cnm hoşgelmişsin..öncelikle o avatarındaki minik aslanı bi yiyim müsadenleMAAŞALLAH.
şimdi biçok yaşı küçük arkadasıma yazdıgım şeyleri yazmak istemiyorum sanada,ama şimdiden strese bogma kendini derim bunun için çok erken bence...hevesini anlıyorum canım inşallah en yakın zamanda bebişin gelir...evet o dedigini bende biliyorum.hamilelik öncesi hiç şaşmayan regller şaşarmış.inş hamilesindir.
nasılsınız canlar hepinize slm
birseni merak ettim ama yeni bi haber yok galiba sizlerden naber canlar
ben hastayım öksürük boğaz ağrısı yatak döşekliğim ama ayaktağım:95:
sizler iyisiniz inş
hoş geldin boncuğum
derinim boynun nasıl oldu balım
kıslar eşim ameliyattan sonra düzelmiş işallah bebişde gelir
hadi bakalım canım inşşşşşşşşşşşşş en kısa zmanda bebişine kawuşursun inş hep böle mutlu haberlerle sewiniriz gözün aydın darısı bebişe ...
inşallah olur canım inşallah benim 3 kaldı yaaaaartık şaşırdım ben korkuyom cok
slm cnm hoşgeldinnn
kıslar eşim ameliyattan sonra düzelmiş işallah bebişde gelir
bi ara bakarım canım,şu sıra pek yoğunum,bakamadım hiç.ben bazıdualar yazdım onlarıda okumayı dene istersen cnm.. artı bir link vermiştim orda kısırlıkla alakalı vefk ler yapılıyor ama ücretli ama sen yaparsın bir göz atabilirsin..
hoşgeldinn gel otur suraya :)
Eki Görüntüle 192426
dikişlerim ağzımda kopmuş sanırım bir tanesi dişimi sıkıyorum orda.. ıyyyy... sağol bu arada :)
sende gel hadi başka tabure kalmadı sıkısın o tabureye melekle birlikte :)
amin amin amin.canımgordum sacların cok yakısmıs allah nazarlardan saklasın kuzum
canım gecmıs olsun
ay senı cok osledım bende artık senın durumdayım elden bısey gelmıyorum aglayıp zırlayıp nereye kadar bende cok ama cok daralmıstım kendıme zarar su an cok rahatım
canımcım bızde aynen yaaa ınsallah esımden de bana gecmez tekrar cok gecmıs olsun balımm
canım benım yaaa ufacık tefecık bıremremıs var hee allah ona dayanma gucu versın de hemencık buyuyuversın yerım ben onuu
gelmiştimde,hiç kimse yoktu,bende bişey yazmadım.kardeloş gelmemişmi ya bugün gerçi o busaate kalmazda yazmamış bişey
derinim nerde kaldın canom gelde iki muhabbet edelim
aleynada uğramadı nezamandır iyidir inşallah merak ettim
maşallah,iyi inşaat çıkarmış senin taştan,hatta yeni eve taşıncağınıza,taşı oyup içine yerleşseydiniz keşkeMerhaba kızlar evime yerleştim internetimde bağlandı şükür sizleri çok özledim yarın doktora gidicem bakalım ne diyecekler inşallah aşılamaya geçerler bu arada taşım çok sağlam çıktı 5. seans hala kırılmadı bugünde ağrım var umarım düşüyodur.Sizlerde neler var inşallah hepiniz iyisinizdir.
ben varım,ne sormak,ne öğrenmek istiyosun?nasılsınız kızlarrrr ???:79:
bişi sormak istiyorum klomen kullanan war mı aranızda bana biraz bilgi werirseniz çok sewinirim bende adetim geldikten sonra baslıcam ....
bende iyiyim tatlım,hava değişikliğeine bağlı,hafif bi nezlem var ama genel olarak iyiyim.canım öncelikle hoşgeldin seni gördügüme sevindim özlemiştim seni inş tatilin güzel gecmiştir...kardelencim sagol agrılarım daha iyi allaha şükür sen nasılsın
hayırlı olsun canım inş hüseyin emremiz en kısa zamanda annesinin kucagında sütünü emip tosun gibi olur...ebrarım bendende selam söyle birsenimize...
canım adet olmadım lekelenmelerim var diye yazmıştım ondan öyle sanmışsındr...bi kac gündür kesildi...hayırlısı olsun kayracım bende de tutcagını sanmıyorum adetime 4 gün var ateşim bügün 36.6 cıktı inş düşmez...inş hasta olmassın kuzum ya salgın var dikkat et bende dün geceden beri afedersin tuvalete taşınıyorum inş daha fazla kötü olmam...
selinacım güle güle kullan yeni saclarını bende boyatacaktım ama adetim yakın diye gidemedim belkide bişeyler vardır olmaz ama ben tedbirimi alayım dedim bu aydan sonra sarıya boyatmayı düşünüyorum degişiklik iyi geliyo insana...
aramıza hoşgeldin melek...
iyi olmana sevindim eboşum allah daha iyi etsin canım...
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine canım...
selam canım hoşgeldin bizde seni özledik..inş her şey yolunda gider aşılaman yapılır ve bebişin gelir hayırlısıyla...inş taşınıda düşürürsün gecmiş olsun canım...
semracım seni cok iyi anlıyorum bende düşük yaptıgımda cok aglamıştım ama elimizden bişey gelmiyo toparlanmak zorundayız... senin oglun icin kendini toparlaman lazım cennette bi melegin var rabbim herkeze vermiyo bu mertebeyi canım tekrar gecmiş olsun kendine iyi bak allaha emanet ol ogluşunun iyi olmasına sevindim...
derinim sen nasıl oldun canım agrıların iyidir inş...
lagrımacım senin dişin nasıl oldu canım...
boncugum sende iyisindir inş özledim seni canım ya...
anateolacım sen nasılsın canım...
sevcanım garipim ugramamış inş iyilerdir...
canlarım hepiniz iyisinizdir inş unuttugum varsa kusura bakmasın hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın
amin inşallah.insallah kimseyi bekletmesin çok zormuş valla
heeee,bir olduk kaçtık eboşumla biz.kardeloşla ebrarım ugramamış hiç...anammm yoksa bir olup kaçtınızmı kıssssssss
hoşbulduk derdam nasılsın cnm az kaldı mınısının gelmesıne heyecanlısındırnasılsınız canlar hepinize slm
birseni merak ettim ama yeni bi haber yok galiba sizlerden naber canlar
ben hastayım öksürük boğaz ağrısı yatak döşekliğim ama ayaktağım:95:
sizler iyisiniz inş
hoş geldin boncuğum
derinim boynun nasıl oldu balım
hadı gözün aydın cnmkıslar eşim ameliyattan sonra düzelmiş işallah bebişde gelir
hoşbulduk derdam nasılsın cnm az kaldı mınısının gelmesıne heyecanlısındır
hadı gözün aydın cnm
ben yatmaya gidiyorum,herkeze hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?