Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydınn kızlar hayırlı sabahlarr..
ranacım rüyan hayır olsun inş.derinim zeytinleri bereket diye yorumlamış.bereket bebeğe çıksın,ikiz üçüz falan,tavukta sen ol yumurtladın demekki gelsin bebişlerr.

derincim belirtiler var testte bişey yok diyorsun,geçen bi hikaye paylaştın sende doğurunca mı öğrencen.bi kan testi verip için rahatlasa iyi olmazmı?inş vardır bişeyler.dün konuşamadan çıkmak zorunda kaldım canım.kusura bakma olurmu.

ebrar ablam girememiş ne şans ya pc bozuluyo ya interneti.Allah yardımcısı olsun.

lagrımacım dua bittiyse gelmicem fln demişsin üzüldüm,biz burda sadece dua için mi toplanıyorduk.tamam bende bebek konusundan bunaldığım için sık girmemeye başladım ama en azından her gün uğruyorum,sadece uzun süre kalmıyorum.dostluk için burdayız ama dertli ama mutlu.hepsini beraber yaşıyoruz.Allahım çok bekletmeden göndersin inş bebeğini.üzülme olurmu.öptm

kızlar bugun benim pazarım var.yollarda berbatt yine akla karayı seçip pazar görücem.almadı ki eşim bi helikopter hoşçakalın kızlar öptüm hepinizi.:79:

canım ya üzüldüm şimdi lütfen sıkma canının allahımın izniyle zamanında gelcek inş bebeişin hep yat hic bişey yapma kendine cok iyi bak...
amin canım cok teşekkür ederim tabiki dua ediyorum rabbim inş en kısa zamanda yüzünüzü güldürür...canını sıkkın gördüm canım bende senin gibiydim ama gercekten zamanı varmış rabbim hayırlısıyla göndersin bebişini...
he şimdi anladım canım bende yanlış anladın sandım yoksa ben tek tek yazrım hepinize...hüseyin emremiz iyiyimiş cok sevindim en kısa zamanda da evine gelir inş...
canım rüyan hayra cıksın hic bilgim yok ama iyi düşünelim iyi olsun...
derinim canım benim ya kan vermeye gitmedinmi sen bi kan testi yaptırsana boyle aklına taktıkca daha kötü olursun inş hamileleiktir bu belirtiler sürpriz yapmıştır belki bebişin sana hayırlısı olsun tatlım dualarım sizlerle cok öpüyorum seni...

boncugum hamileler listesine bende eklemişsin inan cok duygulandım rabbim inş sizlerede bu güzel duyguyu taddırır cok öpüyorum seni kendine iyi bak

eboşum ya girememişsin canım cok özledim seni inş bygyn girebilirsin cok öpuyorum seni...

günaydın kızlar hayırlı günler hepinize...

arkadaşlar istanbuldaki bahçeci sağlık grubunun tüp bebek klinikleri varmış ...gidip yaptıran oldumu..nasıl bi yer bilgisi olan var mı..ya da bildiğiniz başka tüp bebek kliniği var mı

RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIN ADIYLA سْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥
♥(¯`´•.¸(¯`´•.¸ _________❀✿❀_________ ¸.•´´¯)¸.•´´¯)♥
.>>>>> ✿°° ❀✿❀ Allahım Seni Çok Seviyoruz.... ❀✿❀ °° ✿
♥(_¸.•´´(_¸.•´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯❀✿❀¯¯¯¯¯¯¯¯¯♥(¯`´•.¸(¯`´•.¸
♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥..(S)

maşallah paşamıza inşallah çok daha iyi olcak birsoşum yesin teyzeleri onu yaa kuzum benim
saol canım ya bi kaza atlattık allahım beterinden korusun sen nasılsın ?hergün hastaneye gidiyosun değilmi .olsun emrecik iyi olsunda bugünlerde geçicek inşallah
ebrar ablacım pelincim msjlarınızı aldım
inş bu dualar bizede wesile olur hepinizden ALLAH RAZI OLSUN cümlemizin kalplerindeki inş göbüşlerimizde olur en kısa zmanda canım arkadaşlarım benim
ranacım saol tatlım .buarada adetin gelmemiş bellimi olur belki geç büyüdü çatladı yumoş hadi hayırlısı tatlışım
canım ya seni böyle umutsuz görmek üzüyo beni yine neşeli ol aramızda ol lütfen özlüyorum seni inanki
Selam kızlar ben adet oldum.Boncuğum yeni tarihim 25 haziran
hayırlısı olsun bebişim inşallah tatil sana iyi gelicek önümüzdeki ayda bebişin gelicek
delüüüüü çok erken haber vermişsin neyse sorun yok zaten merak edende olmamış

