Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkesi çok ama çok özledim rahatsızlığımdan dolayı uzun zamandır sizlerle olamadım herkezin anneler günü kutlu olsun rabbim kucaklarınızı meleklerle doldursun inşallah. sizlere bukadar güzel birgünde güzel haberler vermek isterdim ama malesef bebeğim melek oldu ve annesini bırakıp gitti canım çok yanıyor ama sabırlı olmaya çalışıyorum .hamileliğimin başından ber çok rahatsızdım çok fazla şekilde miğde bulantısı kusma yaşadım arasırada olsa sizlere haber vermeye çalıştım elimden geldiği kadar bana kızanlarda vardır buna eminim ama yaşadıklarım anlatmakla bitmez canım acıyarak bu günümede şükür diyorum .bebeğimin üçüncü ayı dolucaktı bende doktoruma sıra aldım gitmek için o gece oğlum balkondan düştü başı falan yarıldı dudakları patladı dikiş falan atıldı aklımı kaçıracağımı zannettim . o gün oğlumun dikişleri atılmıştı ama filim falan çekilmemişti buda bana çok sıkıntı etti doktora giderken yanımda götürdüm filim çektirmek için oğlumada sıra aldım .canı çok yanıyordu ama kardeşini göreceği içinde çok mutluydu oğlum. odaya iki arkadaş girdik öncelikle masaya o yattı bebeğini izledik çok güzel bir duyguydu . ve sıra bana gelmiştiki acı haberi aldım yıkıldım doktor bebeğimin kalbinin durduğunu aldırmamız gerektiğini söyledi oğlumla birlikte ağlamaya başladık o anı size hiçbir ifadeyle anlatamam ve beş mayısta kürtaj oldum şimdi evimdeyim kimseyi görmek istemiyorum bana bir şeyler söylemlerini kaldıramıyorum . belki yanlış yapıyorum ama her şey canım çok yakıyor bebeğim karnımda 20 gün ölü kaldı bu dahada acı ben bebeğimi severken o melek olmuş annesine haber vermeden uçmuş gitmiş

nasılsınız canlar ben iyiyim şükür ev kalabalıktı gene bi ara girsim bişey yazmadan sziteyi açık bırakıp gitmişim kusura bakmayın başında değildim ancak musait oldun nasılsınzı
hepinizin annelrinin ellerinden öperim
dilerim seneye bizde kutalrız annelr gününü mevlam isteyen herkeze nasip eder inş

ay coküzüldümmm Allah ım sabırlar versin... ufffffffffffffff içim acıdı... oğlunada geçmiş olsun..Anne olmak zor zanaat..

canım yaa çok geçmiş olsun bi kez bende yaşadım rabbim birdaha yaşatmasın kimse yaşamasın inş çok zor bilirirm ama herşey rabbimden napalım o bilir herşeyi ona sığın ona güven o dur bize yardım eden dilerim en kısa zamanda diner acıların
düşün bir yavrun var nevlam ona uzun ömür versin inş

ay coküzüldümmm Allah ım sabırlar versin... ufffffffffffffff içim acıdı... oğlunada geçmiş olsun..Anne olmak zor zanaat..

sağol canım allah razı olsun bende sabırlı olmaya çalışıyorum ama bir türlü kendime gelemiyorum oğlum benim en büyük destekçim evet annelik çok zor tatlısıda var acısıda

allağ razı olsun canım çok zor çok canımın acısı bir an bile dinmiyor gözümün yaşı bir an bile dinmiyor oğlumdan saklanıp ağlamaktan çok yoruldum oda çok üzgün dediğin gibi allah yavrumu bana bağışlasın acısını göstermesin

dinmez bilirim canım ama napılım yaşadıkça azalıyo acılar oğlunuda kendinide üzme hasta olursun bide bak oğlunun sana ihtiyacı var inş mevlam hemencecik verri meleğini biliyorum unuttulmaz ama acın azalır biraz olsun

bir an bile dindiremiyorum acımı allahıma sığınıyorum en büyük dileğim bir an önce hamile kalıp bebeğime sağ salim kavuşmak canım inşallahhhhhhh

çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm yaaa :84:

bende ne kadar üzüldüğümü sana anlatsam anlamsız olur.ama bunu 4 kez yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum semracım Allah sabrını artırsın

Son düzenleme:
arkadaşlar ebrar haber vermemi istedi hastalanmış üşütmüş galiba giremiyomuş topiğe herkese selamları var

sagol sevcanım yaaaynen nefes alırken bile zorlanıyorum...bu bişy degil ben bunun kaç katını yaşıyodum,uzun tedavileden sonra çok seyrek tutulmaya başlamıştım,son 1 yıldır falanda böyle olmamıştım ufak tefek oluyodu da...sabah neye ugradıgımı şaşırdım...fıtık fena bişey.o kadarda idkkat ediyorum yabugünde çok yorucu geçti,ablamla kardeşim bişy elletmediler Allah razı olsun ama bu sefer onlara üzüldüm herşeye koşturdularsende daha iyisindir inşallah cnm .
agol pelinim iyi dileklerin için...aynen üst üste geliyo gelince..olsun buna şükür..daha kötü şeylerde olabilirdi...sen naptın cnm nasıl gidiyor?
semracım inanki çok üzüldümAllahım sabır versin ne dicegimi bilemiyorum ben böyle durumlarda..umarım en yakın zamanda tekrardan gelir melegin,ama bu sefer bırakmaz seni...
arkadaşlar ebrar haber vermemi istedi hastalanmış üşütmüş galiba giremiyomuş topiğe herkese selamları var

selam kardelenim sagol haber verdigin için..bende dedim neden girmemiş benim kuzum bugün...çok geçmiş olsun canım arkadasım ebuşumnoluyo bize,hepimizde bi haller var kızlar...
neyse ben fazla oturamıyorum birazdan yatıcam..hepinizi çok öptüm canlar...

