Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tutiş ben çıkıyorum ablam yarın erken kalkıcam arkadaşın çeyizini götürcez evine sermeye
yatıyım artık öpüyorum seni canım görüşürüz olurmu bebişim

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine rabbim şifa wersin ewet yat bol bol dinlen ıhlamur nane-limon falanda iç inş. kısa sürede iyileşir aramıza dönersin

gülcüğüm teşekkur ederim canım ınşallah.onun ustune bugun de kas sıkışması yaşıyorummmm.ALLAH yardımcım olsun üst üste geldi herşey...
inşallah iyileşirim de yenıden aranıza dönerimmm cnm

ayy sevcancım geçmiş olsun.umarım bugun daha iyisindir.havalara güvenmeyin kızlar yaa.sıcaktan pişin ama ceketinizi mutlaka giyinn.acil şifalar canım,kendine dikkat et.

selina cnm benım çok tesekkur ederimmm ...

ebrar ablam,peloşum,derinim,kayram hepınıze çok teşekkur ederım haftaıcıne kadar ınşallah ıyılışırım de aranıza dönerim.boşluk hissediyorum sızle konusmayınca...

canım arkadaşlarım;

HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜN KUTLARIM

inşallah en kısa zamanda RABBİM yüzümüzü güldürür,ama yüreğinde ewlat hasreti ve sevgisi olan herkes annedir...yani anneyiz

selam kızlar hayırlı günler.hepimizin anneler günü kutlu olsun kızlar.hepimizin anneyiz,kadınız çünkü.Dilerim Rabbim çok bekletmeden yavrularımızı gönderir bizde anneler gününü gururla kutlarız gerçekten anneyiz diye.bugun ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inş.hoşçakalın kızlar.

Son düzenleme:
SELAM KIZLAR...anneler günümüz kutlu olsun..şuanda anne olmasak bile anne adayıyız herzaman.siz üzmeyin tatlı canınızı güzellerim

ebuşum çeyizmi götürüyonuz cano hayırlı olsun cnm benim öptüm seni
boncuum özledim seni cnm görüşemez olduk dün gecede kalamdım zaten
sewcanım çok geçmiş olsun cnm ya dedigin gibi üst üste geldi yaaa

kızlar hayırlı pazarlar...ben hiç iyi degilim...sabah bi uyandım tutulmuşum agrılardan duramıyorumne saga ne sola.boyun fıtıgımı biliyonuz zaten bazılarınız...kociş zor zahmet kaldırıp giyindirdi sacımı bile toplayamadım kolumu kaldırıp öyle geldim anneme getirdi eşim...nikaha nasıl gitcem onu düşünüyomaşagı dügün evine indim biraz yengemlere otrda amcamın kızı bi ilaç sürdü inş iyi gelir...çoktandır böyle olmadıgım için bide hazırlıksız yakalandım normalde hep bi kas gevşetici hpaım olur kenarda...neyse bende haberler böyle canlar.bide kaşam anneler günü için kayınvalideye gitmek gerek...olmadı gitmicem zaten bu halde zor.öptüm hepinizi

aminnnnnnn sağol tatlım...bu arada ben beceremedim ticerin düzenlemesini :)sildim..
Allah şifalar versin canım. İNşallah bir an önce sağlığına kavuşursun

iyi söyledin fıs fıs sıktırayım... umarım acımaz...

sağolamin inşallah...

amin geçti sayılır artık pek agrımıyor ama sızlıyor hafif hafif...

selam herkese nasılsınız arkadaşlar???????? anneler gününüzzz kutlu mutlu olsun... ellerinizden öperim... anne adayların ada Rabbim en kısa zamanda nasip etsin .. amin...

anne ben ölüyorum..
gözlerim kanıyor ikide bir,
türk filmlerinin, yarı absürt senaryolarında,
hüzünleniyorum,
şizofreni diyorlar algınlığıma,
anne ben ölüyorum..
gözlerim doluyor, gözlerim kanıyor,
anne ben erken ölüyorum..
yüreğim yine benimle,
ama ben yaralıyım,
ve artık ata binemiyorum,
aramızda dağlar var,
kokun geliyor uzaklarda, hissediyorum,
ellerin cennet kokuyor anne,
kucağın cennet kokuyor,
beni kucağına alsana,
sarsana beni koklasana,
anne ben ölüyorum ağlamasana..
sevdiğim e söyle,
şarkımızı unutmasın,
'heryerde sen herşeyde sen,
bilmemki nasıl söylesem, '
diye biten şarkımızı,
nefes almak yaşamakmıdır anne?
acı çekiyorum nefes alamam değil mi?
o halde ölüm acısız, daha mı güzeldir ölüm?
keşke diyorum, hiç gitmeseydim oralara,
keşke diyorum, hiç gitmeseydim,
yolumu kesmeselerdi dar sokaklarda,
kavgalara girmeseydim,
seni bu kadar üzmeseydim,
keşke diyorum ah keşke,
düşün ki savrulmuşum,
ateş iken kül olmuşum,
alın yazım almış beni avuçlarına,
uzaklarda bir yerlerde,
bir şehir olmuşum,
üşüyen, yanan, eriyen bir şehir,
kül olmuş gitmişim anne,
ve bir avuç toz olup,
düşmüşüm ayak izine,
ve şimdi yanıyorum,
elini tutmadan ölüyorum,
ona yanıyorum,
saçlarım ağarmadan ölüyorum,
ona yanıyorum,
anne ben ölüyorum..
gözlerim doluyor, gözlerim kanıyor,
anne ben ölüyorum..
kokun geliyor uzaklardan, hissediyorum,
ellerin cennet kokuyor anne,
kucağın cennet kokuyor anne,
beni kucağına alsana,
sarsana beni, koklasana,
anne ben ölüyorum ağlamasana

