Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba canım sanki daha öncede yazmıştın hikayeni yada kkda biyerde okumuştum .allah bağışlasın evladını .eğer özel değilse sorun neyki şuanda inşallah dermansız bir dert değildir .rabbim yar ve yardımcın olsun .

amın cnmm benım yaa guzel dılekleırn ıcın saolasınnn bu resımdekı pamuk şeker kızınmı yoksa yerın ben onuuu....allah sağlıklı omur nasıp etsın yawruna ve yawrunla bırlıkyte sizeeee

kapanır burun ablamm
ya ablaaaa ben hamıle kalmadan once dr cızelge yapıp, günaşrı demıstı ewet ama hamıle kaldıgım zaman haftada 2 kez yapmıstıkk...öle kaldımm ne kadr uzun surerse kalıtesı artarmıs yaa ne bılıyım öle kaldım dıye öle program yaptım eşimle

gunasrımı yapıyımmm:97::97::97::97::97:

hiçte merak etmediniz dimi beni noldum diye

merak ettiyseniz süliyim,camerayla kafayı bozdum da,bozulmuş yüklenmmiyo pc tanımıyo sinir oldum.onunla ugraştım .

aslına bakarsan doktorlar günaşırı diyor bende aynı yöntemi uyguluyorum ama belli olmuyo nasip olduktan sonra .spermler 4. günden sonra kalitesizleşiyomuş canım çok beklemesi kaliteyi artırmıyo yani

ya KARDELEN49UM nerelerde yaa merak ettim bugün aradım telede cevap vermedi sorun yoktur inşallah :26:

Canım sağol merak etmişsin.Çok şükür bi sorun yok.Annemle kayınvalidem vardı onları Hacıbayrama götürdüm bugün yoğun geçti biraz.Maalesef boncuğum bugün hiç ders çalışamadım.Ama birazdan başlıycam telafi etmek için

Kızlar herkes hasta olmuş geçmiş olsun havalar ısınmadı bi türlü aldatıyo insanı dikkat edelim aman:94:

aslına bakarsan doktorlar günaşırı diyor bende aynı yöntemi uyguluyorum ama belli olmuyo nasip olduktan sonra .spermler 4. günden sonra kalitesizleşiyomuş canım çok beklemesi kaliteyi artırmıyo yani

ay abla 4 gun degıl de 2 gunde 1 yapcaktık bissss napcamı bılemedımm :S

inşallah...

belki tüp beebkle olrmuş o da belki...

adet görmüyorum çünkü

ve adet görmeme sebebim rahimde gelişim geriliği

üstüne birde vajinusmus belasındayım ama onu yenmeme az kaldı inş

2 senelik evliyim

göğüslerimde çok küçük

acaba ben hangisine üzülsem..

vajiyi yenmek için önce vücuduma güvenmem gerek, slikon taktırmam gerek, çocuk için önce ilişkiye girmek gerek, hadi ilişkiye girdin bebek olma ihtimali düşük belki tüp bebek miş...

canım ya çok şükür inanki rahatladım seni görünce
evet havalar fena herkes hasta allahım şifa versin
Kızlar püskevit istedi canım benim yaaa

ayyy benimde sen diyince çekti canım püskevit

cano aslında artık kamerada pek kullanılmıyo ama bazen ihtiyaç duyuluyo işte bugün olduğu gibi

aynen cnm yaa..ama abim didi ki,camlı laptoplar iyi degilmiş.cam bozulunca ekranın degişmesi gerekiyomuş..portatifler daha iyi dedi.benimki masa üstünden kalma cano,ama düşürdüm çok bunu ben.şimdi yüklüyo ama açılmıyo tanımıyo diyo neyse yeni alcaz napalım.

slm lar iyi geceler herkese geçmişe bakamadım kusura bakmayın lütfen çok birikmiş çünkü nasılsınız hanımlar?

Son düzenleme:
cano aslında artık kamerada pek kullanılmıyo ama bazen ihtiyaç duyuluyo işte bugün olduğu gibi

hiçte merak etmediniz dimi beni noldum diye

merak ettiyseniz süliyim,camerayla kafayı bozdum da,bozulmuş yüklenmmiyo pc tanımıyo sinir oldum.onunla ugraştım .

napıcaksınız bakıyım siz kamerayı hee cimcimelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…