Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ya şimdi birsenim mesaj attı sezeryanla doğuma giriyomuş nolur çok dua edin sağlıkla doğumunu yapsın emremizi rabbim ona bağışlasın .çok duygulandım ben yaa ALLAHIM yardımcısı olsun birsenimizin .dualarınızı esirgemeyin

çok geçmiş olsun canım

birsenimin rabbim yardımcısı olsun bebeğimiz inş sağ sağlim gelir dünyaya dualrım seninle birsencim

canım cok gecmiş olsun inan ne diycemi bilemedim demekki hayırlısı böyleymiş rabbim sabır versin...oglusunada gecmiş olsun rabbim onu sana bagışlasın...

iyiyim derinim sagol canım benimde lekelenmeler devam ediyo hayırlısı olur inş...kendine iyi bak cok öpüyorum seni...
eboşum canım benim ya kıyamam sana cok gecmiş olsun kendine iyi bak cok öpüyorum senide...

dualarım birsenimle eboşum inş bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alır güzel haberlerini bekliyoruz...

slm hatunlar nasılsınız birsencim doğuma gidiyormuş allah kurtarsın inş hayırlısıyla kucağına alsın minişini inş
kızlar eleksir in sizlere slm var banlanmış semraya gecmiş olsun dedi ve birsen e de hayırlı doğum diledi
kızlar ben çıkıyorum by

selam kızlar,ben geldim.
baya kaldım ama nihayet geldim.
geçmişi çok fazla okuyamadım,ama gözüme takıldı bikaç şey.
birsencim,inşallah yavrun sağlıcakla kucağındadır şu an.
kayra cım,eşin mi hasta,geçmiş olsun.bu arada ben gitmeden,gece msn de konuşurken pc kilitlendi yazamadım,hatta okuyamadım bile.
sağolsun,derine söylemiştim söyle diye ama o derda ya söylemiş
derincim,öyle kağıda falan yazmak kardeleninde araştırdığı gibi,tamamiyle batıl şeyler ama içinden gelmiş,yapmışınsında.neyse bilahere görüşelim senle
tutiş aşılama mı düşünüyosun tatlım?
cici den bi haber var mı,son durumu ne?
ebroşum,sağolasın benden haberler verdin,moralim çok iyi tatlım,bi günlük bozuluyo illaki ama napalım,takdiri ilahi.
şimdi gidip dr la özel olarak görüşcem ve o nun fikirleriyle,beni yönlendirmesiyle hareket etcem,güyaaaa düşüncem bu yönde şimdilik.
semra,bebeğini kaybetmene çok üzüldüm,rabbim acısını dindirsin,oğlunada geçmiş olsun.
ece cim,sende adet olmuşsun sanırım,hayırlısı demekten başka çaremiz yok
pelincim baş ağrıların ne alemde,inşallah iyileşmişsindir.
kızlar illaki unuttuklarım var ama şimdilik bu kadar,kusurqa bakmayın.

Son düzenleme:
selam kızlar birsoş doğum yapmış az önce aradı beni sancıları var tabiki .bebiş 1.600 grmış iyi demişler onunda bildiği oydu .yarın arayıp detaylı öğrenicem .hepinize çok selamı var dualarınızı bekliyor ..hüseyin emremiz sağlıklı olucak inşallah dualarımız onunla

kardeloşum hoşgeldin kuzum ya şükür kavuşturana özlemiştim seni .şimdi çıkıyorum hiç halim yok hastayım daha sonra görüşürüz olurmu öptüm çok

kardeloşum hoşgeldin kuzum ya şükür kavuşturana özlemiştim seni .şimdi çıkıyorum hiç halim yok hastayım daha sonra görüşürüz olurmu öptüm çok

tatlım,çok geçmiş olsun,zaten benimde fena uykum var.
birsen e çok selam söyle olar mı?
emreciği benim yerime öpsün.

Ali İmran suresi
Enbiya suresi
Meryem surasi
4 cuma ard arda 1000 kere Ya Evvel
707 kere Ya Varis

bunları ben yapacağımAllah ın izni ile annem Kuran okurken rastladı Enbiya suresinde Zekeriya aleyhisselamın duasına zamanı geldi kalk abdest al oku dedi.. sizde okuyun arkadaşlar..

isterseniz önce meallerini okuyun arapçadan anlamıyorsanız Allah ın izni ile olur inşallah..

bunlarıda araştırdım işinize yarar umarım...

Çocuk Düşmemesi İçin, hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için neyin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i kerimede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bizim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Allah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yaratılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı insanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir..biz bilemeyiz..
Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.
sevgilerle...

