kayram cnm kabuklu soğanlardan yapın diyo saraçoğlu özellikle bastıra bastıra söyledi senin söylediklerinden olmuyormuş
cnım bende düşündüm bşlamyı bikaç gün önce ama bu nikahtı hastalıktı derken iyice unuttum ben onukızlar bu arada madem kı tedavı ertelendı bekleme donemındeyım ben sogan kurunu yapmak ıstıyorum ama bugun baktım markete hep taze sogan gelmıs beyaz beyaz kabukları nerdeyse yok cok cok acık kahve denebılır ondan olurmu bılemedım
sagol cnm benim.iyi biraz daha...ama şimdi otururken yazarken grım oluyo ama sizi bırakamıyom..derinim hoşbuldum cnm geçmişe bakıyordum ya nasılsın geçmiş olsun tutulmuşsun geçti mi biraz?
Birsenim doğum yapmış Aallah emremizi anasına babasına bağışlasın cnm bnm yaa
Semracım çok üzüldüm ne denir bilemiyorum cnm ya Allah sabır versin,dayanma gücü versin ayrıca oğluşuna da geçmiş olsun kıyamam...
Kardeloşum dönmüşsü evine cnm şuan düşünmüyorum aşılamayı da araştırıyorum işte...
Eboşum sende hasta olmuşsun cnm geçmiş olsun dikkat et kendine...
nerden bulcam kuzu yaaaa taze sogan cıkmıs sımdı ya oburlerınden bulmak mumkun degıl
cnım bende düşündüm bşlamyı bikaç gün önce ama bu nikahtı hastalıktı derken iyice unuttum ben onuyapsak iyi olcak kuzum bi o paklar zati
sagol cnm benim.iyi biraz daha...ama şimdi otururken yazarken grım oluyo ama sizi bırakamıyom..
cnm bnm çok ağrın oluyorsa fazla oturma sonuçta birde işe gideceksin dicektim ki yarın izinliydin galibadayanamıyorsa çık ama
sagol selinam ya,bayadır kas gevşetici içmiyodum cnm o yüzden daha ilkinde açılma oldu biraz.şimdi bi daha içtim..evde bitkisel yag karışımı var kociş onu sürüyo öyle açılmaya çalışıyom işte kuzumsenden ne haber cnm?
Sagol cnm aminn inşallah...sen napıyosun jensucum iyisin inş?
Sgol cnm geçmiş olsun dileklerin için...adet olmuşsun bi yandan üzüldüm bi yandan netlige kavuştugun için iyi oldu cnm..iyi bir karar almışsın kendini dinleme çok fazla inşallah herşey güzel olur senin içinbu arada eliksire selamımı söylee bi daha gelirse deşifre etmesin kendini canım ark
cnım arkadasım benim sago lsanada çok geçmiş olsun..bugün konustuk zati...öptüm seni
Canımmm hoşgeldin önceliklee bebem
Sorma canom yaa beni tanıyosun aslında,ben böyle şeyler yapan biri degilim hatta aşırı sacma ve batıl gelen bişey bana..seneye desen yapmam büyük ihtimalle ama gaflet mi diyelim,ne oldu bilmem yaptım bişey..günaha girdiysem rabbim affetsin inşallah...şunu da belirteyim,oraya yazdıklarımın kabul olacagına inanarak yapmadım allah biilyo içimi bu bi oyun bi eglence gibi oldu bana...yani haklısın canom batıldır mutlaka,kendimi savunmak içinde yazmıyom yanlış anlama ama inanki oyun gibi geldi bana komigime gitti dilekler yazıp asmak eglenceliydibişey yapmaya itti beni napim:18:
Ayy cnm benim yaaa.iyi olmaların sevindim çok şükür rabbime...inşallah 1 aya kalmaz toparlanır emrecik.konusunc çok selmımı söyle canom.
Selam canlarım..işten anneme gittim gene bu akşam..yengecimi görim dedim eve çıktı da...hem misafirler vardı geçmiş olsun için anneme yardımcı oldum biraz..kociş aldı eve geldim biraz önce...
Kimseler kalmamış ..ebuşum hasta zaten...kardeloşum tekrardan hoşgeldin canım benimben yazarken altta görünüyodun ama gittin mi bilmiyom..msn de sorun vardı demin açamadım bi dah denicem.
anatolıam derınım ya bende ole yapcam ne yapam artık kabugunualmadan ınce kabuguyla falan ıdare etcem artık ne yapam offf hangı dalı tutsam elımde kalıyor ama olsun cıkmayan candan umıt kesılmez derınım beraber baslayalımmmı
amin kuzu sen napıyon asılamaya mı karar verdın canımcımhiç yoktan iyidir cnm Rabbim şifa versin...
