Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

heee peki içebilcenmi gönül rahatlığıyla cano ??
valla canom öyle düşüne düşüne bişey içip iyileşemiyom yaaa..koyverdim
derinim havalr çok soğuk evet bende sobayı kaldırdım elektrik yakıyorum ama oda yetmiyo yaz gelmiyo bu sene
evet cnm yaa sorma..sırtımı yiyo soguk sanki

peloşum misafirin gelcek demek kolay gelsin sana canikominan bende özlüyom seninle sohbet etmeyi ama böyle alıntılarla idare ediyoz işte napalım...bu arada doktora gitmedim ama kardeşim ilaç yazdırdı bugün bana sagolsun onları içicem.doktorada gitsem ilaç verecek aynılarını.yada igne...dahada ötesi fizik tedavi gerek bunu biliyorum ama şuanda imkansız gidemem.öyle yani kuşum..öptüm seni çokkk.

kardeloşşşşşşşşşşşşşşşş kıss ebuşun dedigi gibi spora başladın gelemiyonmu kızzzakşam oldu hayla yoksun ama yaaa

ENBİYA SURESİ

87. Ayet

وَذَا النُّونِ إِذ ذَّهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَن لَّن نَّقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَن لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.

88. Ayet

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.

Bir arkadaşımız paylaşmış .. dntw:.x

" dün tv de cübbeli ahmet hocanın programına öle 2 dk. bi baktım belkide Rabbimin bi işaretidir hemen dinledim ve sizinle paylaşmak istedim enbiya suresinin 87 88 ayetlerini ilişkiden önce giyinikken 3 defa okusunlar dedi ve denenmiş bi çok kişininde çocuğu olmuş bu dua sayesinde geçenlerde bir arkadaşımı teşekkür için aradı dedi arayan kişininde çocuğu olmuyormuş bu duayı etmişler umarım herkesin dileği biran önce gerçekleşir "

--------------------------------------------------------------------------------

ENBİYA SURESİ

87. Ayet

وَذَا النُّونِ إِذ ذَّهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَن لَّن نَّقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَن لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.

88. Ayet

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.

Bir arkadaşımız paylaşmış .. dntw:.x

" dün tv de cübbeli ahmet hocanın programına öle 2 dk. bi baktım belkide Rabbimin bi işaretidir hemen dinledim ve sizinle paylaşmak istedim enbiya suresinin 87 88 ayetlerini ilişkiden önce giyinikken 3 defa okusunlar dedi ve denenmiş bi çok kişininde çocuğu olmuş bu dua sayesinde geçenlerde bir arkadaşımı teşekkür için aradı dedi arayan kişininde çocuğu olmuyormuş bu duayı etmişler umarım herkesin dileği biran önce gerçekleşir "

--------------------------------------------------------------------------------

şimdiye kadar beşinci günü başlatıyolardı,beş gün içip,bi beş gün daha bekleyip gidiyodum ki,normalde hepsi böyle yapıyo ve gittiğim gün çatlatma iğnesi veriyolardı,bi defa da kendi haline bırakmıştı,o ay çok büyük kist oldu,ama klomen kullanırken olabiliyo zaten,adetle geçiyo kistler.
ama şu an gittiğim dr üçüncü gün başlattı,tüp bebek merkezinde araştırılıyorum ben şu anda çünkü ve orda üçüncü gün veriyolarmış hep.
ilaçla hamile kalan çok kişi var ama benim gibi altı yedi kez kullandığı halde kalamayan da var ama bu ilacın etkileşiminin kötülüğünden değil,zamanı gelmediği için,çünkü bende herşey çok mükemmeldi,hepsi çatlamıştı,progesteron değerim 60 lardaydı,bu mükemmel bi değer miş ama illa hamilelik demek değilmiş işte.
işte böyleee,daha sormak istersen cevap veririm.
he iyi bari cnm..bizde süründük bu akşam yaglı boya gibi tüm sırtımıay sinirim kalktı..be

kaç bakalım bide zelandaya delücüksün yaaaaama bişy farkettim sen bugün keyfisizsin niçin pekii

selam kıslar iyi geceler...
boncuuum napıyon kısss hiç yazmasın derinine artıkın[/QUOTE]
aslında keyifsiz değildim de,bütün gün çok gerildim,hep biyerlere,bişeylere yetişmem gerekti ama elimde olmayan sebeplerle yetişemiyodum,kaça bölündüğümü bende bilmiyorum dün.
ama teşekkürler,genede bişeyler olduğunu farkettiğin için.
geçmiş olsun tatlım,bende aynen sen gibi kafamı kurutsam bile,hatta derilerine bile kaç saat kurutma tutsam bile,o gün dışarı çıktığımda(bide başörtü var bende)genede başım ağrır mutlaka.
bu kardeloş nerde yaaaa gündüz girdim yine yok hatun

