canımgordum sacların cok yakısmıs allah nazarlardan saklasın kuzum
canım gecmıs olsun
ay senı cok osledım bende artık senın durumdayım elden bısey gelmıyorum aglayıp zırlayıp nereye kadar bende cok ama cok daralmıstım kendıme zarar su an cok rahatım
canımcım bızde aynen yaaa ınsallah esımden de bana gecmez tekrar cok gecmıs olsun balımm
canım benım yaaa ufacık tefecık bıremremıs var hee allah ona dayanma gucu versın de hemencık buyuyuversın yerım ben onuu
gezmelere gittin demek cano iyi eğlenceler sana sefan olsun canım
ya cano sorma bende duygulandım inanki topicimizin bebişi emrecik
aslında çok hamile kalıp doğuran olduda bizi bırakmıyan hamişimiz birsenimizin bebişi topicimizinde paşası yaabak o hastaneden sağlıkla çıksın coşturcaz topici inşallah
önemli değil tatlım nedemek olabiliyo öyle şeyler ben iyiyim şükür sen nasılsın ?
allah iyilik versin kuzum
saol tatlışım allah razı olsun msndende geçmiş olsun dilemişsin teşekkür ediyorumdudağın geçtimi nasıl şuanda ?
evet ya minicik bi emremiz var paşa o hayırlısıyla bugünleride atlatıcak teyzoşları yiycek onu
[COLOR="darkgreen"Dertler Olsada ömrümüzde ışık bitmez Kalbimizde Yine Gülerek Başlıyacağız Bu güne Günaydın][/COLOR [COLOR="magenta"]Uyuyan uyumayan. uyumak isteyip de uyuyamayan. gözlerinden uyku aktığı halde dersi, sevgiliyi, dizileri bahane edip uyumaya direnen. uykunun kıymetini sabahın köründe anlayan ve yataktan zorla kalkıp bu gece kesin erkan yatacam deyipte yine geç yatan herkese :)) GüNaYDıN[COLORGunaydin batan gunes ummudumuz, dogan gunes tesellimiz olsun.. hayirli ve bereketli gunler diliyorum..
selam Jensu,
ya sen benide anlatmissin burda- ayni ben... uykum oldugu halde nedense yatmamak icin direniyorum hafta ici, diziydi, facedi derken saat oluyor gece yarisi. Sonra sabah kalkarken, yok bugün kesin erken yaticam, bu böyle olmuyor diyorum, ama aksam oluyo yine ayni
ne olcek halimiz bilmem- güzel ve bol günesli bir gün olmasi dilegiyle... sevgiler benden yüregi güzel herkese...
çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm yaaa:84:
bende ne kadar üzüldüğümü sana anlatsam anlamsız olur.ama bunu 4 kez yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum semracım Allah sabrını artırsın
sagol sevcanım yaaaynen nefes alırken bile zorlanıyorum...bu bişy degil ben bunun kaç katını yaşıyodum,uzun tedavileden sonra çok seyrek tutulmaya başlamıştım,son 1 yıldır falanda böyle olmamıştım ufak tefek oluyodu da...sabah neye ugradıgımı şaşırdım...fıtık fena bişey.o kadarda idkkat ediyorum ya bugünde çok yorucu geçti,ablamla kardeşim bişy elletmediler Allah razı olsun ama bu sefer onlara üzüldüm herşeye koşturdular sende daha iyisindir inşallah cnm .
agol pelinim iyi dileklerin için...aynen üst üste geliyo gelince..olsun buna şükür..daha kötü şeylerde olabilirdi...sen naptın cnm nasıl gidiyor?
semracım inanki çok üzüldümAllahım sabır versin ne dicegimi bilemiyorum ben böyle durumlarda..umarım en yakın zamanda tekrardan gelir melegin,ama bu sefer bırakmaz seni...
selam kardelenim sagol haber verdigin için..bende dedim neden girmemiş benim kuzum bugün...çok geçmiş olsun canım arkadasım ebuşumnoluyo bize,hepimizde bi haller var kızlar...
neyse ben fazla oturamıyorum birazdan yatıcam..hepinizi çok öptüm canlar...
