valla canım,boynumu biliyon zaten bi türlü geçmek bilmedi ilaç içiyorum kremleniyom yok...
midem bulanıyo bugün çok,bide boynumun agrısı başıma vurdu geceden beri zonkluyo falan birsürü şey işteüzerine afiyet diyimde zira topicte saglam insan kalmadı
bu havada yıkamasaydın keşke dikkat et valla cnm...
napim cnm sıkıldı bayada kirlendiler
selam hanımlar hepinize iyi günler nasılsınız bakalım ?
ben bi geçmişe bakıyım çabuk çabuk kociş evde elimden almadan
öyle tabi insan dayanamıyo temizlemeden..sana diyomda kendimde izin günümde silmicem dedigim halde 3 tane cam sildimbide hala düşünüyom niye iyileşmiyom diye
hani yaa kayramla kardelenim nereye uçtularrrrr gelin bakim
canım ya geldimi üst üste gelir ama rabbim ferahlık verecektir .allahım beterlerinden korusun diyelim .inşallah konuşuruz kuzum buara bende hem yoğunum hemde hastayım kalamıyorum pc başında .öpüyorum seniablacım beni mrk ettiğinİ kalpten hissediyo ve biliyorum ama inan ne oluyo bilmiyorum ama hayat bize bu aralar sıkıntılı davranıyo babam düzelemedi kafayı yiyicez artık bizde zavallı anneciğim desen bi hastane bi ew mekik dokuyo gelen giden bende ordayım günün büyük bölümü bazen orda kalıyorum ne olcak bilmiyorum ALLAH 'ım yardım etsin inş.sen nasılsın gidiyomusun ablacım tmm sonra konuşuruz çok öptüm seni ALLAH'A EMANETSİN.
ah ah kuzum sendemi yaa çok geçmiş olsun allahım şifa versin bol bol dinlen tatlışımgünaydınn kızlar hayırlı sabahlar.
ben gripten payıma düşeni aldım.zaten şaşıyordum bütün kış hiç hasta olmadım.15 günde bi grip olurdum genelde.kışı geçtik sözde bahar ama yalancı kış tabi.hasta etti beni incede giyinmiyorum ama sanırım kuaförden çıkınca oldu saçlarımı kurutsalarda farketmiyo çabuk etkilenirim.normaldede duş alınca 1-2 saat çıkmam evden.diğer türlü üşütüyorum.benden böyle sinüsler dolu sanırım baş ağrısı yapıyo gözlerim yanıyo.geçmişi üstünkörü okudum geçtim.hepinizi öpüyorum.
canım çok teşekkür ederim allah razı olsuninşallah canım meleklerimiz hayırlısıyla gelir
hepinizden alllah razı olsun şimdi bu üç ay nasıl geçicek kara kara onu düşünüyorumallah emanet olun
ebrarcığım çok geçmiş olsun canım allaha emanet ol iyi bak kendine canım
canım sanada geçmişler olsun bu havada halı yıkanırmı be kuzu dikkat et kendine üşütmesorma valla herkes hasta ben de halı yıkadım biraz soğuk almışım :2::2:
oyyy ebuşta geldi hoşgeldin canom nasıl oldun yaaa
iyiyiz ablacım sen nasılsın ???
bugun dr a gittim yumoşlar gelişmemiş prolaktin düşümüş diye kan werdim bakalım ne olmuş çok merak ediyorum inş gelecek ay klomene cewap werir yumoşlar tabi prolaktinim düştüyse eğer ...
canım ya geldimi üst üste gelir ama rabbim ferahlık verecektir .allahım beterlerinden korusun diyelim .inşallah konuşuruz kuzum buara bende hem yoğunum hemde hastayım kalamıyorum pc başında .öpüyorum seni
ah ah kuzum sendemi yaa çok geçmiş olsun allahım şifa versin bol bol dinlen tatlışım
canım çok teşekkür ederim allah razı olsun
sende daha iyisin inşallah oğluşunda kaza atlatmış sonradan okudum çok geçmiş olsun allahım esirgesin yavrunu canım
canım sanada geçmişler olsun bu havada halı yıkanırmı be kuzu dikkat et kendine üşütme
cano valla dinlenmiş uyandımda ilerki saatlerde nasıl olurum bilemiyorum hamdolsun halimize diyelim
sen nasılsın bakalım
saol tatlım ya idare ediyoruz işte hamdolsun bugünümüze allahım dermansız dert vermesinnası oldun ablacım iyimisin dayanamadım güneş de bana el salladı gitti resmen bulutlu hava yağmur yağarsa tekrardan yıkamam koçişe yıkatıcam valla
ebuşum inş daha da iyi olucan canımbende aynı işte biliyon durumu.zeyno saglık ocagına gidecekmiş birazdan sanada ilaç yazdırim dedi iyi oldu ben gidemedim bu sabah gidecektim..sonuçta bende gitsem yazdırıp gelcektim...
rana hoşgelmişsin cnm,yoksam sen bizi begenmyionmu deminden beri alttasın yazmadın ablişin gelince yazdın
nasılsınız canlar ben çok fenayım fırsat buldukça yatıyorum ama nerde işgüç bitmiyo
ebrarım sende hastaymışsın çok geçmiş olsun
derinim hala geçmemeiş fıtık çok zordur yakınımda var mevlam şifa versin inş
az önce girdim tam yazcaktım önce annem sonra eşim aradı yazamadım slm veremedim kusura bakmayın
boncuğum canım evet ez kaldı bebeğin gelmesin tek temennim sağlıkla gelsin inş
rabbim tüm kazdınlara tatırsın bu duyguyu
nasılsınız canlar ben çok fenayım fırsat buldukça yatıyorum ama nerde işgüç bitmiyo
ebrarım sende hastaymışsın çok geçmiş olsun
derinim hala geçmemeiş fıtık çok zordur yakınımda var mevlam şifa versin inş
az önce girdim tam yazcaktım önce annem sonra eşim aradı yazamadım slm veremedim kusura bakmayın
boncuğum canım evet ez kaldı bebeğin gelmesin tek temennim sağlıkla gelsin inş
rabbim tüm kazdınlara tatırsın bu duyguyu
saol tatlım ya idare ediyoruz işte hamdolsun bugünümüze allahım dermansız dert vermesin
ya biliyosun havalar fena ben tekrardan kombiyi açtım inanki oyüzden dikkat et helede ayaklarını üşütme çok önemli
heee iiyi bari canom ya ama yazarlarmıki öyle ?şifa olsun kuzum biran önce toparlanırsın inşallah
ah cnm yaa yat valla kuşum inş iyileşirsin hemen ya.
olsun ben seni gördüm cnm altta dönersin diye bişi demedim.
aynen fıtık çok zor..normal boyun agrısıyla karıştıryolar benimde agrıyo diyolar bazıları fıttırıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?