canım kendine iyi bak kalkıp hareket etme hatta mümkünse dr yatırsa keşke hastanede bi arkadaş vardı şimdi 30 haftalık oldu 1 ayı geçkindir yatıyomuş inşallah bebişin gelmek için uğraşmaz bol bol dua et Allah yardımcın olsun benide hastanedeyken aradığın için teşekkür ederim canım emreye benim sütümü veriyorlar günlük gidiyorum hem süt veriyorum hem görüyorum
kız bende dedimki kardeloş bana demişti ya hamile olunca alıntı yapıyon altlarını boş bırakıyon diye ondan şaka yapıyım dedim
aşk olsun kardeloş benden cadı olmaz kız
evet canım inşallah yakında hayırlısıyla gelsin oğlum haberlerini verecem sen nasılsın konuşmayalı
kız derin hani internetten satış yapacaktın şimdi ne alacam oğluma resim koyda bakalım ucuzsa tulum resimleri koy
sağol lagrima sen nasılsınn
sanada hayırlı geceler canım benim bu dr değiştirme konusunda bende aynı fikirdeyim derdanurla bi kaç dr a gidilmeli bnce
araştırmaya başladım zaten.. ama hepsi farklı birşey söyler kafam corba olur diye tekdoktora bağlı kalıyordum.. birde hepsine ayrı ayrı para veremem ki.. durumum zaten bellii..devlette bulursam gidicem
neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize iyigeceler yarın haberleri veririm byee
dewletede git cnm bak ben ilk başta dewlete cok gittim ama herkes bişi söledi biri pko dedi biri yok dedi ama en son özele gittim o dr beni en ii sekilde aydınlattı suanki dr um tedawiyide hızlandırdı saolsun ben ankaradayım duydun mu hiç bilemem zekai tahir büyük kadın doğum hastanesi war orada kac dr a gittim en son bu hrs hastanesi war özel orada kaldım we cok memnunum bi arastır bakalım
hayırlı akşamlar berrin.
sende durumlar neydi?
kız tutiş,sen bana pas vermiyon mu,yoksa bana öyle mi geliyo?
bir kere özele gittim 200 tl verdim devlette devam ediyor aynı doktor zekai tahirde .. devlete gitmek zorundayım özele gitme gibi bir lüksüm yok.. gitmek istesemde bulamam her ay her ay aynı parayı..devletle olacak bu iş mecbur.. olmazsa da napayım hayırlısı .. nerden bulayım parayıda gideyim.. neyse canımsıkıldı gece gece zaten.. araştırdıgım tüm doktorlar özel hastanelerde.. lanet olsun zaten bu ülkede paran oldugu kadar insansın ve paran oldugu kadar sağlıklısın..para yoksa sağlıkta yok.. aman neysee.
herkese hayırlı gecelerr
bir kere özele gittim 200 tl verdim devlette devam ediyor aynı doktor zekai tahirde .. devlete gitmek zorundayım özele gitme gibi bir lüksüm yok.. gitmek istesemde bulamam her ay her ay aynı parayı..devletle olacak bu iş mecbur.. olmazsa da napayım hayırlısı .. nerden bulayım parayıda gideyim.. neyse canımsıkıldı gece gece zaten.. araştırdıgım tüm doktorlar özel hastanelerde.. lanet olsun zaten bu ülkede paran oldugu kadar insansın ve paran oldugu kadar sağlıklısın..para yoksa sağlıkta yok.. aman neysee.
çıkıyorum dedim ama doktor konusunu görünce sinir oldum dayanamadım ne yapcaz biz yaa
ayy keşke 5 dk olsaydı cnm nerdeyse demin gittiler yani.seni yakalayamadım galiba kıs tarif istemişin ama ben pek bilmem kuşum yaaa:26:ayyy onlar beter yaa geçen de bizim sokagı yapıyorlardı deli ettiler sabahın köründe zil bastılar arabayı çekin diye sonra 5 dk bile sürmedi işleri boşuna uyandık
bende napıyım cnm ya eşim erken geldi nete girdim hemen :)
birsoşum resim koyarım tabi cnm.ama benim telden foto atamıyorum bi sorun var ama nedir bilemedim...kocişinde usb kablosucanım kendine iyi bak kalkıp hareket etme hatta mümkünse dr yatırsa keşke hastanede bi arkadaş vardı şimdi 30 haftalık oldu 1 ayı geçkindir yatıyomuş inşallah bebişin gelmek için uğraşmaz bol bol dua et Allah yardımcın olsun benide hastanedeyken aradığın için teşekkür ederim canım emreye benim sütümü veriyorlar günlük gidiyorum hem süt veriyorum hem görüyorum
kız bende dedimki kardeloş bana demişti ya hamile olunca alıntı yapıyon altlarını boş bırakıyon diye ondan şaka yapıyım dedim
aşk olsun kardeloş benden cadı olmaz kız
evet canım inşallah yakında hayırlısıyla gelsin oğlum haberlerini verecem sen nasılsın konuşmayalı
kız derin hani internetten satış yapacaktın şimdi ne alacam oğluma resim koyda bakalım ucuzsa tulum resimleri koy
canım valla hiç hatırlamıyorum çünkü çok sık görüşemiyoruz biz dayımın kızıyla...o sıralarda bi belirtisi varmıydı bilmiyorum...wallahi canım hiç ummuyorum hatta cabuk adet olayım rahmi temzilesin diyede adacayı+civanperçemi+aslanpencesi cayı içiyorum dr bu ay yumoş gelişmedi çatlamadı deyince bende saldım gitti olma ihitmali olabilirmi ki yaa ama olsa hissederdim galiba hafif bi kasık karın agrısından baska hiç bişim yok dericim yaa dayının kızı farklılık yaşamışmıydı hatırlıyormusun ????:97:
kızlar yaa bugün rüyamda derisi yüzülmüş ölmüş boynu olmayan bi tawuk gördüm kan falan yoktu bie yeşil zeytinle siyah zeytin gördüm tabak tabak ne anlama geliyor bunlar bilgisi olan war mı aranızda ???:97:
lagrimacım sıkma canını tatlım napıcaksın işte ülke şartları..degiştirecek adam gibi biri lazım...
bende aynen birsürü doktorlar bldum zamanında ama can dayanmıyo..en son kaç sene önce 70 tl veriyodum özelde.baktım olcak gibi degil sigortalılara gitmeye başladım 12 tl ye falan...aşılamadır tüptür hiç denemeye kalkışmadım zaten...Allah sonumuzu hayır etsin gülüm.dicek bişy yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?