semracım çok geçmiş olsun oğlun için.şuan iyidir umarım.film çektirmeye yanımda götürdüm demişsin ama kötü haberden sonra çektiremediniz sanırım.allahım oğluna uzun ömürler versin inş en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inş.Rabbim sabır versin yardımcı olsun inş.
geçmiş olsun ablama ya,bu havalar çok sakat dikkat etmek lazım demekki topikte herkesten geçiyo yavaş yavaş üşütmeler.çabuk atlatın inş.haber verdiğin için saol canım.sen nasılsın iyimisin?
derincim sana da geçmiş olsun,fıtığın her hali berbattır tabi.kas gevşetici bi süre sonra bağışıklık kazandığın için etki ediyomu bari.böyle ağrılar için merhemler var onlarla ovmak iyi gelir sanırım.acil şifalar canım.
kayramm geçmiş olsun canım eşin rahatsızmış.hastanede herkes böyleyse demekki sulardan falan mikrop kaptınız herhalde.sen bari dikkat et biriniz sağlam kalın.Allahım acil şifalar versin eşine.öptüm canım benim.
farkettim de hep geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum,Allahım topiğimizdeki herkese sağlık nasip etsin inş.güzel haberler vermek nasip etsin cümlemize.
canım çok üzüldüm üzülme demiyorum insanın üzülmemesi elinde değil çok zor allahtan sabir dile sana sabır versin melğinin acısını hafifletsin kendini yıpratma ok
Canım bende 31 martta normal kontrolüme gittim 3 aylıktı tam sıra bana gelmiştiki doktr kötü haberi üzülerek verdi meleğimin kalbi durmuş almak zorunda kaldılar 1 nisanda kürtaj oldum şaka gibiydi benim için inanamıyordum ilk hamileliğimdi.1 Nisan bana şakasını çok ağır bir şekilde yaşatmmıştı.Senin gibi kimseyi görmek kimseden akıl almak istemiyordum insanların acıyarak yüzüme bakmaları beni dahada incitiyordu ki çok şükür atlattım hayırlısı buydu demekki bu dünyada rızkı yoktu meleğimin yada bir sakatlığı özrü vardı bilemem dedim bağrıma taş bastım.
Şimdi doktorun verdiği süre bitti 1 ay bekle demişti eşim ısrarla tekrar çocuk istiyor ve ben korkuyordum ama ilk denememizi yaptık şimdi adet tarihimi bekliyorum bakalım sonuç ne olacak.
Rabbim sana da bana verdiği gibi sabır versin.Allahım tez yakında cani gönülden isteyen herkese evlat nasip etsin yarabbim.AMİN
tekrardan çok geçmiş olsun.
hepiniz iyisinizdir inşallah ben çok hastayım grip olmuşum kafamı kaldıramıyorum ya .zaten bekliyodum her baharda yakalar beni .inşallah çok sürmez :26:
SEMRACIM alıntılardan anladımki bebişini kaybetmişsin çok üzüldüm canım nedenir bilemiyorum allahım sabır versin çok iyi anlıyorum seni .allahım evladına hayırlı ömür nasip etsin çok geçmiş olsun .
DERİNİM sende tutulmuşsun geçmiş olsun canım dikkat et kendine
KARDELENİM haber verdiğin için çok saol canım akşam girip yazmaya mecalim yoktu sürekli sıtma ediyordu .
geçmiş olsun diyen arkadaşlarımada teşekkür ediyorum çok saolun kızlar hepinizi öpüyorum
canım cok gecmiş olsun inan ne diycemi bilemedim demekki hayırlısı böyleymiş rabbim sabır versin...oglusunada gecmiş olsun rabbim onu sana bagışlasın...
iyiyim derinim sagol canım benimde lekelenmeler devam ediyo hayırlısı olur inş...kendine iyi bak cok öpüyorum seni...
eboşum canım benim ya kıyamam sana cok gecmiş olsun kendine iyi bak cok öpüyorum senide...
dualarım birsenimle eboşum inş bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alır güzel haberlerini bekliyoruz...
selam kızlar,ben geldim.
baya kaldım ama nihayet geldim.
geçmişi çok fazla okuyamadım,ama gözüme takıldı bikaç şey.
