemutlu bana ozaman yok zaten fazla kişi kalmadıki bitirdik şükür
dışgebelik olduğunda benim hiç mi hiç ağrım olmamıştı :44:
kötü şeyler düşünme canım gerçi yaşamışsın ondan korkuyosundurda inşallah bidaha olmaz
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin eşler hasta olunca bizlerde etkilkeniyoruz tabiki bende kıyamıyorum hiç kuzuma inanki .allahım tüm hastalara şifa versin eşinede .sen ilgilen canım iyi olunca bolca muhabbet ederiz
çok sevindim gerçekten.İnşallah gününü tamamlar emremiz

Derincim yengene geçmiş olsun ay 3 saat ameliyathanede beklemek ne demek niye öyle yapmışlar
inşallah kuzum yaa
ebuşum sorma hiç yoktu ya...haftalıgın yarısı toplandı.saglık olsun napalım.aynen anneler günü telşı var herkeste.
sağlık olsun bebişim yaa
kızlar ben kaçtım.beenimki kızmadan yatalım öptüm hepinizi.sagolun dualarınız için..

canom iyi geceler allahım rahatlık versin

arkadaşlar HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNN
şuan anne değiliz belki ama ilerde mutlaka olacagız RABBİMİN izniyle şuan aday olmakta yeter napalım....

saol canım seninde kutlu olsun rabbim seneye anne olarak kutlamayı nasip etsin
gerçi ben anne olduğuma çok inanıyorum 3 tane meleğim var cennette inşallah birgün sağlıklı bir evladım olurda gelip elimi öper

tutişim nasılsın kuzum hoşgeldin seni aradım cevap vermedin birseni söyliycektim bugün bıktırdım seni gerçi aramaktan

saol canım seninde kutlu olsun rabbim seneye anne olarak kutlamayı nasip etsin
gerçi ben anne olduğuma çok inanıyorum 3 tane meleğim var cennette inşallah birgün sağlıklı bir evladım olurda gelip elimi öper

AMİNNNNNNNNNNNNN ablacım dualarımda hep warsın inş olacak olacakkk :):):)

tutişim nasılsın kuzum hoşgeldin seni aradım cevap vermedin birseni söyliycektim bugün bıktırdım seni gerçi aramaktan

iyiyim abla beni aradıgına emin misin yanlışlıkla başka tutişi :) aramış olmayasın biz bi öğlen konuştuk ondan sonra da çalmadı telefonumyani sen aramadın

kızlar hepınızın anneler günü kutlu olsun ben annemı cok sevıyorum ve bırgün bende olmak ıstıyorumresımdekı gıbı bı kızım olsun öpüm koklum ıstıyorum rabbım sesımızı duyar ınsallah bızde bırgün anne oluruz

AMİNNNNNNNNNNNNN ablacım dualarımda hep warsın inş olacak olacakkk :):):)
saol tatlım allah hepinizden razı olsun inşallah olacak hepimizin
iyiyim abla beni aradıgına emin misin yanlışlıkla başka tutişi :) aramış olmayasın biz bi öğlen konuştuk ondan sonra da çalmadı telefonumyani sen aramadın
kuzu eminim hatta şimdi telime baktım 17:15de aramışım benim bitane tutişim var ayrıca
slm kızlar ce yapıp kacıcam
nasılsınız bakalım

boncuğum kuzum hoşgeldin nasılsın özledim seni yaa şükür kavuşturana

hosbuldum ebusum
ben erken kacıyorum kızlar öpüyorum hepınızı seneye hersey daha güzel olucak ınanın bızde anne olucaz hepınızı cok sevıyorum

canım saol ya çok hoş bir paylaşım duygulandım
hepimizin kutlu olsun inşallah bizde birgün öpüp koklarız evlatlarımızı ellerinde çiçeklerle gelirler nediyim zorr

çok güzel cnm hıc eve dönmek ıstemıyorumbazı seylerden uzaklastım aklım bombos ama sızlerı cok özledım gecmısede bakamıyorum tatıl ıste bıtıyor yakında aranızda olcam tekrar
olsun cnm kafan dağıldı en azından inş gelince hasret gideririz

ayyy bnm tel niye göstermiyor gıcık oldum hee kusura bakma kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…