halayın başını aldım gidiyom toplanın kızlarr pelin hamileeeeeeeeeeeeeeçok şükür allahıma
derin selina ebrar pelin kardeloş anatolia semra kayram lagrima kardelen49 sevcan ranam boncuğum aleynam banum cici35 daha unuttuğum varsa kusura bakmayın ancak kafamı toparlamaya çalışıyorum hepinize yanımda olduğunuz için teşekkürler emre dualarınızla daha iyi bugün sütü 7 cc ye çıktı günde 12 defa veriyorlar pelincim Allah hayırlı sağlıklı evlat versin senin yanında olsun hep ben buralardayım arada yazarım
kız derdoş,sakın bu emre,esma güzel bi kız olcek,onla evlenirim,benden büyük olmasın da,bunalıma girmesin evlenince diye erken gelmiş olmasın.
maşallah yakışıklı gene de büyüyo yavru kuş.
cnm benım ınşallah sen ıyı ol,emremız de ıyı olsun...maşallah emre buyuyor...resımlerını de gordum cok tatlı melek ya melekkkk
dualarımız senınle cnmm merak etme sen bıtanemmm
sevcancım sende sgl darısı başına en kısa zamanda hepinizin bebişleri gelmesi dileğiyle
ben de geldimmm uçuyorum sevinçten yaa tuttum ben de werin elinizi
bıraz da pop
selam canlarım sizlere cok güzel bi haber vercem allahıma şükürler olsunki rabbiim melegimi gönderdi...hamileyimmmmmmm ve cok sevincliyim oncelikle hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız sizin dularınızda vesile oldu hepinizi cok seviyorum cok destek oldunuz bana...benim dualarım sizlerle rabbim en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inş...bende bebegimi bu sefer hayırlısıyla saglıklı kucagıma alırım inş...hepinizin hakkında hayırlısı olsun...
kızlar ben çıkıyorum,hepinize hayırlı geceler.:82:
ebrar ablacım pelincim msjlarınızı aldım
inş bu dualar bizede wesile olur hepinizden ALLAH RAZI OLSUN cümlemizin kalplerindeki inş göbüşlerimizde olur en kısa zmanda canım arkadaşlarım benim
napıyım abla bugun temizlik yaptım işte...tutişim saol ablam çok şükür büyük bişey olmadı sen naparsın kuzum
peloşum çok sevindşm cnm Rabbim sağlıcakla kucagına almanız nasip etsin ohhh bee ne zamandır ilk defa hamiş hbri aldık,hadi kızlarr canlanın bolbol çalışmaaaaselam canlarım sizlere cok güzel bi haber vercem allahıma şükürler olsunki rabbiim melegimi gönderdi...hamileyimmmmmmm ve cok sevincliyim oncelikle hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız sizin dularınızda vesile oldu hepinizi cok seviyorum cok destek oldunuz bana...benim dualarım sizlerle rabbim en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inş...bende bebegimi bu sefer hayırlısıyla saglıklı kucagıma alırım inş...hepinizin hakkında hayırlısı olsun...
derin selina ebrar pelin kardeloş anatolia semra kayram lagrima kardelen49 sevcan ranam boncuğum aleynam banum cici35 daha unuttuğum varsa kusura bakmayın ancak kafamı toparlamaya çalışıyorum hepinize yanımda olduğunuz için teşekkürler emre dualarınızla daha iyi bugün sütü 7 cc ye çıktı günde 12 defa veriyorlar pelincim Allah hayırlı sağlıklı evlat versin senin yanında olsun hep ben buralardayım arada yazarım
ne demek cnm benim herzaman dualarımızdasın..emrem,z dahada iyi olacak inşallahderin selina ebrar pelin kardeloş anatolia semra kayram lagrima kardelen49 sevcan ranam boncuğum aleynam banum cici35 daha unuttuğum varsa kusura bakmayın ancak kafamı toparlamaya çalışıyorum hepinize yanımda olduğunuz için teşekkürler emre dualarınızla daha iyi bugün sütü 7 cc ye çıktı günde 12 defa veriyorlar pelincim Allah hayırlı sağlıklı evlat versin senin yanında olsun hep ben buralardayım arada yazarım
iyilik derdam sende iyisin inşallah öpüyom canom seniçok sevindim canım çok nasıl anlatamam bilemezsin inş sağlıkla kucağına aldığın gün de çekeeriz hala
ben de çekiyim bari halay ama yavaş olun emi noğlur nolmaz
ecikte oynıyım
diğer canlar sizlerden naber
öydek seniii vak vak vakben seni altta görmedim sevcan,kusura bakma olar mı?