birsencim,inşallah yavrun sağlıcakla kucağındadır şu an.
kayra cım,eşin mi hasta,geçmiş olsun.bu arada ben gitmeden,gece msn de konuşurken pc kilitlendi yazamadım,hatta okuyamadım bile.
sağolsun,derine söylemiştim söyle diye ama o derda ya söylemiş
derincim,öyle kağıda falan yazmak kardeleninde araştırdığı gibi,tamamiyle batıl şeyler ama içinden gelmiş,yapmışınsında.neyse bilahere görüşelim senle
tutiş aşılama mı düşünüyosun tatlım?
cici den bi haber var mı,son durumu ne?
ebroşum,sağolasın benden haberler verdin,moralim çok iyi tatlım,bi günlük bozuluyo illaki ama napalım,takdiri ilahi.
şimdi gidip dr la özel olarak görüşcem ve o nun fikirleriyle,beni yönlendirmesiyle hareket etcem,güyaaaa düşüncem bu yönde şimdilik.
semra,bebeğini kaybetmene çok üzüldüm,rabbim acısını dindirsin,oğlunada geçmiş olsun.
ece cim,sende adet olmuşsun sanırım,hayırlısı demekten başka çaremiz yok
pelincim baş ağrıların ne alemde,inşallah iyileşmişsindir.
kızlar illaki unuttuklarım var ama şimdilik bu kadar,kusurqa bakmayın.
derinim hoşbuldum cnm geçmişe bakıyordum ya nasılsın geçmiş olsun tutulmuşsun geçti mi biraz?
Birsenim doğum yapmış Aallah emremizi anasına babasına bağışlasın cnm bnm yaa
Semracım çok üzüldüm ne denir bilemiyorum cnm ya Allah sabır versin,dayanma gücü versin ayrıca oğluşuna da geçmiş olsun kıyamam...
Kardeloşum dönmüşsü evine cnm şuan düşünmüyorum aşılamayı da araştırıyorum işte...
Eboşum sende hasta olmuşsun cnm geçmiş olsun dikkat et kendine...
Rabbim oğluna uzun ömürler versn. cennet kapısında seni bekliyor olacak inşallah yavrun.
geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte şifalar versin.
Allah analı babalı büyütsün inşallah :81:
iyi diyelim iyi olalım. annem biraz korkuttu bizleri hafta sonu. ama şimdi iyi şükür. bugün nasılsın?
Lagrima geçmiş olsun. dikişlerin alındıktan sonra daha rahat edersin.
Derinsu sanada çok geçmiş olsun. babamda da vardı bu rahatsızlık. çok ama çok dikkat etmen lazım kendine.Allah korusun yanlış bir harekette çok acı çekersin.
semracım cok geçmiş olsunhepinizden allah razı olsun isyan etmiyorum ama gözümün yaşını dindiremiyorum canım çok yanıyor allahıma sığınıyorum kendimi geçtim oğlumun canı çok acıyor anne biz ona melek dediğimiz içinmi melek oldu devamlı soru soruyor canın acısını hissede biliyorum dün doktoruma gittim herşeyin normal olduğunu söyledi 3 ay ara vermem gerektiğini söyledi yapacak birşey yok .oğlumu soran arkadaşlar oğlumun durumuda çok iyi şükür yaraları geçiyor o gün bebeğimin ölğünü öğrendiğim halde ağlaya ağlaya oğlumun filimlerini çektirdim allaha şükür sorun yok rabbim kimseye yaşatmasın diyemem rabbim bu mertebeyi her kuluna yaşatmaz çok farkındayımki beni öteki dünyada bekleyen bir meleğim var hepinize çok çok teşekkür ediyorum arada sıradada olsa sizlerle olmaya çalışacağım bu haftasonu netimi kapatıyorum eşimin iş yerinden size yazarım neti kapatmamın sebebi devamlı sorun var ama birtürlü halledilemiyor bende kapatmaya karar verdim boşuna para yatırıyoruz ama rahatlıkla kullanamıyoruz allah emanet olun
birsencim emrene kavuşmuşsun canım rabbim evlatlarını sana bağışlasın canım ne mutlu sana gözüm yaşlıda olsa çok sevindim canım inşallah tez zamanda emrenle evine dönersin
canım öncelikle hoşgeldin seni gördügüme sevindim özlemiştim seni inş tatilin güzel gecmiştir...kardelencim sagol agrılarım daha iyi allaha şükür sen nasılsınselam kızlar,ben geldim.
