Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm ben yasamaıdm ama sakın olman ıcın yazıyorum stres yaparsan hersey daha kotu olur lutfen sakın ol.bol bol dua et cnmmm.allah şifa wersın sağlıkla bebişini görmeye nasıp etsınn

peloşum gelmıssım ama ben anatolıa ya tarf yazıyordum gormedım kacırdım senıı..
cnm bnm bılmem kı mıgren war ya hıc ona yormadım daha bu hafta çalşma haftamız bakalım hayrlısı...
gunaşrı çalşyoruz bakalım...

canım umut tüpdenmi bahsediyosun acaba ?biçok arkadaşım orda yaptırdı çokda memnun kaldılar
birkez daha tüp yaparsam bende orayı düşünüyorum

ben internetten buldum..umut tüp bebekte bahçeci grubuna ait..yaptıran arkadaşlarından bahsetmişsin..ilk seferde tutmuşmu..hangi doktormuş....pahalı biyer mi...ne kadar tutar ...bide ben gidersem şehir dışın dan gelicem kalmak için ne kadar ödüyomuşuz..offf çok sordum yaa..daha detayla anlatırmısın...sen hiç tüp yaptın mı

bana bi test yapmadı canım sadece adet olmaıyodum bide düşüğüm vardı ona dayanarak verdi bende bilmiyorum tatlım
8 ay erken canım inş bekelmezsin daha fazla ne rabbim yollar meleğini tez vakitte
benim bebeğim kız canım saol iyi dilekerin için
sürekli doktor değiştirmek iyi mi? bende mi değiştirsem acaba? 1 doktora bağlı kalmasam mı? of ne zor işler bunlar..

canım benim doktorum dalında çok uzman yani şimdi gittiğim doktorum oı söğledi bu gibi durumda doktor değiştirmenin daha doğru olduğunu söğledi canım inş herşey gönlünüze göre olur

yesin onu teyzesiii......

yok yaa.. git gel git gelbirşey oldugu yok.. doktorlarada güvenmiyorum napıyım olursa kendi kendine olur olmazsada yapcak birşeyim yok...

amenna inandım iman ettim herşeyin zamanı var ama ben sıkıldım.. hem doktorlardan hemde her ay aynı şeyi yaşamaktan..

anladım zaten u sebeple dün depresyona girdim yani..

nasılsınız canlar ben kötüyüm bi süre giremiycem kusura bakamyın emi,
ebrarım duayı endişe etme bitti say balım
kızlar annem çok hasta fenalaşmış yanına gitmem lazım aslında uzun süredir hasta ama ben gidemedim sırf kaynanam yanımda hasta diye uzun bi hikayem var ama kimseyi sıkmak istemiyorum kaynanam bana kızdı saydı saydı kızına gitti şimdi fırsat buldum akşam üzeri kardeşim aradı annem iyi değil dedi ne zor bi durum mevlam elin annesi için kendi canına gidemiyosun ama yineden kötü sen oluyosun aman hayat işte
eşim acilen götürüyo bi süre giremeyebilirim annemde nette yok olsada fırsat bulamam belki hepinizi mevlama emanet ediyorum kusuruma bakamyın elim ayağım titriyo zor yazıyorum hakkınızı helal edin
eşim gelmek üzre çıkıcam hemen sizi seviyorum dualrım sizinle umarım annem iğleşirde dönerim aranıza

Ay canım yaa inşallah kötü bişey değildir rahat ol dua edelim bizde.Sende kendine dikkat et son zamanların kaynananıda boşver olgun bi insan olsa kızım git annenin yanınada Allah razı olsun bu halinle bana yardımcı oldun o kadar demesi lazım.

Lagrimacım senin dr una yani nüvit hanıma bi arkadaşım gidiyo onlarında 1 senedir çocuğu yok ve dr dan çok memnun hatta banada tavsiye etti ama benim doktor değiştirmekten başım döndü artık dr görmek istemiyorum o derece yani:111:Bende çok değiştirdim galibaSelinaya katılıyorum bu arada dönem dönem umutlanıyoruz dönem dönem pes ediyoruz ama hep burdayız birlikteyiz niye gitmek istiyosun anlamadım:26:

Ebrarcım seninle konuşamadık gitmeden net düzelmiş gözünaydın haftaya görüşmek üzere hanımlar hepiniz Allah'a emanet olun

kızlar ya nolur kusura bakmayın..aslında birsürü alıntı yaptım,yarısını yazdım sonra pc kapamak zorunda kaldım bizimkiler ugradı da...açtım baglantı olmadı kapatıp aömak zorunda kaldım yazdıgım sayfayı geri getirmedi çok sinir oldum yaaaa...aklımda kaldıgı kadarıyla yazayım...

