Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 AnaToLia_+ DerinSu+ swcnprlk+ ugurboncugum+
selam hanımlar hepinize iyi geceler geçmişe hiç bakamadım bugün çok fenayım yaa bu grip gün geçtikcemi ağırlaşıyo anlamadım hiç halim yok gözlerim ve başım çok ağrıyo .kusura bakmayın geçmişe bakamadığım için .herşey yolundadır inşallah varmı güzel haberler ?
sevcancım mesajını aldım cevap yazamadım daha önce birine mesaj atmıştım saol canım ağzına sağlık .nasıl oldun buarada ?
derinim,boncuğum,tutişim nasılsınız kuzular ya ben çok hastayım :2::2:
saol kuzum yaa hoşgeldin tekrardan özlemiştim nasılsın ?cnm cok gecmıs olsun dıkkatet kendıne
he iyi bari cnm..bizde süründük bu akşam yaglı boya gibi tüm sırtımıay sinirim kalktı..be
kaç bakalım bide zelandaya delücüksün yaaaaama bişy farkettim sen bugün keyfisizsin niçin pekii
selam kıslar iyi geceler...
boncuuum napıyon kısss hiç yazmasın derinine artıkın
sende bana vermıyon amasaka bıyana nasılsın kız
saol tatlışım allah razı olsunçok geçmiş olsun ablam bende bildiğin gibiyim...
hoşgeldın ablammmm
ne demek allah kabul etsın ablam...
ya ben ıyıyıym bugun mıgren fena tuttu ama 2 hap attım sımdı ıyıyım
asıl sen dıkkat et kendıne ablam yaaaa ıstırahat et bol bol .yorma kendını sakınnn
bana da dedı dr ıstırahat şart.
vıtamın al bol bol kıyamam sana daaa
off cnm ya sorma.havalar mübaregim bi düzelmedi..napalım vardır bunda da bi hayır.üşütme dikkat et bitanemsorma canom ya bugün bankada işim vardı dışarı çıktım iyiydim diye çok rüzgar vardı artık omu çarptı anlamadım kafamı kaldıramıyorum .
sendemi fenasın canım allah iyilik versin hepimize bugünümüzü aratmasın inşallah
sende bana vermıyon amacnm cok gecmıs olsun dıkkatet kendıne
he iyi bari cnm..bizde süründük bu akşam yaglı boya gibi tüm sırtımıay sinirim kalktı..be
kaç bakalım bide zelandaya delücüksün yaaaaama bişy farkettim sen bugün keyfisizsin niçin pekii
selam kıslar iyi geceler...
boncuuum napıyon kısss hiç yazmasın derinine artıkın
swcnprlk ebrar_53+ ugurboncugum+ AnaToLia hepinizi seviyorum uleyynnnnnnnnnnnnn
off cnm ya sorma.havalar mübaregim bi düzelmedi..napalım vardır bunda da bi hayır.üşütme dikkat et bitanemsıkı giyin pişsen bile.
sende bana vermıyon amasaka bıyana nasılsın kız
al sana şaka şaka ben sana hiç vurur muyum fıstıkımmm.. anlattıgım gibi işte bebem yaa fıtıkla ugraşıyoz.Allah beterinden saklasın sen napıyon
canım benim sanada çok geçmiş olsun mevla hepimize şifa versin buara dökülüyoruz cidden allahım beterinden korusun .evet dediğin gibi istirahat şart akılsız kafa bugün dışarı çıktım tekrardan geldi
derinim alıntı almıştım cano ama niye çıkmadı anlamadım bende seni seviyorum kuzu
he valla kuşum benimde geldi bugün aklıma kardelenim..inş iyidir.ya KARDELEN49UM nerelerde yaa merak ettim bugün aradım telede cevap vermedi sorun yoktur inşallah :26:
yawyuuummm benımmm ben de sewıyümm senüüüüüüüüüüüüü ayyy gece gece iyi ettın beni kalmadı baş ağrım filan yemınle uçup gitti bırden enerjınden dolayı sanırımm:76::76::76::76::76::76::76::76:
ya KARDELEN49UM nerelerde yaa merak ettim bugün aradım telede cevap vermedi sorun yoktur inşallah :26:
bende cok özledım ebusum
derınım gecmıs olsun cnm allah sıfa versın ınsallah
kızlar bana kızmazsınız dımı benım cıkmam gerek benımkı uyumaya gıttım dedı odadan cagrı atıp duruyorgelmeden kacım hepınıze ıyıgeceler öpüyorum canlarım
bende cok özledım ebusum
derınım gecmıs olsun cnm allah sıfa versın ınsallah
kızlar bana kızmazsınız dımı benım cıkmam gerek benımkı uyumaya gıttım dedı odadan cagrı atıp duruyorgelmeden kacım hepınıze ıyıgeceler öpüyorum canlarım
canım sorma bee duramıyorum işte kaşındım resmenablam yat oraya bea cıkma dısarı mışarı...ben ede atlattım yarın çıkıcam bırazzzz
amın ablam amınnn buna da şükür beterınden saklasın rabbım dedıgın gıbı
inşallah ya merak ettim inankihe valla kuşum benimde geldi bugün aklıma kardelenim..inş iyidir.
yaaa ne güzelll sevindim cnm benim daha iyi ol inşallah swcanımm ama cidden seviyom hepinizi cnm yaaa napim
ben söylüm ders calısıyordur kesın az kaldı sınava ben daha kıtabın sayfasını acmadım
he valla kuşum benimde geldi bugün aklıma kardelenim..inş iyidir.
yaaa ne güzelll sevindim cnm benim daha iyi ol inşallah swcanımm ama cidden seviyom hepinizi cnm yaaa napim
canım sorma bee duramıyorum işte kaşındım resmengerçi olacağı varmışda bide sinüzitim var oda fena yapıyo böyle .sende kendini iyi hissediyosan çık kuzum dikkat et kendine havalar çok aldatıcı gerçektende
ewet ablam aman bıdaha cıkma ben de yarın cıkmak ıstemıyorum ama esımın kuzenı kuafore gıdıyo boyaya yanında cgrdı benı gıdıyım yanlız kalmasın dısarda durmıycam yanı eşşim dıyo bı de bugun cok ruzgar warmıs yaaaa
valla canım bende öyle düşünüyorumda cuma arkadaşın nikahı var şahidi ben olucam çıkmak zorundayım hatta bomba gibi olmalıyım nasıl olcaksa .
evet bugün çok rüzgarlıydı yaa bi ısınsa şu havalar .buarada sen korunmuycaksın değilmi çalışmalar başladı yani
o zaman yarın yat dınlen uyumasan da uzan ole dur ablammm cık cuma günü şahit olark yak ortalığıı
ablam walla bı yastık sectım kendıme koyupp durummm
5 oldu korunmdan
ay utandım
adetın 13.gunun haftasını beklıyoruz bakalım ozaman yumurtlama oluyor yaaaa.
ama şimdiden başladım 3 gunde 1 çalışıyopz ablam bellı olmazzz
çalışma war dıye haplarımı da içmiyom nabayım ıyıyım yettı onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?