Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ne demek canım benim, duyunca hemen aradım. burda kurulan arkadaşlıklar çok güzel,
allah razı olsun. inşallah bende bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.

ii nasıl olayım işte.. yokuş yukarı yuvarlanmaya calısıyoruz:)
sağol lagrima sen nasılsınn

araştırmaya başladım zaten.. ama hepsi farklı birşey söyler kafam corba olur diye tekdoktora bağlı kalıyordum.. birde hepsine ayrı ayrı para veremem ki.. durumum zaten bellii..devlette bulursam gidicem
sanada hayırlı geceler canım benim bu dr değiştirme konusunda bende aynı fikirdeyim derdanurla bi kaç dr a gidilmeli bnce

araştırmaya başladım zaten.. ama hepsi farklı birşey söyler kafam corba olur diye tekdoktora bağlı kalıyordum.. birde hepsine ayrı ayrı para veremem ki.. durumum zaten bellii..devlette bulursam gidicem

dewletede git cnm bak ben ilk başta dewlete cok gittim ama herkes bişi söledi biri pko dedi biri yok dedi ama en son özele gittim o dr beni en ii sekilde aydınlattı suanki dr um tedawiyide hızlandırdı saolsun ben ankaradayım duydun mu hiç bilemem zekai tahir büyük kadın doğum hastanesi war orada kac dr a gittim en son bu hrs hastanesi war özel orada kaldım we cok memnunum bi arastır bakalım

bir kere özele gittim 200 tl verdim devlette devam ediyor aynı doktor zekai tahirde .. devlete gitmek zorundayım özele gitme gibi bir lüksüm yok.. gitmek istesemde bulamam her ay her ay aynı parayı..devletle olacak bu iş mecbur.. olmazsa da napayım hayırlısı .. nerden bulayım parayıda gideyim.. neyse canımsıkıldı gece gece zaten.. araştırdıgım tüm doktorlar özel hastanelerde.. lanet olsun zaten bu ülkede paran oldugu kadar insansın ve paran oldugu kadar sağlıklısın..para yoksa sağlıkta yok.. aman neysee.

hayırlı akşamlar berrin.
sende durumlar neydi?

kız tutiş,sen bana pas vermiyon mu,yoksa bana öyle mi geliyo?

kız Allah iyiliğini versin ne alakası var nerden çıkardın onu yaa aşk olsun heee
cuma Kuran okutucam nasipse hamurişlerine tatlılara bakıyordum ben değişik bişeler yapıyım diye topiğe bakmadım açıkcası öyle düşünme lütfeennn....

Ben çıkıyorum herkese ii geceler,he bu arada çay yanına yapabileceğim değişik önerileriniz varsa memnun olurum kızlarr çok ii olur valla,haydinnn öptüm kocaman....

çok haklısın canım bak benim gittiğim hastane hem cok iyi hemde muayeneler gayet iyihaa cok ucuz değil ama bi 200 değil yani sende ankaradsın galiba istersen özeldenmsj atayım

kızlar yaa bugün rüyamda derisi yüzülmüş ölmüş boynu olmayan bi tawuk gördüm kan falan yoktu bie yeşil zeytinle siyah zeytin gördüm tabak tabak ne anlama geliyor bunlar bilgisi olan war mı aranızda ???:97:

ya canını sıkma ne fark ediyo ki bizde doktora gittik özelde idi ama hiç güvenemedim ilk gittiğimizcde varikosel var ameliyat sart dedi 2. de test yaptırık gittik sperm sayısı çok yüksek ondan sorun var dedi bi türlü anlamadım bide diyo ki meslekdaşlara da güven kalmadı ameliyat gerekmese bile amaliyat diyolar

ayy keşke 5 dk olsaydı cnm nerdeyse demin gittiler yani.seni yakalayamadım galiba kıs tarif istemişin ama ben pek bilmem kuşum yaaa:26:
birsoşum resim koyarım tabi cnm.ama benim telden foto atamıyorum bi sorun var ama nedir bilemedim...kocişinde usb kablosuayarlarsam koyarım cnm.
canım valla hiç hatırlamıyorum çünkü çok sık görüşemiyoruz biz dayımın kızıyla...o sıralarda bi belirtisi varmıydı bilmiyorum...

aa hayır olsun inşallah tavuk ilginçmiş..zeytinlerde bereket olarak yorumlayalım tavugu bilemicem ama ya.:26:

kızlar iyi geceler..yatmadan bi bakayım dedim...
ebuşumda girmiş çıkmış heralde kardeloşumun dedigi gibi oldu...

kızlar ben bu ay yalancı belirtiler yaşıyorum galiba...3 aydır adam akıllı olamadım onun etkisimi bilmiyorum..ama birsürü belirti var...kaç gündür hep midemi bastıracak bişyler yemek istiyorum bulantım oluyo,akıntım oluyo beyaz beyaz,sık sık idrara çıkmaya başladım kaç gündür...gaz doluyum inanın patlıcak gibiyim.karnımı görseniz gündüzleri de hafif hafif baş dönmesi oluyor...biliyorum mevsimseldir ama belki bişy varmıdır diyede düşünmeye başladım bugün...hayır olsun inşallah...

lagrimacım sıkma canını tatlım napıcaksın işte ülke şartları..degiştirecek adam gibi biri lazım...

bende aynen birsürü doktorlar bldum zamanında ama can dayanmıyo..en son kaç sene önce 70 tl veriyodum özelde.baktım olcak gibi degil sigortalılara gitmeye başladım 12 tl ye falan...aşılamadır tüptür hiç denemeye kalkışmadım zaten...Allah sonumuzu hayır etsin gülüm.dicek bişy yok...

neyse kızlar hepinize iyi geceler..ben kaçıyorum..çok uykum geldi...he bide belirtiler arasında uykuda varişyerinde uyku basıyo.

vallaöyle Allah sonumuzu hayır etsin.. canım sıkıldı ama şimdi param yok die hiçbirşey olmayacak.. git gel git gel zaten devletteki doktorlarada birsoru sorsan bin ah işitirsin..

benden bi cacık olmaz.. bebek memek hak getire.. bu şartlarda....

DERİNCİM inş senin dediğin gibidir bakalım hayırlısı olsun ... bu ara acayip rüyalar görüyorum zaten hiç sorma
LAGRİMACIM sende bunlara canını sıkma hepimiz aynıyız canım merak etme sen RABBİM en kısa zmanda werecektir o da biliyor durumlarımızı sen gönülden inan yeter olacak canım arkadasım bu arada sen zekai tahirde hangi bölüme gidiyorsun ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…