ahh kıyamam canım yaa allahım şifa versin ilaçda alamazsın sen işin çok daha zor
evet bende hastayım kuzum bırakmıyo grip peşimizi ama hamdolsun bugünümüze
hee,bende dedim zeynoya ama yazar dedi bakalım.
ebuş kıss çok rügzarlı istanbul sizin orada öylemidir...valla yakmadım yakmadım akşam açtım kombiyi cano.ha ısınır diye diye 1 haftadır evde yakmıyoz bişy.galiba yagmur yagacak.ay çok garip bi güneş açtı şimdi dükkanın önü nasıl aydınlandıama bi yandanda esiyo çokkkkkkkkk
sagol cnm Allah razı olsun.herkes anlamıyo işte.ben çok memnunum sanki agrımasından.sadece tutukluk degilki sorun hareket edince acıyo agrıyo olması asıl sorun..normal tutulmaylla aynı degil...fıtık farklı canım ben bilirim fazla hareket ettirme boynunu valla üzüldüm sana inş geçer çalışıyosun bide çok dikkat et kenine mevlam korusun canım
aman yatmak mümkünmü deşme yaramı canım ya Allaha emanetim ben rabbim yardım etsin bana
az önce bende gördüm altta seni bocukta vardı ama slm veremedim
he yaaa nerde bu karubu kardeloş nerde yaaaa gündüz girdim yine yok hatun
kardelenim hoşgeldin canım nasılsın ?
valla cano bugün cam bile açmadım oyüzden bilmiyorum rüzgarlımı değilmi ama bende direndim direndim yok olcak gibi değil açtım sonunda oh sıcacık havalar ısınmadanda kapatmıycamebuş kıss çok rügzarlı istanbul sizin orada öylemidir...valla yakmadım yakmadım akşam açtım kombiyi cano.ha ısınır diye diye 1 haftadır evde yakmıyoz bişy.galiba yagmur yagacak.ay çok garip bi güneş açtı şimdi dükkanın önü nasıl aydınlandıama bi yandanda esiyo çokkkkkkkkk
öğle canım ilaç aldım almazmıyım ben 10 gündür hastayım doktor zatüre başlangıcı dedi anti,biyotik bele verde ama geçmiyo bi türlü artık veremme yeter o ilaçlar dedi şimdide böğle işte
sende dinlen canım bolbol sıcak bişeyler iç
valla cano bugün cam bile açmadım oyüzden bilmiyorum rüzgarlımı değilmi ama bende direndim direndim yok olcak gibi değil açtım sonunda oh sıcacık havalar ısınmadanda kapatmıycam
ayyy kıyamam ya çok fena olmuşsun sen dikkat et kuzum allahım şifa versin .kıyamam yaa inşallah çabucak toparlanırsın
valla içiyorum sıcak şeylerde gribin ömrü 1 haftaymış tamamlamadan gitmiycek heralde
inş geçer canım bi hafta sonra gitsin bidaha gelmesin inş
bende iyiyim hamdolsun canım
ya canını sıkma heray farklı olabiliyo inşallah önümüzdeki ay gelişir yumoşlar olmadı iğneye geçersiniz .ben 6 ay klomen kullandım ama işe yaramamıştı iğneye geçtiğim ilk ay hamile kalmıştım3 tane yumoşum olmuştu .prolaktin düşmüştür tatlım ilaçla hemen denge sağlanıyor
ye canım yecnm hoşgelmişsin..öncelikle o avatarındaki minik aslanı bi yiyim müsadenleMAAŞALLAH.
şimdi biçok yaşı küçük arkadasıma yazdıgım şeyleri yazmak istemiyorum sanada,ama şimdiden strese bogma kendini derim bunun için çok erken bence...hevesini anlıyorum canım inşallah en yakın zamanda bebişin gelir...evet o dedigini bende biliyorum.hamilelik öncesi hiç şaşmayan regller şaşarmış.inş hamilesindir.
vallahi takmıyom artık şimdilik unutmuşum yanikorkmana gerek yok işallah güzel haber alırsın stres yapma yapınca hiç geçmiyo zaman
hoşbulk ayyyyy inşallahhhhhhhcnm hoşgeldın ınsallah en kısa zamanda bebişin senle olur
hadi bakalım canım inşşşşşşşşşşşşş en kısa zmanda bebişine kawuşursun inş hep böle mutlu haberlerle sewiniriz gözün aydın darısı bebişe ...
canım inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasınyok zaten canımı sıkmıyorum ama inş gelecek aya klomen işe yarar dr um çok umutlu ama bakalım neler olacak .....
sen şuan bi tedawi görmüyorsun dimi ablacım oluruna mı bıraktın ...
