Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ahh kıyamam canım yaa allahım şifa versin ilaçda alamazsın sen işin çok daha zor
evet bende hastayım kuzum bırakmıyo grip peşimizi ama hamdolsun bugünümüze

öğle canım ilaç aldım almazmıyım ben 10 gündür hastayım doktor zatüre başlangıcı dedi anti,biyotik bele verde ama geçmiyo bi türlü artık veremme yeter o ilaçlar dedi şimdide böğle işte
sende dinlen canım bolbol sıcak bişeyler iç

derinim havalr çok soğuk evet bende sobayı kaldırdım elektrik yakıyorum ama oda yetmiyo yaz gelmiyo bu sene

sagol cnm Allah razı olsun.herkes anlamıyo işte.ben çok memnunum sanki agrımasından.sadece tutukluk degilki sorun hareket edince acıyo agrıyo olması asıl sorun..normal tutulmaylla aynı degil...
olsun cnm insan giriyo bazen selam veremiyo işi çıkınca sıkıntı etme.
ay yatamıyonda biliyom derdam yaa Allah kolaylık versin sana...
bu kardeloş nerde yaaaa gündüz girdim yine yok hatun

kardelenim hoşgeldin canım nasılsın ?
he yaaa nerde bu karu

valla cano bugün cam bile açmadım oyüzden bilmiyorum rüzgarlımı değilmi ama bende direndim direndim yok olcak gibi değil açtım sonunda oh sıcacık havalar ısınmadanda kapatmıycam

ayyy kıyamam ya çok fena olmuşsun sen dikkat et kuzum allahım şifa versin .kıyamam yaa inşallah çabucak toparlanırsın
valla içiyorum sıcak şeylerde gribin ömrü 1 haftaymış tamamlamadan gitmiycek heralde

derinim spora gitcek ya belkide başladı hatun ay tığ gibi olup kıskandırcak bizi
zaten kilo almışım sinir oluyorum :84::84::84:

inş geçer canım bi hafta sonra gitsin bidaha gelmesin inş

yok zaten canımı sıkmıyorum ama inş gelecek aya klomen işe yarar dr um çok umutlu ama bakalım neler olacak .....
sen şuan bi tedawi görmüyorsun dimi ablacım oluruna mı bıraktın ...

ye canım ye ayy inşallah hepimizin olur mayıs ayında dökülürüz ard arda

korkmana gerek yok işallah güzel haber alırsın stres yapma yapınca hiç geçmiyo zaman
vallahi takmıyom artık şimdilik unutmuşum yani
:26:
cnm hoşgeldın ınsallah en kısa zamanda bebişin senle olur
hoşbulk ayyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hadi bakalım canım inşşşşşşşşşşşşş en kısa zmanda bebişine kawuşursun inş hep böle mutlu haberlerle sewiniriz gözün aydın darısı bebişe ...

inşallah herkez melegine kauşurrrr

yok zaten canımı sıkmıyorum ama inş gelecek aya klomen işe yarar dr um çok umutlu ama bakalım neler olacak .....
sen şuan bi tedawi görmüyorsun dimi ablacım oluruna mı bıraktın ...
canım inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
ben artık herşeyi bıraktım şimdi sükut içinde bekliyorum
bende çıkıyyorum kzıalr azcık dinleniyim iyi bakın kendinize mevlam şifa versin hepinize inş
canım sanada şifa versin mvlam
ayy gittinizmi kızlar kaçırdım yaaa ebuşum derdam...birileri geldi yazamadım canlar kusura bakmayın.görüşürüz.

olsun cano ben bugün böyle rada girip çıkarım benimi evde olduğundan istekleri bitmiyo

işallah cnm sevindim aklına getirmemene

kızlarrrrrrrr prolaktin değerim düşmüş 0,331 olmuş çok şükür bu ayda klomenle güzel bi sonuç alırsam inş RABBİMİNDE izniyle bebişim gelir diye umut ediyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin ....

sago canım sende iyiki varsın acını yaşama demiyorum ama kendinide cok yıpratma semracım inş 3 ay sonunda hemen gelir bebişin hayırlısıyla...
canım ya merak etmiştim seni...misafirinde hic bitmiyo kız ne güzel canın sıkılmaz ne güzel...hastalıgın gecmedimi canım ya gecmiş olsun bu arada baş agrısı icin aldıgın kremi burayada yazarsın tatlım dedigin gibi başagrısı bırakmıyo peşimi bu aralar...
bende iyiyim boncugum bi degişiklik yok şu an canım inş olur...
inş derinim ya bazı belirtiler var ama ben yinede cok umutlanmak istemiyorum hayırlısı olsun...canım ya senin bu agrıların gecmiycek galiba doktora git bencede gecmiş olsun öpüyorum seni...
gecmiş olsun canım...
kıslar eşim ameliyattan sonra düzelmiş işallah bebişde gelir
gözünaydın canım inş bebişin en kısa zamanda gelir hayırlısıyla...
inş daha kötü olmadan gider senden o nezlede canım bu aralar herkez hasta oluyo salgın var dikkat et kendine kardelencim...
selam cnm

hayırlı geceler herkese nasılsınız?

Pelinim bu arada alıntıyı alamadım ben iyiyim cnm aynı bildigin gibi bi değişklik yok henüz:)sen nasılsın?
bende iyiyim canım sagol dedigin gibi bi degişiklik yok tatlım:)
eboşum ya iyileşmedinmi sen canım kıyamam sana gecmiş olsun allah şifa versin inş en kısa sürede iyileşirsin...
slm lar iyi geceler herkese geçmişe bakamadım kusura bakmayın lütfen çok birikmiş çünkü nasılsınız hanımlar?
canım merak etmiştim seni iyi olmana sevindim bu arada babanada gecmiş olsun allahım şifa versin canım....
canım cok gecmiş olsun ...

canım ne güzel ya inş bebişin gelir en kısa zamanda hayırlısıyla dualarım seninle...

kızlar akşama misafirim var sabahtan beri iş yemek pasta yapmaktan yoruldum ...bu akşam gelmeyi düşünüyodum ama gelemiycem... sohbetinizi cok özledim karşılaşamıyoruz artık hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…