kızlar ya şimdi birsenim mesaj attı sezeryanla doğuma giriyomuş nolur çok dua edin sağlıkla doğumunu yapsın emremizi rabbim ona bağışlasın .çok duygulandım ben yaaALLAHIM yardımcısı olsun birsenimizin .dualarınızı esirgemeyin
ayyy ben yzana kadar doldu topic şükür hoşgeldiniz canlarrrr...
kyram kociş nasıl oldu kıss geçmiş olsunnn...
kardelenim sen napıyosun cnm hoşgeldin
anatolıammm kuşum hoşgeldinnn...
lagrimacım dişin nasıl oldu iyisin inş cnm?
ebuşuml kardeloşta olsaydı keşkem
sen doğru yol u bulmuşun,benim daha bişey dimeme gerenk kalmadısagol selinam ya,bayadır kas gevşetici içmiyodum cnm o yüzden daha ilkinde açılma oldu biraz.şimdi bi daha içtim..evde bitkisel yag karışımı var kociş onu sürüyo öyle açılmaya çalışıyom işte kuzumsenden ne haber cnm?
sagol cnm aminn inşallah...sen napıyosun jensucum iyisin inş?
sgol cnm geçmiş olsun dileklerin için...adet olmuşsun bi yandan üzüldüm bi yandan netlige kavuştugun için iyi oldu cnm..iyi bir karar almışsın kendini dinleme çok fazla inşallah herşey güzel olur senin içinbu arada eliksire selamımı söylee bi daha gelirse deşifre etmesin kendini canım ark
cnım arkadasım benim sago lsanada çok geçmiş olsun..bugün konustuk zati...öptüm seni
canımmm hoşgeldin önceliklee bebem
sorma canom yaa beni tanıyosun aslında,ben böyle şeyler yapan biri degilim hatta aşırı sacma ve batıl gelen bişey bana..seneye desen yapmam büyük ihtimalle ama gaflet mi diyelim,ne oldu bilmem yaptım bişey..günaha girdiysem rabbim affetsin inşallah...şunu da belirteyim,oraya yazdıklarımın kabul olacagına inanarak yapmadım Allah biilyo içimi bu bi oyun bi eglence gibi oldu bana...yani haklısın canom batıldır mutlaka,kendimi savunmak içinde yazmıyom yanlış anlama ama inanki oyun gibi geldi bana komigime gitti dilekler yazıp asmak eglenceliydibişey yapmaya itti beni napim:18:
ayy cnm benim yaaa.iyi olmaların sevindim çok şükür rabbime...inşallah 1 aya kalmaz toparlanır emrecik.konusunc çok selmımı söyle canom.
selam canlarım..işten anneme gittim gene bu akşam..yengecimi görim dedim eve çıktı da...hem misafirler vardı geçmiş olsun için anneme yardımcı oldum biraz..kociş aldı eve geldim biraz önce...
kimseler kalmamış ..ebuşum hasta zaten...kardeloşum tekrardan hoşgeldin canım benimben yazarken altta görünüyodun ama gittin mi bilmiyom..msn de sorun vardı demin açamadım bi dah denicem.
