Ben de 8 yıldan sonra hamile kaldım Rabbim isteyen herkeze versin hayırlı evlatlar herşey zamanla oluyor sadece insanın derdini sevmesi derdin sahibini bilmesi ve bu zorlu yolu sabırla duayla aşması gerekiyor dilerim hepiniz yavrularınızı alırsınız kucağınıza .mevla başka dertler vermesin sizlerin derdi inanın dünyadaki en güzel dertlerden birtanesi kimseyle hesabı yok bunun kıymetini bilin hayatta okadar zor zamanlar varmışki benim çocuk hayaliyle yaşadığım günler şimdi hayatımın en huzurlu günleri olarak kaldı bende ...insan yaşadıkça neler görüyor ,şimdi hayatla mücadele sebebim sadece kızım diyebilirim güzel olan tek şey o eskiden sorun yoktu,ama bir kızımda yoktu yavrum diyebileceğim...şimdi bir kızım var dünya tatlısı ama bir dünyada sorunum var ...
Rabbim cümlesine hayırlı evlatlar versin hepinize herzaman duacınızım
DERDİ ÇEKEN BİLİR.....
Ben de 8 yıldan sonra hamile kaldım Rabbim isteyen herkeze versin hayırlı evlatlar herşey zamanla oluyor sadece insanın derdini sevmesi derdin sahibini bilmesi ve bu zorlu yolu sabırla duayla aşması gerekiyor dilerim hepiniz yavrularınızı alırsınız kucağınıza .mevla başka dertler vermesin sizlerin derdi inanın dünyadaki en güzel dertlerden birtanesi kimseyle hesabı yok bunun kıymetini bilin hayatta okadar zor zamanlar varmışki benim çocuk hayaliyle yaşadığım günler şimdi hayatımın en huzurlu günleri olarak kaldı bende ...insan yaşadıkça neler görüyor ,şimdi hayatla mücadele sebebim sadece kızım diyebilirim güzel olan tek şey o eskiden sorun yoktu,ama bir kızımda yoktu yavrum diyebileceğim...şimdi bir kızım var dünya tatlısı ama bir dünyada sorunum var ...
Rabbim cümlesine hayırlı evlatlar versin hepinize herzaman duacınızım
DERDİ ÇEKEN BİLİR.....
valla pancar gibi bir burunla nasıl ortalığı yakıcam bilmiyorum canımneyse kapatırız fondötenle artık
oo demek teşhisatlı çalışmalar var aferim sana hadi hayırlısı buarada 3 günde bir az söyleyim yumurtlama zamanı gün aşırı olmalı
kapanır burun ablamm
ya ablaaaa ben hamıle kalmadan once dr cızelge yapıp, günaşrı demıstı ewet ama hamıle kaldıgım zaman haftada 2 kez yapmıstıkk...öle kaldımm ne kadr uzun surerse kalıtesı artarmıs yaa ne bılıyım öle kaldım dıye öle program yaptım eşimle
gunasrımı yapıyımmm:97::97::97::97::97:
ya KARDELEN49UM nerelerde yaa merak ettim bugün aradım telede cevap vermedi sorun yoktur inşallah :26:
hiçte merak etmediniz dimi beni noldum diye
merak ettiyseniz süliyim,camerayla kafayı bozdum da,bozulmuş yüklenmmiyo pc tanımıyo sinir oldum.onunla ugraştım .
aslına bakarsan doktorlar günaşırı diyor bende aynı yöntemi uyguluyorum ama belli olmuyo nasip olduktan sonra .spermler 4. günden sonra kalitesizleşiyomuş canım çok beklemesi kaliteyi artırmıyo yani
canım ya çok şükür inanki rahatladım seni görünceCanım sağol merak etmişsin.Çok şükür bi sorun yok.Annemle kayınvalidem vardı onları Hacıbayrama götürdüm bugün yoğun geçti biraz.Maalesef boncuğum bugün hiç ders çalışamadım.Ama birazdan başlıycam telafi etmek için
Kızlar herkes hasta olmuş geçmiş olsun havalar ısınmadı bi türlü aldatıyo insanı dikkat edelim aman:94:
Kızlar püskevit istedi canım benim yaaa
ay abla 4 gun degıl de 2 gunde 1 yapcaktık bissss napcamı bılemedımm :S
hoşgeldin kardelenimmmmmmmmmmmmm
ebuşkom olmadı ivetyeni alıcam ben kamera yaaaa
hoşgeldin kardelenimmmmmmmmmmmmm
ebuşkom olmadı ivetyeni alıcam ben kamera yaaaa
sen kafana göre takıl kuzum sadece yumurtlama zamanı günaşırı yap okey
cano aslında artık kamerada pek kullanılmıyo ama bazen ihtiyaç duyuluyo işte bugün olduğu gibi
slm lar iyi geceler herkese geçmişe bakamadım kusura bakmayın lütfen çok birikmiş çünkü nasılsınız hanımlar?
cano aslında artık kamerada pek kullanılmıyo ama bazen ihtiyaç duyuluyo işte bugün olduğu gibi
hiçte merak etmediniz dimi beni noldum diye
merak ettiyseniz süliyim,camerayla kafayı bozdum da,bozulmuş yüklenmmiyo pc tanımıyo sinir oldum.onunla ugraştım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?