Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

neyse kızlar hepinize iyi geceler..ben kaçıyorum..çok uykum geldi...he bide belirtiler arasında uykuda varişyerinde uyku basıyo.

derincim sen bana diosun ama bide sen hamiş olmayasın canım gercekten belirtilerin baya baya war hadi bakalım keşke çifte düğün yapsak halaylar ceksek burda ne güzel olur dimi ...ahh ahhh ...!!!

öyle deme cnm yaa gidemesen bile bakarsın kendiliginden kalırsın,yani bide şans işi birazda aslında,devlettede harika doktorlar oluyo hatta özeldekilerin bazıları bişyden anlamıyo sade para alıyolar işte...benim bi doktorum vardı o eger gitmeseydi şimdi belkide gidip geliyodum yine...kadın saglıgı merkezindeydi,özel muayenehane gibi çok güzel bi yerdi,kalabalık yok bişy yok çok harika ilgileniyodu ama saglık sorunları yüzünden bıraktı..bende daha sonra başka bi saglık merkezi var önceden gittigim,yine oraya dönüş yapmıştım orda da 20 den 30 a çıkmıştı muayene.en normali 30 işte şuanda...çok uçuk alanlarda var aklım almıyo onu zaten...

inşallah canım ya çok sevinirim..rüyaları sorma bende garip rüyalar gördüm gece...hayır olsun ikimiznkide.
derincim sen bana diosun ama bide sen hamiş olmayasın canım gercekten belirtilerin baya baya war hadi bakalım keşke çifte düğün yapsak halaylar ceksek burda ne güzel olur dimi ...ahh ahhh ...!!!

bilmemki cnm.artık öylemi böylemi diye düşünmek de istemiyorum ama insanın kafası takılıyo istemesede..benim adetler aşırı düzensiz zaten,adet gecikmesini belirtiden hiç samıyom farkındaysan45-50 bilemedin 2 ayda anca oluyom...ama 3 aydır 1 kere olamadım gibi bişey bu sefer...birsürüde test yaptım bişy çıkmadı..geçenlerde yani 5 gün falan oldu galiba,yaptım ama yaptıgımda bişy yoktu 1 saat geçmişti son baktıgımda.,sabahleyin pembe silik çizgi vardı.çok beklemekten çıkıyo bazı testlerde..bu duruma alışkın oldugum için dikkate almadım.yinede iki gün önce tekrarladım bişy çıkmadı bu defa.

nüvit birgili doktor özeline gittim sonra devlete işte infertilite bölümü

nasip kısmet işi evet biliyorum ama ne bileyim doktor değiştir falan yazılınca burda araştırdım anam hesi para

nüvit birgili doktor özeline gittim sonra devlete işte infertilite bölümü

nasip kısmet işi evet biliyorum ama ne bileyim doktor değiştir falan yazılınca burda araştırdım anam hesi para

neden degiştirmek istedin cnm sen ki..bak gidecektim doktor konusuna kaldım bende:)

dualar bittiyse ben artık girmeyeceğim bu topiğe.. anne olmak falan istemiyorum.. yarın bakarım bitti ise vedalasırız..

ahh canım bnm yaa bnmde ewlendim ewleneli şu 8aydır 10 15 gün gecikmeli oluyor bnde adetim gecikince hiç umursamaz oldum işte gecen ay prolaktinim yüksek cıktı ondan gecikiyormuş megerse bu ayda şimdilik yine yok degerimde düştü ama dr um yinede bi hafta falan gecikebilir demişti yumoş büyümedi yaa ondan galiba ...:26:

lagrimacım bak ankarada araştırma yaptım,gerçi sen yapıyosundur ama bi yer var,lina kadın saglıgı merkezi...sigorta geçiyo gülüm bi bak istersen.güzelde bi yere benziyo bak.

bir zaten başından beri kadına arsı bir güvensizliğim var ,hani koydugu teşhislere falan inanmıyorum .. ya 1birim yüksek cıktı diye bu ay prolaktinim aa ne olmuş flan die abarttı hemde git 1 ay sonra artı ddi.. her ay aynı şey.... hemde derdanur değiştirmek azım doktor falan yazmış ona istinaden araştırdım herkes aynı fikirde farklı doktorlarada gitmede.. öyle işte.. hadi sen cık cnm..
neden degiştirmek istedin cnm sen ki..bak gidecektim doktor konusuna kaldım bende:)

dualar bittiyse ben artık girmeyeceğim bu topiğe.. anne olmak falan istemiyorum.. yarın bakarım bitti ise vedalasırız..
aaa noluyo kız delirdinmi yapma Allahaşına canım yaaa...üzme böyle kendini...neden böyle bişy dedin ki şimdi.anlıyorum gerçi uzak olmak isteyebilirsin sıkılıp ama hepten kestirip atma cnm ya.

