canım ya üzüldüm şimdi lütfen sıkma canının allahımın izniyle zamanında gelcek inş bebeişin hep yat hic bişey yapma kendine cok iyi bak...birsencim dünde benim kontrolüm vardı, pek iyi haberlerle gelmedik. içerde hunileşme yani 1 cm e yakın açılma varmış. doktorum haftada bir kontrol etcem dedi. 22 haftanın içindeyiz. rabbim 30 lara kadar bi dayabilsek... hep yatcan dedi. doktorum erken doğumda olabilir dedi.
amin canım cok teşekkür ederim tabiki dua ediyorum rabbim inş en kısa zamanda yüzünüzü güldürür...canını sıkkın gördüm canım bende senin gibiydim ama gercekten zamanı varmış rabbim hayırlısıyla göndersin bebişini...sende hepyat cnm..iş güç tutma kalkma hiç.. 30 haftayıda görürsün inşallah..
pelicim hayırlıolsun...Allah ım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.. bizlere de dua et.. hamilesin ya Rabbim dualarını geriçevirmez inşallah :)
birsencim iyi bak hızla iyileşiyor.. evinede cıkar yakındaa..ohhhh bizde bebek görmeye geliriz :)
he şimdi anladım canım bende yanlış anladın sandım yoksa ben tek tek yazrım hepinize...hüseyin emremiz iyiyimiş cok sevindim en kısa zamanda da evine gelir inş...canım kendine iyi bak kalkıp hareket etme hatta mümkünse dr yatırsa keşke hastanede bi arkadaş vardı şimdi 30 haftalık oldu 1 ayı geçkindir yatıyomuş inşallah bebişin gelmek için uğraşmaz bol bol dua et Allah yardımcın olsun benide hastanedeyken aradığın için teşekkür ederim canım emreye benim sütümü veriyorlar günlük gidiyorum hem süt veriyorum hem görüyorum
kız bende dedimki kardeloş bana demişti ya hamile olunca alıntı yapıyon altlarını boş bırakıyon diye ondan şaka yapıyım dedim
aşk olsun kardeloş benden cadı olmaz kız
evet canım inşallah yakında hayırlısıyla gelsin oğlum haberlerini verecem sen nasılsın konuşmayalı
kız derin hani internetten satış yapacaktın şimdi ne alacam oğluma resim koyda bakalım ucuzsa tulum resimleri koy
canım rüyan hayra cıksın hic bilgim yok ama iyi düşünelim iyi olsun...kızlar yaa bugün rüyamda derisi yüzülmüş ölmüş boynu olmayan bi tawuk gördüm kan falan yoktu bie yeşil zeytinle siyah zeytin gördüm tabak tabak ne anlama geliyor bunlar bilgisi olan war mı aranızda ???:97:
derinim canım benim ya kan vermeye gitmedinmi sen bi kan testi yaptırsana boyle aklına taktıkca daha kötü olursun inş hamileleiktir bu belirtiler sürpriz yapmıştır belki bebişin sana hayırlısı olsun tatlım dualarım sizlerle cok öpüyorum seni...ayy keşke 5 dk olsaydı cnm nerdeyse demin gittiler yani.seni yakalayamadım galiba kıs tarif istemişin ama ben pek bilmem kuşum yaaa:26:
birsoşum resim koyarım tabi cnm.ama benim telden foto atamıyorum bi sorun var ama nedir bilemedim...kocişinde usb kablosuayarlarsam koyarım cnm.
canım valla hiç hatırlamıyorum çünkü çok sık görüşemiyoruz biz dayımın kızıyla...o sıralarda bi belirtisi varmıydı bilmiyorum...
aa hayır olsun inşallah tavuk ilginçmiş..zeytinlerde bereket olarak yorumlayalımtavugu bilemicem ama ya.:26:
kızlar iyi geceler..yatmadan bi bakayım dedim...
ebuşumda girmiş çıkmış heralde kardeloşumun dedigi gibi oldu...
