birsenciğim nasılsın????
yakışıklımız nasıl?? yenı resımler yokmu yaa :)
derınım cnm bugun daha ıyıyım hafıf agrım war bu başları napcaaaz bilmem:97::97::97::97::97:
cnm hafıfse kahve yap kendıne ıyı gelıyor
ben kahvede yaptım,geçmedi,şimdi soda içiyorum,midem düzelirse belki geçer diye.
ebroşum,gelemedin mi tutişin yanından?
derincim,belirtilerin varmış,hayra karşı inşallah.
selina nın fıkradan etkilendim,hoş olmuşam.hehe
sevcan cım,tarifleri alcam,şu an çok detaysız okudum ama kaydedeyim,başımın ağrımadığı bi gün daha rahat okurum.
birsen cim,yakışıklımız nasıl?
derda cım,annene çok geçmiş olsun,inşallah hemen iyileşir.
daha kimler vardı yaaa,unuttum
kardelen 49 da çıkmıştır heralde yola,hayırlı tatiller ve kulaçlar diliyorum o na
ya bu flan ı bende çok merak ediyorum,daha pek çok isim var.
aslında eğer bidaha gelmiceklerse,bari bizi merak etmeyin gelemicez diye,ufaktan bi not bari yazsalardı ya.
lagrima,sende gelmicem falan demişim,derin e katılıyorum,sırf bebek için mi buradayız,hemen niye bunalımlara girdin,dün bir,bugün iki,daha çok yeni başladın herşeye,lütfen sakin ol.
slm cnm hosgeldın yawru ıyı sen nasılsın????slm kızlarrrr ????:79:
nasılsınız bakim ???
# swcnprlk+
# berrin1985
# gul_tamer
# ebrar_53+ kardeloş hoşgeldiniz kızlar nasılsınız biraz önce emreciği aradım yenidoğan servisine çıkarmışlar günde 12 defa 13 cc süt alıyo biraz daha kilo alsın emme yeteneğini geliştirsin dr çıkaracağını söyledi inşallah hayırlısı olsun
# swcnprlk+
# berrin1985
# gul_tamer
# ebrar_53+ kardeloş hoşgeldiniz kızlar nasılsınız biraz önce emreciği aradım yenidoğan servisine çıkarmışlar günde 12 defa 13 cc süt alıyo biraz daha kilo alsın emme yeteneğini geliştirsin dr çıkaracağını söyledi inşallah hayırlısı olsun
# swcnprlk+
# berrin1985
# gul_tamer
herkese iyi aksamlarr
canım ya önemli değil benimde işlerim vardı çıkmam gerekti .iyi olmana sevindimselam kızlar hepınıze...
dün giremedim başım fenaydı zonk zonk,
lagrıma; cnm stres yapma lutfen bunalım yapma kendı kendıne umut et.umut guzel sey bole yaprsan olmaz ama(
derinim; görüşemedık 2 gundur senle.tatılmış 1 gun tadını cıkarsaydın.ama çalşma da warmıs sokakta bend e sınır oluyorum o sese.ınsallah belırtılerın yalancı belırtı degıl sahici belırtılerdı
ranam; canım ınsallah senın de bebiş gelır en kısa zamanda olacak olacak))
abrar ablam,gecmıse baktım yazamadım ben de sana afedersın.kısmetse yıne gorusuruz.sağol ablam ewet basım fenaydı bugun de bıraz etkısı war ama şükür dunden ıyı.
anatolıa hamur ıslerıne meraklıyımdır ben sana sımdı yazacagım tarıfler cnm denedıklerımı,begenılenlerı ve mewlıt ıcın bereketlı olması lazım o tarzları yazacagım cnmmm
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinde bebiş gerisi önemli değilablacım konustuk zaten senlen
cinsiyeti belki bu gidişimde öğrenirim
canım yaa negüzel o anı kameraya çekmek gerekti aslında büyük süpriz olmuştureboşum seni gördügüme sevindim canım görüşemedik ama sorunun düzelmesi iyi olmuş...eşim cok şaşırdı ya yüzünü görseniz şok oldu sonrada sarılıp öptu benidaha yeni oldugu icin pek bişey anlamadık ikimizde buyudukce inş daha cok anlıycaz heralde haftaya carşamba doktora gitcez inş...inş keseyi görürüm hayırlısıyla ben iyiyimde canım cok iştahsızım ya hic bişey yiyemiyorum bide karnıma ara ara cok agrı giriyo ama dayanıyrum bebişim saglıklı gelsinde gerisi onemli degil...rabbim inş en kısa zamanda hepinize nasip eder dularım sizlerle...
