Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlarr..kardeloşum sana yazdıktan sonra işlerim çıktı cano yaa kalkmak zorunda kaldım yazamadan:2:kusura bakma...
ebuşum napıyosun cnm bi bakim dedim seni gördüm çıkıcam gene...iyisin inş bugün..geçmişi okuyamadım direk yazıyom canom...

ya canım sıkıldı şimdi bende diyorum kimseden ses çıkmadı meğer mesajlar gitmemiş hay allah naapsakki yaa :18:

cano daha iyiyim şükür azcık hapşırık filan idare ediyoruz .hayırdır nereye gidiyosun ?işlerinmi var canom
hee bu arada ebuşum bana dua için mesaj gelmedi canom msnden söylersin bitanem.mesaj kutummu dolu acep.

cano sana mesaj atmamıştım söylerim diye şimdi söyleyim birsen ve cici 15 er tane okiş

buarada birsenin hepinize çok selamı var yazık kuzum süt sağmaya çalışıyodu emrecik oksijene bağlıymış birsen görmüş bebişi ama henüz kucağına alıcak gibi değil .küvezde yani allahım annesine babasına bağışlasın dualarımızda unutmuyalım lütfen iyi olucak inanıyorum ben .çok minikmiş yaa birsoş diyoki aynı bana benziyo .kıyamam ben ona hayata sıkı sıkı sarılcak kuzum allahın izniyle

doktor bişi demedi.. dişimi aldıktan sonra bile ne yapıp ne yapmamam gerektiğini demedibir de özel netten öğrendim.. tek dediği sigara içme arayayımda sorayım bari..
hadi yaa üzüldüm canım.
ee doktora dedin mi bunu. belki cumadan erken çağırır seni.

tamam okurum bugün ben biter haberin olsun.. sana da nomu vereyimde bari msj at bana da birsende vardı ama nom neyse..

aldım canım numaranı mesaj yolluyamadım kusura bakma süre dolmadığı için
tamam bitince haber verirsin

ay bırsenım doğum mu yaptı cnm benım ıyıdır umarım allah analı babalı büyütsün cok sevındım en kısa zamanda emremız küvezden cıkıp annesının kucagında evıne döner umarım

Son düzenleme:
birsene çok geçmiş olsun emermiz en kısa zamanda topalr kendini inş
bende 8 aylık bir bebeğim 1kilo 350 gram büyür inş
en kısa zamanda annesinin kucağına döner yavrumuz
sizlerden naber kızlar ben hastayım biraz boğazlarım ağrıyo öksürük uyuyamıyorum geceleri
gelen giden deseniz aynı hala bitmdi
o yüzden geçmişe bakamadım
derinim sanada çok geçmiş olsun balım zordur boyun fıtığı dikkat et kendine rabbim yardımcın olsun
unuttuğum bişey varsa kuusra bakmayın öptüm hepinizi

ay bırsenım doğum mu yaptı cnm benım ıyıdır umarım allah analı babalı büyütsün cok sevındım en kısa zamanda emremız küvezden cıkıp annesının kucagında evıne döner umarım
boncuğum döndünmü kuzum hoşgeldin sefa geldin şükür kavuşturana nasılsın bakalım

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine allahım şifa versin .
evet sende erken doğmuştun değilmi inşallah emrecikde sağlıklı bir şekilde evine gelicek dualarımız onunla

Allah daha iyi etsin canım benimokiş cici ve birsen .
aleykümselam yaa canımmm kıyamam onlaraa..inşallah emremiz saglıklı bi şekilde büyüyecek demek annecigine benzer ay duygulandım şimdikkkk

canım çok sagol sanada geçmiş olsun derdam...Allahım kolaylık versin bitmiyo misafirler...öptüm cnm.

ebuşum unuttum yazmayı kuşum.karşılaştık ama konuşamadık bi türlü..öglende de kardeloşla öyle olduk...kociş beklemedi dışarı çıkıcaktım da...gezdik biraz,kociş arabasını sormaya gitti falan...şimdide mama yicez sonra arkadaslara gidicez oturmaya.zeynoları da alcez öyle yani cnm...öptüm seni

kuzum çok saol allah razı olsun sen nasılsın keyfin yerindemi

çok şükür ablam idare eder

tamam canım tekrar geçmiş olsun
tutiş,bi ara msn de görüşelim mi canım?

görüşelim cnm ben gece 12 gibi girebilirim ancak girince çağrı atman yeterli

canımgordum sacların cok yakısmıs allah nazarlardan saklasın kuzum
canım gecmıs olsun
ay senı cok osledım bende artık senın durumdayım elden bısey gelmıyorum aglayıp zırlayıp nereye kadar bende cok ama cok daralmıstım kendıme zarar su an cok rahatım
canımcım bızde aynen yaaa ınsallah esımden de bana gecmez tekrar cok gecmıs olsun balımm
canım benım yaaa ufacık tefecık bıremremıs var hee allah ona dayanma gucu versın de hemencık buyuyuversın yerım ben onuu

gezmelere gittin demek cano iyi eğlenceler sana sefan olsun canım
ya cano sorma bende duygulandım inanki topicimizin bebişi emrecik
aslında çok hamile kalıp doğuran olduda bizi bırakmıyan hamişimiz birsenimizin bebişi topicimizinde paşası yaa bak o hastaneden sağlıkla çıksın coşturcaz topici inşallah
kusura bakma ablam görmemişim misafirim vardı açık unutmuşum nasılsın iyimisin ablacım
önemli değil tatlım nedemek olabiliyo öyle şeyler ben iyiyim şükür sen nasılsın ?
çok şükür ablam idare eder

tamam canım tekrar geçmiş olsun

görüşelim cnm ben gece 12 gibi girebilirim ancak girince çağrı atman yeterli
allah iyilik versin kuzum

saol tatlışım allah razı olsun msndende geçmiş olsun dilemişsin teşekkür ediyorum dudağın geçtimi nasıl şuanda ?
evet ya minicik bi emremiz var paşa o hayırlısıyla bugünleride atlatıcak teyzoşları yiycek onu

kardeloş gelmemişmi ya bugün gerçi o busaate kalmazda yazmamış bişey
derinim nerde kaldın canom gelde iki muhabbet edelim
aleynada uğramadı nezamandır iyidir inşallah merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…