kızlar ben bu ay yalancı belirtiler yaşıyorum galiba...3 aydır adam akıllı olamadım onun etkisimi bilmiyorum..ama birsürü belirti var...kaç gündür hep midemi bastıracak bişyler yemek istiyorum bulantım oluyo,akıntım oluyo beyaz beyaz,sık sık idrara çıkmaya başladım kaç gündür...gaz doluyum inanın patlıcak gibiyim.karnımı görsenizgündüzleri de hafif hafif baş dönmesi oluyor...biliyorum mevsimseldir ama belki bişy varmıdır diyede düşünmeye başladım bugün...hayır olsun inşallah...
iyigecelr kızlar nasılsınız
kayram sen tarıh vermıstın ama ben alamadım cnm profılınden baktım yazdıgın msjlara yıne bulamadım kusurabakma cnm bgnlerde kafam pek yerınde degıl topıge ugrasamda hemen cıkıyorum ve cogu zaman yazamıyorum bı tuhafım bgnlerde dersler falan kafam bı dünya tarıhı gecende okadar cok kısı varkı kızlar verdınızmı bılemıyorum ben bıara hıc gıremedım bılıyosunuz aslında bır ay kadarda böyle olcak cok fazla gıremıcem lısteyı bırıne emanet etcem gönüllü olan varmı ben yaprım kacırmam dıyen ben hakkını veremıyorum çünkü artık takıp edebılsem sorun degılde takıp etmeye vakıt bulamıyorum eger tutmak ısteyen olursa lütfen yazsın bana ben bır süre daha böyleyım elımde olmayan nedenlerden dolayı neyse ben kacım hepınıze ıyıgeceler
maşallah paşamıza inşallah çok daha iyi olcak birsoşum yesin teyzeleri onu yaa kuzum benimderin selina ebrar pelin kardeloş anatolia semra kayram lagrima kardelen49 sevcan ranam boncuğum aleynam banum cici35 daha unuttuğum varsa kusura bakmayın ancak kafamı toparlamaya çalışıyorum hepinize yanımda olduğunuz için teşekkürler emre dualarınızla daha iyi bugün sütü 7 cc ye çıktı günde 12 defa veriyorlar pelincim Allah hayırlı sağlıklı evlat versin senin yanında olsun hep ben buralardayım arada yazarım
saol canım ya bi kaza atlattık allahım beterinden korusun sen nasılsın ?hergün hastaneye gidiyosun değilmi .olsun emrecik iyi olsunda bugünlerde geçicek inşallahevet kız kardeloş emreye isteyecez esmayı bi doğsun da dayanamadı oğlum ondan elini çabuk tuttu sonra küçük vermeyiz diyemesinler dedi neyse ben kaçar azcık dinleniyim EBRARCIM sanada geçmiş olsun diyemedim canım ucuz atlatmışsın Allahtan aklına gelmiş şalteri indirmek kendinize iyi bakın kızlar
ranacım saol tatlım .buarada adetin gelmemiş bellimi olur belki geç büyüdü çatladı yumoş hadi hayırlısı tatlışımebrar ablacım pelincim msjlarınızı aldım
inş bu dualar bizede wesile olur hepinizden ALLAH RAZI OLSUN cümlemizin kalplerindeki inş göbüşlerimizde olur en kısa zmanda canım arkadaşlarım benim
canım ya seni böyle umutsuz görmek üzüyo beni yine neşeli ol aramızda ol lütfen özlüyorum seni inankipelin cok sevindim ALLAHIM analı babalı buyutmek nasip etsin darısı bizim basımıza olsun İNŞALLAH AMİN..
kızlar herkese iyidir İNŞALLAH ugruyorum ama bişi yazmak içimden gelmiyo artık ama her girdiyimde ugruyorum mutlaka merak ediyorum herkesi
beni soracak olursanız aynı tas aynı hamam adet belirtilerim başladı olurum iki üç güne
herkes kendine iyi baksın tekrar ugrarım hoşcakalın kızlar......