hoşbulduk tatlışım,çok mu çalışıyon?yazık etme kendine,arada dinlen dinlenEmre gelmiş demek
Allah anasına babasına bağışlasın darısıda bizlere kızlaaaar
Kardelen hoşgeldin canım nasılsın
evet tatlım tatlım,moralim çok iyi,napalım,neticede elimden gelen bişey yok,olsa zaten yaparım,beklices işte.kız nereler gıttın sen bakkem tatıllere mı gıttın kuzucuk ınsallah hayırlara vesıle olur bebısım
canım saol bu arada alıntılardan okudugum kadarıyla kırmızılarımı gordun sen benmı yanlıs anladım bu arada ates olcme yontemı fasa fıso cıktı ınsallah sende tutar
canım ben dıkkat edıyorum ama vırusmus bu mıkrop degıl aslında bu yuzden kacıs yok galıba garıbım hala ıgne yıyor saol kuzum allah hepımıze saglık versın
canımcım sana da gecmısler olsun kıyamam ben sana yaaaaaaaaaaaa
ah emremizmi gelmiş ah kıyamam allahım hemencık toparlanmasını nasıp etsın ınsallah dualarımız onunla
semracım bebegını kaybetmene cok uzuldum zıra bu acıyı en ıyı bılenlerdenım allah sabırlar versın
kardelosum bebısım canımın ıcı demek geldın ve moralın super e o zaman super ne dıyeyım kuzu bakalım neye nasıl karar verısen ver ınsallah senın ıcın en hayırlısıolur bıtanem evet esım hasta yenı yenı toparladı doktor rapor verdı hala ıgne yıyor garıbım
ebosum hastamısın sen kuzu gecmısler olsun bıtanem yaaa nedır bu bende olcam galıba dudagımın ustu davul gıbı oldu once ucuklancam galıba esım bugun de evde yarın da hala dınlenıyor
tutiş,bi ara msn de görüşelim mi canım?derinim hoşbuldum cnm geçmişe bakıyordum ya nasılsın geçmiş olsun tutulmuşsun geçti mi biraz?
Birsenim doğum yapmış Aallah emremizi anasına babasına bağışlasın cnm bnm yaa
Semracım çok üzüldüm ne denir bilemiyorum cnm ya Allah sabır versin,dayanma gücü versin ayrıca oğluşuna da geçmiş olsun kıyamam...
Kardeloşum dönmüşsü evine cnm şuan düşünmüyorum aşılamayı da araştırıyorum işte...
Eboşum sende hasta olmuşsun cnm geçmiş olsun dikkat et kendine...
bende özledim canım,hepinizi çok özledim,ama giremedim nete,bi ara bi geçmişi okudum,sen hatta benim samsun a gittiğimi yazmışın leyla yacanımm hoşgeldinnn,sefalar getirdin.yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüklerini anlat hele.özledim valla senii.inş denk geliriz bi ara.
çok şükür allahım hayırlı uğurlu etsin emremizi annesine babasına bağışlasın ömürlü olsun inş.
bende iyiyim canım çok şükür.bugun kuaföre gidip bakım yaptırcam dip boya zamanım geldi beyazlar bağırıyo çünkü.dicen 23 yaşında ne beyazı.malesef yarı yarıya beyazım var.evlenmeden öncede vardı biraz ama şimdi baya çoğalmışş.sebep eşim değil tabikievlendikten sora beyazlayınca öyle anlaşılır ama sebep bu çocuk meselesiydi.genç yaşta ağarttım saçları.süslenem püslenem kendime gelem biraz benden böyle sizler nasılsınız kızlar hepinizi öpüyorum.Allahım hastalara şifa,dertli olanlara deva nasip etsin inş.
hoşbulduk,teşekkür ederim,iyiyim,hayat koşturmacası içersindeyim,yeni yeni yöntemlerle yine yine devam ediyoz işte yavrularımızı aramaya.ooo Allah sağ sağlin sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah...dualarımız birsenle...
dişim iyi işte şiş hala ama ağrıları dindisadece sızlıyor bide kulagımagrıyor her sabah kalktıgımda.. cuma dikişlerimi aldırmaya gideceğim inşallah...
selammm kızlarr nasılsınız?? kardelen hoşgeldin... napıyorsunuzz bakalımmm?
sen doğru yol u bulmuşun,benim daha bişey dimeme gerenk kalmadı
geçmiş olsun bu arada.
ben seni görmedim,çıkıştan çıkmayınca belirli bi süer daha varmışiım gibi görünüyo sanırım.
hoşbulduk tatlışım,çok mu çalışıyon?yazık etme kendine,arada dinlen dinlen
evet tatlım tatlım,moralim çok iyi,napalım,neticede elimden gelen bişey yok,olsa zaten yaparım,beklices işte.