baya kaldım ama nihayet geldim.
geçmişi çok fazla okuyamadım,ama gözüme takıldı bikaç şey.
birsencim,inşallah yavrun sağlıcakla kucağındadır şu an.
kayra cım,eşin mi hasta,geçmiş olsun.bu arada ben gitmeden,gece msn de konuşurken pc kilitlendi yazamadım,hatta okuyamadım bile.
sağolsun,derine söylemiştim söyle diye ama o derda ya söylemiş
derincim,öyle kağıda falan yazmak kardeleninde araştırdığı gibi,tamamiyle batıl şeyler ama içinden gelmiş,yapmışınsında.neyse bilahere görüşelim senle
tutiş aşılama mı düşünüyosun tatlım?
cici den bi haber var mı,son durumu ne?
ebroşum,sağolasın benden haberler verdin,moralim çok iyi tatlım,bi günlük bozuluyo illaki ama napalım,takdiri ilahi.
şimdi gidip dr la özel olarak görüşcem ve o nun fikirleriyle,beni yönlendirmesiyle hareket etcem,güyaaaa düşüncem bu yönde şimdilik.
semra,bebeğini kaybetmene çok üzüldüm,rabbim acısını dindirsin,oğlunada geçmiş olsun.
ece cim,sende adet olmuşsun sanırım,hayırlısı demekten başka çaremiz yok
pelincim baş ağrıların ne alemde,inşallah iyileşmişsindir.
kızlar illaki unuttuklarım var ama şimdilik bu kadar,kusurqa bakmayın.
hayırlı olsun canım inş hüseyin emremiz en kısa zamanda annesinin kucagında sütünü emip tosun gibi olur...ebrarım bendende selam söyle birsenimize...selam kızlar birsoş doğum yapmış az önce aradı beni sancıları var tabiki .bebiş 1.600 grmış iyi demişler onunda bildiği oydu .yarın arayıp detaylı öğrenicem .hepinize çok selamı var dualarınızı bekliyor ..hüseyin emremiz sağlıklı olucak inşallah dualarımız onunla
canım adet olmadım lekelenmelerim var diye yazmıştım ondan öyle sanmışsındr...bi kac gündür kesildi...hayırlısı olsun kayracım bende de tutcagını sanmıyorum adetime 4 gün var ateşim bügün 36.6 cıktı inş düşmez...inş hasta olmassın kuzum ya salgın var dikkat et bende dün geceden beri afedersin tuvalete taşınıyorum inş daha fazla kötü olmam...kız nereler gıttın sen bakkem tatıllere mı gıttın kuzucuk ınsallah hayırlara vesıle olur bebısım
canım saol bu arada alıntılardan okudugum kadarıyla kırmızılarımı gordun sen benmı yanlıs anladım bu arada ates olcme yontemı fasa fıso cıktı ınsallah sende tutar
canım ben dıkkat edıyorum ama vırusmus bu mıkrop degıl aslında bu yuzden kacıs yok galıba garıbım hala ıgne yıyor saol kuzum allah hepımıze saglık versın
canımcım sana da gecmısler olsun kıyamam ben sana yaaaaaaaaaaaa
ah emremizmi gelmiş ah kıyamam allahım hemencık toparlanmasını nasıp etsın ınsallah dualarımız onunla
semracım bebegını kaybetmene cok uzuldum zıra bu acıyı en ıyı bılenlerdenım allah sabırlar versın
kardelosum bebısım canımın ıcı demek geldın ve moralın super e o zaman super ne dıyeyım kuzu bakalım neye nasıl karar verısen ver ınsallah senın ıcın en hayırlısıolur bıtanem evet esım hasta yenı yenı toparladı doktor rapor verdı hala ıgne yıyor garıbım
ebosum hastamısın sen kuzu gecmısler olsun bıtanem yaaa nedır bu bende olcam galıba dudagımın ustu davul gıbı oldu once ucuklancam galıba esım bugun de evde yarın da hala dınlenıyor
selinacım güle güle kullan yeni saclarını bende boyatacaktım ama adetim yakın diye gidemedim belkide bişeyler vardır olmaz ama ben tedbirimi alayım dedim bu aydan sonra sarıya boyatmayı düşünüyorum degişiklik iyi geliyo insana...canımm hoşgeldinnn,sefalar getirdin.yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüklerini anlat hele.özledim valla senii.inş denk geliriz bi ara.