oyy maşallah emremize allahım daha iyi etsin canım
semoşum hiç canını sıkma inşallah herşey güzel olur iyi düşün iyi olsun tatlım allahım korusun bebişini
seni pataklıycam artık niye gitmedin dün kan vermeye cano rahatlardoık enazından kuzum yaa testlere güven olmuyo işte .birsürü belirtin varmış bellimi olur
dualar bittiyse ben artık girmeyeceğim bu topiğe.. anne olmak falan istemiyorum.. yarın bakarım bitti ise vedalasırız..
aaaa olmadı işte şimdi nedemek o yaa anne olmak istemiyorum allahın izniyle olcaksın böyle umutsuz düşünme tatlım
kuzu yaa neyin var hayırdır görüşemedikde merak ettim şimdi listeyi keşke becerebilsemde tutsam ama senin gibi yapamam .hem liste senin yaa niye vermeyi düşünüyosun üzme beni kuzum yaa .inşallah karşılaşırda konuşuruz
sorma kuzum yaa nette sorun vardı şükür hallettik sorunu yani biz değilde kuzen halletti .sen nasılsın bitanem .msnde yazdığını aldım saol kuzum ağzına sağlık
günaydın kızlar,,,
annem geldi, kahvaltı ettik. ebrarım bilgisayarın mı arızalı.?
semoşum nette problem vardı canım şükür halloldu
peloşum canım bende özledim sizi yaa
buarada merak ettim eşin naaptı ?süprizi görünce .sen iyisin inşalah canım
arkadaşlar istanbuldaki bahçeci sağlık grubunun tüp bebek klinikleri varmış ...gidip yaptıran oldumu..nasıl bi yer bilgisi olan var mı..ya da bildiğiniz başka tüp bebek kliniği var mı
canım umut tüpdenmi bahsediyosun acaba ?biçok arkadaşım orda yaptırdı çokda memnun kaldılar
birkez daha tüp yaparsam bende orayı düşünüyorum

canım sana msnden yazdığımı aldınmı cevap gelmedi banada merak ettim ??
buarada sizin cinsiyet nezaman belli olcak ?

slm kızlar nasılsınız 20 gündür annemlerdeydim yeni geldim evime orda net yoktu giremedim herkes iyidir inşş gökce naz la ugraşmaktan fırsatım olmuyo kızım emeklemeye başladı teyzeleri ama biraz yorulunca kucak isitiyo bide peşinden koşmak zorunda kalıyorum bi bakıyom tv nin fişlerini yalıyo bi bakıyom sehpanın içine girmek üzere wc ye bile korkarak giriyom
pelincim hayırlı olsun canım rabbim bu kez saglıkla kucagınada almak nasip etsin inş
samyelim dr istirahat vermiş bol bol dinlen rabbim saglıkla kucagınada almanı nasip eder kib
ebroşum napaysın cano birazdan misafirlige gitcem halimde yok ama:2: çagırdılar evdede sıkıldım artık sen nasılsın

derinim belirtilerim var demişsin umarım göbüşündeki minikten dolayıdır test yaptınmı canım hem adetin gecikiyomuş ilaç felan kullandın mı adetin gelsin die?

birsencim gözün aydın canım ogluşun gelmiş erken gelmiş ama rabbim saglık versin onada inş yenidogan servisine alsınlar allah analı babalı büyütsün inş darısı isteyen herkese olsun

cano demek gökce yaramazlıklara başladı yesin onu teyzesi yaa yanlız bırakma allah muhafaza
ben napıyım cano aslında benimde çıkmam gerek tutişle buluşucaz bugün işlerim duruyo daha .netim yoktu geldiğini görünce daldım hemen .sen nasıl oldun iyisin değilmi

kızlar ben kaçıyorum izninizle sonra görüşürüz öpüyorum sizi
sevcancım yeni geldin ama çıkmam gerek buarada başın ağrıyomuş geçmiş olsun canım
gökcem kuzuyu öp benim için sanada iyi gezmeler

sagol canım daha iyiyim şimdi öperim gökceyi teyzesi
güle güle ebroşum bende çıkıyorum kib öptm canım görüşürüz

