Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sorma valla herkes hasta ben de halı yıkadım biraz soğuk almışım :2::2:

selam hanımlar hepinize iyi günler nasılsınız bakalım ?
ben bi geçmişe bakıyım çabuk çabuk kociş evde elimden almadan

selam hanımlar hepinize iyi günler nasılsınız bakalım ?
ben bi geçmişe bakıyım çabuk çabuk kociş evde elimden almadan

iyiyiz ablacım sen nasılsın ???
bugun dr a gittim yumoşlar gelişmemiş prolaktin düşümüş diye kan werdim bakalım ne olmuş çok merak ediyorum inş gelecek ay klomene cewap werir yumoşlar tabi prolaktinim düştüyse eğer ...

öyle tabi insan dayanamıyo temizlemeden..sana diyomda kendimde izin günümde silmicem dedigim halde 3 tane cam sildimbide hala düşünüyom niye iyileşmiyom diye

hani yaa kayramla kardelenim nereye uçtularrrrr gelin bakim

senin daha çok dikkat etmen lazım cnm tutulmada çok kötü yaaa

canım ya geldimi üst üste gelir ama rabbim ferahlık verecektir .allahım beterlerinden korusun diyelim .inşallah konuşuruz kuzum buara bende hem yoğunum hemde hastayım kalamıyorum pc başında .öpüyorum seni
ah ah kuzum sendemi yaa çok geçmiş olsun allahım şifa versin bol bol dinlen tatlışım
canım çok teşekkür ederim allah razı olsun
sende daha iyisin inşallah oğluşunda kaza atlatmış sonradan okudum çok geçmiş olsun allahım esirgesin yavrunu canım
sorma valla herkes hasta ben de halı yıkadım biraz soğuk almışım :2::2:
canım sanada geçmişler olsun bu havada halı yıkanırmı be kuzu dikkat et kendine üşütme
oyyy ebuşta geldi hoşgeldin canom nasıl oldun yaaa

cano valla dinlenmiş uyandımda ilerki saatlerde nasıl olurum bilemiyorum hamdolsun halimize diyelim
sen nasılsın bakalım

bende iyiyim hamdolsun canım
ya canını sıkma heray farklı olabiliyo inşallah önümüzdeki ay gelişir yumoşlar olmadı iğneye geçersiniz .ben 6 ay klomen kullandım ama işe yaramamıştı iğneye geçtiğim ilk ay hamile kalmıştım3 tane yumoşum olmuştu .prolaktin düşmüştür tatlım ilaçla hemen denge sağlanıyor

nası oldun ablacım iyimisin dayanamadım güneş de bana el salladı gitti resmen bulutlu hava yağmur yağarsa tekrardan yıkamam koçişe yıkatıcam valla

ebuşum inş daha da iyi olucan canımbende aynı işte biliyon durumu.zeyno saglık ocagına gidecekmiş birazdan sanada ilaç yazdırim dedi iyi oldu ben gidemedim bu sabah gidecektim..sonuçta bende gitsem yazdırıp gelcektim...

rana hoşgelmişsin cnm,yoksam sen bizi begenmyionmu deminden beri alttasın yazmadın ablişin gelince yazdın

nasılsınız canlar ben çok fenayım fırsat buldukça yatıyorum ama nerde işgüç bitmiyo
ebrarım sende hastaymışsın çok geçmiş olsun
derinim hala geçmemeiş fıtık çok zordur yakınımda var mevlam şifa versin inş
az önce girdim tam yazcaktım önce annem sonra eşim aradı yazamadım slm veremedim kusura bakmayın
boncuğum canım evet ez kaldı bebeğin gelmesin tek temennim sağlıkla gelsin inş
rabbim tüm kazdınlara tatırsın bu duyguyu

nası oldun ablacım iyimisin dayanamadım güneş de bana el salladı gitti resmen bulutlu hava yağmur yağarsa tekrardan yıkamam koçişe yıkatıcam valla
saol tatlım ya idare ediyoruz işte hamdolsun bugünümüze allahım dermansız dert vermesin
ya biliyosun havalar fena ben tekrardan kombiyi açtım inanki oyüzden dikkat et helede ayaklarını üşütme çok önemli

heee iiyi bari canom ya ama yazarlarmıki öyle ?şifa olsun kuzum biran önce toparlanırsın inşallah

ah cnm yaa yat valla kuşum inş iyileşirsin hemen ya.
olsun ben seni gördüm cnm altta dönersin diye bişi demedim.
aynen fıtık çok zor..normal boyun agrısıyla karıştıryolar benimde agrıyo diyolar bazıları fıttırıyom

ahh kıyamam canım yaa allahım şifa versin ilaçda alamazsın sen işin çok daha zor
evet bende hastayım kuzum bırakmıyo grip peşimizi ama hamdolsun bugünümüze

hee,bende dedim zeynoya ama yazar dedi bakalım.

fıtık farklı canım ben bilirim fazla hareket ettirme boynunu valla üzüldüm sana inş geçer çalışıyosun bide çok dikkat et kenine mevlam korusun canım
aman yatmak mümkünmü deşme yaramı canım ya Allaha emanetim ben rabbim yardım etsin bana
az önce bende gördüm altta seni bocukta vardı ama slm veremedim

ebuş kıss çok rügzarlı istanbul sizin orada öylemidir...valla yakmadım yakmadım akşam açtım kombiyi cano.ha ısınır diye diye 1 haftadır evde yakmıyoz bişy.galiba yagmur yagacak.ay çok garip bi güneş açtı şimdi dükkanın önü nasıl aydınlandıama bi yandanda esiyo çokkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…