cano daha iyiyim şükür azcık hapşırık filan idare ediyoruz .hayırdır nereye gidiyosun ?işlerinmi var canomselam kızlarr..kardeloşum sana yazdıktan sonra işlerim çıktı cano yaa kalkmak zorunda kaldım yazamadan:2:kusura bakma...
ebuşum napıyosun cnm bi bakim dedim seni gördüm çıkıcam gene...iyisin inş bugün..geçmişi okuyamadım direk yazıyom canom...
hee bu arada ebuşum bana dua için mesaj gelmedi canom msnden söylersin bitanem.mesaj kutummu dolu acep.
hadi yaa üzüldüm canım.
ee doktora dedin mi bunu. belki cumadan erken çağırır seni.
çok saol canım bugün çok daha iyiyim şükür
hayırdır anneciğinin neyi var çok geçmiş olsun
aaa çok ilginç yaa ben herkese yolladım sende dahil hem niye çıkarıcazki duadan öyle şey olmaz tatlım .bu hafta birsene ve ciciye okuyoruz sana düşende 15er tane yani toplam 30 tane tatlım .haber verirsin
doktor bişi demedi.. Dişimi aldıktan sonra bile ne yapıp ne yapmamam gerektiğini demedibir de özelNetten öğrendim.. Tek dediği sigara içme Arayayımda sorayım bari..
tamam okurum bugün ben biter haberin olsun.. Sana da nomu vereyimde bari msj at bana da birsende vardı ama nom neyse..
aldım canım numaranı mesaj yolluyamadım kusura bakma süre dolmadığı için
tamam bitince haber verirsin
ay bırsenım doğum mu yaptı cnm benım ıyıdır umarım allah analı babalı büyütsün cok sevındım en kısa zamanda emremız küvezden cıkıp annesının kucagında evıne döner umarımbuarada birsenin hepinize çok selamı var yazık kuzum süt sağmaya çalışıyodu emrecik oksijene bağlıymış birsen görmüş bebişi ama henüz kucağına alıcak gibi değil .küvezde yani allahım annesine babasına bağışlasın dualarımızda unutmuyalım lütfen iyi olucak inanıyorum ben .çok minikmiş yaa birsoş diyoki aynı bana benziyo .kıyamam ben ona hayata sıkı sıkı sarılcak kuzum allahın izniyle
boncuğum döndünmü kuzum hoşgeldin sefa geldin şükür kavuşturanaay bırsenım doğum mu yaptı cnm benım ıyıdır umarım allah analı babalı büyütsün cok sevındım en kısa zamanda emremız küvezden cıkıp annesının kucagında evıne döner umarım
birsene çok geçmiş olsun emermiz en kısa zamanda topalr kendini inş
bende 8 aylık bir bebeğim 1kilo 350 gram büyür inş
en kısa zamanda annesinin kucağına döner yavrumuz
sizlerden naber kızlar ben hastayım biraz boğazlarım ağrıyo öksürük uyuyamıyorum geceleri
gelen giden deseniz aynı hala bitmdi
o yüzden geçmişe bakamadım
derinim sanada çok geçmiş olsun balım zordur boyun fıtığı dikkat et kendine rabbim yardımcın olsun
unuttuğum bişey varsa kuusra bakmayın öptüm hepinizi
Allah daha iyi etsin canım benimcano daha iyiyim şükür azcık hapşırık filan idare ediyoruz .hayırdır nereye gidiyosun ?işlerinmi var canom
cano sana mesaj atmamıştım söylerim diye şimdi söyleyim birsen ve cici 15 er tane okiş
aleykümselam yaa canımmm kıyamam onlaraa..inşallah emremiz saglıklı bi şekilde büyüyecek demek annecigine benzer ay duygulandım şimdikkkkbuarada birsenin hepinize çok selamı var yazık kuzum süt sağmaya çalışıyodu emrecik oksijene bağlıymış birsen görmüş bebişi ama henüz kucağına alıcak gibi değil .küvezde yani allahım annesine babasına bağışlasın dualarımızda unutmuyalım lütfen iyi olucak inanıyorum ben .çok minikmiş yaa birsoş diyoki aynı bana benziyo .kıyamam ben ona hayata sıkı sıkı sarılcak kuzum allahın izniyle
