merhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik yaşamıs olanlar yada etrafınızda yasamıs olanlar warmı ben öğreneli 3 gün oldu ama kimseleri bulamadım destek arıyorum beta hcg değerlerimin düşmesi gerekiyor riskli bir mol lütfen dua edin desteğe çok ihtiyacım war
canım umut tüpdenmi bahsediyosun acaba ?biçok arkadaşım orda yaptırdı çokda memnun kaldılar
birkez daha tüp yaparsam bende orayı düşünüyorum
bana bi test yapmadı canım sadece adet olmaıyodum bide düşüğüm vardı ona dayanarak verdi bende bilmiyorum tatlımcanım dikkat et aman yat sürekli inşallah hayırlısıyla alıcaksın bebeğini kucağına dua edelim
birsencim çok sevindim Hüseyin Emre azimli maşallah
Derdacım pıhtılaşma faktörün hangisi biliyomusun?Bendede var ve şimdiki dr um coraspin vermedide bana:26:
8 ay erken canım inş bekelmezsin daha fazla ne rabbim yollar meleğini tez vakitteahh canım benim cok haklısın ben 8 aydır bekliyorum bakalım inş RABBİM hakkımızda hayırlısını werir bende bi kaç dr a gittim en son bu en son dr da kaldım bide bi yıl dolmadan coğu ciddiye almıyor biliyorsun ama iyki erken dawranmışım gecen ay prolaktinimin yüksek oldugunu öğrendim bu ay düştü ama şükürler olsun benimde ewlenince adetlerim düzensizleşmişti 10 15 gün kadar gecikmeler yasıyorum bakalım bu ay ne olacak bugün adet olmam gerekiyordu yine gelmedi ama akşama doğru karnım agrımaya başladı inş gelirde klomene başlıcam sanki onu içince hemen hamiş kalcakmışım gibi içimde istek war bi tuhaf oldum wallahi RABBİM kolaylıklar wersin canım doğumunda kız seninki dimi öyle okudum sanırım
sürekli doktor değiştirmek iyi mi? bende mi değiştirsem acaba? 1 doktora bağlı kalmasam mı? of ne zor işler bunlar..
slm kızlar nasılsınız 20 gündür annemlerdeydim yeni geldim evime orda net yoktu giremedim herkes iyidir inşş gökce naz la ugraşmaktan fırsatım olmuyo kızım emeklemeye başladı teyzeleri ama biraz yorulunca kucak isitiyo bide peşinden koşmak zorunda kalıyorum bi bakıyom tv nin fişlerini yalıyo bi bakıyom sehpanın içine girmek üzere wc ye bile korkarak giriyom
pelincim hayırlı olsun canım rabbim bu kez saglıkla kucagınada almak nasip etsin inş
samyelim dr istirahat vermiş bol bol dinlen rabbim saglıkla kucagınada almanı nasip eder kib
ebroşum napaysın cano birazdan misafirlige gitcem halimde yok ama:2: çagırdılar evdede sıkıldım artık sen nasılsın
maşallah paşamıza inşallah çok daha iyi olcak birsoşum yesin teyzeleri onu yaa kuzum benim
saol canım ya bi kaza atlattık allahım beterinden korusun sen nasılsın ?hergün hastaneye gidiyosun değilmi .olsun emrecik iyi olsunda bugünlerde geçicek inşallah
ranacım saol tatlım .buarada adetin gelmemiş bellimi olur belki geç büyüdü çatladı yumoş hadi hayırlısı tatlışım
canım ya seni böyle umutsuz görmek üzüyo beni yine neşeli ol aramızda ol lütfen özlüyorum seni inanki
hayırlısı olsun bebişim inşallah tatil sana iyi gelicek önümüzdeki ayda bebişin gelicek
delüüüüüçok erken haber vermişsin neyse sorun yok zaten merak edende olmamış
oyy maşallah emremize allahım daha iyi etsin canım
semoşum hiç canını sıkma inşallah herşey güzel olur iyi düşün iyi olsun tatlım allahım korusun bebişini
seni pataklıycam artıkniye gitmedin dün kan vermeye cano rahatlardoık enazından kuzum yaa testlere güven olmuyo işte .birsürü belirtin varmış bellimi olur
aaaa olmadı işte şimdi nedemek o yaa anne olmak istemiyorum allahın izniyle olcaksın böyle umutsuz düşünme tatlım
kuzu yaa neyin var hayırdır görüşemedikde merak ettim şimdi listeyi keşke becerebilsemde tutsam ama senin gibi yapamam .hem liste senin yaa niye vermeyi düşünüyosun üzme beni kuzum yaa .inşallah karşılaşırda konuşuruz
sorma kuzum yaa nette sorun vardı şükür hallettik sorunu yani biz değilde kuzen halletti .sen nasılsın bitanem .msnde yazdığını aldım saol kuzum ağzına sağlık
semoşum nette problem vardı canım şükür halloldu
peloşum canım bende özledim sizi yaa
buarada merak ettim eşin naaptı ?süprizi görünce .sen iyisin inşalah canım
canım umut tüpdenmi bahsediyosun acaba ?biçok arkadaşım orda yaptırdı çokda memnun kaldılar
birkez daha tüp yaparsam bende orayı düşünüyorum
canım ya üzüldüm şimdi lütfen sıkma canının allahımın izniyle zamanında gelcek inş bebeişin hep yat hic bişey yapma kendine cok iyi bak...