selam kızlar hepınıze...
dün giremedim başım fenaydı zonk zonk,
lagrıma; cnm stres yapma lutfen bunalım yapma kendı kendıne umut et.umut guzel sey bole yaprsan olmaz ama (
derinim; görüşemedık 2 gundur senle.tatılmış 1 gun tadını cıkarsaydın.ama çalşma da warmıs sokakta bend e sınır oluyorum o sese.ınsallah belırtılerın yalancı belırtı degıl sahici belırtılerdı
ranam; canım ınsallah senın de bebiş gelır en kısa zamanda olacak olacak ))
abrar ablam,gecmıse baktım yazamadım ben de sana afedersın.kısmetse yıne gorusuruz.sağol ablam ewet basım fenaydı bugun de bıraz etkısı war ama şükür dunden ıyı.

anatolıa hamur ıslerıne meraklıyımdır ben sana sımdı yazacagım tarıfler cnm denedıklerımı,begenılenlerı ve mewlıt ıcın bereketlı olması lazım o tarzları yazacagım cnmmm

anatolia cnm yazıyorum bak bunu ben de kuranda yapmıstım

1 yufkayı 4e boluyorum 8e bolsen de olur ufak ufak...
ılk katına sıvıyag suruyorsun,ızerıne 1 yufka daha.ne malzeme ıstersen onu koyuyorsun ben dereotu we peynır ya da salcalı sosla sosısı karıstırp onu koyuyorum.sonra sıgara boresı gıbı sarıp once yumurtayı cırpıp ona batırıyorsun,sonra galeta ununa.bunu hazırlayıp no frosta atarsan erteseı gune daha guzel oluyo dolptan cıkarıp dırek fırına at super oluyor cıtır cıtır hem de kalabalık ıcın bereketlı cnm.
galetalı poğaça da war onu da yazıyım bu da bereketlı:

çok kişi benden bu tarıfı aldı mewlıtte de yapıldı
bu yazdığım 1 ölçek sen bunu 3 katına cıkar da uygula kalabalığa cnm öyle yapmıstık bız

yarım su bardagı yoğurt
yarım su bardağı sıvıyağ
125 gr margarın
1 yumurta sarısı
1 kabartma tozu
kulak memesı kıvamına gelene dek un(göz kararı)cnm sert degıl yumusak hamur olacak.
yeterı kadar tuz
kırmızı toz bıber
galeta unu

içi için;
4 orta boy patates
1çay bardağı süt
tuz patateslerı onceden haşla sut tuzla karıstır o hazır olsun cnm

once yogurtla margarini karstr sonra sırasıyla buun malzemelerı karıstır.yumurta sarısı hariç.elıne cewız buyukluıgunde al yuvarlak actır patates den koy kapat once yumurta sarısına sonra galeta ununa batır en son kırmızı toz bıber serp.bu kadar cnm.fırına wer.afyt olsun
tatlı ıstersen de bereketlı su tarıf war super oluyor
ıslak krabıye;
125 gr marhgarın
1 cay bardagı sıvıyağ
yarım cay bardagı sut
2 cay bardagı pudra sekerı
2 corba kasıgı kakao
1 vanılya
1 kabartam

şerbetı ıcın;
3 cay bardagı su
3 cay bardagı seker
serbetı kaynatmayacaksın seker erıyene dek karstır yeter soguk serbetle oluyor ok
malzemelerı sırasıyla karstır cnm.kulak memesı kıwamına gelene dek yğur.fırına at 25 dakıka fılan pısınce(sen yıne kontrol edersın) cıkar fırından sıcakken hazırlamıs oldugun soguk serbetın ıcıne batır cıkar bı tepsıye dız.uzerıne hındıstan cewızı at.cnm mewlıt ıcın bunu da 3 ölçekten yap bence ...
afiyet olsun başka tarfler de yazarım cnmm

eboşum seni gördügüme sevindim canım görüşemedik ama sorunun düzelmesi iyi olmuş...eşim cok şaşırdı ya yüzünü görseniz şok oldu sonrada sarılıp öptu benidaha yeni oldugu icin pek bişey anlamadık ikimizde buyudukce inş daha cok anlıycaz heralde haftaya carşamba doktora gitcez inş...inş keseyi görürüm hayırlısıyla ben iyiyimde canım cok iştahsızım ya hic bişey yiyemiyorum bide karnıma ara ara cok agrı giriyo ama dayanıyrum bebişim saglıklı gelsinde gerisi onemli degil...rabbim inş en kısa zamanda hepinize nasip eder dularım sizlerle...
amin canım cok teşekkür ederim...maşallah kuzuya ya hariketlendi demek evet bu aylarda dikkat etmek lazım canım ikinizide öpüyorum...

