Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım benım daha da bol bol sutlerını ıcmeyı nasıp etsın allahım kıyamam kuzuma ben yakısıklım benım sen ıyı ol emremız de ıyı oldun o yeter bıze
bence ıstersen aksam ye kı tok tutsun ogle cunku metabolızma gayet ıyı calısıyor ve ne yersen ye daha rahat sındırırsın bence aksam ogununu yap zor gelırse bılemeyecem ama bugune bugun kac kılo vermıs ınsansın bebeısım

pelincim merhaba haberini okudum çok sevdim hayırlı olsun Allah meleğini kucağına almayıda nasip etsin inşallah.darısı başımıza

Pelincim hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin bu sefer sağlıcakla kucağına al inşallah canım halaya ben devam ediyim bari birazda

canım benim çok şükür RABBİM sağlıkla kucagına almayı nasip eder inş darısı bütün isteyenlere olur inşşşşşş....

canlarım tek tek hepinize cok teşekkür ederim amin inş rabbim hayırlısıyla kucagıma almayı nasip etsin...darısı hepinizin başına allahım en kısa zammanda hepinizin yüzünü güldürsün dualarım hepinizlebirsencim maşallah ogluşuna kucagınada alırsın en kısa sürede inş...derdacım hamilelik nasıl gidiyo az kalmış nerdeyse heycan varmı canım

günaydın kızlar hayırlı günler herkeze...

ebrar ablacım derincim msjlarınızı aldım
inş bu dualar bizede wesile olur hepinizden ALLAH RAZI OLSUN cümlemizin kalplerindeki inş göbüşlerimizde olur en kısa zmanda canım arkadaşlarım benim

derincim seni yazıcaktım pelini yazmışım canım dün....

hıh düzelmiş...

Son düzenleme:
iyi geceler canım kimsecikler kalmamıs bende cıkam bari gidem yatam uyuyam
ecrinsamet,senle hiç konuşamadık,hamilesin anladığım kadarıyla,rabbim sağlıklı doğumlar nasib eylesin.
bebeğinin cinsiyeti belli oldyu mu?
evet yaaa,nerde bu hatun,bi arayıp bakim bari.

haklısın,akşam yerim ama hala nerden bulabilirim,uyduruk bişey almim istiyoruum.

pelincim merhaba haberini okudum çok sevdim hayırlı olsun Allah meleğini kucağına almayıda nasip etsin inşallah.darısı başımıza
maerhaba canım cok teşekkür ederim amin inş...rabbim hepinizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda inş dualarım sizlerle
pelincim çok tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

cok sagol aleynacım amin inş hepimiz saglıklı kucagıma alalım yavrularımızı inş

kız derdoş,sakın bu emre,esma güzel bi kız olcek,onla evlenirim,benden büyük olmasın da,bunalıma girmesin evlenince diye erken gelmiş olmasın.
maşallah yakışıklı gene de büyüyo yavru kuş.

kız bu benim eklıma hiç gelmedi kesin dedi yaş sorun olmasın balım yaaa maşallah pekte yakışıklı
büyüsün kuzucuk damatlığınıda görelim inş

var gibi canım gerçekten az kaldı mevlam herkezin yardımcısı olsun inş

kızlar nasılsınız bugün ???:79:
bugün adet olmam lazım ama hiç bi ağrım sancım yok bi an önce gelsin diye dua ediyorum artık klomene başlıcam sanki onu kullanınca hemen hamiş kalcakmışım gibi hemen başlamak istiyorum ne tuhafım yaa

arkadaşlar merhaba , bişi sorucam ..doktorum serephone ilaç verdi..5 gün kullan dedi ve 4 gün sonra gel dedi..yumurtanın durumuna göre çatlatma iğnesi yaparız dedi..daha öncede kullanmıştım bu ilacı o zamnan doktor bana 2 gün sonra gel demişti..hangisi doğru ki

mrb canım bende ilk kez klomen kullancam banda adetin 3.günü başlıcaksın her akşam 2 tane içeceksin 5 gün boyunca we 4gün sonrada gel dedi bende ilk kez başlıyacagım için bilemicem...

kızz gelir belki,,, belkide hamilesindir olamaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…