cnm derinim sana da çok geçmiş olsun ben de dün sabah öyle uyandım benım gibi olmuşsun sen de.bn de nimes diye bir krem sürdü eşim bıraz ıyı geldı sanırım ama nefes alırken hala batıyo sağ böbrek tarafı.sen de dikkat et cnmmm.geçmezse hastaneye git kas gevşeltici iğne vurdur canım

canım ya üzüldüm ama en zor kısmı atlatmış şükür şimdi inş agrıları olmadan cabuk iyileşir tekrar gecmiş olsun allahım şifa versin...
sagol eboşum a.s inş hüseyin emremiz vaktınde gelir...canım ya seninlede karşılaşamıyoruz ozledim seni cok öpüyorum kendine iyi bak...
kayracım bende öyle düşünüyorum canım bi iyilşse şu yarada icim rahat etse...eşine cok gecmiş olsun allahım şifa versin canım...bende senin anneler gününü kutluyorum melek annesi öpüyorum seni kocaman kendine iyi bak...
slm kızlar ce yapıp kacıcam
nasılsınız bakalım

boncugum nasılsın canım özledim seni paylaşımın beni cok duygulandırdı sagol amin inş canım
ebrar ablam,peloşum,derinim,kayram hepınıze çok teşekkur ederım haftaıcıne kadar ınşallah ıyılışırım de aranıza dönerim.boşluk hissediyorum sızle konusmayınca...
iyileşte aramıza dön canım özledim seni kendine iyi bak

canım derinim gecmiş olsun ya her şey üsst üste gelmiş allahım şifa versin kendine iyi bak cok öpüyorum seni tatlım

kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun inş seneye bebişlerimizle kutlamak nasip olur rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün... hepinizi cok öpüyorum allaha emanet olun...

başka topiklerde de gördüm nettede gezerken gördüm.. enterasan bir site anlamadığım bir site.. bu yapan birçok kişi hamile kalmış.. hemde 21. gün sonunda.. büyü lü bişiyler ama ne bileyim.. bunu yapsak yada site sahibi kendiside yazıyormuş yapsak birey olur mu? büyümü bu sitedekiler.? durup duruken günaha falan girmyeyeyim.. anlamadım pek site hakkında cok firim yok ama bu yazdıgım linkteki mantıklı gelmedi değil hani.. birde siz bakarmısınız??

Kısırlık Tedavisi İçin Vefk - Maji (Büyü) ve Parapsikoloji Akademisi

ben bu yollardan hamile kalan bir çok kişi biliyorum.Aslında o siteye bende bir arkadaştan görüp merak edip üye oldum 1 ay önce.valla büyümi değil mi bilmiyorum ama.Gerçekten faydasını gören birçok kişi olmuş.

canım baktım ama devamını okuyamıyorum üye ol diyo yaaa...sen okudunmu yazsana buraya bakıyım...

ya evet bir sürü hamile kalan var ama bilemedim büyüler falan var...

işte sorun şu ki üye olmadan göremiyorsun üye oldum baktım ama bu seferde yazıları alamıyorsun hiçbir şekilde.. üye olup bakmanız lazım.. bilen varsa bi fikir versinde hemen yapalım....
canım baktım ama devamını okuyamıyorum üye ol diyo yaaa...sen okudunmu yazsana buraya bakıyım...

canım valla az önce bi konuda da bir arkadaş aynı siteyi sormuş oraya da yazdım.Aslında büyü değil bu bak iyice anlarsın.Vefk denilen duaların kağıda dökülmesi gibi bi yöntem.Ben başka bi durumum için araştırdım bunları bi ara..Ama sana tavsiyem cidden işe yarayıp yaramayacağınla ilgili merak ediyosan.Bence denemekte fayda var.Ama onlar büyü de değik korkma.Tabi sitede büyülerde var o ayrı tabi :97:

canım ben uye olup baktım kötü bişeye benzemiyo denemekte yarar var dua sonucta o yazan yazı

ikiniz de haklısınız aslında denemekte yarar var.. ama nasıl yazcaz ki ? neyse deneyelim bakalım.. Rabbim de nasip ederse olur...

canım ben uye olup baktım kötü bişeye benzemiyo denemekte yarar var dua sonucta o yazan yazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…