Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

saol bitanem tşk ederim.eşimde çok beğendi.akşam annemlere gittik hanımı yeni aldım nasıl diye soruyo annemlerde gülüyo.arada değişiklik moral açısından da iyi oluyo.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.bugun yine pazarım var ondan sonrada gezmeye gidicem.gezenti oldum sanırım bende hepinizi öpüyorum.emremizde inş çabucak toparlansın annesinin sütü yarasın tosuncukk olsun inş.

iyiyim ablacım allaha şükür

Merhaba kızlar evime yerleştim internetimde bağlandı şükür sizleri çok özledim yarın doktora gidicem bakalım ne diyecekler inşallah aşılamaya geçerler bu arada taşım çok sağlam çıktı 5. seans hala kırılmadı bugünde ağrım var umarım düşüyodur.Sizlerde neler var inşallah hepiniz iyisinizdir.

Dertler Olsada ömrümüzde ışık bitmez Kalbimizde Yine Gülerek Başlıyacağız Bu güne Günaydın Uyuyan uyumayan. uyumak isteyip de uyuyamayan. gözlerinden uyku aktığı halde dersi, dizileri bahane edip uyumaya direnen. uykunun kıymetini sabahın köründe anlayan ve yataktan zorla kalkıp bu gece kesin erkan yatacam deyipte yine geç yatan herkese :)) GüNaYDıN [COLORGunaydin batan gunes ummudumuz, dogan gunes tesellimiz olsun.. hayirli ve bereketli gunler diliyorum..

Son düzenleme:

selam Jensu,

ya sen benide anlatmissin burda - ayni ben... uykum oldugu halde nedense yatmamak icin direniyorum hafta ici, diziydi, facedi derken saat oluyor gece yarisi. Sonra sabah kalkarken, yok bugün kesin erken yaticam, bu böyle olmuyor diyorum, ama aksam oluyo yine ayni

ne olcek halimiz bilmem - güzel ve bol günesli bir gün olmasi dilegiyle... sevgiler benden yüregi güzel herkese...

nasılsınız kızlarrrr ???:79:
bişi sormak istiyorum klomen kullanan war mı aranızda bana biraz bilgi werirseniz çok sewinirim bende adetim geldikten sonra baslıcam ....

selaam cnm bende öyleyim her gün ayrı bi uyuşukluk geliyo üstüme geç yatmaktan

çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm yaaa :84:

bende ne kadar üzüldüğümü sana anlatsam anlamsız olur.ama bunu 4 kez yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum semracım Allah sabrını artırsın

canım çok üzüldüm üzülme demiyorum insanın üzülmemesi elinde değil çok zor allahtan sabir dile sana sabır versin melğinin acısını hafifletsin kendini yıpratma ok

hepinizden allah razı olsun isyan etmiyorum ama gözümün yaşını dindiremiyorum canım çok yanıyor allahıma sığınıyorum kendimi geçtim oğlumun canı çok acıyor anne biz ona melek dediğimiz içinmi melek oldu devamlı soru soruyor canın acısını hissede biliyorum dün doktoruma gittim herşeyin normal olduğunu söyledi 3 ay ara vermem gerektiğini söyledi yapacak birşey yok .oğlumu soran arkadaşlar oğlumun durumuda çok iyi şükür yaraları geçiyor o gün bebeğimin ölğünü öğrendiğim halde ağlaya ağlaya oğlumun filimlerini çektirdim allaha şükür sorun yok rabbim kimseye yaşatmasın diyemem rabbim bu mertebeyi her kuluna yaşatmaz çok farkındayımki beni öteki dünyada bekleyen bir meleğim var hepinize çok çok teşekkür ediyorum arada sıradada olsa sizlerle olmaya çalışacağım bu haftasonu netimi kapatıyorum eşimin iş yerinden size yazarım neti kapatmamın sebebi devamlı sorun var ama birtürlü halledilemiyor bende kapatmaya karar verdim boşuna para yatırıyoruz ama rahatlıkla kullanamıyoruz allah emanet olun
birsencim emrene kavuşmuşsun canım rabbim evlatlarını sana bağışlasın canım ne mutlu sana gözüm yaşlıda olsa çok sevindim canım inşallah tez zamanda emrenle evine dönersin

semracım cok geçmiş olsun

canım öncelikle hoşgeldin seni gördügüme sevindim özlemiştim seni inş tatilin güzel gecmiştir...kardelencim sagol agrılarım daha iyi allaha şükür sen nasılsın
hayırlı olsun canım inş hüseyin emremiz en kısa zamanda annesinin kucagında sütünü emip tosun gibi olur...ebrarım bendende selam söyle birsenimize...
canım adet olmadım lekelenmelerim var diye yazmıştım ondan öyle sanmışsındr...bi kac gündür kesildi...hayırlısı olsun kayracım bende de tutcagını sanmıyorum adetime 4 gün var ateşim bügün 36.6 cıktı inş düşmez...inş hasta olmassın kuzum ya salgın var dikkat et bende dün geceden beri afedersin tuvalete taşınıyorum inş daha fazla kötü olmam...
selinacım güle güle kullan yeni saclarını bende boyatacaktım ama adetim yakın diye gidemedim belkide bişeyler vardır olmaz ama ben tedbirimi alayım dedim bu aydan sonra sarıya boyatmayı düşünüyorum degişiklik iyi geliyo insana...
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım nasılsınızzz
aramıza hoşgeldin melek...
iyi olmana sevindim eboşum allah daha iyi etsin canım...
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine canım...
selam canım hoşgeldin bizde seni özledik..inş her şey yolunda gider aşılaman yapılır ve bebişin gelir hayırlısıyla...inş taşınıda düşürürsün gecmiş olsun canım...

semracım seni cok iyi anlıyorum bende düşük yaptıgımda cok aglamıştım ama elimizden bişey gelmiyo toparlanmak zorundayız... senin oglun icin kendini toparlaman lazım cennette bi melegin var rabbim herkeze vermiyo bu mertebeyi canım tekrar gecmiş olsun kendine iyi bak allaha emanet ol ogluşunun iyi olmasına sevindim...

derinim sen nasıl oldun canım agrıların iyidir inş...

lagrımacım senin dişin nasıl oldu canım...

boncugum sende iyisindir inş özledim seni canım ya...

anateolacım sen nasılsın canım...

sevcanım garipim ugramamış inş iyilerdir...

canlarım hepiniz iyisinizdir inş unuttugum varsa kusura bakmasın hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın

sağolasın. annemin tansiyonu çıkmış. kalbinde sıkışma hissetmiş ama bize haber vermemiş. gecenin bi vakti aramak istedimöyle öğrendim. şimdi iyi Allaha şükür.
doktor nasıl olur da demezki birşey?
peki dün sen onu aradın mı? ne dedi?

semracım cok geçmiş olsun

sağol canım allah razı olsun

sağol canım allah razı olsun iyiki varsınız beni sadece sizler anlıyorsunuz herkez dünyanın sonu değil diyor bunu bende biliyorum ama bu benim acımı dindirmiyor allahıma sığınıyorum canım

gectı canım ucuk gıbı basladı ama ertesı gun hıcbırsey yoktu sankı bende anlamadım sen nasılsın daha ıyı oldun ınsallah
evet kesınlıkle moral acısından cokıyı demek yenı hatun almıs gıbı oldu heee ne guselll
ınsallah canım ınsallah hersey gnlunce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…