iyi geceler canım.:80:
Alttaki kızlar siz nasılsınız bakalııım
canım nemutlu bana ozaman yok zaten fazla kişi kalmadıki bitirdik şükürablacım ALLAH RAZI OLSUN gerçekten zamanlama çok güzel olmuş inş dualarınızla RABBİM nasip eder ama daha acil durumda olan warsa ben sıramı werebilirim sizin bu msjlarımı gördüğünüzde inş diye içinizden geçirmenizde yeter bana gönülden olsun önemli olan....
kötü şeyler düşünme canım gerçi yaşamışsın ondan korkuyosundurda inşallah bidaha olmazdışgebelik olduğunda benim hiç mi hiç ağrım olmamıştı :44:
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin eşler hasta olunca bizlerde etkilkeniyoruz tabiki bende kıyamıyorum hiç kuzuma inanki .allahım tüm hastalara şifa versin eşinede .sen ilgilen canım iyi olunca bolca muhabbet ederizkızlar hemen hemen baktım gecmıse yarım yamalak okudum dıyebılrırım aklımda kalanlara cevap vercem cunku cıkıcam sebebını de acıklıcam sımdıden cok ozur
ablam unutmusum yada gormemısım kuzum ya bır haftadedı amam bana ne kadar uzun geldı osledım fıstıgımı yaaaaaa
derınım kım amelıyat oldu atladım kuzum ama gecmıs olsun dıyorum sımdıden
sevcancım dıkkat et canım bence bu ara bırseyde salgın var da kıbrısa kadar nasıl geldı bende anlamadım gecmıs olsun sana da
bırsenım dualrım senınle canım allah saglıkla zamanında kucagına almayı nasıp eder ınsallah
gulcum en ıyısı canım ara ara baktır ben baktırıyorum her fırsatta bende seker hapı kullanıyorum ama pkodan dolayı degdın gıbı optum canım
pelınım yaradan dolayıdır canım benım de amelıyattan sonra baya oldu o sımdı bıttı cok sukur canım
selınam valla en cok ben uzuldum ne yalan solıyım canımın ıcı ama rahatlıgını korumalısın bence
ya kızlar atladıgım mutlaka olmustur ama hemen cıkmam gerek
kızlar esım cok kotu hasta hattaburda kırk ellı kısı falan ole doktor geldı hepsınde aynı sıkayetler atesı 39larda zar zor dusurduk bugunde yattı butun gun ama o tıtremem nobetlerı falan yok tu cok sukur bugun ondan gelemedım cok kotu hıssedıyorum onu bole gorunce gecen senede domuz grıbıydı galıba yıne bole olmustu ıkı gundur ıgneye gıdıp gelıyoruz ıgneyı vurunca sırıksıklam oluyor yatakta atesı dusunce sabaha kadar uyku yok bana hep basındayım doktor yarından sonra toparlanacagını soledı herkeste var ınsallah bana da bulasmamıstır optum hepınızı bıdıklar kusura bakmayın sık gelemedım
bu arada tum anne adaylarının ve bı sebeten bebegını kaybetmıs olan tum melek annelerının anneler gununu kutlarım sımdıden optum sızı
inşallah kuzum yaaçok sevindim gerçekten.İnşallah gününü tamamlar emremiz
Derincim yengene geçmiş olsun ay 3 saat ameliyathanede beklemek ne demek niye öyle yapmışlar
sağlık olsun bebişim yaaebuşum sorma hiç yoktu ya...haftalıgın yarısı toplandı.saglık olsun napalım.aynen anneler günü telşı var herkeste.
kızlar ben kaçtım.beenimki kızmadan yatalım öptüm hepinizi.sagolun dualarınız için..
arkadaşlar HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNN
şuan anne değiliz belki ama ilerde mutlaka olacagız RABBİMİN izniyle şuan aday olmakta yeter napalım....
çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın ???
saol canım seninde kutlu olsun rabbim seneye anne olarak kutlamayı nasip etsin
gerçi ben anne olduğuma çok inanıyorum 3 tane meleğim var cennette inşallah birgün sağlıklı bir evladım olurda gelip elimi öper
tutişim nasılsın kuzum hoşgeldin seni aradım cevap vermedin birseni söyliycektim bugün bıktırdım seni gerçi aramaktan
slm kızlar ce yapıp kacıcam
nasılsınız bakalım
boncugum hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma sen?tatil nasıl geçiyor
saol tatlım allah hepinizden razı olsun inşallah olacak hepimizinAMİNNNNNNNNNNNNN ablacım dualarımda hep warsın inş olacak olacakkk :):):)
kuzu eminim hatta şimdi telime baktım 17:15de aramışım benim bitane tutişim var ayrıcaiyiyim abla beni aradıgına emin misin yanlışlıkla başka tutişi :) aramış olmayasın biz bi öğlen konuştuk ondan sonra da çalmadı telefonumyani sen aramadın
slm kızlar ce yapıp kacıcam
nasılsınız bakalım
kızlar hepınızın anneler günü kutlu olsun ben annemı cok sevıyorum ve bırgün bende olmak ıstıyorumresımdekı gıbı bı kızım olsun öpüm koklum ıstıyorum rabbım sesımızı duyar ınsallah bızde bırgün anne oluruz
olsun cnm kafan dağıldı en azından inş gelince hasret gideririzçok güzel cnm hıc eve dönmek ıstemıyorumbazı seylerden uzaklastım aklım bombos ama sızlerı cok özledım gecmısede bakamıyorum tatıl ıste bıtıyor yakında aranızda olcam tekrar
saol tatlım allah hepinizden razı olsun inşallah olacak hepimizin
kuzu eminim hatta şimdi telime baktım 17:15de aramışım benim bitane tutişim var ayrıca
boncuğum kuzum hoşgeldin nasılsın özledim seni yaa şükür kavuşturana
hosbuldum ebusum
ben erken kacıyorum kızlar öpüyorum hepınızı seneye hersey daha güzel olucak ınanın bızde anne olucaz hepınızı cok sevıyorum
olsun cnm kafan dağıldı en azından inş gelince hasret gideririz
ayyy bnm tel niye göstermiyor gıcık oldum hee kusura bakma kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?