Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

[/QUOTE] oyyy sarı kuşum tekrar geçmiş olsun sanabende tutuldum canım yaa çok zor biliyorum.
bitkisel karışım dedigimi tüm aktarlarda bulrsun muhtemelen..aynısı olmasa bile mutlaka ellerinde vardır.şikayetini söylersin verir cnm...abim anneme almıştı kireçlenme için iyi geliyodu banada iyi geliyo ama işin komigi tutuldugum sabah anneme almıştım eşyalarımla birlikte ama eve geldim yoktu çantada.kaybettim yagıevde rovak diye bi kremim var onu da babiş almıştı radyoda duymuş banada almış fıtık var diye sagolsun..dibinde azcık kalmışta onu süründüm bikaç gün..ay ne çok uzun yazdım yaaaa sıkıldın dimiii

[/QUOTE]

cnm yok neden sıkılayım hoşuma gıdıyor okumak
ıstedıgın kadar uzun yaz
bende de nimes diye krem war onu sürdük ıyı gelıyor o da
alacağım baklaım dedıgın gıbı aktardan ıyı gelır ınsallah

sen de dıkkat et cnmmmm kendıne kıyamam

bence de 9999 hiç stres yapma bız de daha yenı ıken stres yaptık bebeğe odaklanıp ilişkıye gırdık tutmadı stresı bıraktık oluruna bıraktık hamıle kaldım cnmm
sakın takmayım hayrlı zamanda olsun dıye dua et hep bebişim

derdanur hoşgeldın cnmm dıkkat et kendıne cok geçmiş olsun yatınca daha da kotu oluyor ınsan ama drlar dıyor ıstırahat gerek dıye yat cnm ara ara

kıslar eşim ameliyattan sonra düzelmiş işallah bebişde gelir

hadi bakalım canım inşşşşşşşşşşşşş en kısa zmanda bebişine kawuşursun inş hep böle mutlu haberlerle sewiniriz gözün aydın darısı bebişe ...

bi ara bakarım canım,şu sıra pek yoğunum,bakamadım hiç.
geçmiş olsun sanada
amin amin amin.
en doğrusu bu aslında.
kardeloş gelmemişmi ya bugün gerçi o busaate kalmazda yazmamış bişey
derinim nerde kaldın canom gelde iki muhabbet edelim
aleynada uğramadı nezamandır iyidir inşallah merak ettim
gelmiştimde,hiç kimse yoktu,bende bişey yazmadım.
maşallah,iyi inşaat çıkarmış senin taştan,hatta yeni eve taşıncağınıza,taşı oyup içine yerleşseydiniz keşke
ıyyyy kötü espri oldu değil mi
nasılsınız kızlarrrr ???:79:
bişi sormak istiyorum klomen kullanan war mı aranızda bana biraz bilgi werirseniz çok sewinirim bende adetim geldikten sonra baslıcam ....
ben varım,ne sormak,ne öğrenmek istiyosun?
bende iyiyim tatlım,hava değişikliğeine bağlı,hafif bi nezlem var ama genel olarak iyiyim.
insallah kimseyi bekletmesin çok zormuş valla
amin inşallah.
hoşgeldin bu arada.
kardeloşla ebrarım ugramamış hiç...anammm yoksa bir olup kaçtınızmı kıssssssss
heeee,bir olduk kaçtık eboşumla biz.atladık uçağa,yeni zelanda ya gittik

hoşbulduk derdam nasılsın cnm az kaldı mınısının gelmesıne heyecanlısındır
kıslar eşim ameliyattan sonra düzelmiş işallah bebişde gelir
hadı gözün aydın cnm

ben yatmaya gidiyorum,herkeze hayırlı geceler

mrh canım ,
sen ne kadar zamandır kullanıyorsun bu ilacı birde bu ilacın yanı sıra catlatma iğnesi kullanıyormusun bnm dr um bana iğneden bahsetmedi sadece klomen kullan dedi o kdar arastırmalarıma göre bu ilaçla hamile kalan çok sayıda insan war inş bizlerde en kısa zamanda kawusuruz bebeklerimize....
birde sen kacıncı gün gidiyorsun kontrole yumoşlarına baktırmk için...

Kizlar,

aranaizda Lapraskopie yaptiran oldumu hic? Benim bu ameliyata olmam gerekiyormus pco lari delmek icin. Lütfen bilgi verin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…