amin canım cok teşekkür ederim tabiki dua ediyorum rabbim inş en kısa zamanda yüzünüzü güldürür...canını sıkkın gördüm canım bende senin gibiydim ama gercekten zamanı varmış rabbim hayırlısıyla göndersin bebişini...
he şimdi anladım canım bende yanlış anladın sandım yoksa ben tek tek yazrım hepinize...hüseyin emremiz iyiyimiş cok sevindim en kısa zamanda da evine gelir inş...
canım rüyan hayra cıksın hic bilgim yok ama iyi düşünelim iyi olsun...
derinim canım benim ya kan vermeye gitmedinmi sen bi kan testi yaptırsana boyle aklına taktıkca daha kötü olursun inş hamileleiktir bu belirtiler sürpriz yapmıştır belki bebişin sana hayırlısı olsun tatlım dualarım sizlerle cok öpüyorum seni...
boncugum hamileler listesine bende eklemişsin inan cok duygulandım rabbim inş sizlerede bu güzel duyguyu taddırır cok öpüyorum seni kendine iyi bak
eboşum ya girememişsin canım cok özledim seni inş bygyn girebilirsin cok öpuyorum seni...
günaydın kızlar hayırlı günler hepinize...
bana bi test yapmadı canım sadece adet olmaıyodum bide düşüğüm vardı ona dayanarak verdi bende bilmiyorum tatlım
8 ay erken canım inş bekelmezsin daha fazla ne rabbim yollar meleğini tez vakitte
benim bebeğim kız canım saol iyi dilekerin için
canım benim doktorum dalında çok uzman yani şimdi gittiğim doktorum oı söğledi bu gibi durumda doktor değiştirmenin daha doğru olduğunu söğledi canım inş herşey gönlünüze göre olur
nasılsınız canlar ben kötüyüm bi süre giremiycem kusura bakamyın emi,
ebrarım duayı endişe etme bitti say balım
kızlar annem çok hasta fenalaşmış yanına gitmem lazım aslında uzun süredir hasta ama ben gidemedim sırf kaynanam yanımda hasta diye uzun bi hikayem var ama kimseyi sıkmak istemiyorum kaynanam bana kızdı saydı saydı kızına gitti şimdi fırsat buldum akşam üzeri kardeşim aradı annem iyi değil dedi ne zor bi durum mevlam elin annesi için kendi canına gidemiyosun ama yineden kötü sen oluyosun aman hayat işte
eşim acilen götürüyo bi süre giremeyebilirim annemde nette yok olsada fırsat bulamam belki hepinizi mevlama emanet ediyorum kusuruma bakamyın elim ayağım titriyo zor yazıyorum hakkınızı helal edin
eşim gelmek üzre çıkıcam hemen sizi seviyorum dualrım sizinle umarım annem iğleşirde dönerim aranıza
kızlar annem çok hasta fenalaşmış yanına gitmem lazım aslında uzun süredir hasta ama ben gidemedim sırf kaynanam yanımda hasta diye uzun bi hikayem var ama kimseyi sıkmak istemiyorum kaynanam bana kızdı saydı saydı kızına gitti şimdi fırsat buldum akşam üzeri kardeşim aradı annem iyi değil dedi ne zor bi durum mevlam elin annesi için kendi canına gidemiyosun ama yineden kötü sen oluyosun aman hayat işte
eşim acilen götürüyo bi süre giremeyebilirim annemde nette yok olsada fırsat bulamam belki hepinizi mevlama emanet ediyorum kusuruma bakamyın elim ayağım titriyo zor yazıyorum hakkınızı helal edin
eşim gelmek üzre çıkıcam hemen sizi seviyorum dualrım sizinle umarım annem iğleşirde dönerim aranıza
slam selinacım..iyilik cnm sen napıyosun...biraz başım tttu ama idare ediyorum...midem fena...odaa başıma vuruyo biraz.galiba safra oldu...
bu tarifler süper ama ben diyetteyimbebiş için kilo vermeliyim
cnm ya stres yapma kendıne ltfen bebişini düşün hiçbir şeyı takma.herkesın kendı canıı tabiii.takma sen onu sakınnn...sen kendıne dıkkat et ltfenn cnm bnmmnasılsınız canlar ben kötüyüm bi süre giremiycem kusura bakamyın emi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?