kuzu çok sessizsin bugün nidenki ?
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine rabbim şifa wersin ewet yat bol bol dinlen ıhlamur nane-limon falanda iç inş. kısa sürede iyileşir aramıza dönersin
Allah şifalar versin canım. İNşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
şuan çektiğin acının yanında dikişi aldırmak iğne batması kadar bile değil.zaten uyuşturmadan önce sıktığı fıs fıs tan sıktır öyle alsın dikişi hissetmezsin bile.tekrar geçmiş olsun.
selam kızlar yazı renginden de anlarsınız sanırım.benim için umutlanan arkadaşların umutlarını suya düşürdüm maleseff.kırmızılar geldi.ablacım demiştim zaten duaları okumuştum kırmızılar gelmeden çok şükür.şuan sancım var yatıcam.hepinize hayırlı akşamlar.öptmm
amin derinim inş cok umutlu degilim belkide yaradan öyle olmuştur...
cok sagol eboşum allaha şükür iyi inş hep böyle gider...
canım dedigin gibi yaradan sanırım hamileleik falan oldugunu sanmıyorum...inş müjde veririm tatlım hayırlısı olsun...
canım benim ya üzüldüm şimdi inş hayırlısıyla zamanında gelir hüseyin emremiz eboşum konuşursan selam söyle dualarım onunla...olur canım duayı bu hafta birsenimize okuyalım...özleden msj atarsın canım...
canım cok gecmiş olsun cok zordur ya allahım şifa versin inş hemen gecer kendine iyi bak...
hamarat hatunsun sen canımhemencecik bitirirsin işini tatlım
sevcanım canım ya kıyamam sana cok cok gecmiş olsun allahım şifa versin dikkat et kendine...oy oy yerim ben o minigi gördüm resimlerinizi cok güzel cıkmışsın bebişte cok tatlı ya maşallah allah nazarlardan korusun...amin sevcanım inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıylacok öpüyorum seni görüşmek üzre
canım bende yaptırmamaya karar verdim adetim gecene kadar bekliycem sanırım benim lekelenmeler yaradan...amin canım inş hepimiz güzel haberler veririz hayırlısıyla öpüyorum seni kendine iyi bak...
canım adet olmamışsın inş anneler gününde güzel müjde veririsin bizlere sabırsızlıkla bekliyorum hamile haberini
hayırlı haftasonları kızlar hepinizi cok öpüyorum
bitanem bende gece gelemedim çok fena uyku bastı zor durdum..vallahi unutmuşum canom yaaa biliyon beni bazen unutuyomalışveriş ettiniz demek hadi hayırlısı olsun..yorulmuşun ama olsun napıcan.birsencimede dua ediyorum inşallah saglıcakla gelir bebişimiz...
çok çok geçmiş olsun cnm yaaaa tahmin ediyorum agrılarını..hafif diş agrısı bile azap geliyo degilki ameliyat off..Allah yardımcın olsun
ayy bugün hiç güzel haberler almıyorum yaaaa.Allahım beterinden saklasın...çokkkk geçmiş olsun bebem niye kızayım..işte böyle bişeyler olmuş olabilir diye merakta kalıyoz ondan yazıyom cnm sen iyi olda...inşallah şuanda iyisindir...o bebiş gibi bir bebişin olur inşallah yakında swcanım
evet canım benim ama saglık olsun kısmet degilmiş,bol bol dua ediyoruz zaten,bakma ben çok heves ettim bu yılbaşın geçmiştir inşallah cnm yaaa.geçmiş olsun.
canımm inşallah bebiş vardır inşallah öpüyorum...
kimsecim inşallah sandıgın gibi bişey yoktur...endişe etme,ama doktora da bi görünüverseydin cnm.
bikaç yeni arkadasımız vardı onlarda hoşgelmişler...