canım sanada şifa versin mvlambende çıkıyyorum kzıalr azcık dinleniyim iyi bakın kendinize mevlam şifa versin hepinize inş
ayy gittinizmi kızlar kaçırdım yaaa ebuşum derdam...birileri geldi yazamadım canlar kusura bakmayın.görüşürüz.
ye canım yeayy inşallah hepimizin olur mayıs ayında dökülürüz ard arda
vallahi takmıyom artık şimdilik unutmuşum yani
:26:
hoşbulk ayyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallah herkez melegine kauşurrrr
kızlarrrrrrrr prolaktin değerim düşmüş 0,331 olmuş çok şükür bu ayda klomenle güzel bi sonuç alırsam inş RABBİMİNDE izniyle bebişim gelir diye umut ediyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin ....
sago canım sende iyiki varsın acını yaşama demiyorum ama kendinide cok yıpratma semracım inş 3 ay sonunda hemen gelir bebişin hayırlısıyla...sağol canım allah razı olsun
sağol canım allah razı olsun iyiki varsınız beni sadece sizler anlıyorsunuz herkez dünyanın sonu değil diyor bunu bende biliyorum ama bu benim acımı dindirmiyor allahıma sığınıyorum canım
canım ya merak etmiştim seni...misafirinde hic bitmiyo kız ne güzel canın sıkılmaz ne güzel...hastalıgın gecmedimi canım ya gecmiş olsun bu arada baş agrısı icin aldıgın kremi burayada yazarsın tatlım dedigin gibi başagrısı bırakmıyo peşimi bu aralar...derinim,pelinim canlarımm mrek etmıssınız.döndüm bırkaç gunden sonra ben
sormayın yaaa soğuk algınlığının üstune bır de kas sıkıoşması,dun de mısafırlerım geldı çorludan bugün de mıgren tuttu havalardan mı bılmıyorum bu aralar çürüğe çıktım yaaa
allah beterınden saklasın da kafam zonk zonk bugun hap attım da hafıfledı bıraz mıde bulantısı da yaptı cok kızlar yaaaaa.zor durdum.kociş yapma bişey dedi ayy hastalandığımda mısafırlerım wardı.ama kocamdan başkası üzülmedi,koşturmadı allah razı olsun başımdan eksık etmesinnn...
derinim yaa kas sıkışması için tedavıden bahsetmıssın ne tedavısı werdı dr????
ben gıttıkm arstırma yaptırmadım henuz sadece ığne vuruluyor gecmesı ıçın.onu wurdursam da 5 gun suruyor yıne agrılar,acıları.bıtkısel karısım demıssın her aktarda warmıdır kas sıkışması dedıgınde werılır mı????
canım eşim bır krem gormus eczanede baş ağrın başladığında şakakalrına sürüyormuşsun hafifken gecırıyormus deneyecegım alacak bugun ıyı gelırse sıze de tavsıye ederım malum topıktekıler olarak çoğumuzun başı ağrıyor çok
şimdilik opuyorum hepınızı.patates barı kızartıyım kocişime
muckkk
bende iyiyim boncugum bi degişiklik yok şu an canım inş olur...hoşbulduk ebusum ıyıyım cok şükür sen nasılsın cnm
ıyı hadı gözün aydın evmı tasımıstın güle güle otur banum
semracıgım cok gecmıs olsun cnm negüzel konusmussun melegın en kısa zamanda kardesınıde yollar umarım
hosgeldın cnm
pelınım ıyıyım cnm sen nasılsın bende özledım sızlerı
inş derinim ya bazı belirtiler var ama ben yinede cok umutlanmak istemiyorum hayırlısı olsun...canım ya senin bu agrıların gecmiycek galiba doktora git bencede gecmiş olsun öpüyorum seni...ohh selinam güle güle kullan görmek isterdim saölarını cnm yaaa,bende bikaç ay sonra yaptırmak istiyorum röflemi...yeter koyu renk dolaştım
cnm inşallah aşılamaya geçerlerde yeni evinde bebiş haberinle dahada mutlu olursunuz...inş taşta düşer ya zordur agrısı.
cnm ne güzel bişy paylaşmışsın keyifle okudum
üzme artık kendini cnm.b.liyorum ne desek boş hiçbişey hafifletmez ama napıcan.zaman herşeyin ilacı inşallah sanada iyi gelir zaman..oglunada sevindim inş dahada iyi olacak annesi.
peloş canım,inşallahhh adetin gelmez cnm,iyi yapmışsın saclarını boyatmamakla ne olur nolmaz.
bakarsın hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhh.
benim agrılar aynı ya,bugün dahada tutuk uyandım neden böyle geçmedi anlamadım..hapıda ihmal etmiyorumdoktora gidicem bu gidişle.
pastacım çok geçmiş olsun annecigine inş bi daha kötü olmaz cnm.sen napıyosun iyisin?
oyyy sarı kuşum tekrar geçmiş olsun sanabende tutuldum canım yaa çok zor biliyorum.
