Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

neyse ben kaçtım kızlar hepinize hayırlı geceler
sanada hayırlı geceler canım bugunün mutluluğuyla güzel bi uyku uyu inş herşey daha güzel olcak bebişinde gelecek .....
AnaToLia_+,
jensu,
ugurboncugum,
rana20,
KAYRAM29

selam canlarrrrrrr
ranam burdaymıssın yawrummm gordummm
ewet kuzummmm burdayım

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 AnaToLia_+ DerinSu+ swcnprlk+ ugurboncugum+

selam hanımlar hepinize iyi geceler geçmişe hiç bakamadım bugün çok fenayım yaa bu grip gün geçtikcemi ağırlaşıyo anlamadım hiç halim yok gözlerim ve başım çok ağrıyo .kusura bakmayın geçmişe bakamadığım için .herşey yolundadır inşallah varmı güzel haberler ?
sevcancım mesajını aldım cevap yazamadım daha önce birine mesaj atmıştım saol canım ağzına sağlık .nasıl oldun buarada ?
derinim,boncuğum,tutişim nasılsınız kuzular ya ben çok hastayım :2::2:

derdam çok geçmiş olsun cnm,of bi yatamıyosunda yaa kıyamam dikkat et cnm kendinebenim boynu sorma derdam ya,her sabah daha kötü uyanıyom.bugün çok agrı yaptı ne saga ne sola,egilemiyomda fena yani...ama demin kociş tüm sırtımı kremledi giyindim sırtımı petege yasladım sanki çözülmeler oldu az rahatladım gibi cnm...ama boyun kısmım kötü gene.

sagol cnm inşallah yakında gelir melegin.

cnm yok neden sıkılayım hoşuma gıdıyor okumak
ıstedıgın kadar uzun yaz
bende de nimes diye krem war onu sürdük ıyı gelıyor o da
alacağım baklaım dedıgın gıbı aktardan ıyı gelır ınsallah

sen de dıkkat et cnmmmm kendıne kıyamam
[/QUOTE]
he iyi bari cnm..bizde süründük bu akşam yaglı boya gibi tüm sırtımıay sinirim kalktı..be

kaç bakalım bide zelandaya delücüksün yaaaaama bişy farkettim sen bugün keyfisizsin niçin pekii

selam kıslar iyi geceler...
boncuuum napıyon kısss hiç yazmasın derinine artıkın

cnmmmmmm hoşgeldinnn.ay of yaa Allah şifa versin kuzummmbende oek iyi sayılmam noldu hepimize böyle

cnmmmmmm hoşgeldinnn.ay of yaa Allah şifa versin kuzummmbende oek iyi sayılmam noldu hepimize böyle

sorma canom ya bugün bankada işim vardı dışarı çıktım iyiydim diye çok rüzgar vardı artık omu çarptı anlamadım kafamı kaldıramıyorum .
sendemi fenasın canım allah iyilik versin hepimize bugünümüzü aratmasın inşallah

cnm cok gecmıs olsun dıkkatet kendıne

selam kıslar iyi geceler...
boncuuum napıyon kısss hiç yazmasın derinine artıkın
sende bana vermıyon amasaka bıyana nasılsın kız

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun ablam bende bildiğin gibiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…