BONCUGUM canım benim,dün konuşamadık msn de kusura bakma...inşallah karşılaşırda dertleşiriz biraz merak ettim seni iyi gibi degildin...liste işine gelince o listeyi senin tutmana çok alıştık cnm..şimdilik istedigin gibi bakamasanda bana göre sorun degil.arada güncellersin ugradıkça...tarih verenlerde senin özeline mesaj yollarsa senin için çok daha iyi olur..yok genede ben tutmim dersen şimdilik idare ederim ama senin yaptıgın gibi yapamam canım dümdüz bi liste olur haberin olsun

PELOŞUM kan vermedim cnm yaaa...şimdilikte vermek istemiyorum...baya bi beklicem gelmesini...zaten agrılarım var gelecek gibi...sen nasılsın taklımm doktora gidecesin çarşamba demek hadi hayırlısı inşallahhhhh keseyi görücen cnm inşallahhhh

EBRARIM bitanecim,patakla canım benim sürükle saclarımdan böylecanom inanki sizi böyle söyletmek istemiyorum her ay aynı terane bıktım ben...kızmayın bana nolur..sizide böyle kan ver demeye zorluyomuşum gibi oluyo hep..biliyorum kesin sonuc ama inanki kanda negatifi görmek insanı bi başka üzüyo...ben hernekadar bebek için çok hevesli görünmesemde içten içe o testte negatif görünce büyük bi boşluga düşüyorum...anlarsın kuşum...sen napıyon konusamadık dün pc gene sorun yapmaz inşallah..bu gece hürrem bittikten sonra buluşalım dertleşelim

RANAcım daha önce bi doktor bana pko degil demişti..ama bir digeri de net bi şeklide pkosun dedi..özel hastaneydi ultrason cihazlarıda çok güzeldi ben kendim bile görmüştüm kistleri...son gittigim doktorlarda hep pko dedi yani..seninki pko deiglse ne o zaman ki?her kist pko olmuyo tabiki ama iyice sor doktoruna cnm..tüylenme kilo falan var cnm..özellikle karın ve yanlarda...

KARDELOŞUM sık ugrayamıyosun topice,dün msnde yakaldım ama o da yarım yamalak oldu güyada cam açıcaktım sananeyse görüşürük kuşum iyi bak kendine...5 mucize hareketleri aksatmabanada ögret bu arada

KARDELEN49um derslerine çalışıyodun nasıl gidiyo cnm Allah zihin açıklıgı versin,adette oldun..inşallah bu ay melegin geliverir..sen derslere ver kendini bebiş düşünme gelsin minikkk hemencik

SVCANIM geçmiş olsun yaaa cnm benim...bugün daha iyisindir inşallah tatlım öpüyom seni dikkat et kendine

DERDAM ugramışsın rastlaşamadık seni de çok öptüm dinlenebiliyosundur inşallah kuzum yaaa

BİRSOŞŞŞŞ inşallah dahada iyi haberlerle gelicen bi dahakine..merakla bekliyorum canım benim

SELİNAM taklım,önemli degil cnm ne demek bende oturamadım ki pc başında dün...inşallah başka zaman konusuruz...evet o hikayeyi paylaştım ama o bize denk gelirmiki be kuzubakalım zaman ne göstericek...

ayy bu kadan kaldı aklımda yaaaa...kızlar bide bizim FLAN ımızın profile baktım geçen nasıl acaba ya hiç gelmiyo...onun gibi siteye uzun süredir girmeyen habersiz kaldıgımız birsürü kişi var...GÜLHAYAL de gelmiyo..inşallah iyidirler...

ayy derdam benim yaaaaaben geçmişe yazarken sen gelmişin cnm..çokkk çokk geçmiş olsun annene kuzum...Allah acil şifalar versin...aynen dedigin gibi kaynanaya bakacan diye annecigine gidemedin hiççç..genede kıymet bilmiyo kadın..Allaha havale et boşver...inşallah annen çabucak iyileşirde sende doguma kadar orda dur bence bu kadına hizmetçi olma kendine dikkat et cnm Allaha emanet ol

canım çok geçmiş olsun,annene allahım acil şifalar versin inş.kaynanaya gelince hiçç düşünme bile boşver stres yapıp kendini de yıpratma.allah görsün.kendine de dikkat et fırsat buldukça dinlen canım.

kardelen49 canım sanada hayırlı yolculuklar.yola gideceksin diye hatırlıyorum umarım yanılmıyorumdur.kendine iyi bak canım öptm.

derincim selam canım nasılsın.?

slam selinacım..iyilik cnm sen napıyosun...biraz başım tttu ama idare ediyorum...midem fena...odaa başıma vuruyo biraz.galiba safra oldu...