kardelenim hoşgeldin canım nasılsın ?
püskevit yemeye gittiydim
ya kanka anlattım ya sana,gelemedim işte,aslında çok özledim sizle konuşmayı,görüşmeyi ama denk gelemedik bi türlü.
anam,dövüyon mu kız beni,ağlarım bakşaka yaptımmmmm
derinim spora gitcek ya belkide başladı hatun ay tığ gibi olup kıskandırcak bizi
zaten kilo almışım sinir oluyorum :84::84::84:
başladım kanka,ama spordan zayıflamıyorum şu anda,belki kilo almıyorum,çünkü dün benim misafirlerimden,bugünde ben misafirliğe gittiğimden pek kalori harcayamadım,yarın daha çok yürümem lazım,hatta koşmalıyım.
diğer aletler diz çalıuştırıyo,benimde dizlerim ağrıyo fazla bisijklet çevirince,o yüzden onlarda az kalıyorum,ama zayıflıcam inşallah.
kardeloşşşşşşşşşşşşşşşş kıss ebuşun dedigi gibi spora başladın gelemiyonmu kızzzakşam oldu hayla yoksun ama yaaa
sadece spor değil derincim,başka meşgalelerim var şu sıra,bi ara anlatırım,spora sabah 9 da başlıyorum,pek günümü ziyan etmiyorum o konuda.:87::87:

cnm çok geçmiş olsun yaa dikkat et kendine...

# swcnprlk+
# reyhan_metin
# kardelen5233+
# 9999 slm şekerler ben geldim hepinizi özledim kardeloşşş ordamısın

peloşşş;
cnm ıyıyım sımdı AMA ben yaşlı gibi çok cabuk yoruluyorum yaaa.bugun eşimin kuzenıyle kuafore gıttım.ay nasıl yorgunluk war uzerımde anlatamam...etrfımdakıler kurtaj daha yenı oldun sayılır o yuzdendır dedı.e hiç dınlenmedım kı kurtajdan.hep koşturmaca hiç durmadım kiii.
aslında dınlenmem gerek.cnm olur deneyeyim ıyı gelırse yazarım burda cnm benım

rana cnm konusamadık bugun face e gelırsın bır ara konusurzzz.

9999 dualar ıcın tesekkurler cnm allah razı olsunnn.bnm de dualarım war ılışkıden once okunan onlarla bırlıkte bunu da okuyacagım cok sağol tatlım

rica ederim nedemek canım inşallah işe yararr

# swcnprlk+
# reyhan_metin
# kardelen5233+
# 9999 slm şekerler ben geldim hepinizi özledim kardeloşşş ordamısın

Eki Görüntüle 194160 Eki Görüntüle 194160 kızlar emremiz ama bugün hortumları çıktı daha yakışıklı

birsencim,maşallah yakışıklı prensimize
sanada maşallah,şu halinde bile gelip bize haber verdin,resim koydun,merakımızı giderdin,gerçekten çok mutlu oldum.
rabbim sağlıklı,uzuuuuun bir ömür nasib etsin emremize,annesiyle babasıyla,ablasıyla inşallah.

maşallah benim prensime maşallah maşallah rabbim uuzn ömür versin iinş
sen nasılsın birsenim iyimisin gülüm
diğer kızlar silerden naber

cnm benımmm yaaa yawruyaaa bak sennn
cok tatlı masumm şey yaaa.yerım ben onu allah tez zamanda ıyı etsın ınsallah.sen nasılsın ağrın sızın ne durumda???*
desene yawrusumdan kendımı unuttum

teşekkürler kızlar tek tek yazmayım zor oluyo adetim arada düzensiz oluyodu ama klomen düzenliyodu kardeloşum sgl canım zor bi doğum oldu ağrım var zor oturuyorm ama genede sizlerle paylaşmak için can attım ebrarla haberlerimi yolladım ama yavrumun benden ayrı olması çok yakıyo içimi havasını burnundan hortumla alıyodu hala küvezde ama bugün kendi başına almaya başladı biliyorum dualarınız bizimle ama bu gece ve yarın cuma duasını oğluma bağışlamanızı rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…