bitkisel karışım dedigimi tüm aktarlarda bulrsun muhtemelen..aynısı olmasa bile mutlaka ellerinde vardır.şikayetini söylersin verir cnm...abim anneme almıştı kireçlenme için iyi geliyodu banada iyi geliyo ama işin komigi tutuldugum sabah anneme almıştım eşyalarımla birlikte ama eve geldim yoktu çantada.kaybettim yagıevde rovak diye bi kremim var onu da babiş almıştı radyoda duymuş banada almış fıtık var diye sagolsun..dibinde azcık kalmışta onu süründüm bikaç gün..ay ne çok uzun yazdım yaaaa sıkıldın dimiii
canım hoşgelmişsin aramıza,boncuum demiş zaten 1 yıl geçmeden doktorlar genelde yapmıyo tedavi..inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın cnm hayırlısı...
herkese selam canlarım...laptop tüm gün yanımdaydı ama açamadım işlerim vardı...
şimdi girip geçmişi okuyayım dedim.
gecmiş olsun canım...nasılsınız canlar hepinize slm
birseni merak ettim ama yeni bi haber yok galiba sizlerden naber canlar
ben hastayım öksürük boğaz ağrısı yatak döşekliğim ama ayaktağım:95:
sizler iyisiniz inş
hoş geldin boncuğum
derinim boynun nasıl oldu balım
gözünaydın canım inş bebişin en kısa zamanda gelir hayırlısıyla...kıslar eşim ameliyattan sonra düzelmiş işallah bebişde gelir
inş daha kötü olmadan gider senden o nezlede canım bu aralar herkez hasta oluyo salgın var dikkat et kendine kardelencim...bi ara bakarım canım,şu sıra pek yoğunum,bakamadım hiç.
geçmiş olsun sanada
amin amin amin.
en doğrusu bu aslında.
gelmiştimde,hiç kimse yoktu,bende bişey yazmadım.
maşallah,iyi inşaat çıkarmış senin taştan,hatta yeni eve taşıncağınıza,taşı oyup içine yerleşseydiniz keşke
ıyyyy kötü espri oldu değil mi
ben varım,ne sormak,ne öğrenmek istiyosun?
bende iyiyim tatlım,hava değişikliğeine bağlı,hafif bi nezlem var ama genel olarak iyiyim.
amin inşallah.
hoşgeldin bu arada.
heeee,bir olduk kaçtık eboşumla biz.atladık uçağa,yeni zelanda ya gittik
bende iyiyim canım sagol dedigin gibi bi degişiklik yok tatlım:)selam cnm
hayırlı geceler herkese nasılsınız?
Pelinim bu arada alıntıyı alamadım ben iyiyim cnm aynı bildigin gibi bi değişklik yok henüz:)sen nasılsın?
eboşum ya iyileşmedinmi sen canım kıyamam sana gecmiş olsun allah şifa versin inş en kısa sürede iyileşirsin...Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 AnaToLia_+ DerinSu+ swcnprlk+ ugurboncugum+
selam hanımlar hepinize iyi geceler geçmişe hiç bakamadım bugün çok fenayım yaa bu grip gün geçtikcemi ağırlaşıyo anlamadım hiç halim yok gözlerim ve başım çok ağrıyo .kusura bakmayın geçmişe bakamadığım için .herşey yolundadır inşallah varmı güzel haberler ?
sevcancım mesajını aldım cevap yazamadım daha önce birine mesaj atmıştım saol canım ağzına sağlık .nasıl oldun buarada ?
derinim,boncuğum,tutişim nasılsınız kuzular ya ben çok hastayım :2::2:
canım merak etmiştim seni iyi olmana sevindim bu arada babanada gecmiş olsun allahım şifa versin canım....slm lar iyi geceler herkese geçmişe bakamadım kusura bakmayın lütfen çok birikmiş çünkü nasılsınız hanımlar?
canım cok gecmiş olsun ...günaydınn kızlar hayırlı sabahlar.
ben gripten payıma düşeni aldım.zaten şaşıyordum bütün kış hiç hasta olmadım.15 günde bi grip olurdum genelde.kışı geçtik sözde bahar ama yalancı kış tabi.hasta etti beni incede giyinmiyorum ama sanırım kuaförden çıkınca oldu saçlarımı kurutsalarda farketmiyo çabuk etkilenirim.normaldede duş alınca 1-2 saat çıkmam evden.diğer türlü üşütüyorum.benden böyle sinüsler dolu sanırım baş ağrısı yapıyo gözlerim yanıyo.geçmişi üstünkörü okudum geçtim.hepinizi öpüyorum.
kızlarrrrrrrr prolaktin değerim düşmüş 0,331 olmuş çok şükür bu ayda klomenle güzel bi sonuç alırsam inş RABBİMİNDE izniyle bebişim gelir diye umut ediyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?