sende pek huzurluymuşun sanırım,çok mutlu oldum.
tutiş,bi ara msn de görüşelim mi canım?
bende özledim canım,hepinizi çok özledim,ama giremedim nete,bi ara bi geçmişi okudum,sen hatta benim samsun a gittiğimi yazmışın leyla yasonra daha oturamadım pc başına,annem rahatsızdı,sonra düğünler düğünler derken,kapı kapı da gezdik aynı zamanda.
sende durumlar nedir,saçlarının beyazlığı genetik mi,yoksa bu kadar çok mu dert ediyosun kendine?
aslında kendimizin kıymetini hiç bilmiyoz,ne edersek kendimize ediyoz ve günün birinde çok pişman olcaz bu durumumuzdan.
bende bugün spor salonuyla görüşmeye gitcem,bi de sporla deneyelim dedim.:79:
derincim selam canım,nassın?
çok saol canım allah razı olsunçok geçmiş olsun canım
birsenimin rabbim yardımcısı olsun bebeğimiz inş sağ sağlim gelir dünyaya dualrım seninle birsencim
peloşum saol kuzum allah razı olsun bugün daha iyiyim şükürcanım cok gecmiş olsun inan ne diycemi bilemedim demekki hayırlısı böyleymiş rabbim sabır versin...oglusunada gecmiş olsun rabbim onu sana bagışlasın...
iyiyim derinim sagol canım benimde lekelenmeler devam ediyo hayırlısı olur inş...kendine iyi bak cok öpüyorum seni...
eboşum canım benim ya kıyamam sana cok gecmiş olsun kendine iyi bak cok öpüyorum senide...
dualarım birsenimle eboşum inş bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alır güzel haberlerini bekliyoruz...
tatlım nerelerdesin sen unuttun sandım yaa herşey yolunda inşallah özletme kendini arada uğra olurmuarkadaşlar uzun bir süreden sonra kavuşa bildik gerçekten herkesi özledim öpüyırum sizi
ya birsoşa ulaşamadım merakda ettim herşey yolundadır inşallahtatlım,çok geçmiş olsun,zaten benimde fena uykum var.
birsen e çok selam söyle olar mı?
emreciği benim yerime öpsün.
kuzum çok saol sorma yaa hasta oldum sende olmazsın inşallah bu havalar mavediyo insanı ya hapşıra hapşıra bihal oldum :2:kız nereler gıttın sen bakkem tatıllere mı gıttın kuzucuk ınsallah hayırlara vesıle olur bebısım
canım saol bu arada alıntılardan okudugum kadarıyla kırmızılarımı gordun sen benmı yanlıs anladım bu arada ates olcme yontemı fasa fıso cıktı ınsallah sende tutar
canım ben dıkkat edıyorum ama vırusmus bu mıkrop degıl aslında bu yuzden kacıs yok galıba garıbım hala ıgne yıyor saol kuzum allah hepımıze saglık versın
canımcım sana da gecmısler olsun kıyamam ben sana yaaaaaaaaaaaa
ah emremizmi gelmiş ah kıyamam allahım hemencık toparlanmasını nasıp etsın ınsallah dualarımız onunla
semracım bebegını kaybetmene cok uzuldum zıra bu acıyı en ıyı bılenlerdenım allah sabırlar versın
kardelosum bebısım canımın ıcı demek geldın ve moralın super e o zaman super ne dıyeyım kuzu bakalım neye nasıl karar verısen ver ınsallah senın ıcın en hayırlısıolur bıtanem evet esım hasta yenı yenı toparladı doktor rapor verdı hala ıgne yıyor garıbım
ebosum hastamısın sen kuzu gecmısler olsun bıtanem yaaa nedır bu bende olcam galıba dudagımın ustu davul gıbı oldu once ucuklancam galıba esım bugun de evde yarın da hala dınlenıyor
kuzum çok saol allah razı olsunderinim hoşbuldum cnm geçmişe bakıyordum ya nasılsın geçmiş olsun tutulmuşsun geçti mi biraz?
