Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

mrb canım bende ilk kez klomen kullancam banda adetin 3.günü başlıcaksın her akşam 2 tane içeceksin 5 gün boyunca we 4gün sonrada gel dedi bende ilk kez başlıyacagım için bilemicem...

ben de adetimin 5. günü başladım .sabah akşam içiyorum..senin doktor niye her akşam 2 tane iç demiş anlamadım..her doktorun tarzımı farklı acaba..ama tek ortak nokta 4 gün sonra gel demeleri..hayırlısı artık umarım güzel sonuçlanır

bilemiyorum canım benimkide böyle söyledi zaten gün içinde kaç tane içtiğin önemli olan sabahta içsen akşamda içsen 2 tane sanırım bi farkı yok bilemicem yani :97:

canımmmmm benimmmmm çok sevindim.Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş.oooo ne güzel bu ay hamişlerimiz çoğaldı.Rabbim cümlemize nasip etsin inş.

kızlar kusura bakmayın,saat bir gibi ebroş beni aradı size haber vermem için,internet var görünüyomuş ama açılmıyomuş bi türlü,o da anlam verememiş,ama benim tlf de konuşurken misafirim geldiği için size ancak haber veriyorum.

sgl pelincim kız hamiş alıntıyo yaptında toptanmı cevapladın değerin kaç çıktı tam ne kadarlıkmış merak ettim darısı bütün topiğimize
kayracım sgl inşallah bakalım biran önce kucağıma alsam yeter yanına gidip onu orda bırakıp gelmek zor oluyo ama napalım hayırlısı senin spor nasıl gidiyo

Selam kızlar ben adet oldum.Boncuğum yeni tarihim 25 haziran
işallah bidahaki ay adet olmazsın gelmez kırmızılar bebiş gelir
kız bu benim eklıma hiç gelmedi kesin dedi yaş sorun olmasın balım yaaa maşallah pekte yakışıklı
büyüsün kuzucuk damatlığınıda görelim inş
derda kızını alacaz haberin olsun
ahanda kardeloşa iyki demiş ebrar yol uzun anca yazdın demi kardeloşş unutmadan diyimde o yediğini akşam ye daha etkili oluyo

yafuu geldim gene kimse yok kaçıyonuzmu ne kızlar size iyi haberim var emre nin sütünü 10 ml çıkarmışlar antibiyotiğini kesmişler sarılığıda geçmiş eğer sütünü 13-14 ml çıkarırsa 2 güne belki üst katta yenidoğan servisine çıkarabilirlermiş inşallah şekerler darısı sizlere Allahım hayırlısını versin

ayyy çok sevindim canım.... dualarımız emreyle....
senin sütünümü veriyorlar canım.

canımmmmm benimmmmm çok sevindim.Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş.oooo ne güzel bu ay hamişlerimiz çoğaldı.Rabbim cümlemize nasip etsin inş.
cok teşekkür ederim canım amin inş darısı başınıza canancım dularım sizlerle
canım haber verdigin icin sagol bende merak etmiştim eboşumu niye oyle olduki ya üzüldüm şimdi inş girebilir...

birsencim sabah karnım agrıyodu o yüzden toptan cevap yazdım...degerim 100.1 cıktı canım kac haftalık oldugunu bilmiyorum tahmini yazdım 10 gün sonra gitcem doktora inş...sen nasılsın hüseyin emremiz nasıl...

canım cok sevindim ya maşallah kuzucuga cok güclü annesi yakında evinede gelir inş

birsencim dünde benim kontrolüm vardı, pek iyi haberlerle gelmedik. içerde hunileşme yani 1 cm e yakın açılma varmış. doktorum haftada bir kontrol etcem dedi. 22 haftanın içindeyiz. rabbim 30 lara kadar bi dayabilsek... hep yatcan dedi. doktorum erken doğumda olabilir dedi.

birsencim,maşallah kuzuya,damatlığını gördüğün günlerde gelcek inşallah.
AMA CADALOZ Bİ KAYNANA OLMA SAKIN HE:82:

sende hepyat cnm..iş güç tutma kalkma hiç.. 30 haftayıda görürsün inşallah..

pelicim hayırlıolsun...Allah ım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.. bizlere de dua et.. hamilesin ya Rabbim dualarını geriçevirmez inşallah :)

birsencim iyi bak hızla iyileşiyor.. evinede cıkar yakındaa..ohhhh bizde bebek görmeye geliriz :)

oh yarasın tosunuma
birsencim,maşallah kuzuya,damatlığını gördüğün günlerde gelcek inşallah.
AMA CADALOZ Bİ KAYNANA OLMA SAKIN HE:82:

bencede kız kardelen annesi çok çekiyo kaynanandan

canım benım masallah emremıze bak en kısazamanda cıkacak gorursun tosun olacak bızım pasamız ınsallah benım sporun ıkıncı gunu canım ınsallah devam edıcek ve olumlu sonuc verıcek

canım cok uzuldum yaaa sende hepyat hıc bırseyyapma bı tek tuvalete gıt olmazsa ayaga hıc kalkma canım allah yavrunu sana bagıslasın

mrb canım ne kadar kaldı doğuma ???
senle pek yazışmadık sen kacıncı ayında bebişine kawuştun ???

canım kusura bakma yazını yeni gördüm doğuma 1 ay kadar var ama doktor erken gelebilir dedi
ben 2 buçuk sene sonra kavuştum bebeğime 7 sefer farklı dokrtorlara gittim hepsi farklı şey söğledi
sonra eşim gitti bizde sper azlığı çıktı bi düşüğüm vardı ilk evlendiğim zamandan ondan sonra olmadı işte
eşime varikosel ameliyatı banada kanda pıhtı var dedi ben adet olmaıyodum eşim ameliyat oldu bende tam 3 ay corapin kullandım 3 ay sonrada hamile kaldım
şimdi farklı bir doktora gidiyorum onada söğledim ben sürekli doktor değiştirdim ebbek için olamdı iki sene dedim bana doktor değiştirmenin en mantıklısı olduğunu söğledi bu konuda tek bir doktora bağlı kalmanın doğru olamdığını söğledi işte benim haikayem bu canım
dilerim en kısa sürede sende kalırsın hamile rabbim bak şimdi ezan okunuyo aratmaz inş sana ve arayan herkeze hayırlı evlatlar veriir tez vakitte
sen ne zamndır bekliyosun bitanem

canım dikkat et aman yat sürekli inşallah hayırlısıyla alıcaksın bebeğini kucağına dua edelim
birsencim çok sevindim Hüseyin Emre azimli maşallah

Derdacım pıhtılaşma faktörün hangisi biliyomusun?Bendede var ve şimdiki dr um coraspin vermedide bana:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…