maşallah benim prensime maşallah maşallah rabbim uuzn ömür versin iinş
sen nasılsın birsenim iyimisin gülüm
diğer kızlar silerden naber
teşekkürler kızlar tek tek yazmayım zor oluyo adetim arada düzensiz oluyodu ama klomen düzenliyodu kardeloşum sgl canım zor bi doğum oldu ağrım var zor oturuyorm ama genede sizlerle paylaşmak için can attım ebrarla haberlerimi yolladım ama yavrumun benden ayrı olması çok yakıyo içimi havasını burnundan hortumla alıyodu hala küvezde ama bugün kendi başına almaya başladı biliyorum dualarınız bizimle ama bu gece ve yarın cuma duasını oğluma bağışlamanızı rica ediyorum
inşallah iyi olsun keşke dua edilmez mi ona rabbim şifa versin en kısa zamanda annesinin kollarına gelsin inş.kıyamam ya
sgl canım iyiyim doğumda bitti şimdi evdeyim sen nasılsın kızın iyi umarım zamanında gelir senin prenses
sgl berrincim sen yeniisn heralde tanımıyorum ama teşekkürler darısı sizlerin başına
alttakiler,herkeze selam,ben şimdi çıkıyorum,eşim geldi.
daha sonra görüşmek dileğiyle
maşallah benim prensime maşallah maşallah rabbim uuzn ömür versin iinş
sen nasılsın birsenim iyimisin gülüm
diğer kızlar silerden naber
ıyı derdanur sne nasılsın cnmm????ben zordan duruyorum bugun bı dısarı cıktım yorgunluktan oluyorummm onceden bole degıldın ben noldu bılmıyorum
teşekkürler kızlar tek tek yazmayım zor oluyo adetim arada düzensiz oluyodu ama klomen düzenliyodu kardeloşum sgl canım zor bi doğum oldu ağrım var zor oturuyorm ama genede sizlerle paylaşmak için can attım ebrarla haberlerimi yolladım ama yavrumun benden ayrı olması çok yakıyo içimi havasını burnundan hortumla alıyodu hala küvezde ama bugün kendi başına almaya başladı biliyorum dualarınız bizimle ama bu gece ve yarın cuma duasını oğluma bağışlamanızı rica ediyorum
Ben de 8 yıldan sonra hamile kaldım Rabbim isteyen herkeze versin hayırlı evlatlar herşey zamanla oluyor sadece insanın derdini sevmesi derdin sahibini bilmesi ve bu zorlu yolu sabırla duayla aşması gerekiyor dilerim hepiniz yavrularınızı alırsınız kucağınıza .mevla başka dertler vermesin sizlerin derdi inanın dünyadaki en güzel dertlerden birtanesi kimseyle hesabı yok bunun kıymetini bilin hayatta okadar zor zamanlar varmışki benim çocuk hayaliyle yaşadığım günler şimdi hayatımın en huzurlu günleri olarak kaldı bende ...insan yaşadıkça neler görüyor ,şimdi hayatla mücadele sebebim sadece kızım diyebilirim güzel olan tek şey o eskiden sorun yoktu,ama bir kızımda yoktu yavrum diyebileceğim...şimdi bir kızım var dünya tatlısı ama bir dünyada sorunum var ...
Rabbim cümlesine hayırlı evlatlar versin hepinize herzaman duacınızım
DERDİ ÇEKEN BİLİR.....
saol canım iyiyim bendesen neden çabuk yoruldun hasta felanmısın canım
cnmm ya hamıleyken sırt bel ağrım fazla oluyordu kurtaj oldum.dınlenmedım kı yatmadım hep kosturdum kalktım hemen ayağa...gecen hafta da hastaydım ama yatmadım doğru duzgun üstelıyor mu ne?
rabbım daha fazla dert vermesın buna da şükür ama onceden bole yorulmazdım benn
cnmm ya hamıleyken sırt bel ağrım fazla oluyordu kurtaj oldum.dınlenmedım kı yatmadım hep kosturdum kalktım hemen ayağa...gecen hafta da hastaydım ama yatmadım doğru duzgun üstelıyor mu ne?
rabbım daha fazla dert vermesın buna da şükür ama onceden bole yorulmazdım benn
merhabalar kızlar nasılsınız
birsencim doğum yapmışsın sanırım hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün
senin daha doğuma vardı diye hatırlıyorum ben :44:
herkese iyi akşamlar diliyorum
geçmiş olsun canım ama kendini fazla yorma bence bide hava değişimi de etkiliyo galiba herkes hasta
çok geçmiş olsun canım ama dinlenemen lazım haklısın insanın bazen dinlenmeye fırsatı olmuyo düzelirsin biran önce inş
tesekkurler cnmm benım hep dınç durmaya çalışırım normalde:ama kurtajdan sonra böleyım hep sırt bel ağrısı,halsızlıkkk
yaşlandım mı ne :97::97::97::97::97:
kurtajın zor olduğunu duymuştum ama ne yaslanması daha bebişleri büyütücez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?