çok şükür allahım hayırlı uğurlu etsin emremizi annesine babasına bağışlasın ömürlü olsun inş.
bende iyiyim canım çok şükür.bugun kuaföre gidip bakım yaptırcam dip boya zamanım geldi beyazlar bağırıyo çünkü.dicen 23 yaşında ne beyazı.malesef yarı yarıya beyazım var.evlenmeden öncede vardı biraz ama şimdi baya çoğalmışş.sebep eşim değil tabikievlendikten sora beyazlayınca öyle anlaşılır ama sebep bu çocuk meselesiydi.genç yaşta ağarttım saçları.süslenem püslenem kendime gelem biraz benden böyle sizler nasılsınız kızlar hepinizi öpüyorum.Allahım hastalara şifa,dertli olanlara deva nasip etsin inş.
aramıza hoşgeldin melek...selam kızlar ben aranıza yeni katıldım nasılsınızzz
iyi olmana sevindim eboşum allah daha iyi etsin canım...çok saol canım allah razı olsun
peloşum saol kuzum allah razı olsun bugün daha iyiyim şükür
tatlım nerelerdesin sen unuttun sandım yaa herşey yolunda inşallah özletme kendini arada uğra olurmu
ya birsoşa ulaşamadım merakda ettim herşey yolundadır inşallah
kuzum çok saol sorma yaa hasta oldum sende olmazsın inşallah bu havalar mavediyo insanı ya hapşıra hapşıra bihal oldum :2:
eşinde daha iyiymiş sevindim kuzum allahım daha iyi etsin
kuzum çok saol allah razı olsunsen nasılsın keyfin yerindemi
selinam obeyazları sorma benimde senin yaşşlarında beyazlamıştıboyayla kapatıyoruz işte gerçi eşim bayılıyo boyatma negüzel beyaz işte diyo adamın hoşuna gidiyo
canom yine kötü uyanmışsın hemen geçmez ya benim tutuldumu bi 10 gün yamuk kalıyorum inşallah çabuk geçer kuzum senin .nekadar zor olduğunu iyi bilirim
selam pastam nasılsın tatlım ?
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine canım...birsene çok geçmiş olsun emermiz en kısa zamanda topalr kendini inş
bende 8 aylık bir bebeğim 1kilo 350 gram büyür inş
en kısa zamanda annesinin kucağına döner yavrumuz
sizlerden naber kızlar ben hastayım biraz boğazlarım ağrıyo öksürük uyuyamıyorum geceleri
gelen giden deseniz aynı hala bitmdi
o yüzden geçmişe bakamadım
derinim sanada çok geçmiş olsun balım zordur boyun fıtığı dikkat et kendine rabbim yardımcın olsun
unuttuğum bişey varsa kuusra bakmayın öptüm hepinizi
selam canım hoşgeldin bizde seni özledik..inş her şey yolunda gider aşılaman yapılır ve bebişin gelir hayırlısıyla...inş taşınıda düşürürsün gecmiş olsun canım...Merhaba kızlar evime yerleştim internetimde bağlandı şükür sizleri çok özledim yarın doktora gidicem bakalım ne diyecekler inşallah aşılamaya geçerler bu arada taşım çok sağlam çıktı 5. seans hala kırılmadı bugünde ağrım var umarım düşüyodur.Sizlerde neler var inşallah hepiniz iyisinizdir.
