yok annem uyuyamadım rahatla yaaaa.evin önünü asfaltrlıoyolardı halada devam ediyolar ev basımıza yıkılcak gibi titredi demin..kesildi az önce..sabah uyuyamadım bin kere uyandımn.sen napıyosun anatolişimaleynamm niye yazmak gelmiyor içinden cnm topicle mi alakalı?Biz en azından ben şahsım adına seni burda görme istiyorum eminim diğer kızlar da öyle uzun zaman oldu konuşmayalı,raporunu aldın mı ne yaptın hbr ver bari arada:26:
derinimm kuzum bayagı erkencisin yane hee,bugun bari dinlen kendini çok yorma temizlikti falan
kardelenim saglık olsun cnm benim,takma sakın kafaya.inşallah birgün hepimiz mutlu haberi vericez topicimizde.Selam kızlar ben adet oldum.Boncuğum yeni tarihim 25 haziran
ranacım belki olmazsın cnm hiç beklemedigin ayda gelmiş olmasın bebişin..benim dayımın kızının çatlama yok demişti doktor ama hamile kaldı o ay...belli olmaz cnm..bende hep dayımın kızını örnek veriyorum ama şaşırmıştım deyince.umut olur diye yazıyorum.kızlar nasılsınız bugün ???:79:
bugün adet olmam lazım ama hiç bi ağrım sancım yok bi an önce gelsin diye dua ediyorum artık klomene başlıcam sanki onu kullanınca hemen hamiş kalcakmışım gibi hemen başlamak istiyorum ne tuhafım yaa
offf dünde demişti kuzum ya neden öyle olduki acaba ilginç..neyse inşallah düzelir yaaa.kızlar kusura bakmayın,saat bir gibi ebroş beni aradı size haber vermem için,internet var görünüyomuş ama açılmıyomuş bi türlü,o da anlam verememiş,ama benim tlf de konuşurken misafirim geldiği için size ancak haber veriyorum.
ayy canım benim yerim onu ben..maaşallahyafuu geldim gene kimse yok kaçıyonuzmu ne kızlar size iyi haberim var emre nin sütünü 10 ml çıkarmışlar antibiyotiğini kesmişler sarılığıda geçmiş eğer sütünü 13-14 ml çıkarırsa 2 güne belki üst katta yenidoğan servisine çıkarabilirlermiş inşallah şekerler darısı sizlere Allahım hayırlısını versin
birsencim dünde benim kontrolüm vardı, pek iyi haberlerle gelmedik. içerde hunileşme yani 1 cm e yakın açılma varmış. doktorum haftada bir kontrol etcem dedi. 22 haftanın içindeyiz. rabbim 30 lara kadar bi dayabilsek... hep yatcan dedi. doktorum erken doğumda olabilir dedi.
Selam kızlar ben adet oldum.Boncuğum yeni tarihim 25 haziran
ayyy onlar beter yaa geçen de bizim sokagı yapıyorlardı deli ettiler sabahın köründe zil bastılar arabayı çekin diye sonra 5 dk bile sürmedi işleri boşuna uyandıkyok annem uyuyamadım rahatla yaaaa.evin önünü asfaltrlıoyolardı halada devam ediyolar ev basımıza yıkılcak gibi titredi demin..kesildi az önce..sabah uyuyamadım bin kere uyandımn.sen napıyosun anatolişimkonusamıyoz çoktandır.
hayırlı akşamlar berrin.hayırlı aksamlar arkadaslarr nasılsınızz
kız tutiş,sen bana pas vermiyon mu,yoksa bana öyle mi geliyo?ayyy onlar beter yaa geçen de bizim sokagı yapıyorlardı deli ettiler sabahın köründe zil bastılar arabayı çekin diye sonra 5 dk bile sürmedi işleri boşuna uyandık
bende napıyım cnm ya eşim erken geldi nete girdim hemen :)
hayırlı akşamlar berrin.
sende durumlar neydi?
kız tutiş,sen bana pas vermiyon mu,yoksa bana öyle mi geliyo?
canım kusura bakma yazını yeni gördüm doğuma 1 ay kadar var ama doktor erken gelebilir dedi
ben 2 buçuk sene sonra kavuştum bebeğime 7 sefer farklı dokrtorlara gittim hepsi farklı şey söğledi
sonra eşim gitti bizde sper azlığı çıktı bi düşüğüm vardı ilk evlendiğim zamandan ondan sonra olmadı işte
eşime varikosel ameliyatı banada kanda pıhtı var dedi ben adet olmaıyodum eşim ameliyat oldu bende tam 3 ay corapin kullandım 3 ay sonrada hamile kaldım
şimdi farklı bir doktora gidiyorum onada söğledim ben sürekli doktor değiştirdim ebbek için olamdı iki sene dedim bana doktor değiştirmenin en mantıklısı olduğunu söğledi bu konuda tek bir doktora bağlı kalmanın doğru olamdığını söğledi işte benim haikayem bu canım
dilerim en kısa sürede sende kalırsın hamile rabbim bak şimdi ezan okunuyo aratmaz inş sana ve arayan herkeze hayırlı evlatlar veriir tez vakitte
sen ne zamndır bekliyosun bitanem
canım kendine iyi bak kalkıp hareket etme hatta mümkünse dr yatırsa keşke hastanede bi arkadaş vardı şimdi 30 haftalık oldu 1 ayı geçkindir yatıyomuş inşallah bebişin gelmek için uğraşmaz bol bol dua et Allah yardımcın olsun benide hastanedeyken aradığın için teşekkür ederim canım emreye benim sütümü veriyorlar günlük gidiyorum hem süt veriyorum hem görüyorumayyy çok sevindim canım.... dualarımız emreyle....
