Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm benım ya rabbim kucağına sağlıklı almayı nasip etsin kıyamam ya ne mibik miniktir elleri ayaklARI...
allah yardımcısı olsun bırsenımın...allah ona da yawrusunaa da şifa wersin inşallah.selamalrımı ıletırsın cnmmm ablam

derinim,pelinim canlarımm mrek etmıssınız.döndüm bırkaç gunden sonra ben
sormayın yaaa soğuk algınlığının üstune bır de kas sıkıoşması,dun de mısafırlerım geldı çorludan bugün de mıgren tuttu havalardan mı bılmıyorum bu aralar çürüğe çıktım yaaa

allah beterınden saklasın da kafam zonk zonk bugun hap attım da hafıfledı bıraz mıde bulantısı da yaptı cok kızlar yaaaaa.zor durdum.kociş yapma bişey dedi ayy hastalandığımda mısafırlerım wardı.ama kocamdan başkası üzülmedi,koşturmadı allah razı olsun başımdan eksık etmesinnn...
derinim yaa kas sıkışması için tedavıden bahsetmıssın ne tedavısı werdı dr????
ben gıttıkm arstırma yaptırmadım henuz sadece ığne vuruluyor gecmesı ıçın.onu wurdursam da 5 gun suruyor yıne agrılar,acıları.bıtkısel karısım demıssın her aktarda warmıdır kas sıkışması dedıgınde werılır mı????
canım eşim bır krem gormus eczanede baş ağrın başladığında şakakalrına sürüyormuşsun hafifken gecırıyormus deneyecegım alacak bugun ıyı gelırse sıze de tavsıye ederım malum topıktekıler olarak çoğumuzun başı ağrıyor çok

şimdilik opuyorum hepınızı.patates barı kızartıyım kocişime
muckkk

sewcannnnnnnnn burdamıydın kuzummmm
bugun bende kolaya kaçtım patates kızartcam

boncuğum döndünmü kuzum hoşgeldin sefa geldin şükür kavuşturana nasılsın bakalım
hoşbulduk ebusum ıyıyım cok şükür sen nasılsın cnm

ıyı hadı gözün aydın evmı tasımıstın güle güle otur banum
semracıgım cok gecmıs olsun cnm negüzel konusmussun melegın en kısa zamanda kardesınıde yollar umarım
slm arkadaslar nasılsınız bende aranıza yeni katıldım

hosgeldın cnm
pelınım ıyıyım cnm sen nasılsın bende özledım sızlerı

ipi çıktı gibi dişlerimin arasında yarın yada cuma gideceğim sabah jinekologa yumoşlarıma bakcak öğleden sonrada oraya giderim..
lagrımacım senin dişin nasıl oldu canım..

doktor yanındaki asistana dedi anlar o da anlatmadı birşey işte.. hastane bağlamıyor adamı dediğim gibi ya yarın ya cuma cat kapı gitcem..

doktor nasıl olur da demezki birşey?
peki dün sen onu aradın mı? ne dedi?

napıyorsunuz,** nerdesiniz bom boşşş topikimizzz .):80::80::80::80::80:

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
**************************BANU145145*************************11 MAYIS***************
*****************************PELİN67**************************15 MAYIS*************
*****************************GARİP***************************16 MAYIS***************
*****************************KARDELEN49**********************19 MAYIS***************
******************************TUGBA66************************22MAYIS****************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU*************/*********************MIZMIZ******************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/*******************ELİXSİRR************

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH[/QUOTE]

Son düzenleme:
ben 1 yıllık evliyim 4 aydır olmuyo eşimi ikna edememiştim bir türlü tam ikna ettim sorunlar cıktı belki daha çok yeni ama çok isityorum ya olmazsa diyede çok korkuyorum bu aralar çok kafama takmaya basladım eşime de belli edemiyorum. dr.gittik eşimde hem varikosel var hemde sperm sayısı yüksek o yüzden hareket yavas dedi asılama önerdi 15 gün sonra belli olacak çok korkuyorum

cnm benım daha 4 aydır ıstıyormussun doktorlar bıryıl olmazsa tedavı önerıyor cok stres yapma bence en kısa zamanda verırsın müjdeyı

inşallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız biliyorum ama ne bileyim çok istiyorum sorun da cıkınca korkuyorum ister istemez sen ne zamandır bekliyosun

inşallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız biliyorum ama ne bileyim çok istiyorum sorun da cıkınca korkuyorum ister istemez sen ne zamandır bekliyosun

cnm ılk sıralar bende senın gıbıydım bızımkı cok oldu 2 yıldır beklıyorumbenım esımdede varıkosel cıktı 4 ay oldu amelıyat olalı sonuclar ıyı cıktı beklıyoruz ıste allah nezaman nasıp ederse ama sen canını sıkma varıkosel olupta hamıle kalan cok ınsan var

çok sağol canım beni rahatlattın inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız ama tek sorun varikosel değil spermlerin fazla olmasıda sorunmuş ve olmazsa bu sekilde tek tedavi aşılama imiş hayırlısı inş.

slm arkadaşlar bende 9 aylık evliyim 18 yaşındayım bende 9 aydan beri istiyom adım çigdem regl 3 kaldı ayın 15 regl olacam inşallah hepimiz anne oluruz cok heyacanlıyım bir yandanda regl olma korkusu sardı beni eşim başta hep vajinal duş aldırtıyordu bana ilişki sonrası şimdi ise bu 2 aydan fazla hemen hemen ayaklarımı kaldırıyom dr gittim hiçbişeyim yokmuş az yumurtam temmbel oda gebelige engel degilmiş eşiminde bir sorunu yok ama bu ay bende degişiklik oldu normalde hayatta regl şaşmaz tarihini ya 19-yada 20 olurdum asla streste etkilemez beni bu ay bekledigim tarihten 3 önce geldi araştrıdım hamilelerin %90 reglleri şaşmış hamilelikten önce hormonlar kendilerini hazırlarmış bilgisi olan varmı lütfen beni aydınlatın bende anne olmak istiyom evladımı kucagıma alıp mis gibi koklamak istiyom :2::2:

mrb cnm hoşgeldin aramıza benim eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi inşallah senin eşinde düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…