Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kısçelerr ben yatıyorummm
ALLAH hepınıze rahatlık wersın.baş geçmişken tutmasın yine çok geçe kalmayayım opuyorum hepınızı nanaktan uzatın bakayımmmmm

ok abla ole yaparım ama bıızmkı ona ınandırdı kendını az yapınca tuttu ya bılmıyom solerım yarın onaa
canım siz yine planladığınız gibi yapın rahat olmak önemlibukonuda hayırlısı olsun inşallah

bilmemki cano çok iyi anlamıyorum aslında pc işlerinden zaten kamerada pek kullanmadığımdan
neyse sen yinede al işe yarar elbetteki

kızlar ben kaçıyorum başım fena hepinizi öpüyorum iyi geceler :80:

hoşbuldummmmmmmmmmmmmmnasılsın derinim
nolsun kuşum yaa idare ediveriyoz gaaariiiisen napisin.
slm lar iyi geceler herkese geçmişe bakamadım kusura bakmayın lütfen çok birikmiş çünkü nasılsınız hanımlar?
o zaman biriktirmeyecen arkadaşşşşşşşşşşşşşşşşhoşgeldin gülcüm.hadi bu seferlik kızmadık okuma bari.bi daha olmasın
napıcaksınız bakıyım siz kamerayı hee cimcimelerr

ay kıss ben geçen günde taktım yaaa olmadı diye tekrar denicektim.ebuşla msnden açıldımı açılmadımı diye

ay gelin bende sizi öpim bende gidiyom hadi iyi geceler canlar...boynum fena..uykumda geldi çok..iyi geceler hepinizegitmeden bi akdeniz akşamları çalayım size durun

slm lar iyi geceler herkese geçmişe bakamadım kusura bakmayın lütfen çok birikmiş çünkü nasılsınız hanımlar?
gülüm ya seni merak etmiştim şükür kavuşturana nasılsın ?ya yine konuşlamıycaz hastayım kuzum yatıyım artık olurmu kusuruma bakma sonra konuşuruz inşallah çok öptüm
napıcaksınız bakıyım siz kamerayı hee cimcimelerr
özlediydik birbirimizi kuzum ondan
ALLAH hepınıze rahatlık wersın.baş geçmişken tutmasın yine çok geçe kalmayayım opuyorum hepınızı nanaktan uzatın bakayımmmmm

canım dikkat et kendine yat dinlen tabi bende yatıyorum zaten öptüm iyi geceler

iyi geceler cnm sanada ALLAH rahatlık versin kendine çok iyi bak grşmek dileğiyle hoşçakal

hş.b cnm tşk edrm giremediğim için birikmiş çok zor durumda kalmadıkça biriktirmem cnm inş. nasılsın?

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 AnaToLia_+ DerinSu+ eceden2011 gul_tamer+ swcnprlk+ kardelen49+

topic boş değil allahımıza bin şükür

ablacım beni mrk ettiğinİ kalpten hissediyo ve biliyorum ama inan ne oluyo bilmiyorum ama hayat bize bu aralar sıkıntılı davranıyo babam düzelemedi kafayı yiyicez artık bizde zavallı anneciğim desen bi hastane bi ew mekik dokuyo gelen giden bende ordayım günün büyük bölümü bazen orda kalıyorum ne olcak bilmiyorum ALLAH 'ım yardım etsin inş.sen nasılsın gidiyomusun ablacım tmm sonra konuşuruz çok öptüm seni ALLAH'A EMANETSİN.

Son düzenleme:
ay gelin bende sizi öpim bende gidiyom hadi iyi geceler canlar...boynum fena..uykumda geldi çok..iyi geceler hepinizegitmeden bi akdeniz akşamları çalayım size durun

iyi geceler cnm ALLAH rahatlık versin kendine çok iyi bak....şarkıda pek bi güzeldi gece gece kulaklarımızın pası silindi tşk edrz hadi cnm grşmek dileğiyle hoşçakal

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar.
ben gripten payıma düşeni aldım.zaten şaşıyordum bütün kış hiç hasta olmadım.15 günde bi grip olurdum genelde.kışı geçtik sözde bahar ama yalancı kış tabi.hasta etti beni incede giyinmiyorum ama sanırım kuaförden çıkınca oldu saçlarımı kurutsalarda farketmiyo çabuk etkilenirim.normaldede duş alınca 1-2 saat çıkmam evden.diğer türlü üşütüyorum.benden böyle sinüsler dolu sanırım baş ağrısı yapıyo gözlerim yanıyo.geçmişi üstünkörü okudum geçtim.hepinizi öpüyorum.

inşallah canım meleklerimiz hayırlısıyla gelir

hepinizden alllah razı olsun şimdi bu üç ay nasıl geçicek kara kara onu düşünüyorum allah emanet olun

ebrarcığım çok geçmiş olsun canım allaha emanet ol iyi bak kendine canım

gülcüm inşallah baban en yakın sürede düzelir canım Allah kolaylık versin size,babacıgınada şifalar versin.dün gece konuşamadık cnm çıkmak zorundaydım
sende miiiiiiiiçok geçmiş olsun cnm yaaa..aynen bencede kuaförden sonra oldun sen.bende saç boyattıgımda genelde boynum çok agrır ve üşütürüm.evdeykende mümkün oldugunca duşumu gece alırım mecbur olmadıkça.gündüz alınca dışarı çıkılmasada dolaşırken üşütür insan:2:zaten bişy itiraf edeyim,geçen işe gitmeden duş aldım sacımı iyice kurutmuştum ama hemen dışarı çıktıgım için sonrada böyle fıtıgım hortladı

semracım sabır canım,geçecek elbet,sonrada hayırlısıyla ogluşunun kardeşi gelecek inşallah

ne şikayetin varki cnm biraz iyileştinmi

valla canım,boynumu biliyon zaten bi türlü geçmek bilmedi ilaç içiyorum kremleniyom yok...
midem bulanıyo bugün çok,bide boynumun agrısı başıma vurdu geceden beri zonkluyo falan birsürü şey işteüzerine afiyet diyimde zira topicte saglam insan kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…