Birsenim doğum yapmış Aallah emremizi anasına babasına bağışlasın cnm bnm yaa
Semracım çok üzüldüm ne denir bilemiyorum cnm ya Allah sabır versin,dayanma gücü versin ayrıca oğluşuna da geçmiş olsun kıyamam...
Kardeloşum dönmüşsü evine cnm şuan düşünmüyorum aşılamayı da araştırıyorum işte...
Eboşum sende hasta olmuşsun cnm geçmiş olsun dikkat et kendine...
selinam obeyazları sorma benimde senin yaşşlarında beyazlamıştıcanımm hoşgeldinnn,sefalar getirdin.yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüklerini anlat hele.özledim valla senii.inş denk geliriz bi ara.
çok şükür allahım hayırlı uğurlu etsin emremizi annesine babasına bağışlasın ömürlü olsun inş.
bende iyiyim canım çok şükür.bugun kuaföre gidip bakım yaptırcam dip boya zamanım geldi beyazlar bağırıyo çünkü.dicen 23 yaşında ne beyazı.malesef yarı yarıya beyazım var.evlenmeden öncede vardı biraz ama şimdi baya çoğalmışş.sebep eşim değil tabikievlendikten sora beyazlayınca öyle anlaşılır ama sebep bu çocuk meselesiydi.genç yaşta ağarttım saçları.süslenem püslenem kendime gelem biraz benden böyle sizler nasılsınız kızlar hepinizi öpüyorum.Allahım hastalara şifa,dertli olanlara deva nasip etsin inş.
canom yine kötü uyanmışsın hemen geçmez ya benim tutuldumu bi 10 gün yamuk kalıyorum inşallah çabuk geçer kuzum senin .nekadar zor olduğunu iyi bilirimkızlar yaa alıntıladım biraz benden sonrakileri ama birden attı beni silindi
neyse anatolıam .diger msn var sende demek.onu açamıyom kuzum ne zamandır.bunuda yollarım sana...temizlik konusunda da,zaten hiçbişey yapamıcam kuzum yaa sanah çok feci uyandım gene
selinacım git yenilen tabi cnm iyi gelir..bende boya yapıcam yakında saclarımabeyazlar oluyo cnm bazı kişilerde yaa olsun.
birsen nasıl acaba merak ediyorum ya...
lagrimacım dikişler alıncak hehadi geçmiş olsun şimdiden cnm.
kızlar ben kahvaltı hazırlıyım yavaş yavaş..oturunca çok acıyo.
merhaba bayanlar nasılsınız?
ayy evet canım ya bi ara her konuda çok dalgındım.leyla dedi zaten o samsunda yaşamıyormuydu diye o an dank dedi.düzelttim durumu.bende durumlar hastayım şuan işte.yine 2-3 gün rotar yaptı heveslendim söndüm.sağlık olsun diyip oturuyoruz işte.haziranda tatile gitcem doğrusu bikaç ay yine saldığım gibi gidecek.üzerine düşemicem çocuk meselesinin.beyazlara gelince ırsi annemde babamda erken beyazlamış.bu yüzden sanırım.ama evlendikten sonra dahada çoğaldı.1 ay öncesine kadar evet çok takıyodum kafama çocuk meselesini.etkisi olabileceğini düşünüyorum çoğalmasında.yine de çok şükür allahım sağlık sıhhat huzur versin başka dileğim yok şuan.sen doğru yol u bulmuşun,benim daha bişey dimeme gerenk kalmadı
geçmiş olsun bu arada.
ben seni görmedim,çıkıştan çıkmayınca belirli bi süer daha varmışiım gibi görünüyo sanırım.