senin sütünümü veriyorlar canım.
kız bende dedimki kardeloş bana demişti ya hamile olunca alıntı yapıyon altlarını boş bırakıyon diye ondan şaka yapıyım dedimcok teşekkür ederim canım amin inş darısı başınıza canancım dularım sizlerle
canım haber verdigin icin sagol bende merak etmiştim eboşumu niye oyle olduki ya üzüldüm şimdi inş girebilir...
birsencim sabah karnım agrıyodu o yüzden toptan cevap yazdım...degerim 100.1 cıktı canım kac haftalık oldugunu bilmiyorum tahmini yazdım 10 gün sonra gitcem doktora inş...sen nasılsın hüseyin emremiz nasıl...
aşk olsun kardeloş benden cadı olmaz kızbirsencim,maşallah kuzuya,damatlığını gördüğün günlerde gelcek inşallah.
AMA CADALOZ Bİ KAYNANA OLMA SAKIN HE:82:
evet canım inşallah yakında hayırlısıyla gelsin oğlum haberlerini verecem sen nasılsın konuşmayalısende hepyat cnm..iş güç tutma kalkma hiç.. 30 haftayıda görürsün inşallah..
pelicim hayırlıolsun...Allah ım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.. bizlere de dua et.. hamilesin ya Rabbim dualarını geriçevirmez inşallah :)
birsencim iyi bak hızla iyileşiyor.. evinede cıkar yakındaa..ohhhh bizde bebek görmeye geliriz :)
kız derin hani internetten satış yapacaktın şimdi ne alacam oğluma resim koyda bakalım ucuzsa tulum resimleri koyyok annem uyuyamadım rahatla yaaaa.evin önünü asfaltrlıoyolardı halada devam ediyolar ev basımıza yıkılcak gibi titredi demin..kesildi az önce..sabah uyuyamadım bin kere uyandımn.sen napıyosun anatolişimkonusamıyoz çoktandır.
kardelenim saglık olsun cnm benim,takma sakın kafaya.inşallah birgün hepimiz mutlu haberi vericez topicimizde.
ranacım belki olmazsın cnm hiç beklemedigin ayda gelmiş olmasın bebişin..benim dayımın kızının çatlama yok demişti doktor ama hamile kaldı o ay...belli olmaz cnm..bende hep dayımın kızını örnek veriyorum ama şaşırmıştım deyince.umut olur diye yazıyorum.
offf dünde demişti kuzum ya neden öyle olduki acaba ilginç..neyse inşallah düzelir yaaa.
ayy canım benim yerim onu ben..maaşallahdahada iyi olacak birsenim çok öptüm seni canım
canım sıkma canını inşallah dayanır normale döner herşey..dualarımızdasın cnm,içini ferah tut sıkıntı yapma...
kıslar selam..bugün hiç vaktim olmadı girmeye...şimdi girdim ama kimseler yok..neyse çıkıyorum.film izlicess...görüşürüz yatmadan.
canım kusura bakma yazını yeni gördüm doğuma 1 ay kadar var ama doktor erken gelebilir dedi
ben 2 buçuk sene sonra kavuştum bebeğime 7 sefer farklı dokrtorlara gittim hepsi farklı şey söğledi
sonra eşim gitti bizde sper azlığı çıktı bi düşüğüm vardı ilk evlendiğim zamandan ondan sonra olmadı işte
eşime varikosel ameliyatı banada kanda pıhtı var dedi ben adet olmaıyodum eşim ameliyat oldu bende tam 3 ay corapin kullandım 3 ay sonrada hamile kaldım
şimdi farklı bir doktora gidiyorum onada söğledim ben sürekli doktor değiştirdim ebbek için olamdı iki sene dedim bana doktor değiştirmenin en mantıklısı olduğunu söğledi bu konuda tek bir doktora bağlı kalmanın doğru olamdığını söğledi işte benim haikayem bu canım
dilerim en kısa sürede sende kalırsın hamile rabbim bak şimdi ezan okunuyo aratmaz inş sana ve arayan herkeze hayırlı evlatlar veriir tez vakitte
sen ne zamndır bekliyosun bitanem
rana20 kardelen49 berrin1985 nasılsınız?hayırlı gecelerr
kızlar nasılsınız bana pas vermiyonuz küserim ama
ranacım belki olmazsın cnm hiç beklemedigin ayda gelmiş olmasın bebişin..benim dayımın kızının çatlama yok demişti doktor ama hamile kaldı o ay...belli olmaz cnm..bende hep dayımın kızını örnek veriyorum ama şaşırmıştım deyince.umut olur diye yazıyorum.
berrin cim,beş ay çok kısa bi zaman ama inşallah daha bekletmeden gelir meleğin.
kızlar ebroş hala açamıyo sanırım,demin bi girdi,ama hemen düştü galiba.
tez zamanda gelsin,özledim kuzuyu.
kızlar bizim bi ece miz vardı,nerelerde ki o hatun?
sgl canım teşekkürler bebeişimiz iyi inşallah çabucak iyileşip gelir sizlerede arkadaşlarını çağırırmrb nasılsınız bebişimiz nasıl oldu
rana20 kardelen49 berrin1985 nasılsınız?hayırlı gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?