kızlar bugün ani bişey oldu..abimin eşi yengecim geçen doktora gitmişti agrılardan dolayı...idrar yollarınla ,ilgili demişlerdi ilaç verip yollamışlardı...bugün sabah tekrar özele gitti apandist demişler hemen yatması gerekiyomuş 6 da ameliyata aldılarrr...şimdi bende haber bekliyom ne zaman çıkacak diye...inşallah iyidir yengecim...ben gidemiyom malesef haber bekliyom böyle
SELAM KIZLAR...anneler günümüz kutlu olsun..şuanda anne olmasak bile anne adayıyız herzaman.siz üzmeyin tatlı canınızı güzellerim
ebuşum çeyizmi götürüyonuz cano hayırlı olsun cnm benim öptüm seni
boncuum özledim seni cnm görüşemez olduk dün gecede kalamdım zaten
sewcanım çok geçmiş olsun cnm ya dedigin gibi üst üste geldi yaaa
kızlar hayırlı pazarlar...ben hiç iyi degilim...sabah bi uyandım tutulmuşum agrılardan duramıyorumne saga ne sola.boyun fıtıgımı biliyonuz zaten bazılarınız...kociş zor zahmet kaldırıp giyindirdi sacımı bile toplayamadım kolumu kaldırıp öyle geldim anneme getirdi eşim...nikaha nasıl gitcem onu düşünüyom aşagı dügün evine indim biraz yengemlere otrda amcamın kızı bi ilaç sürdü inş iyi gelir...çoktandır böyle olmadıgım için bide hazırlıksız yakalandım normalde hep bi kas gevşetici hpaım olur kenarda...neyse bende haberler böyle canlar.bide kaşam anneler günü için kayınvalideye gitmek gerek...olmadı gitmicem zaten bu halde zor.öptüm hepinizi
canım ya üzüldüm ama en zor kısmı atlatmış şükür şimdi inş agrıları olmadan cabuk iyileşir tekrar gecmiş olsun allahım şifa versin...amin pelinim sagol cnm...ameliyatı oldu şükür ayıldı ama narkoz çok fena yapmış zor ayılmış mosmordu diyo annem.ameliyattan sonra 3 saat ameliyathanede bırakmışlar çok üşümüş
sagol cnm
bekle madem sen bilirsin hayırlısı inşallah.kötü şeylerde düşünme dış gebelik olsa çok fazla agrın olur.
inşallah kolmen büyütür cnm yumoşlrı ..tedavin hayırlı olsun inşallah...
selam canlarım..ben geldim ama kalamıcam fazla..kociş de geç geldi anneler günü nedeniyle..eve yeni geldik yemek koydum ona..bakım dedim uykum var çok.
sagol eboşum a.s inş hüseyin emremiz vaktınde gelir...canım ya seninlede karşılaşamıyoruz ozledim seni cok öpüyorum kendine iyi bak...sende saol tatlım
peloşum selamınızı ilettim onunda çok selamı var kuzum
buarada mesajını aldım saol tatlışım
geçmiş olsun canım hep ağrılımı olur adetin ?
nediyim yaa hayırlısı bitanem bende çok üzüldüm ümitler gelecek aya inşallah lütfen pozitif ol
cano yaa çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi iyidir inşallah ameliyat başarılı geçmiştir .ya bir anda insanın başına neler gelmiyoki rabbim beterlerinden korusun şifa versin yengeciğine canım
evet dün sende yokmuşsun tahmin ettim uyuduğunu olsun iyi oluyo erken yatmak aslında
naberrr kuzum özledim senimisafirlerden bize yer kalmadı galiba
canım haftaya sıra sende inşallah dualarımız vesile olur iyi düşün iyi olsun klomen şifa olur umarım canım .sevcandan haberini aldık ama dönmene sevindim
kayracım bende öyle düşünüyorum canım bi iyilşse şu yarada icim rahat etse...eşine cok gecmiş olsun allahım şifa versin canım...bende senin anneler gününü kutluyorum melek annesi öpüyorum seni kocaman kendine iyi bak...kızlar hemen hemen baktım gecmıse yarım yamalak okudum dıyebılrırım aklımda kalanlara cevap vercem cunku cıkıcam sebebını de acıklıcam sımdıden cok ozur
ablam unutmusum yada gormemısım kuzum ya bır haftadedı amam bana ne kadar uzun geldı osledım fıstıgımı yaaaaaa
derınım kım amelıyat oldu atladım kuzum ama gecmıs olsun dıyorum sımdıden
sevcancım dıkkat et canım bence bu ara bırseyde salgın var da kıbrısa kadar nasıl geldı bende anlamadım gecmıs olsun sana da
bırsenım dualrım senınle canım allah saglıkla zamanında kucagına almayı nasıp eder ınsallah
gulcum en ıyısı canım ara ara baktır ben baktırıyorum her fırsatta bende seker hapı kullanıyorum ama pkodan dolayı degdın gıbı optum canım
pelınım yaradan dolayıdır canım benım de amelıyattan sonra baya oldu o sımdı bıttı cok sukur canım
selınam valla en cok ben uzuldum ne yalan solıyım canımın ıcı ama rahatlıgını korumalısın bence
ya kızlar atladıgım mutlaka olmustur ama hemen cıkmam gerek
kızlar esım cok kotu hasta hattaburda kırk ellı kısı falan ole doktor geldı hepsınde aynı sıkayetler atesı 39larda zar zor dusurduk bugunde yattı butun gun ama o tıtremem nobetlerı falan yok tu cok sukur bugun ondan gelemedım cok kotu hıssedıyorum onu bole gorunce gecen senede domuz grıbıydı galıba yıne bole olmustu ıkı gundur ıgneye gıdıp gelıyoruz ıgneyı vurunca sırıksıklam oluyor yatakta atesı dusunce sabaha kadar uyku yok bana hep basındayım doktor yarından sonra toparlanacagını soledı herkeste var ınsallah bana da bulasmamıstır optum hepınızı bıdıklar kusura bakmayın sık gelemedım
bu arada tum anne adaylarının ve bı sebeten bebegını kaybetmıs olan tum melek annelerının anneler gununu kutlarım sımdıden optum sızı
slm kızlar ce yapıp kacıcam
nasılsınız bakalım
boncugum nasılsın canım özledim seni paylaşımın beni cok duygulandırdı sagol amin inş canım
kızlar hepınızın anneler günü kutlu olsun ben annemı cok sevıyorum ve bırgün bende olmak ıstıyorumresımdekı gıbı bı kızım olsun öpüm koklum ıstıyorum rabbım sesımızı duyar ınsallah bızde bırgün anne oluruz
iyileşte aramıza dön canım özledim seni kendine iyi bakebrar ablam,peloşum,derinim,kayram hepınıze çok teşekkur ederım haftaıcıne kadar ınşallah ıyılışırım de aranıza dönerim.boşluk hissediyorum sızle konusmayınca...