birsene çok geçmiş olsun emermiz en kısa zamanda topalr kendini inş
bende 8 aylık bir bebeğim 1kilo 350 gram büyür inş
en kısa zamanda annesinin kucağına döner yavrumuz
sizlerden naber kızlar ben hastayım biraz boğazlarım ağrıyo öksürük uyuyamıyorum geceleri
gelen giden deseniz aynı hala bitmdi
o yüzden geçmişe bakamadım
derinim sanada çok geçmiş olsun balım zordur boyun fıtığı dikkat et kendine rabbim yardımcın olsun
unuttuğum bişey varsa kuusra bakmayın öptüm hepinizi
JENSUCUM nasılsın canım yine çok sessizsin ?*
kuzum çok saol allah razı olsunsen nasılsın keyfin yerindemi
kızlar yaa alıntıladım biraz benden sonrakileri ama birden attı beni silindi
neyse anatolıam .diger msn var sende demek.onu açamıyom kuzum ne zamandır.bunuda yollarım sana...temizlik konusunda da,zaten hiçbişey yapamıcam kuzum yaa sanah çok feci uyandım gene
tutiş,bi ara msn de görüşelim mi canım?
canımgordum sacların cok yakısmıs allah nazarlardan saklasın kuzumcanımm hoşgeldinnn,sefalar getirdin.yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüklerini anlat hele.özledim valla senii.inş denk geliriz bi ara.
çok şükür allahım hayırlı uğurlu etsin emremizi annesine babasına bağışlasın ömürlü olsun inş.
bende iyiyim canım çok şükür.bugun kuaföre gidip bakım yaptırcam dip boya zamanım geldi beyazlar bağırıyo çünkü.dicen 23 yaşında ne beyazı.malesef yarı yarıya beyazım var.evlenmeden öncede vardı biraz ama şimdi baya çoğalmışş.sebep eşim değil tabikievlendikten sora beyazlayınca öyle anlaşılır ama sebep bu çocuk meselesiydi.genç yaşta ağarttım saçları.süslenem püslenem kendime gelem biraz benden böyle sizler nasılsınız kızlar hepinizi öpüyorum.Allahım hastalara şifa,dertli olanlara deva nasip etsin inş.
canım gecmıs olsunooo Allah sağ sağlin sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah...dualarımız birsenle...
dişim iyi işte şiş hala ama ağrıları dindisadece sızlıyor bide kulagımagrıyor her sabah kalktıgımda.. cuma dikişlerimi aldırmaya gideceğim inşallah...
selammm kızlarr nasılsınız?? kardelen hoşgeldin... napıyorsunuzz bakalımmm?
ay senı cok osledım bende artık senın durumdayım elden bısey gelmıyorum aglayıp zırlayıp nereye kadar bende cok ama cok daralmıstım kendıme zarar su an cok rahatımsen doğru yol u bulmuşun,benim daha bişey dimeme gerenk kalmadı
geçmiş olsun bu arada.
ben seni görmedim,çıkıştan çıkmayınca belirli bi süer daha varmışiım gibi görünüyo sanırım.
hoşbulduk tatlışım,çok mu çalışıyon?yazık etme kendine,arada dinlen dinlen
evet tatlım tatlım,moralim çok iyi,napalım,neticede elimden gelen bişey yok,olsa zaten yaparım,beklices işte.
sende pek huzurluymuşun sanırım,çok mutlu oldum.
tutiş,bi ara msn de görüşelim mi canım?
bende özledim canım,hepinizi çok özledim,ama giremedim nete,bi ara bi geçmişi okudum,sen hatta benim samsun a gittiğimi yazmışın leyla yasonra daha oturamadım pc başına,annem rahatsızdı,sonra düğünler düğünler derken,kapı kapı da gezdik aynı zamanda.
sende durumlar nedir,saçlarının beyazlığı genetik mi,yoksa bu kadar çok mu dert ediyosun kendine?