kızlar yine fıkra buldumm
fıkra:vizite ücreti 100 dolar...
Doktorun biri yeni bir muayenehane açmış.
Kapıya yazmış... Vizite ücreti 100 Dolar.
İyileştiremediğimiz hastaya beş mislini geri veriyoruz...
Vizite pahalı ama, doktor gerçekten doktor...
Her gelen hasta iyileşip gidiyor... Doktorun ünü her
geçen gün artıyormuş...
Uyanığın biri doktora gidecek, iyileşmeyecek ve beş
misli parayı geri alacak ya, kapıyı çalmış...
Doktor! Ağzımın tadı hiç yok... Öyle kötüyüm ki, hiçbir
şeyin tadını alamıyorum... Doktor... Adama şöyle bir bakmış,
hemşireye seslenmiş:
Hemşire hanım! Sekiz numaralı kutuyu getirin
Hemşire adama uzatmış kutuyu,
adam, bir kaşık içindekinden yemiş ve anında tükürmüş...
Ama Bu bok!!!!!
Doktor sakin, Evet! İyileştiniz. Tat alıyorsunuz artık..
Adam, parayı ödemiş sinirleri tepesinde gitmiş...
Aradan birkaç ay geçmiş. Büyük bir hırsla yeniden kapısına
dayanmış doktorun ..
Doktor bey, ben de hafıza kaybı başladı... Herşeyi unutuyorum...!
Doktor, adama şöyle bir bakmış yine, hemşireye dönmüş,
Kızım, sekiz numaralı kutuyu getirir misin? demiş.
Adam, hemen itiraz etmiş, Ama, o kutuda bok var! ...
Doktor, Doğru! Bakın, hafızanız da yerine geldi!....
Adam, ağlamaklı, hırsla ödemiş parayı çıkmış dışarı...
Kurmuş da kurmuş intikam planlarını... Birkaç ay sonra..
Doktor! Ben de iktidarsızlık başladı... Durumum kötü, hiçbir şey
yapamıyorum...
Doktor adamı gözüyle şöyle bir inceleyip,
Hemşire hanım sekiz Numaralı kutuyu getirir misin diye seslenince,
adam, tüm hırsıyla, S.kecem,seni de sekiz numaralı kutunu da...
diye bağırmış.. Doktor gayet sakin,
Geçmiş olsun! Artık yapabiliyorsunuz!!!!

slam selinacım..iyilik cnm sen napıyosun...biraz başım tttu ama idare ediyorum...midem fena...odaa başıma vuruyo biraz.galiba safra oldu...

başımın ağrısı hariç iyiyim şükür canım.geçmiş olsun canım ya.ne iyi gelir acaba?
fıkra:yabancı doktor türkiyede çalışırsa ne olur?
Doktor Azeri olunca:

- Gelesen!
- Selam doktor bey!
- Salam... Sabahın hayır! (Selam. İyi sabahlar)
- Ne salamı? Kızımı muayeneye getirdim.
- Gızım, sen yahşi birine ohşayırsan! (Kızım sen iyi birine benziyorsun.)
- Neee! Kızım kimi okşuyormuş?
- Vallahi kimseyi okşamıyorum baba!
- Sus kız! Koskoca doktor yalan mı söyleyecek? Ellerindeki pişikten anladı herhalde!
- Pişik ele degel kucağa yaraşır. (Kedi ellenmemeli, kucağa alınmalı.)
- Doktor sen ne diyosun yaa?
- Siz haradan gelisiz? (Siz nereden gelirsiniz?)
- Biz at mıyız haradan gelecek? Doktor, ağzını topla...
- Gızım soyunasın, sırtına gulag asmag isterem. (Kızım soyun da sırtını dinleyeyim.)
- Baba ya... bu adam kimin kulağını sırtıma asacak?
- Men indi gızına dayandıraaram. Marağım gabardı. Neçe ağlarsın?
(Ben şimdi kızınızı durdururum. Merak ettim. Neye ağlarsın?)
- Baba ne diyo bu?
- Gızım sen kârhanede çalışırsın? (Kızım sen fabrikada mı
çalışıyorsun?)
- Lan p... doktor... Küüüüütttt...
- Özümü itirdim, dağlara kar düşende, bülbüle gam düşende, ruhum bedenden oynar, gözüme yumruk gelende...

sagol selinam..şuanda fıkraları okuyamıyom cnm vakit yok ama okucam söz...şimdi kaçıyorum..dükkanı kapatam öptüm seni

cnm ya stres yapma kendıne ltfen bebişini düşün hiçbir şeyı takma.herkesın kendı canıı tabiii.takma sen onu sakınnn...sen kendıne dıkkat et ltfenn cnm bnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…