Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldın ablammmm

ne demek allah kabul etsın ablam...
ya ben ıyıyıym bugun mıgren fena tuttu ama 2 hap attım sımdı ıyıyım
asıl sen dıkkat et kendıne ablam yaaaa ıstırahat et bol bol .yorma kendını sakınnn
bana da dedı dr ıstırahat şart.
vıtamın al bol bol kıyamam sana daaa

saol kuzum yaa hoşgeldin tekrardan özlemiştim nasılsın ?
çok geçmiş olsun ablam bende bildiğin gibiyim...
saol tatlışım allah razı olsun
bildiğim gibiysen iyi

canım benim sanada çok geçmiş olsun mevla hepimize şifa versin buara dökülüyoruz cidden allahım beterinden korusun .evet dediğin gibi istirahat şart akılsız kafa bugün dışarı çıktım tekrardan geldi

derinim alıntı almıştım cano ama niye çıkmadı anlamadım bende seni seviyorum kuzu

off cnm ya sorma.havalar mübaregim bi düzelmedi..napalım vardır bunda da bi hayır.üşütme dikkat et bitanemsıkı giyin pişsen bile.
sende bana vermıyon amasaka bıyana nasılsın kız[/QUOTE]

al sana şaka şaka ben sana hiç vurur muyum fıstıkımmm.. anlattıgım gibi işte bebem yaa fıtıkla ugraşıyoz.Allah beterinden saklasınsen napıyon

swcnprlk ebrar_53+ ugurboncugum+ AnaToLia hepinizi seviyorum uleyynnnnnnnnnnnnn

yawyuuummm benımmm ben de sewıyümm senüüüüüüüüüüüüü ayyy gece gece iyi ettın beni kalmadı baş ağrım filan yemınle uçup gitti bırden enerjınden dolayı sanırımm:76::76::76::76::76::76::76::76:

bende cok özledım ebusum
derınım gecmıs olsun cnm allah sıfa versın ınsallah
kızlar bana kızmazsınız dımı benım cıkmam gerek benımkı uyumaya gıttım dedı odadan cagrı atıp duruyorgelmeden kacım hepınıze ıyıgeceler öpüyorum canlarım

sorma cano yaa aslında ben hala kaban giyiyorum düşün ama yinede hastalık buluyo
valla şuanda kombiyi açtım peteğede verdim sırtımı çünkü çok üşüyorum
ben ilk kez böyle görüyorum baharda bile istanbul fena sıcak olurdu şimdiye bak

ablam yat oraya bea cıkma dısarı mışarı...ben ede atlattım yarın çıkıcam bırazzzz
amın ablam amınnn buna da şükür beterınden saklasın rabbım dedıgın gıbı

ya KARDELEN49UM nerelerde yaa merak ettim bugün aradım telede cevap vermedi sorun yoktur inşallah :26:
he valla kuşum benimde geldi bugün aklıma kardelenim..inş iyidir.

yaaa ne güzelll sevindim cnm benim daha iyi ol inşallah swcanımm ama cidden seviyom hepinizi cnm yaaa napim

canım yaa git tabi ki kocişini kızdırma daha sonra bol bol hasret gideririz olurmu .çok öpüyorum seni allah rahatlık versin

ay ne güldümm boncuğum benımkı gibi senın kociş de mutfakta olurum mesaj atar gel artık yanıma dıyeee

git hadı gıt bekletme ıyı geceler cnmmm

ablam yat oraya bea cıkma dısarı mışarı...ben ede atlattım yarın çıkıcam bırazzzz
amın ablam amınnn buna da şükür beterınden saklasın rabbım dedıgın gıbı
canım sorma bee duramıyorum işte kaşındım resmen gerçi olacağı varmışda bide sinüzitim var oda fena yapıyo böyle .sende kendini iyi hissediyosan çık kuzum dikkat et kendine havalar çok aldatıcı gerçektende
he valla kuşum benimde geldi bugün aklıma kardelenim..inş iyidir.

yaaa ne güzelll sevindim cnm benim daha iyi ol inşallah swcanımm ama cidden seviyom hepinizi cnm yaaa napim
inşallah ya merak ettim inanki
ben söylüm ders calısıyordur kesın az kaldı sınava ben daha kıtabın sayfasını acmadım

bende öyle düşündüm boncuğumda msnye bari uğrardı ondan merak ettim hayrolsun

ewet ablam aman bıdaha cıkma ben de yarın cıkmak ıstemıyorum ama esımın kuzenı kuafore gıdıyo boyaya yanında cgrdı benı gıdıyım yanlız kalmasın dısarda durmıycam yanı eşşim dıyo bı de bugun cok ruzgar warmıs yaaaa

valla canım bende öyle düşünüyorumda cuma arkadaşın nikahı var şahidi ben olucam çıkmak zorundayım hatta bomba gibi olmalıyım nasıl olcaksa .
evet bugün çok rüzgarlıydı yaa bi ısınsa şu havalar .buarada sen korunmuycaksın değilmi çalışmalar başladı yani

o zaman yarın yat dınlen uyumasan da uzan ole dur ablammm cık cuma günü şahit olark yak ortalığıı

ablam walla bı yastık sectım kendıme koyupp durummm

5 oldu korunmdan
ay utandım

adetın 13.gunun haftasını beklıyoruz bakalım ozaman yumurtlama oluyor yaaaa.
ama şimdiden başladım 3 gunde 1 çalışıyopz ablam bellı olmazzz
çalışma war dıye haplarımı da içmiyom nabayım ıyıyım yettı onlar

Ben de 8 yıldan sonra hamile kaldım Rabbim isteyen herkeze versin hayırlı evlatlar herşey zamanla oluyor sadece insanın derdini sevmesi derdin sahibini bilmesi ve bu zorlu yolu sabırla duayla aşması gerekiyor dilerim hepiniz yavrularınızı alırsınız kucağınıza .mevla başka dertler vermesin sizlerin derdi inanın dünyadaki en güzel dertlerden birtanesi kimseyle hesabı yok bunun kıymetini bilin hayatta okadar zor zamanlar varmışki benim çocuk hayaliyle yaşadığım günler şimdi hayatımın en huzurlu günleri olarak kaldı bende ...insan yaşadıkça neler görüyor ,şimdi hayatla mücadele sebebim sadece kızım diyebilirim güzel olan tek şey o eskiden sorun yoktu,ama bir kızımda yoktu yavrum diyebileceğim...şimdi bir kızım var dünya tatlısı ama bir dünyada sorunum var ...
Rabbim cümlesine hayırlı evlatlar versin hepinize herzaman duacınızım
DERDİ ÇEKEN BİLİR.....

valla pancar gibi bir burunla nasıl ortalığı yakıcam bilmiyorum canım neyse kapatırız fondötenle artık
oo demek teşhisatlı çalışmalar var aferim sana hadi hayırlısı buarada 3 günde bir az söyleyim yumurtlama zamanı gün aşırı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…