aynen prolaktin bende de yükseliyo cnm.onunda etkisi var tabi..bide pko var.gerisini sen düşün

canım benim böyle deme ne olur ALLAHIN gücüne gider kendini sıkma elbet bi wakti zmanı wardır yok özelmiş yok dewletmiş bunlar boş yeterki RABBİM ol desin bide şuna şükredelim ki hiç ssksı olmayanlar war yinede çok şükür halimize sen neden böyle oldun birden canım .....

ewet bir sokak üstümde :) ama kanda 25 hormonda 65 smearda 50 tl alıyor had smear neysede diğerleri bana devamlı yapılıyor nese giderim belki oraya.. amadoktor ismi bilmiyorum neyse amann boşver cnm.. had seni de uykundan etmeyeyyim. hakını helal et.
lagrimacım bak ankarada araştırma yaptım,gerçi sen yapıyosundur ama bi yer var,lina kadın saglıgı merkezi...sigorta geçiyo gülüm bi bak istersen.güzelde bi yere benziyo bak.

ya tabiki memnun degilsen degiştireceksin cnm benim,bende kaç doktora gittim hepside degişik şeyleri çıkardı ortaya,degişiklik iyi oluyo bazen...eger 1 doktor herşeyine bakıyosa eksiksiz tatki yapıyosa zaten gerek kalmıyo deigştirmeye.dedigin gibi hep aynı şeyler sıkıyo insanı..banada tutturmuştu klomem de klomen...neyse sen sıkma canını lagrimacım herşey olacagına varır..

yok tatlım ya birbirimizin derdini dinlemek için buradayız helal olsun cnm..sen üzülme yeterki,ben böyle sizler sıkılınca bende sıkılıyorum...o dedigin git bence,simir nasılsa her ay yapılmıyo,hormonlarada her ay bakmaz..önemli olan muayene ücretleri...bak doktorlarıda kadın hep ben sevdim sitesine bakınca...

neyse gene konusuruz cnm görüşmek üzere...herşey gönlünüzce olsun kızlar.öptüm ikinizide

Son düzenleme:
aynen prolaktin bende de yükseliyo cnm.onunda etkisi var tabi..bide pko var.gerisini sen düşün

canım dr benimde yumurtalıklarda kistler war ama pko değilim hormonlarım normal cıktı bu kistlerde büyümeyen yumoşlarmış hani adet gecikio catlamıo ya bunuda prolaktin yapıomus düşün artık sende kilo tüylenme gibi sorunlar war mı peki ???

aynen herşey olacagına varıyor...

inanırmısın her ay hormonlarıma bakıyor bu doktor nese cnm hadi Allah rahatlık versin..

kızlar SEWCANLA telde konustuk slmı war bugun yine başı ağrıyor o yüzden giremedi ...:79:
bende cıkıyorum artık hepinize iyi geceler öpüyorum hepinizi ...
LAGRİMAcım msjım gelmiştir umarım bak bnm dediğim yer bi git bence ....

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
**************************BANU145145*************************11 MAYIS***************
*****************************PELİN67**************************15 MAYIS*************
*****************************GARİP***************************16 MAYIS***************
******************************TUGBA66************************22MAYIS****************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ

*****************************KARDELEN49**********************25 HAZİRAN**************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU**************/**********************MIZMIZ*********
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
/*******************ELİXSİRR******************/***********************PELİN67***********

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAh

Son düzenleme:
iyigecelr kızlar nasılsınız
kayram sen tarıh vermıstın ama ben alamadım cnm profılınden baktım yazdıgın msjlara yıne bulamadım kusurabakma cnm bgnlerde kafam pek yerınde degıl topıge ugrasamda hemen cıkıyorum ve cogu zaman yazamıyorum bı tuhafım bgnlerde dersler falan kafam bı dünya tarıhı gecende okadar cok kısı varkı kızlar verdınızmı bılemıyorum ben bıara hıc gıremedım bılıyosunuz aslında bır ay kadarda böyle olcak cok fazla gıremıcem lısteyı bırıne emanet etcem gönüllü olan varmı ben yaprım kacırmam dıyen ben hakkını veremıyorum çünkü artık takıp edebılsem sorun degılde takıp etmeye vakıt bulamıyorum eger tutmak ısteyen olursa lütfen yazsın bana ben bır süre daha böyleyım elımde olmayan nedenlerden dolayı neyse ben kacım hepınıze ıyıgeceler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…