hayırlısı olsun bebişim inşallah tatil sana iyi gelicek önümüzdeki ayda bebişin gelicekSelam kızlar ben adet oldum.Boncuğum yeni tarihim 25 haziran
delüüüüükızlar kusura bakmayın,saat bir gibi ebroş beni aradı size haber vermem için,internet var görünüyomuş ama açılmıyomuş bi türlü,o da anlam verememiş,ama benim tlf de konuşurken misafirim geldiği için size ancak haber veriyorum.
yafuu geldim gene kimse yok kaçıyonuzmu ne kızlar size iyi haberim var emre nin sütünü 10 ml çıkarmışlar antibiyotiğini kesmişler sarılığıda geçmiş eğer sütünü 13-14 ml çıkarırsa 2 güne belki üst katta yenidoğan servisine çıkarabilirlermiş inşallah şekerler darısı sizlere Allahım hayırlısını versin
semoşum hiç canını sıkma inşallah herşey güzel olur iyi düşün iyi olsun tatlım allahım korusun bebişinibirsencim dünde benim kontrolüm vardı, pek iyi haberlerle gelmedik. içerde hunileşme yani 1 cm e yakın açılma varmış. doktorum haftada bir kontrol etcem dedi. 22 haftanın içindeyiz. rabbim 30 lara kadar bi dayabilsek... hep yatcan dedi. doktorum erken doğumda olabilir dedi.
seni pataklıycam artıklagrimacım sıkma canını tatlım napıcaksın işte ülke şartları..degiştirecek adam gibi biri lazım...
bende aynen birsürü doktorlar bldum zamanında ama can dayanmıyo..en son kaç sene önce 70 tl veriyodum özelde.baktım olcak gibi degil sigortalılara gitmeye başladım 12 tl ye falan...aşılamadır tüptür hiç denemeye kalkışmadım zaten...Allah sonumuzu hayır etsin gülüm.dicek bişy yok...
aaaa olmadı işte şimdi nedemek o yaa anne olmak istemiyorum allahın izniyle olcaksın böyle umutsuz düşünme tatlımdualar bittiyse ben artık girmeyeceğim bu topiğe.. anne olmak falan istemiyorum.. yarın bakarım bitti ise vedalasırız..
kuzu yaa neyin var hayırdır görüşemedikde merak ettim şimdi listeyi keşke becerebilsemde tutsam ama senin gibi yapamam .hem liste senin yaa niye vermeyi düşünüyosun üzme beni kuzum yaa .inşallah karşılaşırda konuşuruziyigecelr kızlar nasılsınız
kayram sen tarıh vermıstın ama ben alamadım cnm profılınden baktım yazdıgın msjlara yıne bulamadım kusurabakma cnm bgnlerde kafam pek yerınde degıl topıge ugrasamda hemen cıkıyorum ve cogu zaman yazamıyorum bı tuhafım bgnlerde dersler falan kafam bı dünya tarıhı gecende okadar cok kısı varkı kızlar verdınızmı bılemıyorum ben bıara hıc gıremedım bılıyosunuz aslında bır ay kadarda böyle olcak cok fazla gıremıcem lısteyı bırıne emanet etcem gönüllü olan varmı ben yaprım kacırmam dıyen ben hakkını veremıyorum çünkü artık takıp edebılsem sorun degılde takıp etmeye vakıt bulamıyorum eger tutmak ısteyen olursa lütfen yazsın bana ben bır süre daha böyleyım elımde olmayan nedenlerden dolayı neyse ben kacım hepınıze ıyıgeceler
sorma kuzum yaa nette sorun vardı şükür hallettik sorunu yani biz değilde kuzen halletti .sen nasılsın bitanem .msnde yazdığını aldım saol kuzum ağzına sağlıkgünaydınn kızlar hayırlı sabahlarr..
ranacım rüyan hayır olsun inş.derinim zeytinleri bereket diye yorumlamış.bereket bebeğe çıksın,ikiz üçüz falan,tavukta sen ol yumurtladın demekki gelsin bebişlerr.
derincim belirtiler var testte bişey yok diyorsun,geçen bi hikaye paylaştın sende doğurunca mı öğrencen.bi kan testi verip için rahatlasa iyi olmazmı?inş vardır bişeyler.dün konuşamadan çıkmak zorunda kaldım canım.kusura bakma olurmu.