amin kuzu sen napıyon asılamaya mı karar verdın canımcım
yok cnm daha değil en azından bi üç ayı var o işlemin şuan yaptıracak durumda değilim :)
derinim napıyım kuzum dolaşıyorum valla evde durdugum yok çok yorgunum aslında :)
derinim napıyım kuzum dolaşıyorum valla evde durdugum yok çok yorgunum aslında :)
derıntos sana sımdı ne desem kı en ıyısı benı bekle bırlıkte baslayalım kuzus
cnm olsun dolaş tabi kafanı dagıtırsın...kız ne dicem senin msn bende yokmu ki:26:
kayram ben hemen başlasam iyi olcak aslında sogana ama inan üşeniyorum ya ugraşmak istemiyorum
canlarım ben kaçıyorum..Allaha emanetsiniz çok öptüm hepinizi..yarın girerim biraz kısmetse.işler biterse tabicam silmek istiyodum ama malum boynum fena silemem (hadi hoşçakalın kayram natolıam
canımm hoşgeldinnn,sefalar getirdin.yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüklerini anlat hele.özledim valla senii.inş denk geliriz bi ara.selam kızlar,ben geldim.
baya kaldım ama nihayet geldim.
geçmişi çok fazla okuyamadım,ama gözüme takıldı bikaç şey.
birsencim,inşallah yavrun sağlıcakla kucağındadır şu an.
kayra cım,eşin mi hasta,geçmiş olsun.bu arada ben gitmeden,gece msn de konuşurken pc kilitlendi yazamadım,hatta okuyamadım bile.
sağolsun,derine söylemiştim söyle diye ama o derda ya söylemiş
derincim,öyle kağıda falan yazmak kardeleninde araştırdığı gibi,tamamiyle batıl şeyler ama içinden gelmiş,yapmışınsında.neyse bilahere görüşelim senle
tutiş aşılama mı düşünüyosun tatlım?
cici den bi haber var mı,son durumu ne?
ebroşum,sağolasın benden haberler verdin,moralim çok iyi tatlım,bi günlük bozuluyo illaki ama napalım,takdiri ilahi.
şimdi gidip dr la özel olarak görüşcem ve o nun fikirleriyle,beni yönlendirmesiyle hareket etcem,güyaaaa düşüncem bu yönde şimdilik.
semra,bebeğini kaybetmene çok üzüldüm,rabbim acısını dindirsin,oğlunada geçmiş olsun.
ece cim,sende adet olmuşsun sanırım,hayırlısı demekten başka çaremiz yok
pelincim baş ağrıların ne alemde,inşallah iyileşmişsindir.
kızlar illaki unuttuklarım var ama şimdilik bu kadar,kusurqa bakmayın.
çok şükür allahım hayırlı uğurlu etsin emremizi annesine babasına bağışlasın ömürlü olsun inş.selam kızlar birsoş doğum yapmış az önce aradı beni sancıları var tabiki .bebiş 1.600 grmış iyi demişler onunda bildiği oydu .yarın arayıp detaylı öğrenicem .hepinize çok selamı var dualarınızı bekliyor ..hüseyin emremiz sağlıklı olucak inşallah dualarımız onunla
bende iyiyim canım çok şükür.bugun kuaföre gidip bakım yaptırcam dip boya zamanım geldi beyazlar bağırıyo çünkü.dicen 23 yaşında ne beyazı.malesef yarı yarıya beyazım var.evlenmeden öncede vardı biraz ama şimdi baya çoğalmışş.sebep eşim değil tabikisagol selinam ya,bayadır kas gevşetici içmiyodum cnm o yüzden daha ilkinde açılma oldu biraz.şimdi bi daha içtim..evde bitkisel yag karışımı var kociş onu sürüyo öyle açılmaya çalışıyom işte kuzumsenden ne haber cnm?
sagol cnm aminn inşallah...sen napıyosun jensucum iyisin inş?
sgol cnm geçmiş olsun dileklerin için...adet olmuşsun bi yandan üzüldüm bi yandan netlige kavuştugun için iyi oldu cnm..iyi bir karar almışsın kendini dinleme çok fazla inşallah herşey güzel olur senin içinbu arada eliksire selamımı söylee bi daha gelirse deşifre etmesin kendini canım ark
cnım arkadasım benim sago lsanada çok geçmiş olsun..bugün konustuk zati...öptüm seni
canımmm hoşgeldin önceliklee bebem
sorma canom yaa beni tanıyosun aslında,ben böyle şeyler yapan biri degilim hatta aşırı sacma ve batıl gelen bişey bana..seneye desen yapmam büyük ihtimalle ama gaflet mi diyelim,ne oldu bilmem yaptım bişey..günaha girdiysem rabbim affetsin inşallah...şunu da belirteyim,oraya yazdıklarımın kabul olacagına inanarak yapmadım Allah biilyo içimi bu bi oyun bi eglence gibi oldu bana...yani haklısın canom batıldır mutlaka,kendimi savunmak içinde yazmıyom yanlış anlama ama inanki oyun gibi geldi bana komigime gitti dilekler yazıp asmak eglenceliydibişey yapmaya itti beni napim:18:
ayy cnm benim yaaa.iyi olmaların sevindim çok şükür rabbime...inşallah 1 aya kalmaz toparlanır emrecik.konusunc çok selmımı söyle canom.
selam canlarım..işten anneme gittim gene bu akşam..yengecimi görim dedim eve çıktı da...hem misafirler vardı geçmiş olsun için anneme yardımcı oldum biraz..kociş aldı eve geldim biraz önce...
kimseler kalmamış ..ebuşum hasta zaten...kardeloşum tekrardan hoşgeldin canım benimben yazarken altta görünüyodun ama gittin mi bilmiyom..msn de sorun vardı demin açamadım bi dah denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?