hoşbulduk tatlışım,çok mu çalışıyon?yazık etme kendine,arada dinlen dinlen
evet tatlım tatlım,moralim çok iyi,napalım,neticede elimden gelen bişey yok,olsa zaten yaparım,beklices işte.
sende pek huzurluymuşun sanırım,çok mutlu oldum.
tutiş,bi ara msn de görüşelim mi canım?
bende özledim canım,hepinizi çok özledim,ama giremedim nete,bi ara bi geçmişi okudum,sen hatta benim samsun a gittiğimi yazmışın leyla yasonra daha oturamadım pc başına,annem rahatsızdı,sonra düğünler düğünler derken,kapı kapı da gezdik aynı zamanda.
sende durumlar nedir,saçlarının beyazlığı genetik mi,yoksa bu kadar çok mu dert ediyosun kendine?
aslında kendimizin kıymetini hiç bilmiyoz,ne edersek kendimize ediyoz ve günün birinde çok pişman olcaz bu durumumuzdan.
bende bugün spor salonuyla görüşmeye gitcem,bi de sporla deneyelim dedim.:79:
derincim selam canım,nassın?
herkesi çok ama çok özledim rahatsızlığımdan dolayı uzun zamandır sizlerle olamadım herkezin anneler günü kutlu olsun rabbim kucaklarınızı meleklerle doldursun inşallah. sizlere bukadar güzel birgünde güzel haberler vermek isterdim ama malesef bebeğim melek oldu ve annesini bırakıp gitti canım çok yanıyor ama sabırlı olmaya çalışıyorum .hamileliğimin başından ber çok rahatsızdım çok fazla şekilde miğde bulantısı kusma yaşadım arasırada olsa sizlere haber vermeye çalıştım elimden geldiği kadar bana kızanlarda vardır buna eminim ama yaşadıklarım anlatmakla bitmez canım acıyarak bu günümede şükür diyorum .bebeğimin üçüncü ayı dolucaktı bende doktoruma sıra aldım gitmek için o gece oğlum balkondan düştü başı falan yarıldı dudakları patladı dikiş falan atıldı aklımı kaçıracağımı zannettim . o gün oğlumun dikişleri atılmıştı ama filim falan çekilmemişti buda bana çok sıkıntı etti doktora giderken yanımda götürdüm filim çektirmek için oğlumada sıra aldım .canı çok yanıyordu ama kardeşini göreceği içinde çok mutluydu oğlum. odaya iki arkadaş girdik öncelikle masaya o yattı bebeğini izledik çok güzel bir duyguydu . ve sıra bana gelmiştiki acı haberi aldım yıkıldım doktor bebeğimin kalbinin durduğunu aldırmamız gerektiğini söyledi oğlumla birlikte ağlamaya başladık o anı size hiçbir ifadeyle anlatamam ve beş mayısta kürtaj oldum şimdi evimdeyim kimseyi görmek istemiyorum bana bir şeyler söylemlerini kaldıramıyorum . belki yanlış yapıyorum ama her şey canım çok yakıyor bebeğim karnımda 20 gün ölü kaldı bu dahada acı ben bebeğimi severken o melek olmuş annesine haber vermeden uçmuş gitmiş
hepiniz iyisinizdir inşallah ben çok hastayım grip olmuşum kafamı kaldıramıyorum ya .zaten bekliyodum her baharda yakalar beni .inşallah çok sürmez :26:
SEMRACIM alıntılardan anladımki bebişini kaybetmişsin çok üzüldüm canım nedenir bilemiyorum allahım sabır versin çok iyi anlıyorum seni .allahım evladına hayırlı ömür nasip etsin çok geçmiş olsun .