ebrar ablam girememiş ne şans ya pc bozuluyo ya interneti.Allah yardımcısı olsun.
lagrımacım dua bittiyse gelmicem fln demişsin üzüldüm,biz burda sadece dua için mi toplanıyorduk.tamam bende bebek konusundan bunaldığım için sık girmemeye başladım ama en azından her gün uğruyorum,sadece uzun süre kalmıyorum.dostluk için burdayız ama dertli ama mutlu.hepsini beraber yaşıyoruz.Allahım çok bekletmeden göndersin inş bebeğini.üzülme olurmu.öptm
kızlar bugun benim pazarım var.yollarda berbatt yine akla karayı seçip pazar görücem.almadı ki eşim bi helikopterhoşçakalın kızlar öptüm hepinizi.:79:
semoşum nette problem vardı canım şükür halloldugünaydın kızlar,,,
annem geldi, kahvaltı ettik. ebrarım bilgisayarın mı arızalı.?
peloşum canım bende özledim sizi yaacanım ya üzüldüm şimdi lütfen sıkma canının allahımın izniyle zamanında gelcek inş bebeişin hep yat hic bişey yapma kendine cok iyi bak...
amin canım cok teşekkür ederim tabiki dua ediyorum rabbim inş en kısa zamanda yüzünüzü güldürür...canını sıkkın gördüm canım bende senin gibiydim ama gercekten zamanı varmış rabbim hayırlısıyla göndersin bebişini...
he şimdi anladım canım bende yanlış anladın sandım yoksa ben tek tek yazrım hepinize...hüseyin emremiz iyiyimiş cok sevindim en kısa zamanda da evine gelir inş...
canım rüyan hayra cıksın hic bilgim yok ama iyi düşünelim iyi olsun...
derinim canım benim ya kan vermeye gitmedinmi sen bi kan testi yaptırsana boyle aklına taktıkca daha kötü olursun inş hamileleiktir bu belirtiler sürpriz yapmıştır belki bebişin sana hayırlısı olsun tatlım dualarım sizlerle cok öpüyorum seni...
boncugum hamileler listesine bende eklemişsin inan cok duygulandım rabbim inş sizlerede bu güzel duyguyu taddırır cok öpüyorum seni kendine iyi bak
eboşum ya girememişsin canım cok özledim seni inş bygyn girebilirsin cok öpuyorum seni...
günaydın kızlar hayırlı günler hepinize...
canım umut tüpdenmi bahsediyosun acaba ?biçok arkadaşım orda yaptırdı çokda memnun kaldılararkadaşlar istanbuldaki bahçeci sağlık grubunun tüp bebek klinikleri varmış ...gidip yaptıran oldumu..nasıl bi yer bilgisi olan var mı..ya da bildiğiniz başka tüp bebek kliniği var mı
slm kızlar nasılsınız 20 gündür annemlerdeydim yeni geldim evime orda net yoktu giremedim herkes iyidir inşş gökce naz la ugraşmaktan fırsatım olmuyo kızım emeklemeye başladı teyzeleri ama biraz yorulunca kucak isitiyo bide peşinden koşmak zorunda kalıyorum bi bakıyom tv nin fişlerini yalıyo bi bakıyom sehpanın içine girmek üzere wc ye bile korkarak giriyom
pelincim hayırlı olsun canım rabbim bu kez saglıkla kucagınada almak nasip etsin inş
samyelim dr istirahat vermiş bol bol dinlen rabbim saglıkla kucagınada almanı nasip eder kib
ebroşum napaysın cano birazdan misafirlige gitcem halimde yok ama:2: çagırdılar evdede sıkıldım artık sen nasılsın
eboşum seni gördügüme sevindim canım görüşemedik ama sorunun düzelmesi iyi olmuş...eşim cok şaşırdı ya yüzünü görseniz şok oldu sonrada sarılıp öptu benimaşallah paşamıza inşallah çok daha iyi olcak birsoşum yesin teyzeleri onu yaa kuzum benim
saol canım ya bi kaza atlattık allahım beterinden korusun sen nasılsın ?hergün hastaneye gidiyosun değilmi .olsun emrecik iyi olsunda bugünlerde geçicek inşallah
