Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yok annem uyuyamadım rahatla yaaaa.evin önünü asfaltrlıoyolardı halada devam ediyolar ev basımıza yıkılcak gibi titredi demin..kesildi az önce..sabah uyuyamadım bin kere uyandımn.sen napıyosun anatolişimkonusamıyoz çoktandır.
Selam kızlar ben adet oldum.Boncuğum yeni tarihim 25 haziran
kardelenim saglık olsun cnm benim,takma sakın kafaya.inşallah birgün hepimiz mutlu haberi vericez topicimizde.
ranacım belki olmazsın cnm hiç beklemedigin ayda gelmiş olmasın bebişin..benim dayımın kızının çatlama yok demişti doktor ama hamile kaldı o ay...belli olmaz cnm..bende hep dayımın kızını örnek veriyorum ama şaşırmıştım deyince.umut olur diye yazıyorum.
offf dünde demişti kuzum ya neden öyle olduki acaba ilginç..neyse inşallah düzelir yaaa.
ayy canım benim yerim onu ben..maaşallahdahada iyi olacak birsenim çok öptüm seni canım

canım sıkma canını inşallah dayanır normale döner herşey..dualarımızdasın cnm,içini ferah tut sıkıntı yapma...

kıslar selam..bugün hiç vaktim olmadı girmeye...şimdi girdim ama kimseler yok..neyse çıkıyorum.film izlicess...görüşürüz yatmadan.

ayyy onlar beter yaa geçen de bizim sokagı yapıyorlardı deli ettiler sabahın köründe zil bastılar arabayı çekin diye sonra 5 dk bile sürmedi işleri boşuna uyandık
bende napıyım cnm ya eşim erken geldi nete girdim hemen :)

hayırlı aksamlar arkadaslarr nasılsınızz
hayırlı akşamlar berrin.
sende durumlar neydi?
kız tutiş,sen bana pas vermiyon mu,yoksa bana öyle mi geliyo?

ahh canım benim cok haklısın ben 8 aydır bekliyorum bakalım inş RABBİM hakkımızda hayırlısını werir bende bi kaç dr a gittim en son bu en son dr da kaldım bide bi yıl dolmadan coğu ciddiye almıyor biliyorsun ama iyki erken dawranmışım gecen ay prolaktinimin yüksek oldugunu öğrendim bu ay düştü ama şükürler olsun benimde ewlenince adetlerim düzensizleşmişti 10 15 gün kadar gecikmeler yasıyorum bakalım bu ay ne olacak bugün adet olmam gerekiyordu yine gelmedi ama akşama doğru karnım agrımaya başladı inş gelirde klomene başlıcam sanki onu içince hemen hamiş kalcakmışım gibi içimde istek war bi tuhaf oldum wallahi RABBİM kolaylıklar wersin canım doğumunda kız seninki dimi öyle okudum sanırım

ayyy çok sevindim canım.... dualarımız emreyle....
senin sütünümü veriyorlar canım.
canım kendine iyi bak kalkıp hareket etme hatta mümkünse dr yatırsa keşke hastanede bi arkadaş vardı şimdi 30 haftalık oldu 1 ayı geçkindir yatıyomuş inşallah bebişin gelmek için uğraşmaz bol bol dua et Allah yardımcın olsun benide hastanedeyken aradığın için teşekkür ederim canım emreye benim sütümü veriyorlar günlük gidiyorum hem süt veriyorum hem görüyorum
kız bende dedimki kardeloş bana demişti ya hamile olunca alıntı yapıyon altlarını boş bırakıyon diye ondan şaka yapıyım dedim

birsencim,maşallah kuzuya,damatlığını gördüğün günlerde gelcek inşallah.
AMA CADALOZ Bİ KAYNANA OLMA SAKIN HE:82:
aşk olsun kardeloş benden cadı olmaz kız
evet canım inşallah yakında hayırlısıyla gelsin oğlum haberlerini verecem sen nasılsın konuşmayalı
kız derin hani internetten satış yapacaktın şimdi ne alacam oğluma resim koyda bakalım ucuzsa tulum resimleri koy

sürekli doktor değiştirmek iyi mi? bende mi değiştirsem acaba? 1 doktora bağlı kalmasam mı? of ne zor işler bunlar..

berrin cim,beş ay çok kısa bi zaman ama inşallah daha bekletmeden gelir meleğin.
kızlar ebroş hala açamıyo sanırım,demin bi girdi,ama hemen düştü galiba.
tez zamanda gelsin,özledim kuzuyu.
kızlar bizim bi ece miz vardı,nerelerde ki o hatun?

wallahi canım hiç ummuyorum hatta cabuk adet olayım rahmi temzilesin diyede adacayı+civanperçemi+aslanpencesi cayı içiyorum dr bu ay yumoş gelişmedi çatlamadı deyince bende saldım gitti olma ihitmali olabilirmi ki yaa ama olsa hissederdim galiba hafif bi kasık karın agrısından baska hiç bişim yok dericim yaa dayının kızı farklılık yaşamışmıydı hatırlıyormusun ????:97:

öyle tabi ama biran önce olsun istiyorum 26 yasındayım sorun da cıkınca korkmaya basladım

neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize iyigeceler yarın haberleri veririm byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…