DERİNİM sende tutulmuşsun geçmiş olsun canım dikkat et kendine
KARDELENİM haber verdiğin için çok saol canım akşam girip yazmaya mecalim yoktu sürekli sıtma ediyordu .
geçmiş olsun diyen arkadaşlarımada teşekkür ediyorum çok saolun kızlar hepinizi öpüyorum
Allah analı babalı büyütsün inşallah :81:selam kızlar birsoş doğum yapmış az önce aradı beni sancıları var tabiki .bebiş 1.600 grmış iyi demişler onunda bildiği oydu .yarın arayıp detaylı öğrenicem .hepinize çok selamı var dualarınızı bekliyor ..hüseyin emremiz sağlıklı olucak inşallah dualarımız onunla
iyi diyelim iyi olalım. annem biraz korkuttu bizleri hafta sonu. ama şimdi iyi şükür. bugün nasılsın?çok saol canım allah razı olsun
peloşum saol kuzum allah razı olsun bugün daha iyiyim şükür
tatlım nerelerdesin sen unuttun sandım yaa herşey yolunda inşallah özletme kendini arada uğra olurmu
ya birsoşa ulaşamadım merakda ettim herşey yolundadır inşallah
kuzum çok saol sorma yaa hasta oldum sende olmazsın inşallah bu havalar mavediyo insanı ya hapşıra hapşıra bihal oldum :2:
eşinde daha iyiymiş sevindim kuzum allahım daha iyi etsin
kuzum çok saol allah razı olsunsen nasılsın keyfin yerindemi
selinam obeyazları sorma benimde senin yaşşlarında beyazlamıştıboyayla kapatıyoruz işte gerçi eşim bayılıyo boyatma negüzel beyaz işte diyo adamın hoşuna gidiyo
canom yine kötü uyanmışsın hemen geçmez ya benim tutuldumu bi 10 gün yamuk kalıyorum inşallah çabuk geçer kuzum senin .nekadar zor olduğunu iyi bilirim
selam pastam nasılsın tatlım ?
Rabbim oğluna uzun ömürler versn. cennet kapısında seni bekliyor olacak inşallah yavrun.
geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte şifalar versin.
Allah analı babalı büyütsün inşallah :81:
iyi diyelim iyi olalım. annem biraz korkuttu bizleri hafta sonu. ama şimdi iyi şükür. bugün nasılsın?
Lagrima geçmiş olsun. dikişlerin alındıktan sonra daha rahat edersin.
Derinsu sanada çok geçmiş olsun. babamda da vardı bu rahatsızlık. çok ama çok dikkat etmen lazım kendine.Allah korusun yanlış bir harekette çok acı çekersin.
hoşgeldinbenimde dileğim anne olmak diiyip forumunuzaa şölee bi bakıyorumm....
arkadaşlar dua konusunda mesaj atmıştım kimse dönmedi yoksa gelmedimi mesajlar gelenler geldi diye bildirirse sevinirim
hoşbulduk,teşekkür ederim,iyiyim,hayat koşturmacası içersindeyim,yeni yeni yöntemlerle yine yine devam ediyoz işte yavrularımızı aramaya.
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım nasılsınızzz
Rabbim oğluna uzun ömürler versn. cennet kapısında seni bekliyor olacak inşallah yavrun.
Derinsu sanada çok geçmiş olsun. babamda da vardı bu rahatsızlık. çok ama çok dikkat etmen lazım kendine.Allah korusun yanlış bir harekette çok acı çekersin.
benimde dileğim anne olmak diiyip forumunuzaa şölee bi bakıyorumm....
selam hoşgeldin. sağol sen nasılsın
dikişlerim ağzımda kopmuş sanırım bir tanesi dişimi sıkıyorum orda.. ıyyyy... sağol bu arada :)
çok saol canım bugün çok daha iyiyim şükürRabbim oğluna uzun ömürler versn. cennet kapısında seni bekliyor olacak inşallah yavrun.
geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte şifalar versin.
Allah analı babalı büyütsün inşallah :81:
iyi diyelim iyi olalım. annem biraz korkuttu bizleri hafta sonu. ama şimdi iyi şükür. bugün nasılsın?
bana gelmedi hemde hiç.. bende bana yazmıyorsunuz artık diye sormadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?