ben iyiyim hamdolsun,sende iyisin inşallah.
iyide,yulaf ezmesini nerden alcem.
ben bu öğünü öğlende yesem daha iyi olur,sabah çay sız kahvaltı bana iyi gelmiyo.
ne kadan çalışayım kanka,gün aşırı yeter mi
her gün deme,zaten su kuşu oldum,dünden beri kaplıcada suya girdim çıktım,girdim çıktım,yakında viyaklayabilirim.
pelincim,msn de tebrik ettim ama,burdanda edeyim,çok mutlu oldum,rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasib etsin,hayırlı uzun ömürler nasib etsin yavruna inşallah.
işte,işte ben aynen o kadın gibi olmak istiyorum,çok tatlılar yaaaaa
kardelen 5233 sorun degıl cnm gonuller bır olsun ıyıyım ben
aboş ablam rastlaşamadık yıne yahuuu
derinim senı de goremedım bugun
akşama gelırsenız gorusuru zınsallah ben cok geç kalmayacagım ama malum haftamızz
selam canlarım sizlere cok güzel bi haber vercem allahıma şükürler olsunki rabbiim melegimi gönderdi...hamileyimmmmmmm ve cok sevincliyim oncelikle hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız sizin dularınızda vesile oldu hepinizi cok seviyorum cok destek oldunuz bana...benim dualarım sizlerle rabbim en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inş...bende bebegimi bu sefer hayırlısıyla saglıklı kucagıma alırım inş...hepinizin hakkında hayırlısı olsun...
pelin cok sevindim ALLAHIM analı babalı buyutmek nasip etsin darısı bizim basımıza olsun İNŞALLAH AMİN..
kızlar herkese iyidir İNŞALLAH ugruyorum ama bişi yazmak içimden gelmiyo artık ama her girdiyimde ugruyorum mutlaka merak ediyorum herkesi
beni soracak olursanız aynı tas aynı hamam adet belirtilerim başladı olurum iki üç güne
herkes kendine iyi baksın tekrar ugrarım hoşcakalın kızlar......
aleynamm niye yazmak gelmiyor içinden cnm topicle mi alakalı?Biz en azından ben şahsım adına seni burda görme istiyorum eminim diğer kızlar da öyle uzun zaman oldu konuşmayalı,raporunu aldın mı ne yaptın hbr ver bari arada:26:pelin cok sevindim ALLAHIM analı babalı buyutmek nasip etsin darısı bizim basımıza olsun İNŞALLAH AMİN..
kızlar herkese iyidir İNŞALLAH ugruyorum ama bişi yazmak içimden gelmiyo artık ama her girdiyimde ugruyorum mutlaka merak ediyorum herkesi
beni soracak olursanız aynı tas aynı hamam adet belirtilerim başladı olurum iki üç güne
herkes kendine iyi baksın tekrar ugrarım hoşcakalın kızlar......
ne demek cnm benim herzaman dualarımızdasın..emrem,z dahada iyi olacak inşallah
iyilik derdam sende iyisin inşallah öpüyom canom seni
öydek seniii vak vak vakolsun kuşum,bebiş bi gelsinde o zaman öydek o olcekihemde küvetisine planssttinnkk öydekler atcen oynıcak
sorma sarıkuşum gelemedim,tam giriyodum ki işim çıktıdemin uyandım bu saattede size yazıyom bugün izinliyim uyumayı planlıyorum
ebuşumda ugramamış bi yeremi gitti acep:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?