arkadaşlar dua konusunda mesaj atmıştım kimse dönmedi yoksa gelmedimi mesajlar gelenler geldi diye bildirirse sevinirim
benimde dileğim anne olmak diiyip forumunuzaa şölee bi bakıyorumm....
buarada birsenin hepinize çok selamı var yazık kuzum süt sağmaya çalışıyodu emrecik oksijene bağlıymış birsen görmüş bebişi ama henüz kucağına alıcak gibi değil .küvezde yani allahım annesine babasına bağışlasın dualarımızda unutmuyalım lütfen iyi olucak inanıyorum ben .çok minikmiş yaa birsoş diyoki aynı bana benziyo .kıyamam ben ona hayata sıkı sıkı sarılcak kuzum allahın izniyle
hoşbulduk ebusum ıyıyım cok şükür sen nasılsın cnmboncuğum döndünmü kuzum hoşgeldin sefa geldin şükür kavuşturananasılsın bakalım
ıyı hadı gözün aydın evmı tasımıstın güle güle otur banumMerhaba kızlar evime yerleştim internetimde bağlandı şükür sizleri çok özledim yarın doktora gidicem bakalım ne diyecekler inşallah aşılamaya geçerler bu arada taşım çok sağlam çıktı 5. seans hala kırılmadı bugünde ağrım var umarım düşüyodur.Sizlerde neler var inşallah hepiniz iyisinizdir.
semracıgım cok gecmıs olsun cnm negüzel konusmussun melegın en kısa zamanda kardesınıde yollar umarımhepinizden allah razı olsun isyan etmiyorum ama gözümün yaşını dindiremiyorum canım çok yanıyor allahıma sığınıyorum kendimi geçtim oğlumun canı çok acıyor anne biz ona melek dediğimiz içinmi melek oldu devamlı soru soruyor canın acısını hissede biliyorum dün doktoruma gittim herşeyin normal olduğunu söyledi 3 ay ara vermem gerektiğini söyledi yapacak birşey yok .oğlumu soran arkadaşlar oğlumun durumuda çok iyi şükür yaraları geçiyor o gün bebeğimin ölğünü öğrendiğim halde ağlaya ağlaya oğlumun filimlerini çektirdim allaha şükür sorun yok rabbim kimseye yaşatmasın diyemem rabbim bu mertebeyi her kuluna yaşatmaz çok farkındayımki beni öteki dünyada bekleyen bir meleğim var hepinize çok çok teşekkür ediyorum arada sıradada olsa sizlerle olmaya çalışacağım bu haftasonu netimi kapatıyorum eşimin iş yerinden size yazarım neti kapatmamın sebebi devamlı sorun var ama birtürlü halledilemiyor bende kapatmaya karar verdim boşuna para yatırıyoruz ama rahatlıkla kullanamıyoruz allah emanet olun
birsencim emrene kavuşmuşsun canım rabbim evlatlarını sana bağışlasın canım ne mutlu sana gözüm yaşlıda olsa çok sevindim canım inşallah tez zamanda emrenle evine dönersin
slm arkadaslar nasılsınız bende aranıza yeni katıldım
lagrımacım senin dişin nasıl oldu canım..
doktor nasıl olur da demezki birşey?
peki dün sen onu aradın mı? ne dedi?
insallah kimseyi bekletmesin çok zormuş valla
ben 1 yıllık evliyim 4 aydır olmuyo eşimi ikna edememiştim bir türlü tam ikna ettim sorunlar cıktı belki daha çok yeni ama çok isityorum ya olmazsa diyede çok korkuyorum bu aralar çok kafama takmaya basladım eşime de belli edemiyorum. dr.gittik eşimde hem varikosel var hemde sperm sayısı yüksek o yüzden hareket yavas dedi asılama önerdi 15 gün sonra belli olacak çok korkuyorum
inşallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız biliyorum ama ne bileyim çok istiyorum sorun da cıkınca korkuyorum ister istemez sen ne zamandır bekliyosun
ben 1 yıllık evliyim 4 aydır olmuyo eşimi ikna edememiştim bir türlü tam ikna ettim sorunlar cıktı belki daha çok yeni ama çok isityorum ya olmazsa diyede çok korkuyorum bu aralar çok kafama takmaya basladım eşime de belli edemiyorum. dr.gittik eşimde hem varikosel var hemde sperm sayısı yüksek o yüzden hareket yavas dedi asılama önerdi 15 gün sonra belli olacak çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?