Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm hoşgeldin aramıza hayırlısıyla işallah olur cnm

ohh selinam güle güle kullan görmek isterdim saölarını cnm yaaa,bende bikaç ay sonra yaptırmak istiyorum röflemi...yeter koyu renk dolaştım
cnm inşallah aşılamaya geçerlerde yeni evinde bebiş haberinle dahada mutlu olursunuz...inş taşta düşer ya zordur agrısı.
cnm ne güzel bişy paylaşmışsın keyifle okudum
üzme artık kendini cnm.b.liyorum ne desek boş hiçbişey hafifletmez ama napıcan.zaman herşeyin ilacı inşallah sanada iyi gelir zaman..oglunada sevindim inş dahada iyi olacak annesi.
peloş canım,inşallahhh adetin gelmez cnm,iyi yapmışsın saclarını boyatmamakla ne olur nolmaz.
bakarsın hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhh.
benim agrılar aynı ya,bugün dahada tutuk uyandım neden böyle geçmedi anlamadım..hapıda ihmal etmiyorumdoktora gidicem bu gidişle.
pastacım çok geçmiş olsun annecigine inş bi daha kötü olmaz cnm.sen napıyosun iyisin?
oyyy sarı kuşum tekrar geçmiş olsun sanabende tutuldum canım yaa çok zor biliyorum.
bitkisel karışım dedigimi tüm aktarlarda bulrsun muhtemelen..aynısı olmasa bile mutlaka ellerinde vardır.şikayetini söylersin verir cnm...abim anneme almıştı kireçlenme için iyi geliyodu banada iyi geliyo ama işin komigi tutuldugum sabah anneme almıştım eşyalarımla birlikte ama eve geldim yoktu çantada.kaybettim yagıevde rovak diye bi kremim var onu da babiş almıştı radyoda duymuş banada almış fıtık var diye sagolsun..dibinde azcık kalmışta onu süründüm bikaç gün..ay ne çok uzun yazdım yaaaa sıkıldın dimiii
canım hoşgelmişsin aramıza,boncuum demiş zaten 1 yıl geçmeden doktorlar genelde yapmıyo tedavi..inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın cnm hayırlısı...

herkese selam canlarım...laptop tüm gün yanımdaydı ama açamadım işlerim vardı...
şimdi girip geçmişi okuyayım dedim.

hoşgeldin cnm

cnm hoşgelmişsin..öncelikle o avatarındaki minik aslanı bi yiyim müsadenleMAAŞALLAH.
şimdi biçok yaşı küçük arkadasıma yazdıgım şeyleri yazmak istemiyorum sanada,ama şimdiden strese bogma kendini derim bunun için çok erken bence...hevesini anlıyorum canım inşallah en yakın zamanda bebişin gelir...evet o dedigini bende biliyorum.hamilelik öncesi hiç şaşmayan regller şaşarmış.inş hamilesindir.

Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus.Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz??? Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus: Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim.Rus : Evi terk ederim.Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.Italyan : Kadini vururum.Ispanyol: Kocami vururum.Yunanli : Her ikisini de vururum.Türk : Benim kocam yapmaz! :92:

öncelikle hoşgeldin ama pek bi küçükmüşsün.. bu kadar heyecanlanma stres yapmaa.. daha cokkk olur..

ay sende mi 19 sun anammm ne küçüksünüz sizz.. pek bir şirin topik oldu
aynı yaştayız seninle cnm

nasılsınız canlar hepinize slm
birseni merak ettim ama yeni bi haber yok galiba sizlerden naber canlar
ben hastayım öksürük boğaz ağrısı yatak döşekliğim ama ayaktağım:95:
sizler iyisiniz inş
hoş geldin boncuğum
derinim boynun nasıl oldu balım

acaba bebegime bir adim daha yaklasmismiyimdir ki ?

bugun histereskopi ameliyati oldum bir nevi kürtaj rahmi temizledi bisey olmamasina ragmen insallah gelir bebegim. sadece bana degil tüm isteyenlere

bende herkese tavsiye edebilirim bu operasyonu.

cnm hoşgeldın ınsallah en kısa zamanda bebişin senle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…