sagol selinam ya,bayadır kas gevşetici içmiyodum cnm o yüzden daha ilkinde açılma oldu biraz.şimdi bi daha içtim..evde bitkisel yag karışımı var kociş onu sürüyo öyle açılmaya çalışıyom işte kuzumsenden ne haber cnm?
geçmiş olsun cnm en kısa zamanda iyileşirsin işallah
sagol cnm aminn inşallah...sen napıyosun jensucum iyisin inş?
sgol cnm geçmiş olsun dileklerin için...adet olmuşsun bi yandan üzüldüm bi yandan netlige kavuştugun için iyi oldu cnm..iyi bir karar almışsın kendini dinleme çok fazla inşallah herşey güzel olur senin içinbu arada eliksire selamımı söylee bi daha gelirse deşifre etmesin kendinicanım ark
cnım arkadasım benim sago lsanada çok geçmiş olsun..bugün konustuk zati...öptüm seni

canımmm hoşgeldin önceliklee bebem
sorma canom yaa beni tanıyosun aslında,ben böyle şeyler yapan biri degilim hatta aşırı sacma ve batıl gelen bişey bana..seneye desen yapmam büyük ihtimalle ama gaflet mi diyelim,ne oldu bilmem yaptım bişey..günaha girdiysem rabbim affetsin inşallah...şunu da belirteyim,oraya yazdıklarımın kabul olacagına inanarak yapmadım Allah biilyo içimi bu bi oyun bi eglence gibi oldu bana...yani haklısın canom batıldır mutlaka,kendimi savunmak içinde yazmıyom yanlış anlama ama inanki oyun gibi geldi bana komigime gitti dilekler yazıp asmak eglenceliydibişey yapmaya itti beni napim:18:

ayy cnm benim yaaa.iyi olmaların sevindim çok şükür rabbime...inşallah 1 aya kalmaz toparlanır emrecik.konusunc çok selmımı söyle canom.

selam canlarım..işten anneme gittim gene bu akşam..yengecimi görim dedim eve çıktı da...hem misafirler vardı geçmiş olsun için anneme yardımcı oldum biraz..kociş aldı eve geldim biraz önce...
kimseler kalmamış ..ebuşum hasta zaten...kardeloşum tekrardan hoşgeldin canım benimben yazarken altta görünüyodun ama gittin mi bilmiyom..msn de sorun vardı demin açamadım bi dah denicem.

Son düzenleme:
Emre gelmiş demek
Allah anasına babasına bağışlasın darısıda bizlere kızlaaaar

Kardelen hoşgeldin canım nasılsın

ayyy ben yzana kadar doldu topic şükür hoşgeldiniz canlarrrr...
kyram kociş nasıl oldu kıss geçmiş olsunnn...
kardelenim sen napıyosun cnm hoşgeldin
anatolıammm kuşum hoşgeldinnn...
lagrimacım dişin nasıl oldu iyisin inş cnm?
ebuşuml kardeloşta olsaydı keşkem

çok güzel cnm hıc eve dönmek ıstemıyorumbazı seylerden uzaklastım aklım bombos ama sızlerı cok özledım gecmısede bakamıyorum tatıl ıste bıtıyor yakında aranızda olcam tekrar
kız nereler gıttın sen bakkem tatıllere mı gıttın kuzucuk ınsallah hayırlara vesıle olur bebısım
canım saol bu arada alıntılardan okudugum kadarıyla kırmızılarımı gordun sen benmı yanlıs anladım bu arada ates olcme yontemı fasa fıso cıktı ınsallah sende tutar
canım ben dıkkat edıyorum ama vırusmus bu mıkrop degıl aslında bu yuzden kacıs yok galıba garıbım hala ıgne yıyor saol kuzum allah hepımıze saglık versın
canımcım sana da gecmısler olsun kıyamam ben sana yaaaaaaaaaaaa
ah emremizmi gelmiş ah kıyamam allahım hemencık toparlanmasını nasıp etsın ınsallah dualarımız onunla
semracım bebegını kaybetmene cok uzuldum zıra bu acıyı en ıyı bılenlerdenım allah sabırlar versın
kardelosum bebısım canımın ıcı demek geldın ve moralın super e o zaman super ne dıyeyım kuzu bakalım neye nasıl karar verısen ver ınsallah senın ıcın en hayırlısıolur bıtanem evet esım hasta yenı yenı toparladı doktor rapor verdı hala ıgne yıyor garıbım
ebosum hastamısın sen kuzu gecmısler olsun bıtanem yaaa nedır bu bende olcam galıba dudagımın ustu davul gıbı oldu once ucuklancam galıba esım bugun de evde yarın da hala dınlenıyor

ay kuzum accuk da olsa ıyı cok sukur ama hala bas donmelerı var bıde usuyor tırıyor arada sırada bogazını bır gorsen bademcıklerı bmbeyaz

kızlar bu arada madem kı tedavı ertelendı bekleme donemındeyım ben sogan kurunu yapmak ıstıyorum ama bugun baktım markete hep taze sogan gelmıs beyaz beyaz kabukları nerdeyse yok cok cok acık kahve denebılır ondan olurmu bılemedım

derinim hoşbuldum cnm geçmişe bakıyordum ya nasılsın geçmiş olsun tutulmuşsun geçti mi biraz?
Birsenim doğum yapmış Aallah emremizi anasına babasına bağışlasın cnm bnm yaa
Semracım çok üzüldüm ne denir bilemiyorum cnm ya Allah sabır versin,dayanma gücü versin ayrıca oğluşuna da geçmiş olsun kıyamam...
Kardeloşum dönmüşsü evine cnm şuan düşünmüyorum aşılamayı da araştırıyorum işte...
Eboşum sende hasta olmuşsun cnm geçmiş olsun dikkat et kendine...

kayram cnm kabuklu soğanlardan yapın diyo saraçoğlu özellikle bastıra bastıra söyledi senin söylediklerinden olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…