ranacım saol tatlım .buarada adetin gelmemiş bellimi olur belki geç büyüdü çatladı yumoş hadi hayırlısı tatlışım
canım ya seni böyle umutsuz görmek üzüyo beni yine neşeli ol aramızda ol lütfen özlüyorum seni inanki
hayırlısı olsun bebişim inşallah tatil sana iyi gelicek önümüzdeki ayda bebişin gelicek
delüüüüüçok erken haber vermişsin neyse sorun yok zaten merak edende olmamış
oyy maşallah emremize allahım daha iyi etsin canım
semoşum hiç canını sıkma inşallah herşey güzel olur iyi düşün iyi olsun tatlım allahım korusun bebişini
seni pataklıycam artıkniye gitmedin dün kan vermeye cano rahatlardoık enazından kuzum yaa testlere güven olmuyo işte .birsürü belirtin varmış bellimi olur
aaaa olmadı işte şimdi nedemek o yaa anne olmak istemiyorum allahın izniyle olcaksın böyle umutsuz düşünme tatlım
kuzu yaa neyin var hayırdır görüşemedikde merak ettim şimdi listeyi keşke becerebilsemde tutsam ama senin gibi yapamam .hem liste senin yaa niye vermeyi düşünüyosun üzme beni kuzum yaa .inşallah karşılaşırda konuşuruz
sorma kuzum yaa nette sorun vardı şükür hallettik sorunu yani biz değilde kuzen halletti .sen nasılsın bitanem .msnde yazdığını aldım saol kuzum ağzına sağlık
semoşum nette problem vardı canım şükür halloldu
peloşum canım bende özledim sizi yaa
buarada merak ettim eşin naaptı ?süprizi görünce .sen iyisin inşalah canım
canım umut tüpdenmi bahsediyosun acaba ?biçok arkadaşım orda yaptırdı çokda memnun kaldılar
birkez daha tüp yaparsam bende orayı düşünüyorum
amin canım cok teşekkür ederim...maşallah kuzuya ya hariketlendi demek evet bu aylarda dikkat etmek lazım canım ikinizide öpüyorum...slm kızlar nasılsınız 20 gündür annemlerdeydim yeni geldim evime orda net yoktu giremedim herkes iyidir inşş gökce naz la ugraşmaktan fırsatım olmuyo kızım emeklemeye başladı teyzeleri ama biraz yorulunca kucak isitiyo bide peşinden koşmak zorunda kalıyorum bi bakıyom tv nin fişlerini yalıyo bi bakıyom sehpanın içine girmek üzere wc ye bile korkarak giriyom
pelincim hayırlı olsun canım rabbim bu kez saglıkla kucagınada almak nasip etsin inş
samyelim dr istirahat vermiş bol bol dinlen rabbim saglıkla kucagınada almanı nasip eder kib
ebroşum napaysın cano birazdan misafirlige gitcem halimde yok ama:2: çagırdılar evdede sıkıldım artık sen nasılsın
selam kızlar hepınıze...
dün giremedim başım fenaydı zonk zonk,
lagrıma; cnm stres yapma lutfen bunalım yapma kendı kendıne umut et.umut guzel sey bole yaprsan olmaz ama(
derinim; görüşemedık 2 gundur senle.tatılmış 1 gun tadını cıkarsaydın.ama çalşma da warmıs sokakta bend e sınır oluyorum o sese.ınsallah belırtılerın yalancı belırtı degıl sahici belırtılerdı
ranam; canım ınsallah senın de bebiş gelır en kısa zamanda olacak olacak))
abrar ablam,gecmıse baktım yazamadım ben de sana afedersın.kısmetse yıne gorusuruz.sağol ablam ewet basım fenaydı bugun de bıraz etkısı war ama şükür dunden ıyı.
anatolıa hamur ıslerıne meraklıyımdır ben sana sımdı yazacagım tarıfler cnm denedıklerımı,begenılenlerı ve mewlıt ıcın bereketlı olması lazım o tarzları yazacagım cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?