Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm benım ınşallah sen ıyı ol,emremız de ıyı olsun...maşallah emre buyuyor...resımlerını de gordum cok tatlı melek ya melekkkk
dualarımız senınle cnmm merak etme sen bıtanemmm

kardelen 5233 sorun degıl cnm gonuller bır olsun ıyıyım ben
aboş ablam rastlaşamadık yıne yahuuu
derinim senı de goremedım bugun
akşama gelırsenız gorusuru zınsallah ben cok geç kalmayacagım ama malum haftamızz

kız derdoş,sakın bu emre,esma güzel bi kız olcek,onla evlenirim,benden büyük olmasın da,bunalıma girmesin evlenince diye erken gelmiş olmasın.
maşallah yakışıklı gene de büyüyo yavru kuş.

evet kız kardeloş emreye isteyecez esmayı bi doğsun da dayanamadı oğlum ondan elini çabuk tuttu sonra küçük vermeyiz diyemesinler dedi neyse ben kaçar azcık dinleniyim EBRARCIM sanada geçmiş olsun diyemedim canım ucuz atlatmışsın Allahtan aklına gelmiş şalteri indirmek kendinize iyi bakın kızlar

cnm benım ınşallah sen ıyı ol,emremız de ıyı olsun...maşallah emre buyuyor...resımlerını de gordum cok tatlı melek ya melekkkk
dualarımız senınle cnmm merak etme sen bıtanemmm

sevcancım sende sgl darısı başına en kısa zamanda hepinizin bebişleri gelmesi dileğiyle

Pelincim hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin bu sefer sağlıcakla kucağına al inşallah canım halaya ben devam ediyim bari birazda

canım benim çok şükür RABBİM sağlıkla kucagına almayı nasip eder inş darısı bütün isteyenlere olur inşşşşşş....

ebrar ablacım pelincim msjlarınızı aldım
inş bu dualar bizede wesile olur hepinizden ALLAH RAZI OLSUN cümlemizin kalplerindeki inş göbüşlerimizde olur en kısa zmanda canım arkadaşlarım benim

Bselam kızlar nasılsınızz
pelinim hayırlı olsun canım msnden de tebrik ettim ama burdada söylüyem dedim halayın azcık ucundan tutam dedim malum fazla tutamıcam
64:
darısı tüüm isteyenlerin basına olsun:81:

Son düzenleme:
tutişim saol ablam çok şükür büyük bişey olmadı sen naparsın kuzum
napıyım abla bugun temizlik yaptım işte...

peloşum çok sevindşm cnm Rabbim sağlıcakla kucagına almanız nasip etsin ohhh bee ne zamandır ilk defa hamiş hbri aldık,hadi kızlarr canlanın bolbol çalışmaaaa

cnm bnm çok sevindim cabuk toparlıyor maşallah paşamıza,inşaallah bi an önce kavuşursunuz yaaa

ne demek cnm benim herzaman dualarımızdasın..emrem,z dahada iyi olacak inşallah
iyilik derdam sende iyisin inşallah öpüyom canom seni
öydek seniii vak vak vakolsun kuşum,bebiş bi gelsinde o zaman öydek o olcekihemde küvetisine planssttinnkk öydekler atcen oynıcak

sorma sarıkuşum gelemedim,tam giriyodum ki işim çıktıdemin uyandım bu saattede size yazıyombugün izinliyim uyumayı planlıyorum

ebuşumda ugramamış bi yeremi gitti acep:97:

pelin cok sevindim ALLAHIM analı babalı buyutmek nasip etsin darısı bizim basımıza olsun İNŞALLAH AMİN..

kızlar herkese iyidir İNŞALLAH ugruyorum ama bişi yazmak içimden gelmiyo artık ama her girdiyimde ugruyorum mutlaka merak ediyorum herkesi

beni soracak olursanız aynı tas aynı hamam adet belirtilerim başladı olurum iki üç güne

herkes kendine iyi baksın tekrar ugrarım hoşcakalın kızlar......

günaydın canım.biz iyiyiz çok şükür.senide iyi görmek istiyorum,böyle umutsuzluk olmasın kırmızılar gelmeden umut var demektir.inş gelmezde sende müjde verirsin.öptm

aleynamm niye yazmak gelmiyor içinden cnm topicle mi alakalı?Biz en azından ben şahsım adına seni burda görme istiyorum eminim diğer kızlar da öyle uzun zaman oldu konuşmayalı,raporunu aldın mı ne yaptın hbr ver bari arada:26:

derinimm kuzum bayagı erkencisin yane hee,bugun bari dinlen kendini çok yorma temizlikti falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…