ALLAH razı olsun cnm Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
anam tek ben konuşuyorum:
bu arada benim canım arkadailarım yok bugün
derinim nerdesin cano
ebraraım sende gün vardı yoruldun herhalde
kardelelncim seninlede konuşamadık çoktandır
birseni çok merak ettim emremiz oğlumuz iyidir inş
boncuğum sneinlede sohbet edemiyosuz uuzn süredir karşılaşırız inş
bide
aleynam var onuda özledim valla
hepinizi öptüm kızlar
ismini sayamadımğım diğer kızalr sizleride öptüm çok çok
kardleoşum geçmişe bakıyodum cnm ya kusura bakma...zaten onu da yarım yamalak okudum ya neyseuykum çok geldi...kociş sagolsun okeye dadandı bikaç gündür geç kaldım bende oyüznden..zaten ablam aradı 11 buçukta tam 1 saat konustuk bende kocişe sinir olmaktan kurtuldum ay bugün yoruldum kızlar ya hava çok güzeldi işlerde çaıldı yoruldum yaf
geçmişi okudum ama kafayı toparlayım bişiler yazamıyom inanın...
hee bide yazdıgım dogum hikayesi gerçek canlar,geceleri discovery de böyle hikayeleri izliyorum bazen..son aylarına kadar anlamayanlar başlarından geçenleri anlatıyolar kendi agızlarından.
sabahı şerifleriniz hayırlıolsun arkadaşlar...nasılsınız?? keyifler nasılll??*
derinim yardıma geleyim hemen :) cok pis temizlik yapalım...
canım arkadaşlarım hepinize iyi geceler iyisinizdir umarım ben iyiyim ama yorgunum :))
öncelikle hepinize teşekkür ediyorum dualarımız yapılmış canı gönülden amin diyorum
HÜSEYİN EMREMİZ hayırlısıyla evine çıksın RABBİM ana babasına bağışlasın inşallah
CİCİŞİMİZDE hayırlısıyla hamişl kalsın enkısa zamanda inşallah
DERİNİM duaları yaptığın için saol kuzum ellerine sağlık .gezmelere gitmişsin iyi eğlenceler canikom
KAYRAM saol canım ben zaten seni bitti yazmıştım haberin olduğu için okuyacağını biliyodum yani seninki tekrardan okunmadı kuzum .ağzına sağlık
CANANCIM mesaj gelmemiş sana bende inanki anlamadım ya toplu mesajlar gelmiyomuki bidahaki sefer tek tek çekicem .neyse sağlık olsun tamamladık biz .sende yine okumuşsun allah kabul etsin canım .buarada aşılamaya başlıyomuşsun hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün
DERDAM saol kuzum senide garantiler arasında düşündüğümden hiç tereddüt etmedim ağzına sağlık
PELOŞUM sendede hafif kırgınlık varmış geçmiş olsun balım
SEMROŞUM canım ya kıyamam oğluşuna allahım esirgesin nazarmı değdi yoksa kuzuya bolca oku sen onu .sen nasılsın daha iyisin umarım
KARDELOŞUM ses olayını sorma adam gibi oldum yaaözledim seni ben
BONCUĞUM kuzum aradın bugün konuşamadım çok kusuruma bakma ama duayla ilgilendiğin için çok saol kuzum
KARDELENİM sen nasılsın canım ?dersler ne alemde
LAGRİMA canım prolaktinin yüksek çıkmış çok değil ama doktorlar çok tedbirli davranıyor yaa inşallah önümüzdeki ay devam edersiniz
SELİNAM yaptığın duaları mevlam kabul etsin iyi olmana sevindim canım
GÜLÜM sabır kuzum yaa bugünler geçicek inşallah .buarada evet grip oldum birkaç gündür kötüyüm
BİRSOŞ uğramamış heralde bugün yoğun hüseyin emremizde iyidir inşallah
JENSU sen nasılsın canım ?
TUTİŞ SENİ gördüm altta naber kuzum iyisinmi
unuttuğum yoktur umarım yaa geçmişi okudum aklımda kalanlar bunlardı kusuruma bakmayın
ben çok yoğun birgün geçirdim hem hastalık hem yoğunluk inanılmaz yorgunum ama burası dinlendiriyo beni yaa iyki varsınız
kızlar tv de bişy izledim demin...kadının teki kaza geçiriyo popo kemigi legen kemigi falan hasar görüyor ve doktor asla hamile kalmaması gerektigini söylüyor,dogum kontrol hapı kullanmaya başlıyor.
neyse gel zaman git zaman,kadının regli gecikiyor herzaman düzensiz ve geç geldigi için fazla önemsemedese 40 gün gecikmeden sonra bi test yapayım diyor ilaç kullandıgı halde...bakıyo negatif...
günler geçtikçe sırt agrıları çogalıyo,4--5 kilo falan alıyor,sürekli yeme istegi vs...ama vücudundaki tüm degişiklikleri hep kazaya baglıyor...arada da test yapıyo her ihtimale karşı ki vücut hasarlı çünkü ona göre önlem alınır diye...kadın toplam 8 defa gebelik testi yapıyo hepside negatif..bi gece agırlaşıyo idrar kesesi sıkıştırmaya başlıyo acile gidiyo hemen.doktorda durumunu bildigi için hamileleik ihtimalini düşünmüyo pek ama yinede kan testi yapyıo...ve kadın hamileultrasona alıyolar ne kadarlık oldugun ögrenmek için ve bi şok daha,kadın 40.haftada ve dogum sancıları geliyo aglaya aglaya dogum yapıyor bebegim ölecek diye ve bebişi saglıklı bi şekilde doguyo...ayy çok güzeldi ya.gerçek hikaye hee dikkatinizi çekerim.gelinde güvenin şimdi idrar testlerine.:95:
arkadaşlar bu günlerimde benim yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gçmişi okumaya fırsatım olmadı ama okuyacam mutlaka hepinizi çok özledim oğluşumun yanına gidip gelmek onu orda yalnız bırakıyomuşum gibi geliyo içim hiç rahat değil biliyorum orda güzel bakıyolar ama işte ane yüreği dayanmıyo neyse kalamayacam size yeni resimler koyacam inşallah çabucak çıkar ordan dualarınız için teşekkürler Eki Görüntüle 194995 Eki Görüntüle 194994 Eki Görüntüle 194993 Eki Görüntüle 194992 Eki Görüntüle 194991
maaşallah birsencim
Allah analı babalı büyütsün
herkeze hayırlı hafta sonları diliyorum kızlar
sagol canım nasılsın...
semracım sen nasılsın canım daha iyisindir inş
teşekkürler canım iyi olmaya çalışıyorum bu günümüze şükür sen nasılsın görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?