valla canom öyle düşüne düşüne bişey içip iyileşemiyom yaaa..koyverdimheee peki içebilcenmi gönül rahatlığıyla cano ??
evet cnm yaa sorma..sırtımı yiyo soguk sankiderinim havalr çok soğuk evet bende sobayı kaldırdım elektrik yakıyorum ama oda yetmiyo yaz gelmiyo bu sene
sago canım sende iyiki varsın acını yaşama demiyorum ama kendinide cok yıpratma semracım inş 3 ay sonunda hemen gelir bebişin hayırlısıyla...
canım ya merak etmiştim seni...misafirinde hic bitmiyo kız ne güzel canın sıkılmaz ne güzel...hastalıgın gecmedimi canım ya gecmiş olsun bu arada baş agrısı icin aldıgın kremi burayada yazarsın tatlım dedigin gibi başagrısı bırakmıyo peşimi bu aralar...
bende iyiyim boncugum bi degişiklik yok şu an canım inş olur...
inş derinim ya bazı belirtiler var ama ben yinede cok umutlanmak istemiyorum hayırlısı olsun...canım ya senin bu agrıların gecmiycek galiba doktora git bencede gecmiş olsun öpüyorum seni...
gecmiş olsun canım...
gözünaydın canım inş bebişin en kısa zamanda gelir hayırlısıyla...
inş daha kötü olmadan gider senden o nezlede canım bu aralar herkez hasta oluyo salgın var dikkat et kendine kardelencim...
bende iyiyim canım sagol dedigin gibi bi degişiklik yok tatlım:)
eboşum ya iyileşmedinmi sen canım kıyamam sana gecmiş olsun allah şifa versin inş en kısa sürede iyileşirsin...
canım merak etmiştim seni iyi olmana sevindim bu arada babanada gecmiş olsun allahım şifa versin canım....
canım cok gecmiş olsun ...
canım ne güzel ya inş bebişin gelir en kısa zamanda hayırlısıyla dualarım seninle...
kızlar akşama misafirim var sabahtan beri iş yemek pasta yapmaktan yoruldum ...bu akşam gelmeyi düşünüyodum ama gelemiycem... sohbetinizi cok özledim karşılaşamıyoruz artık hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın
şimdiye kadar beşinci günü başlatıyolardı,beş gün içip,bi beş gün daha bekleyip gidiyodum ki,normalde hepsi böyle yapıyo ve gittiğim gün çatlatma iğnesi veriyolardı,bi defa da kendi haline bırakmıştı,o ay çok büyük kist oldu,ama klomen kullanırken olabiliyo zaten,adetle geçiyo kistler.mrh canım ,
sen ne kadar zamandır kullanıyorsun bu ilacı birde bu ilacın yanı sıra catlatma iğnesi kullanıyormusun bnm dr um bana iğneden bahsetmedi sadece klomen kullan dedi o kdar arastırmalarıma göre bu ilaçla hamile kalan çok sayıda insan war inş bizlerde en kısa zamanda kawusuruz bebeklerimize....
birde sen kacıncı gün gidiyorsun kontrole yumoşlarına baktırmk için...
he iyi bari cnm..bizde süründük bu akşam yaglı boya gibi tüm sırtımıderdam çok geçmiş olsun cnm,of bi yatamıyosunda yaa kıyamam dikkat et cnm kendinebenim boynu sorma derdam ya,her sabah daha kötü uyanıyom.bugün çok agrı yaptı ne saga ne sola,egilemiyomda fena yani...ama demin kociş tüm sırtımı kremledi giyindim sırtımı petege yasladım sanki çözülmeler oldu az rahatladım gibi cnm...ama boyun kısmım kötü gene.
sagol cnm inşallah yakında gelir melegin.
cnm yok neden sıkılayım hoşuma gıdıyor okumak
ıstedıgın kadar uzun yaz
bende de nimes diye krem war onu sürdük ıyı gelıyor o da
alacağım baklaım dedıgın gıbı aktardan ıyı gelır ınsallah
sen de dıkkat et cnmmmm kendıne kıyamam
geçmiş olsun tatlım,bende aynen sen gibi kafamı kurutsam bile,hatta derilerine bile kaç saat kurutma tutsam bile,o gün dışarı çıktığımda(bide başörtü var bende)genede başım ağrır mutlaka.günaydınn kızlar hayırlı sabahlar.
ben gripten payıma düşeni aldım.zaten şaşıyordum bütün kış hiç hasta olmadım.15 günde bi grip olurdum genelde.kışı geçtik sözde bahar ama yalancı kış tabi.hasta etti beni incede giyinmiyorum ama sanırım kuaförden çıkınca oldu saçlarımı kurutsalarda farketmiyo çabuk etkilenirim.normaldede duş alınca 1-2 saat çıkmam evden.diğer türlü üşütüyorum.benden böyle sinüsler dolu sanırım baş ağrısı yapıyo gözlerim yanıyo.geçmişi üstünkörü okudum geçtim.hepinizi öpüyorum.
