canım siz yine planladığınız gibi yapın rahat olmak önemlibukonuda hayırlısı olsun inşallahok abla ole yaparım ama bıızmkı ona ınandırdı kendını az yapınca tuttu ya bılmıyom solerım yarın onaa
aynen cnm yaa..ama abim didi ki,camlı laptoplar iyi degilmiş.cam bozulunca ekranın degişmesi gerekiyomuş..portatifler daha iyi dedi.benimki masa üstünden kalma cano,ama düşürdüm çok bunu ben.şimdi yüklüyo ama açılmıyo tanımıyo diyo neyse yeni alcaz napalım.
nolsun kuşum yaa idare ediveriyoz gaaariiiihoşbuldummmmmmmmmmmmmmnasılsın derinim
o zaman biriktirmeyecen arkadaşşşşşşşşşşşşşşşşslm lar iyi geceler herkese geçmişe bakamadım kusura bakmayın lütfen çok birikmiş çünkü nasılsınız hanımlar?
napıcaksınız bakıyım siz kamerayı hee cimcimelerr
gülüm ya seni merak etmiştim şükür kavuşturana nasılsın ?ya yine konuşlamıycaz hastayım kuzum yatıyım artık olurmu kusuruma bakma sonra konuşuruz inşallah çok öptümslm lar iyi geceler herkese geçmişe bakamadım kusura bakmayın lütfen çok birikmiş çünkü nasılsınız hanımlar?
özlediydik birbirimizi kuzum ondannapıcaksınız bakıyım siz kamerayı hee cimcimelerr
kısçelerr ben yatıyorummm
ALLAH hepınıze rahatlık wersın.baş geçmişken tutmasın yine çok geçe kalmayayım opuyorum hepınızı nanaktan uzatın bakayımmmmm
kısçelerr ben yatıyorummm
ALLAH hepınıze rahatlık wersın.baş geçmişken tutmasın yine çok geçe kalmayayım opuyorum hepınızı nanaktan uzatın bakayımmmmm
nolsun kuşum yaa idare ediveriyoz gaaariiiisen napisin.
o zaman biriktirmeyecen arkadaşşşşşşşşşşşşşşşşhoşgeldin gülcüm.hadi bu seferlik kızmadık okuma bari.bi daha olmasın
ay kıss ben geçen günde taktım yaaa olmadı diye tekrar denicektim.ebuşla msnden açıldımı açılmadımı diye
gülüm ya seni merak etmiştim şükür kavuşturana nasılsın ?ya yine konuşlamıycaz hastayım kuzum yatıyım artık olurmu kusuruma bakma sonra konuşuruz inşallah çok öptüm
özlediydik birbirimizi kuzum ondan
canım dikkat et kendine yat dinlen tabi bende yatıyorum zaten öptüm iyi geceler
ay gelin bende sizi öpim bende gidiyomhadi iyi geceler canlar...boynum fena..uykumda geldi çok..iyi geceler hepinize gitmeden bi akdeniz akşamları çalayım size durun
hoşbulduk ebusum ıyıyım cok şükür sen nasılsın cnm
ıyı hadı gözün aydın evmı tasımıstın güle güle otur banum
semracıgım cok gecmıs olsun cnm negüzel konusmussun melegın en kısa zamanda kardesınıde yollar umarım
hosgeldın cnm
pelınım ıyıyım cnm sen nasılsın bende özledım sızlerı
ohh selinam güle güle kullan görmek isterdim saölarını cnm yaaa,bende bikaç ay sonra yaptırmak istiyorum röflemi...yeter koyu renk dolaştım
cnm inşallah aşılamaya geçerlerde yeni evinde bebiş haberinle dahada mutlu olursunuz...inş taşta düşer ya zordur agrısı.
cnm ne güzel bişy paylaşmışsın keyifle okudum
üzme artık kendini cnm.b.liyorum ne desek boş hiçbişey hafifletmez ama napıcan.zaman herşeyin ilacı inşallah sanada iyi gelir zaman..oglunada sevindim inş dahada iyi olacak annesi.
peloş canım,inşallahhh adetin gelmez cnm,iyi yapmışsın saclarını boyatmamakla ne olur nolmaz.
bakarsın hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhh.
benim agrılar aynı ya,bugün dahada tutuk uyandım neden böyle geçmedi anlamadım..hapıda ihmal etmiyorumdoktora gidicem bu gidişle.
pastacım çok geçmiş olsun annecigine inş bi daha kötü olmaz cnm.sen napıyosun iyisin?
oyyy sarı kuşum tekrar geçmiş olsun sanabende tutuldum canım yaa çok zor biliyorum.
bitkisel karışım dedigimi tüm aktarlarda bulrsun muhtemelen..aynısı olmasa bile mutlaka ellerinde vardır.şikayetini söylersin verir cnm...abim anneme almıştı kireçlenme için iyi geliyodu banada iyi geliyo ama işin komigi tutuldugum sabah anneme almıştım eşyalarımla birlikte ama eve geldim yoktu çantada.kaybettim yagıevde rovak diye bi kremim var onu da babiş almıştı radyoda duymuş banada almış fıtık var diye sagolsun..dibinde azcık kalmışta onu süründüm bikaç gün..ay ne çok uzun yazdım yaaaa sıkıldın dimiii
canım hoşgelmişsin aramıza,boncuum demiş zaten 1 yıl geçmeden doktorlar genelde yapmıyo tedavi..inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın cnm hayırlısı...
herkese selam canlarım...laptop tüm gün yanımdaydı ama açamadım işlerim vardı...
şimdi girip geçmişi okuyayım dedim.
gülcüm inşallah baban en yakın sürede düzelir canım Allah kolaylık versin size,babacıgınada şifalar versin.dün gece konuşamadık cnm çıkmak zorundaydımablacım beni mrk ettiğinİ kalpten hissediyo ve biliyorum ama inan ne oluyo bilmiyorum ama hayat bize bu aralar sıkıntılı davranıyo babam düzelemedi kafayı yiyicez artık bizde zavallı anneciğim desen bi hastane bi ew mekik dokuyo gelen giden bende ordayım günün büyük bölümü bazen orda kalıyorum ne olcak bilmiyorum ALLAH 'ım yardım etsin inş.sen nasılsın gidiyomusun ablacım tmm sonra konuşuruz çok öptüm seni ALLAH'A EMANETSİN.
sende miiiiiiiigünaydınn kızlar hayırlı sabahlar.
ben gripten payıma düşeni aldım.zaten şaşıyordum bütün kış hiç hasta olmadım.15 günde bi grip olurdum genelde.kışı geçtik sözde bahar ama yalancı kış tabi.hasta etti beni incede giyinmiyorum ama sanırım kuaförden çıkınca oldu saçlarımı kurutsalarda farketmiyo çabuk etkilenirim.normaldede duş alınca 1-2 saat çıkmam evden.diğer türlü üşütüyorum.benden böyle sinüsler dolu sanırım baş ağrısı yapıyo gözlerim yanıyo.geçmişi üstünkörü okudum geçtim.hepinizi öpüyorum.
inşallah canım meleklerimiz hayırlısıyla gelir
hepinizden alllah razı olsun şimdi bu üç ay nasıl geçicek kara kara onu düşünüyorumallah emanet olun
ebrarcığım çok geçmiş olsun canım allaha emanet ol iyi bak kendine canım
günaydın jensu hoşgeldin...nevar ne yok.
ne olsun valla aynı sende ne var yok
iyilik cnm.aslında biçok şikayetim var ama
ne şikayetin varki cnm biraz iyileştinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?