sağol canım çook tşk ederim sizinle olmak rahatlatıyo gercekten insanı :)
sanada hayırlı geceler canım bugunün mutluluğuyla güzel bi uyku uyu inş herşey daha güzel olcak bebişinde gelecek .....neyse ben kaçtım kızlar hepinize hayırlı geceler
ewet kuzummmm burdayımAnaToLia_+,
jensu,
ugurboncugum,
rana20,
KAYRAM29
selam canlarrrrrrr
ranam burdaymıssın yawrummm gordummm
slm sevcanım nasılsın cnm
cnm benım rahatlıyorsan ne möutlu ewet burda herkes bırbırıyle konusunca rahatlıyorr kesınlıkleeee
selam cnmAnaToLia_+,
jensu,
ugurboncugum,
rana20,
KAYRAM29
selam canlarrrrrrr
ranam burdaymıssın yawrummm gordummm
saol boncuğum sımdı daha ıyıym sen nasılsın???
valla rahatlıyorum dertleşmek güzel :)
selam cnm
hayırlı geceler herkese nasılsınız?
Pelinim bu arada alıntıyı alamadım ben iyiyim cnm aynı bildigin gibi bi değişklik yok henüz:)sen nasılsın?
selam anatolıa hosgeldın cnm sen nasılsın??
bende ıyıyım tatlım cok sagol
ebusum bekledımde gelmedın sevdıgımı bılmedın bırazdan kaccam nerdesın
derdam çok geçmiş olsun cnm,of bi yatamıyosunda yaa kıyamam dikkat et cnm kendinenasılsınız canlar hepinize slm
birseni merak ettim ama yeni bi haber yok galiba sizlerden naber canlar
ben hastayım öksürük boğaz ağrısı yatak döşekliğim ama ayaktağım:95:
sizler iyisiniz inş
hoş geldin boncuğum
derinim boynun nasıl oldu balım
19 dil 18 cnm
sagol cnm inşallah yakında gelir melegin.acaba bebegime bir adim daha yaklasmismiyimdir ki ?
bugun histereskopi ameliyati oldum bir nevi kürtaj rahmi temizledi bisey olmamasina ragmen insallah gelir bebegim. sadece bana degil tüm isteyenlere
bende herkese tavsiye edebilirim bu operasyonu.
bi ara bakarım canım,şu sıra pek yoğunum,bakamadım hiç.
geçmiş olsun sanada
amin amin amin.
en doğrusu bu aslında.
gelmiştimde,hiç kimse yoktu,bende bişey yazmadım.
maşallah,iyi inşaat çıkarmış senin taştan,hatta yeni eve taşıncağınıza,taşı oyup içine yerleşseydiniz keşke
ıyyyy kötü espri oldu değil mi
ben varım,ne sormak,ne öğrenmek istiyosun?
bende iyiyim tatlım,hava değişikliğeine bağlı,hafif bi nezlem var ama genel olarak iyiyim.
amin inşallah.
hoşgeldin bu arada.
heeee,bir olduk kaçtık eboşumla biz.atladık uçağa,yeni zelanda ya gittik
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 AnaToLia_+ DerinSu+ swcnprlk+ ugurboncugum+
selam hanımlar hepinize iyi geceler geçmişe hiç bakamadım bugün çok fenayım yaa bu grip gün geçtikcemi ağırlaşıyo anlamadım hiç halim yok gözlerim ve başım çok ağrıyo .kusura bakmayın geçmişe bakamadığım için .herşey yolundadır inşallah varmı güzel haberler ?
sevcancım mesajını aldım cevap yazamadım daha önce birine mesaj atmıştım saol canım ağzına sağlık .nasıl oldun buarada ?
derinim,boncuğum,tutişim nasılsınız kuzular ya ben çok hastayım :2::2:
cnmmmmmm hoşgeldinnn.ay of yaa Allah şifa versin kuzummmbende oek iyi sayılmam noldu hepimize böyle
cnm cok gecmıs olsun dıkkatet kendıneToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
selam hanımlar hepinize iyi geceler geçmişe hiç bakamadım bugün çok fenayım yaa bu grip gün geçtikcemi ağırlaşıyo anlamadım hiç halim yok gözlerim ve başım çok ağrıyo .kusura bakmayın geçmişe bakamadığım için .herşey yolundadır inşallah varmı güzel haberler ?
sevcancım mesajını aldım cevap yazamadım daha önce birine mesaj atmıştım saol canım ağzına sağlık .nasıl oldun buarada ?
sende bana vermıyon amaselam kıslar iyi geceler...
boncuuum napıyon kısss hiç yazmasın derinine artıkın
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?