püskevit yemeye gittiydimbu kardeloş nerde yaaaa gündüz girdim yine yok hatun
kardelenim hoşgeldin canım nasılsın ?
anam,dövüyon mu kız beni,ağlarım baksagol cnm Allah razı olsun.herkes anlamıyo işte.ben çok memnunum sanki agrımasından.sadece tutukluk degilki sorun hareket edince acıyo agrıyo olması asıl sorun..normal tutulmaylla aynı degil...
olsun cnm insan giriyo bazen selam veremiyo işi çıkınca sıkıntı etme.
ay yatamıyonda biliyom derdam yaa Allah kolaylık versin sana...
he yaaa nerde bu karu
başladım kanka,ama spordan zayıflamıyorum şu anda,belki kilo almıyorum,çünkü dün benim misafirlerimden,bugünde ben misafirliğe gittiğimden pek kalori harcayamadım,yarın daha çok yürümem lazım,hatta koşmalıyım.derinim spora gitcek ya belkide başladı hatun ay tığ gibi olup kıskandırcak bizi
zaten kilo almışım sinir oluyorum :84::84::84:
sadece spor değil derincim,başka meşgalelerim var şu sıra,bi ara anlatırım,spora sabah 9 da başlıyorum,pek günümü ziyan etmiyorum o konuda.:87::87:kardeloşşşşşşşşşşşşşşşş kıss ebuşun dedigi gibi spora başladın gelemiyonmu kızzzakşam oldu hayla yoksun ama yaaa
günaydınn kızlar hayırlı sabahlar.
ben gripten payıma düşeni aldım.zaten şaşıyordum bütün kış hiç hasta olmadım.15 günde bi grip olurdum genelde.kışı geçtik sözde bahar ama yalancı kış tabi.hasta etti beni incede giyinmiyorum ama sanırım kuaförden çıkınca oldu saçlarımı kurutsalarda farketmiyo çabuk etkilenirim.normaldede duş alınca 1-2 saat çıkmam evden.diğer türlü üşütüyorum.benden böyle sinüsler dolu sanırım baş ağrısı yapıyo gözlerim yanıyo.geçmişi üstünkörü okudum geçtim.hepinizi öpüyorum.
# swcnprlk+
# reyhan_metin
# kardelen5233+
# 9999 slm şekerler ben geldim hepinizi özledim kardeloşşş ordamısın
birsennnnnnnnnnn cnm hoşgeldın yaaaa nasılsın????
peloşşş;
cnm ıyıyım sımdı AMA ben yaşlı gibi çok cabuk yoruluyorum yaaa.bugun eşimin kuzenıyle kuafore gıttım.ay nasıl yorgunluk war uzerımde anlatamam...etrfımdakıler kurtaj daha yenı oldun sayılır o yuzdendır dedı.e hiç dınlenmedım kı kurtajdan.hep koşturmaca hiç durmadım kiii.
aslında dınlenmem gerek.cnm olur deneyeyim ıyı gelırse yazarım burda cnm benım
rana cnm konusamadık bugun face e gelırsın bır ara konusurzzz.
9999 dualar ıcın tesekkurler cnm allah razı olsunnn.bnm de dualarım war ılışkıden once okunan onlarla bırlıkte bunu da okuyacagım cok sağol tatlım
ayyy manşallah allah nazardan saklasın ablacımEki Görüntüle 194160 Eki Görüntüle 194160 kızlar emremiz ama bugün hortumları çıktı daha yakışıklı
slm arkadaslarr nasılsınız
# swcnprlk+
# reyhan_metin
# kardelen5233+
# 9999 slm şekerler ben geldim hepinizi özledim kardeloşşş ordamısın
Eki Görüntüle 194160 Eki Görüntüle 194160 kızlar emremiz ama bugün hortumları çıktı daha yakışıklı
Eki Görüntüle 194160 Eki Görüntüle 194160 kızlar emremiz ama bugün hortumları çıktı daha yakışıklı
ayyy manşallah allah nazardan saklasın ablacımabla sen hamilelikten önce hiç düzenli olan adetin bekledigin tarihlerden önce veya sonra geldigi oldumu allah ananı babanı büyüksünnn
aleyküm selam iiyiyiz sen nasılsın arkadaşımmm
birsencim,maşallah yakışıklı prensimize
sanada maşallah,şu halinde bile gelip bize haber verdin,resim koydun,merakımızı giderdin,gerçekten çok mutlu oldum.
rabbim sağlıklı,uzuuuuun bir ömür nasib etsin emremize,annesiyle babasıyla,ablasıyla inşallah.
cnm benımmm yaaa yawruyaaa bak sennn
cok tatlı masumm şey yaaa.yerım ben onu allah tez zamanda ıyı etsın ınsallah.sen nasılsın ağrın sızın ne durumda???*
desene yawrusumdan kendımı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?