hepinizden allah razı olsun isyan etmiyorum ama gözümün yaşını dindiremiyorum canım çok yanıyor allahıma sığınıyorum kendimi geçtim oğlumun canı çok acıyor anne biz ona melek dediğimiz içinmi melek oldu devamlı soru soruyor canın acısını hissede biliyorum dün doktoruma gittim herşeyin normal olduğunu söyledi 3 ay ara vermem gerektiğini söyledi yapacak birşey yok .oğlumu soran arkadaşlar oğlumun durumuda çok iyi şükür yaraları geçiyor o gün bebeğimin ölğünü öğrendiğim halde ağlaya ağlaya oğlumun filimlerini çektirdim allaha şükür sorun yok rabbim kimseye yaşatmasın diyemem rabbim bu mertebeyi her kuluna yaşatmaz çok farkındayımki beni öteki dünyada bekleyen bir meleğim var hepinize çok çok teşekkür ediyorum arada sıradada olsa sizlerle olmaya çalışacağım bu haftasonu netimi kapatıyorum eşimin iş yerinden size yazarım neti kapatmamın sebebi devamlı sorun var ama birtürlü halledilemiyor bende kapatmaya karar verdim boşuna para yatırıyoruz ama rahatlıkla kullanamıyoruz allah emanet olun
birsencim emrene kavuşmuşsun canım rabbim evlatlarını sana bağışlasın canım ne mutlu sana gözüm yaşlıda olsa çok sevindim canım inşallah tez zamanda emrenle evine dönersin
sağolasın. annemin tansiyonu çıkmış. kalbinde sıkışma hissetmiş ama bize haber vermemiş. gecenin bi vakti aramak istedimöyle öğrendim. şimdi iyi Allaha şükür.çok saol canım bugün çok daha iyiyim şükür
hayırdır anneciğinin neyi var çok geçmiş olsun
aaa çok ilginç yaa ben herkese yolladım sende dahil hem niye çıkarıcazki duadan öyle şey olmaz tatlım .bu hafta birsene ve ciciye okuyoruz sana düşende 15er tane yani toplam 30 tane tatlım .haber verirsin
doktor bişi demedi.. dişimi aldıktan sonra bile ne yapıp ne yapmamam gerektiğini demedibir de özelnetten öğrendim.. tek dediği sigara içme arayayımda sorayım bari..
tamam okurum bugün ben biter haberin olsun.. sana da nomu vereyimde bari msj at bana da birsende vardı ama nom neyse..
semracım cok geçmiş olsun
canım öncelikle hoşgeldin seni gördügüme sevindim özlemiştim seni inş tatilin güzel gecmiştir...kardelencim sagol agrılarım daha iyi allaha şükür sen nasılsın
hayırlı olsun canım inş hüseyin emremiz en kısa zamanda annesinin kucagında sütünü emip tosun gibi olur...ebrarım bendende selam söyle birsenimize...
canım adet olmadım lekelenmelerim var diye yazmıştım ondan öyle sanmışsındr...bi kac gündür kesildi...hayırlısı olsun kayracım bende de tutcagını sanmıyorum adetime 4 gün var ateşim bügün 36.6 cıktı inş düşmez...inş hasta olmassın kuzum ya salgın var dikkat et bende dün geceden beri afedersin tuvalete taşınıyorum inş daha fazla kötü olmam...
selinacım güle güle kullan yeni saclarını bende boyatacaktım ama adetim yakın diye gidemedim belkide bişeyler vardır olmaz ama ben tedbirimi alayım dedim bu aydan sonra sarıya boyatmayı düşünüyorum degişiklik iyi geliyo insana...
aramıza hoşgeldin melek...
iyi olmana sevindim eboşum allah daha iyi etsin canım...
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine canım...
selam canım hoşgeldin bizde seni özledik..inş her şey yolunda gider aşılaman yapılır ve bebişin gelir hayırlısıyla...inş taşınıda düşürürsün gecmiş olsun canım...
semracım seni cok iyi anlıyorum bende düşük yaptıgımda cok aglamıştım ama elimizden bişey gelmiyo toparlanmak zorundayız... senin oglun icin kendini toparlaman lazım cennette bi melegin var rabbim herkeze vermiyo bu mertebeyi canım tekrar gecmiş olsun kendine iyi bak allaha emanet ol ogluşunun iyi olmasına sevindim...
derinim sen nasıl oldun canım agrıların iyidir inş...
