Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hadibende cıkıyorum çok yoruldum yatayımda dinleneyim azcık..Allah a emanet olun.. görüşürüzz.

bu kardelen ben miyim ki acep?
eğer bensem,iyi sayılırım,nihayet başım hafifledi,fırsat buldum geldim bi gece,ondada kimsecikler yok.

kardleoşum geçmişe bakıyodum cnm ya kusura bakma...zaten onu da yarım yamalak okudum ya neyseuykum çok geldi...kociş sagolsun okeye dadandı bikaç gündür geç kaldım bende oyüznden..zaten ablam aradı 11 buçukta tam 1 saat konustuk bende kocişe sinir olmaktan kurtuldumay bugün yoruldum kızlar ya hava çok güzeldi işlerde çaıldı yoruldum yaf

geçmişi okudum ama kafayı toparlayım bişiler yazamıyom inanın...

hee bide yazdıgım dogum hikayesi gerçek canlar,geceleri discovery de böyle hikayeleri izliyorum bazen..son aylarına kadar anlamayanlar başlarından geçenleri anlatıyolar kendi agızlarından.

sabahı şerifleriniz hayırlıolsun arkadaşlar...nasılsınız?? keyifler nasılll??*

derinim yardıma geleyim hemen :) cok pis temizlik yapalım...

sabahı şerifleriniz hayırlıolsun arkadaşlar...nasılsınız?? keyifler nasılll??*

derinim yardıma geleyim hemen :) cok pis temizlik yapalım...

canım sagolasın etmiş kadan olduntemizlik yapmadı m gerçi dükkanda işler yogundu,tabi izin gününde evde temizlik bekliyo havada açıldı.Allahtan geçen hafta 3 camı sildim iki kaldı
sen napıyosun cnm?

arkadaşlar bu günlerimde benim yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gçmişi okumaya fırsatım olmadı ama okuyacam mutlaka hepinizi çok özledim oğluşumun yanına gidip gelmek onu orda yalnız bırakıyomuşum gibi geliyo içim hiç rahat değil biliyorum orda güzel bakıyolar ama işte ane yüreği dayanmıyo neyse kalamayacam size yeni resimler koyacam inşallah çabucak çıkar ordan dualarınız için teşekkürler

hayırlı pazarlar kızlar...

birsenim maşallah kuzucuga allahım nazarlardan korusun inş eve cıkıp kucagınada alacagın günleride görürüsün hayırlısıyla emremizi ve seni öpüyorum...

canım benim ya kimsecikleride unutmaz oğluşum çok şükür iyi teyzesi bende iyi olmak zorundayım oğlum için allaha emanet ol canım benim

çok güzel bir paylaşım rabbim ne büyük kim ne derse desin herşeyi bilen o doktorlar halt etmiş

MAŞALLAH ALLAH YAVRUNUZU SİZE BAĞIŞLASIN CANIM çok duygulandım canım yaaaaaaa öpüyorum seni

birsoşummm cnm benim çok seviniyorum sen böyle geldiginde..Allahım dahada iyi etsin..emremiz çabucak evine dönecek annesi üzülme sennnn

selam canlar napıyonuz bakalım.

oyyy ben kıyamam ona yaaa...birsoşşş ya o bezin daha küçügünü niçin koymamışlar çocugun bacakları ayrılmış kuşum benim yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…