Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

maşallah benim prensime maşallah maşallah rabbim uuzn ömür versin iinş
sen nasılsın birsenim iyimisin gülüm
diğer kızlar silerden naber

sgl canım iyiyim doğumda bitti şimdi evdeyim sen nasılsın kızın iyi umarım zamanında gelir senin prenses

inşallah iyi olsun keşke dua edilmez mi ona rabbim şifa versin en kısa zamanda annesinin kollarına gelsin inş.kıyamam ya

sgl canım iyiyim doğumda bitti şimdi evdeyim sen nasılsın kızın iyi umarım zamanında gelir senin prenses

iyi olmana sevindim balım
yok canım banada erken doğum dedi doktor öğle gözüküyo bakalım hayırlısı
bende 8 aylığım zaten oda bana çekicek
kısa zamanda toplar emremiz kendini dualarımız seninle balım iyi bak kendine

maşallah benim prensime maşallah maşallah rabbim uuzn ömür versin iinş
sen nasılsın birsenim iyimisin gülüm
diğer kızlar silerden naber

ıyı derdanur sne nasılsın cnmm????ben zordan duruyorum bugun bı dısarı cıktım yorgunluktan oluyorummm onceden bole degıldın ben noldu bılmıyorum

cnm benımm ne demek...ınsallah yakın zamanda huseyın emremız daha da ıyı olur sakın takma kafana o bizim uğurumuz ıyı olacak

yarın cuma saatı senın ıcın dua okuyacagım bebeişin ve senın ıcın bıtanemmm

amin inş.allah kızınızı size bağışlasın kimseyede dert verip derman aratmasın inş. sorunlarınız da hallolur

saol canım iyiyim bendesen neden çabuk yoruldun hasta felanmısın canım

cnmm ya hamıleyken sırt bel ağrım fazla oluyordu kurtaj oldum.dınlenmedım kı yatmadım hep kosturdum kalktım hemen ayağa...gecen hafta da hastaydım ama yatmadım doğru duzgun üstelıyor mu ne?
rabbım daha fazla dert vermesın buna da şükür ama onceden bole yorulmazdım benn

merhabalar kızlar nasılsınız
birsencim doğum yapmışsın sanırım hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün
senin daha doğuma vardı diye hatırlıyorum ben :44:
herkese iyi akşamlar diliyorum

geçmiş olsun canım ama kendini fazla yorma bence bide hava değişimi de etkiliyo galiba herkes hasta

çok geçmiş olsun canım ama dinlenemen lazım haklısın insanın bazen dinlenmeye fırsatı olmuyo düzelirsin biran önce inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…