Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ooo Allah sağ sağlin sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah...dualarımız birsenle...

dişim iyi işte şiş hala ama ağrıları dindisadece sızlıyor bide kulagımagrıyor her sabah kalktıgımda.. cuma dikişlerimi aldırmaya gideceğim inşallah...

selammm kızlarr nasılsınız?? kardelen hoşgeldin... napıyorsunuzz bakalımmm?

kızlar yaa alıntıladım biraz benden sonrakileri ama birden attı beni silindi
neyse anatolıam .diger msn var sende demek.onu açamıyom kuzum ne zamandır.bunuda yollarım sana...temizlik konusunda da,zaten hiçbişey yapamıcam kuzum yaa sanah çok feci uyandım gene

selinacım git yenilen tabi cnm iyi gelir..bende boya yapıcam yakında saclarımabeyazlar oluyo cnm bazı kişilerde yaa olsun.

birsen nasıl acaba merak ediyorum ya...

lagrimacım dikişler alıncak he hadi geçmiş olsun şimdiden cnm.

kızlar ben kahvaltı hazırlıyım yavaş yavaş..oturunca çok acıyo.

sen doğru yol u bulmuşun,benim daha bişey dimeme gerenk kalmadı
geçmiş olsun bu arada.
ben seni görmedim,çıkıştan çıkmayınca belirli bi süer daha varmışiım gibi görünüyo sanırım.
Emre gelmiş demek
Allah anasına babasına bağışlasın darısıda bizlere kızlaaaar

Kardelen hoşgeldin canım nasılsın
hoşbulduk tatlışım,çok mu çalışıyon?yazık etme kendine,arada dinlen dinlen
evet tatlım tatlım,moralim çok iyi,napalım,neticede elimden gelen bişey yok,olsa zaten yaparım,beklices işte.
sende pek huzurluymuşun sanırım,çok mutlu oldum.
tutiş,bi ara msn de görüşelim mi canım?
bende özledim canım,hepinizi çok özledim,ama giremedim nete,bi ara bi geçmişi okudum,sen hatta benim samsun a gittiğimi yazmışın leyla yasonra daha oturamadım pc başına,annem rahatsızdı,sonra düğünler düğünler derken,kapı kapı da gezdik aynı zamanda.
sende durumlar nedir,saçlarının beyazlığı genetik mi,yoksa bu kadar çok mu dert ediyosun kendine?
aslında kendimizin kıymetini hiç bilmiyoz,ne edersek kendimize ediyoz ve günün birinde çok pişman olcaz bu durumumuzdan.
bende bugün spor salonuyla görüşmeye gitcem,bi de sporla deneyelim dedim.:79:
derincim selam canım,nassın?

hoşbulduk,teşekkür ederim,iyiyim,hayat koşturmacası içersindeyim,yeni yeni yöntemlerle yine yine devam ediyoz işte yavrularımızı aramaya.

canom geldim kahvaltı hazırlamaya gitmiştim.işlerin bi kısmını yaptım şimdi biraz bakayım dedim.byonumdan yapamıyom işlerimisagol geçmiş olsun dileklerin için..o konu hakkında da bişy demiyim artıkben zate dogru yoldaydım bi keremsadece bi kaçamak yaptım
seninde iyi olmana sevindim cnm...anneciginin nesi vardı hayırdır?geçmiş olsun.
ayy bi konuyada baktım sabah girdigimde..geçen bi bebek aldırma konusuna yorum yapmıştım da sinirlerim kalktı gene yazsam çok şeyler yazıcam ama insanların kendi hayatı işte,günah kısmınada hiç girmiyorum zaten.gerçekten Allah affettsin.