lagrımacım senin dişin nasıl oldu canım...
boncugum sende iyisindir inş özledim seni canım ya...
anateolacım sen nasılsın canım...
sevcanım garipim ugramamış inş iyilerdir...
canlarım hepiniz iyisinizdir inş unuttugum varsa kusura bakmasın hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın
gectı canım ucuk gıbı basladı ama ertesı gun hıcbırsey yoktu sankı bende anlamadım sen nasılsın daha ıyı oldun ınsallahgezmelere gittin demek cano iyi eğlenceler sana sefan olsun canım
ya cano sorma bende duygulandım inanki topicimizin bebişi emrecik
aslında çok hamile kalıp doğuran olduda bizi bırakmıyan hamişimiz birsenimizin bebişi topicimizinde paşası yaabak o hastaneden sağlıkla çıksın coşturcaz topici inşallah
önemli değil tatlım nedemek olabiliyo öyle şeyler ben iyiyim şükür sen nasılsın ?
allah iyilik versin kuzum
saol tatlışım allah razı olsun msndende geçmiş olsun dilemişsin teşekkür ediyorumdudağın geçtimi nasıl şuanda ?
evet ya minicik bi emremiz var paşa o hayırlısıyla bugünleride atlatıcak teyzoşları yiycek onu
evet kesınlıkle moral acısından cokıyı demek yenı hatun almıs gıbı oldu heee ne guselllsaol bitanem tşk ederim.eşimde çok beğendi.akşam annemlere gittik hanımı yeni aldım nasıl diye soruyo annemlerde gülüyo.arada değişiklik moral açısından da iyi oluyo.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.bugun yine pazarım var ondan sonrada gezmeye gidicem.gezenti oldum sanırım bendehepinizi öpüyorum.emremizde inş çabucak toparlansın annesinin sütü yarasın tosuncukk olsun inş.
ınsallah canım ınsallah hersey gnlunce olurcanım öncelikle hoşgeldin seni gördügüme sevindim özlemiştim seni inş tatilin güzel gecmiştir...kardelencim sagol agrılarım daha iyi allaha şükür sen nasılsın
hayırlı olsun canım inş hüseyin emremiz en kısa zamanda annesinin kucagında sütünü emip tosun gibi olur...ebrarım bendende selam söyle birsenimize...
canım adet olmadım lekelenmelerim var diye yazmıştım ondan öyle sanmışsındr...bi kac gündür kesildi...hayırlısı olsun kayracım bende de tutcagını sanmıyorum adetime 4 gün var ateşim bügün 36.6 cıktı inş düşmez...inş hasta olmassın kuzum ya salgın var dikkat et bende dün geceden beri afedersin tuvalete taşınıyorum inş daha fazla kötü olmam...
selinacım güle güle kullan yeni saclarını bende boyatacaktım ama adetim yakın diye gidemedim belkide bişeyler vardır olmaz ama ben tedbirimi alayım dedim bu aydan sonra sarıya boyatmayı düşünüyorum degişiklik iyi geliyo insana...
aramıza hoşgeldin melek...
iyi olmana sevindim eboşum allah daha iyi etsin canım...
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine canım...
selam canım hoşgeldin bizde seni özledik..inş her şey yolunda gider aşılaman yapılır ve bebişin gelir hayırlısıyla...inş taşınıda düşürürsün gecmiş olsun canım...
semracım seni cok iyi anlıyorum bende düşük yaptıgımda cok aglamıştım ama elimizden bişey gelmiyo toparlanmak zorundayız... senin oglun icin kendini toparlaman lazım cennette bi melegin var rabbim herkeze vermiyo bu mertebeyi canım tekrar gecmiş olsun kendine iyi bak allaha emanet ol ogluşunun iyi olmasına sevindim...
derinim sen nasıl oldun canım agrıların iyidir inş...
lagrımacım senin dişin nasıl oldu canım...
boncugum sende iyisindir inş özledim seni canım ya...
anateolacım sen nasılsın canım...
sevcanım garipim ugramamış inş iyilerdir...
canlarım hepiniz iyisinizdir inş unuttugum varsa kusura bakmasın hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?