semracım çok geçmiş olsun oğlun için.şuan iyidir umarım.film çektirmeye yanımda götürdüm demişsin ama kötü haberden sonra çektiremediniz sanırım.allahım oğluna uzun ömürler versin inş en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inş.Rabbim sabır versin yardımcı olsun inş.

geçmiş olsun ablama ya,bu havalar çok sakat dikkat etmek lazım demekki topikte herkesten geçiyo yavaş yavaş üşütmeler.çabuk atlatın inş.haber verdiğin için saol canım.sen nasılsın iyimisin?

derincim sana da geçmiş olsun,fıtığın her hali berbattır tabi.kas gevşetici bi süre sonra bağışıklık kazandığın için etki ediyomu bari.böyle ağrılar için merhemler var onlarla ovmak iyi gelir sanırım.acil şifalar canım.

kayramm geçmiş olsun canım eşin rahatsızmış.hastanede herkes böyleyse demekki sulardan falan mikrop kaptınız herhalde.sen bari dikkat et biriniz sağlam kalın.Allahım acil şifalar versin eşine.öptüm canım benim.

farkettim de hep geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum,Allahım topiğimizdeki herkese sağlık nasip etsin inş.güzel haberler vermek nasip etsin cümlemize.

geçmiş olsun cnm en kısa zamanda iyileşirsin işallah

cnm sana çok geçmiş olsun sen de bir an önce iyleş bu aralar topiğe noluyo nazarmı değdi ne ebrar ablacımda hastaymış

kardelen49;19093141]arkadaşlar ebrar haber vermemi istedi hastalanmış üşütmüş galiba giremiyomuş topiğe herkese selamları var

ebrar ablacım sanada çok geçmiş olsun nekadar çok geçmiş olsun dileğinde bulundumya bugün

slm kızlar nasılsınız ne çok hasta var ya hayırdır inşallah bütün hastalarımıza gecmiş olsun yanlış hatırlamıyorsam kayranın eşiydi galiba hasta olan onada çok gecmiş olsun kızlar ben dün adet oldum sonunda bakalım hazıranın 6 sı diyorum yeni adete ama bakalım o ay ne yapacak bu ay kendimi hiç dinlemeyeceğim olursa olsun diyeceğim yoksa benim için bi hüsran oluyo zorla topladım kendimi kac gündür ruh gibiydim dün eşim pikniğe götürdü biraz acıldım ii geldi dün aksama kadar eve girmedim neyse zaten kimse yok bende çıkayım bari hadi by benden sonra gelenlere şimdiden slm olsun öpüldünüz

canım çok üzüldüm üzülme demiyorum insanın üzülmemesi elinde değil çok zor allahtan sabir dile sana sabır versin melğinin acısını hafifletsin kendini yıpratma ok

Canım bende 31 martta normal kontrolüme gittim 3 aylıktı tam sıra bana gelmiştiki doktr kötü haberi üzülerek verdi meleğimin kalbi durmuş almak zorunda kaldılar 1 nisanda kürtaj oldum şaka gibiydi benim için inanamıyordum ilk hamileliğimdi.1 Nisan bana şakasını çok ağır bir şekilde yaşatmmıştı.Senin gibi kimseyi görmek kimseden akıl almak istemiyordum insanların acıyarak yüzüme bakmaları beni dahada incitiyordu ki çok şükür atlattım hayırlısı buydu demekki bu dünyada rızkı yoktu meleğimin yada bir sakatlığı özrü vardı bilemem dedim bağrıma taş bastım.

Şimdi doktorun verdiği süre bitti 1 ay bekle demişti eşim ısrarla tekrar çocuk istiyor ve ben korkuyordum ama ilk denememizi yaptık şimdi adet tarihimi bekliyorum bakalım sonuç ne olacak.

Rabbim sana da bana verdiği gibi sabır versin.Allahım tez yakında cani gönülden isteyen herkese evlat nasip etsin yarabbim.AMİN

tekrardan çok geçmiş olsun.

hepiniz iyisinizdir inşallah ben çok hastayım grip olmuşum kafamı kaldıramıyorum ya .zaten bekliyodum her baharda yakalar beni .inşallah çok sürmez :26:
SEMRACIM alıntılardan anladımki bebişini kaybetmişsin çok üzüldüm canım nedenir bilemiyorum allahım sabır versin çok iyi anlıyorum seni .allahım evladına hayırlı ömür nasip etsin çok geçmiş olsun .
DERİNİM sende tutulmuşsun geçmiş olsun canım dikkat et kendine
KARDELENİM haber verdiğin için çok saol canım akşam girip yazmaya mecalim yoktu sürekli sıtma ediyordu .
geçmiş olsun diyen arkadaşlarımada teşekkür ediyorum çok saolun kızlar hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…