Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnım bende düşündüm bşlamyı bikaç gün önce ama bu nikahtı hastalıktı derken iyice unuttum ben onuyapsak iyi olcak kuzum bi o paklar zati
sagol cnm benim.iyi biraz daha...ama şimdi otururken yazarken grım oluyo ama sizi bırakamıyom..

cnm bnm çok ağrın oluyorsa fazla oturma sonuçta birde işe gideceksin dicektim ki yarın izinliydin galiba dayanamıyorsa çık ama

saol cnm allaha şükür iyiyim

anatolıam derınım ya bende ole yapcam ne yapam artık kabugunualmadan ınce kabuguyla falan ıdare etcem artık ne yapam offf hangı dalı tutsam elımde kalıyor ama olsun cıkmayan candan umıt kesılmez derınım beraber baslayalımmmı

hiç yoktan iyidir cnm Rabbim şifa versin...

derinim napıyım kuzum dolaşıyorum valla evde durdugum yok çok yorgunum aslında :)

cnm olsun dolaş tabi kafanı dagıtırsın...kız ne dicem senin msn bende yokmu ki:26:

kayram ben hemen başlasam iyi olcak aslında sogana ama inan üşeniyorum ya ugraşmak istemiyorum

Son düzenleme:
derinim napıyım kuzum dolaşıyorum valla evde durdugum yok çok yorgunum aslında :)

canlarım ben kaçıyorum..Allaha emanetsiniz çok öptüm hepinizi..yarın girerim biraz kısmetse.işler biterse tabicam silmek istiyodum ama malum boynum fena silemem(hadi hoşçakalın kayram natolıam

cnm olsun dolaş tabi kafanı dagıtırsın...kız ne dicem senin msn bende yokmu ki:26:

kayram ben hemen başlasam iyi olcak aslında sogana ama inan üşeniyorum ya ugraşmak istemiyorum

varsın cnm bnm msn açık değil :)
canlarım ben kaçıyorum..Allaha emanetsiniz çok öptüm hepinizi..yarın girerim biraz kısmetse.işler biterse tabicam silmek istiyodum ama malum boynum fena silemem(hadi hoşçakalın kayram natolıam

kuzu zaten silme yine yagmur yagacak bende bekliyorum havaların ısınmasını iyi geceşer Allah rahatlık versin

kuzularım ben cıkıyorummm allaha emanet olunnnn gorusuruz ablam derınım tekrar gecmısler olsun
kardelosum en kısa zamanda gorusmek dılegıyle

canımm hoşgeldinnn,sefalar getirdin.yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüklerini anlat hele.özledim valla senii.inş denk geliriz bi ara.
çok şükür allahım hayırlı uğurlu etsin emremizi annesine babasına bağışlasın ömürlü olsun inş.
bende iyiyim canım çok şükür.bugun kuaföre gidip bakım yaptırcam dip boya zamanım geldi beyazlar bağırıyo çünkü.dicen 23 yaşında ne beyazı.malesef yarı yarıya beyazım var.evlenmeden öncede vardı biraz ama şimdi baya çoğalmışş.sebep eşim değil tabiki evlendikten sora beyazlayınca öyle anlaşılır ama sebep bu çocuk meselesiydi.genç yaşta ağarttım saçları.süslenem püslenem kendime gelem biraz benden böyle sizler nasılsınız kızlar hepinizi öpüyorum.Allahım hastalara şifa,dertli olanlara deva nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…