sevcanım cok gecmiş olsun canım ya sık agrıyo bu sıralarda başın bak benimde bu ay cok başım agrımıştı inş bebiştendir...hayırlısı olsun öpüyorum seni canım kendine iyi bak

merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik yaşamıs olanlar yada etrafınızda yasamıs olanlar warmı ben öğreneli 3 gün oldu ama kimseleri bulamadım destek arıyorum beta hcg değerlerimin düşmesi gerekiyor riskli bir mol lütfen dua edin desteğe çok ihtiyacım war

anatoli cnmm
bunlar da war denenip guzel olanllar,netten ama denedım oncekıler de denenmiştir...

*YIRTIK YUFKAYLA YAPILAN YIRTIK PIRTIK BÖREĞİ**

Malzemeler:

3 yumurta

2 su bardağı süt

1 çay bardağı sıvı yağ

1 su bardağı beyaz peynir

varsa biraz kaşar rendesi

maydanoz

1paket kabartma tozu

6 adet yufka

YAPILIŞI

Önce bir kapta yufka hariç bütün malzemeleri karıştırıyoruz.Daha sonra yufkaları elimizle küçük küçük kırpırıyoruz.Kırpılan yufkaları diğer tarafta ki harcın içine katıp karıştırıyoruz.Yağlanmış tepsiye döküp yayıyoruz.Orta derece ısıda üstü kızarana kadar pişiriyoruz.Süt az gelirse miktarını artırabiliriz.Beş çayı için değişik ve kolay bir tarif.

ÇİLEKLİ PUDİNG PASTASI
4 yumurta
yarım su bardağı sivi yag
1 cayfincani toz seker
4 kasik tereyagi
4 kahve fincani un
1/2 su bardagi yogurt
1 paket cilekli buding
1 paket kabartma tozu

Krema malzemesi:
3 subardagi sut
1 yemek kasigi nisasta
3 yemek kasigi un
1 paket vanilya
100gr tereyagi(margarin olabilir)
1 subardagi toz seker
1.Yumurtalari, sekeri cukur bir kapta mikserle yaklasik 15 dakika cirpalim.
2.Siviyag ve tereyagi ilave edelim.Biraz daha cirpalim (yumurtayla ozlesmesi icin.)
3.Yogurt,un ,1 paket cilekli pudingi kabartma tozunu hepsini karistiralim....
4.Yaglanmis kek kalibina dokelim.
5.180 C° onceden isittigimiz firina koyalim,pistikten sonra sogumaya birakalim.
Kremamizi hazirlayalim:

1.Tencereye sutu,seker,un,nisasta,tereyagi,hepsini karistrip koyu kivam alana kadar pisirelim.Biraz soguyunca mikserle 15 dakika cirpalim.
2.Kekin enine ikiye ayiralim.(ince bir iplikle cok rahat kesiliyor)
3.Alt parcayi kanal acar gibi ortasini bosaltalim.
4.icinden cikan kek kiriklarini rondoyla cekelim. Bir kismini uzerini suslemek icin ayiralim. Diger yarisini kremamizin icine koyup karistiralim.
5.Kanali kremayla dolduralim.Kekin diger yarisini uzerine kapatalim Kalan kremamizi uzerine ve kenarlarina sivayalim kirikladigimiz kek parcaciklarini pastamizin her yerine serpistirelim.
6.(ben visneyle susledim siz istediginiz malzemeyle susleyebilirsiniz.)Buzdolabinda 1-2 saat bekledikten sonra servise sunabilirsiniz.AFİYET OLSUN

cnmmm ben genelde kafadan sallayıp yaparım tarıflerıne sadık kaldıklarım bunlar tarıf degıstırırım .ama bunları bu sekılde yaptım haa bu cıleklı pasta nın oydugun we krema doldurdugun yere vısne de koydum ben bunun cıkolatalsını da yapabılırsın
afyt olsn cnm
ama galetalı poğaça ,galetalı yufka boreği ve ıslak kurabıyeye herks bayılıyor dıkkate almanı tavsoye ederım.ayy hamısler de warrr yazdım aamaaa
tarıf werdım ya neyse goruntu koyacaktım bunşarla ılgılı resımleırnı cekmıstım ama koymayacafım hamiş olan güzeller de kendılerı yapamasa bıle bırılerıne yaptırsınnn dii mi???
afiyet olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…