aslında kendimizin kıymetini hiç bilmiyoz,ne edersek kendimize ediyoz ve günün birinde çok pişman olcaz bu durumumuzdan.
bende bugün spor salonuyla görüşmeye gitcem,bi de sporla deneyelim dedim.:79:
derincim selam canım,nassın?
canımcım bızde aynen yaaa ınsallah esımden de bana gecmez tekrar cok gecmıs olsun balımmçok saol canım allah razı olsun
peloşum saol kuzum allah razı olsun bugün daha iyiyim şükür
tatlım nerelerdesin sen unuttun sandım yaa herşey yolunda inşallah özletme kendini arada uğra olurmu
ya birsoşa ulaşamadım merakda ettim herşey yolundadır inşallah
kuzum çok saol sorma yaa hasta oldum sende olmazsın inşallah bu havalar mavediyo insanı ya hapşıra hapşıra bihal oldum :2:
eşinde daha iyiymiş sevindim kuzum allahım daha iyi etsin
kuzum çok saol allah razı olsunsen nasılsın keyfin yerindemi
selinam obeyazları sorma benimde senin yaşşlarında beyazlamıştıboyayla kapatıyoruz işte gerçi eşim bayılıyo boyatma negüzel beyaz işte diyo adamın hoşuna gidiyo
canom yine kötü uyanmışsın hemen geçmez ya benim tutuldumu bi 10 gün yamuk kalıyorum inşallah çabuk geçer kuzum senin .nekadar zor olduğunu iyi bilirim
selam pastam nasılsın tatlım ?
canım benım yaaa ufacık tefecık bıremremıs var hee allah ona dayanma gucu versın de hemencık buyuyuversın yerım ben onuubuarada birsenin hepinize çok selamı var yazık kuzum süt sağmaya çalışıyodu emrecik oksijene bağlıymış birsen görmüş bebişi ama henüz kucağına alıcak gibi değil .küvezde yani allahım annesine babasına bağışlasın dualarımızda unutmuyalım lütfen iyi olucak inanıyorum ben .çok minikmiş yaa birsoş diyoki aynı bana benziyo .kıyamam ben ona hayata sıkı sıkı sarılcak kuzum allahın izniyle
gezmelere gittin demek cano iyi eğlenceler sana sefan olsun canımAllah daha iyi etsin canım benimokiş cici ve birsen .
aleykümselam yaa canımmm kıyamam onlaraa..inşallah emremiz saglıklı bi şekilde büyüyecek demek annecigine benzer ay duygulandım şimdikkkk
canım çok sagol sanada geçmiş olsun derdam...Allahım kolaylık versin bitmiyo misafirler...öptüm cnm.
ebuşum unuttum yazmayı kuşum.karşılaştık ama konuşamadık bi türlü..öglende de kardeloşla öyle olduk...kociş beklemedi dışarı çıkıcaktım da...gezdik biraz,kociş arabasını sormaya gitti falan...şimdide mama yicez sonra arkadaslara gidicez oturmaya.zeynoları da alcez öyle yani cnm...öptüm seni
önemli değil tatlım nedemek olabiliyo öyle şeyler ben iyiyim şükür sen nasılsın ?kusura bakma ablam görmemişim misafirim vardı açık unutmuşum nasılsın iyimisin ablacım
allah iyilik versin kuzumçok şükür ablam idare eder
tamam canım tekrar geçmiş olsun
görüşelim cnm ben gece 12 gibi girebilirim ancak girince çağrı atman yeterli
canımgordum sacların cok yakısmıs allah nazarlardan saklasın kuzum
canım gecmıs olsun
ay senı cok osledım bende artık senın durumdayım elden bısey gelmıyorum aglayıp zırlayıp nereye kadar bende cok ama cok daralmıstım kendıme zarar su an cok rahatım
canımcım bızde aynen yaaa ınsallah esımden de bana gecmez tekrar cok gecmıs olsun balımm
canım benım yaaa ufacık tefecık bıremremıs var hee allah ona dayanma gucu versın de hemencık buyuyuversın yerım ben onuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?