çok geçmiş olsun canım

birsenimin rabbim yardımcısı olsun bebeğimiz inş sağ sağlim gelir dünyaya dualrım seninle birsencim
çok saol canım allah razı olsun
peloşum saol kuzum allah razı olsun bugün daha iyiyim şükür
arkadaşlar uzun bir süreden sonra kavuşa bildik gerçekten herkesi özledim öpüyırum sizi
tatlım nerelerdesin sen unuttun sandım yaa herşey yolunda inşallah özletme kendini arada uğra olurmu
tatlım,çok geçmiş olsun,zaten benimde fena uykum var.
birsen e çok selam söyle olar mı?
emreciği benim yerime öpsün.
ya birsoşa ulaşamadım merakda ettim herşey yolundadır inşallah
kuzum çok saol sorma yaa hasta oldum sende olmazsın inşallah bu havalar mavediyo insanı ya hapşıra hapşıra bihal oldum :2:
eşinde daha iyiymiş sevindim kuzum allahım daha iyi etsin
kuzum çok saol allah razı olsun sen nasılsın keyfin yerindemi
selinam obeyazları sorma benimde senin yaşşlarında beyazlamıştı boyayla kapatıyoruz işte gerçi eşim bayılıyo boyatma negüzel beyaz işte diyo adamın hoşuna gidiyo
canom yine kötü uyanmışsın hemen geçmez ya benim tutuldumu bi 10 gün yamuk kalıyorum inşallah çabuk geçer kuzum senin .nekadar zor olduğunu iyi bilirim
merhaba bayanlar nasılsınız?

selam pastam nasılsın tatlım ?

arkadaşlar dua konusunda mesaj atmıştım kimse dönmedi yoksa gelmedimi mesajlar gelenler geldi diye bildirirse sevinirim

ayy evet canım ya bi ara her konuda çok dalgındım.leyla dedi zaten o samsunda yaşamıyormuydu diye o an dank dedi.düzelttim durumu.bende durumlar hastayım şuan işte.yine 2-3 gün rotar yaptı heveslendim söndüm.sağlık olsun diyip oturuyoruz işte.haziranda tatile gitcem doğrusu bikaç ay yine saldığım gibi gidecek.üzerine düşemicem çocuk meselesinin.beyazlara gelince ırsi annemde babamda erken beyazlamış.bu yüzden sanırım.ama evlendikten sonra dahada çoğaldı.1 ay öncesine kadar evet çok takıyodum kafama çocuk meselesini.etkisi olabileceğini düşünüyorum çoğalmasında.yine de çok şükür allahım sağlık sıhhat huzur versin başka dileğim yok şuan.

Rabbim oğluna uzun ömürler versn. cennet kapısında seni bekliyor olacak inşallah yavrun.

geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte şifalar versin.

Allah analı babalı büyütsün inşallah :81:

iyi diyelim iyi olalım. annem biraz korkuttu bizleri hafta sonu. ama şimdi iyi şükür. bugün nasılsın?
Lagrima geçmiş olsun. dikişlerin alındıktan sonra daha rahat edersin.

Derinsu sanada çok geçmiş olsun. babamda da vardı bu rahatsızlık. çok ama çok dikkat etmen lazım kendine.Allah korusun yanlış bir harekette çok acı çekersin.

benimde dileğim anne olmak diiyip forumunuzaa şölee bi bakıyorumm....

ben bazıdualar yazdım onlarıda okumayı dene istersen cnm.. artı bir link vermiştim orda kısırlıkla alakalı vefk ler yapılıyor ama ücretli ama sen yaparsın bir göz atabilirsin..

hoşbulduk,teşekkür ederim,iyiyim,hayat koşturmacası içersindeyim,yeni yeni yöntemlerle yine yine devam ediyoz işte yavrularımızı aramaya.

hoşgeldinn gel otur suraya :)
Eki Görüntüle 192426
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım nasılsınızzz

dikişlerim ağzımda kopmuş sanırım bir tanesi dişimi sıkıyorum orda.. ıyyyy... sağol bu arada :)

sende gel hadi başka tabure kalmadı sıkısın o tabureye melekle birlikte :)
benimde dileğim anne olmak diiyip forumunuzaa şölee bi bakıyorumm....

çok saol canım bugün çok daha iyiyim şükür
hayırdır anneciğinin neyi var çok geçmiş olsun
bana gelmedi hemde hiç.. bende bana yazmıyorsunuz artık diye sormadım..

aaa çok ilginç yaa ben herkese yolladım sende dahil hem niye çıkarıcazki duadan öyle şey olmaz tatlım .bu hafta birsene ve ciciye okuyoruz sana düşende 15er tane yani toplam 30 tane tatlım .haber verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…