SELAM KIZLAR...anneler günümüz kutlu olsun..şuanda anne olmasak bile anne adayıyız herzaman.siz üzmeyin tatlı canınızı güzellerim
ebuşum çeyizmi götürüyonuz cano hayırlı olsun cnm benim öptüm seni
boncuum özledim seni cnm görüşemez olduk dün gecede kalamdım zaten
sewcanım çok geçmiş olsun cnm ya dedigin gibi üst üste geldi yaaa
kızlar hayırlı pazarlar...ben hiç iyi degilim...sabah bi uyandım tutulmuşum agrılardan duramıyorumne saga ne sola.boyun fıtıgımı biliyonuz zaten bazılarınız...kociş zor zahmet kaldırıp giyindirdi sacımı bile toplayamadım kolumu kaldırıp öyle geldim anneme getirdi eşim...nikaha nasıl gitcem onu düşünüyom aşagı dügün evine indim biraz yengemlere otrda amcamın kızı bi ilaç sürdü inş iyi gelir...çoktandır böyle olmadıgım için bide hazırlıksız yakalandım normalde hep bi kas gevşetici hpaım olur kenarda...neyse bende haberler böyle canlar.bide kaşam anneler günü için kayınvalideye gitmek gerek...olmadı gitmicem zaten bu halde zor.öptüm hepinizi
başka topiklerde de gördüm nettede gezerken gördüm.. enterasan bir site anlamadığım bir site.. bu yapan birçok kişi hamile kalmış.. hemde 21. gün sonunda.. büyü lü bişiyler ama ne bileyim.. bunu yapsak yada site sahibi kendiside yazıyormuş yapsak birey olur mu? büyümü bu sitedekiler.? durup duruken günaha falan girmyeyeyim.. anlamadım pek site hakkında cok firim yok ama bu yazdıgım linkteki mantıklı gelmedi değil hani.. birde siz bakarmısınız??
Kısırlık Tedavisi İçin Vefk - Maji (Büyü) ve Parapsikoloji Akademisi
ben bu yollardan hamile kalan bir çok kişi biliyorum.Aslında o siteye bende bir arkadaştan görüp merak edip üye oldum 1 ay önce.valla büyümi değil mi bilmiyorum ama.Gerçekten faydasını gören birçok kişi olmuş.
canım baktım ama devamını okuyamıyorum üye ol diyo yaaa...sen okudunmu yazsana buraya bakıyım...
ya evet bir sürü hamile kalan var ama bilemedim büyüler falan var...
işte sorun şu ki üye olmadan göremiyorsun üye oldum baktım ama bu seferde yazıları alamıyorsun hiçbir şekilde..üye olup bakmanız lazım.. bilen varsa bi fikir versinde hemen yapalım....
canım valla az önce bi konuda da bir arkadaş aynı siteyi sormuş oraya da yazdım.Aslında büyü değil bu bak iyice anlarsın.Vefk denilen duaların kağıda dökülmesi gibi bi yöntem.Ben başka bi durumum için araştırdım bunları bi ara..Ama sana tavsiyem cidden işe yarayıp yaramayacağınla ilgili merak ediyosan.Bence denemekte fayda var.Ama onlar büyü de değik korkma.Tabi sitede büyülerde var o ayrı tabi :97:
canım ben uye olup baktım kötü bişeye benzemiyo denemekte yarar var dua sonucta o yazan yazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?