amin canım cok teşekkür ederim...maşallah kuzuya ya hariketlendi demek evet bu aylarda dikkat etmek lazım canım ikinizide öpüyorum...
sevcanım cok gecmiş olsun canım ya sık agrıyo bu sıralarda başın bak benimde bu ay cok başım agrımıştı inş bebiştendir...hayırlısı olsun öpüyorum seni canım kendine iyi bak
canım çok geçmiş olsun benim yengemde mol gebelik olmuştu biraz uzun sürüyo bhcgnin düşmesi ama korkulcak bişey yok allahın izniyle .yengem sonradan tekrardan hamile kalıp doğum yaptı çok şükür darısı sana olsun canımmerhaba arkadaşlar aranızda mol gebelik yaşamıs olanlar yada etrafınızda yasamıs olanlar warmı ben öğreneli 3 gün oldu ama kimseleri bulamadım destek arıyorum beta hcg değerlerimin düşmesi gerekiyor riskli bir mol lütfen dua edin desteğe çok ihtiyacım war
canım çok iyi biyer olduğunu biliyorum bende daha önce gidip görüşmüştüm şuanda ilaçlar dahil 5000 civarında tüpbebek yani öyle biliyorum .doktorun adı ulun uluğ çok mükemmel diye bahsediyolar canım .bildiklerim bunlar umarım yardımcı olmuşumdıurben internetten buldum..umut tüp bebekte bahçeci grubuna ait..yaptıran arkadaşlarından bahsetmişsin..ilk seferde tutmuşmu..hangi doktormuş....pahalı biyer mi...ne kadar tutar ...bide ben gidersem şehir dışın dan gelicem kalmak için ne kadar ödüyomuşuz..offf çok sordum yaa..daha detayla anlatırmısın...sen hiç tüp yaptın mı
canım öyle tabiki doktorlarda biyere kadar önemli olan rabbimin murad etmesi ol des,n yeterki inşallah bizlerde anne oluruz enkısa zamandayok yaa.. git gel git gelbirşey oldugu yok.. doktorlarada güvenmiyorum napıyım olursa kendi kendine olur olmazsada yapcak birşeyim yok...
derdam yaa çok üzüldüm canım allahım şifa versin inşallah anneciğin düzelir .iyi haberlerini bekliyoruz canım .dualarım seninle .buarada o kaygananı varya naapmak lazım gıcık oldum resmen yaanasılsınız canlar ben kötüyüm bi süre giremiycem kusura bakamyın emi,
ebrarım duayı endişe etme bitti say balım
kızlar annem çok hasta fenalaşmış yanına gitmem lazım aslında uzun süredir hasta ama ben gidemedim sırf kaynanam yanımda hasta diye uzun bi hikayem var ama kimseyi sıkmak istemiyorum kaynanam bana kızdı saydı saydı kızına gitti şimdi fırsat buldum akşam üzeri kardeşim aradı annem iyi değil dedi ne zor bi durum mevlam elin annesi için kendi canına gidemiyosun ama yineden kötü sen oluyosun aman hayat işte
eşim acilen götürüyo bi süre giremeyebilirim annemde nette yok olsada fırsat bulamam belki hepinizi mevlama emanet ediyorum kusuruma bakamyın elim ayağım titriyo zor yazıyorum hakkınızı helal edin
eşim gelmek üzre çıkıcam hemen sizi seviyorum dualrım sizinle umarım annem iğleşirde dönerim aranıza
kuzum ya görüşemedik özliycem seni ama güzel bir tatil yap ALLAHIMA emanet ol .inşallah mükemmel bomba gibi dönersin .Ay canım yaa inşallah kötü bişey değildir rahat ol dua edelim bizde.Sende kendine dikkat et son zamanların kaynananıda boşver olgun bi insan olsa kızım git annenin yanınada Allah razı olsun bu halinle bana yardımcı oldun o kadar demesi lazım.
Lagrimacım senin dr una yani nüvit hanıma bi arkadaşım gidiyo onlarında 1 senedir çocuğu yok ve dr dan çok memnun hatta banada tavsiye etti ama benim doktor değiştirmekten başım döndü artık dr görmek istemiyorum o derece yani:111:Bende çok değiştirdim galibaSelinaya katılıyorum bu arada dönem dönem umutlanıyoruz dönem dönem pes ediyoruz ama hep burdayız birlikteyiz niye gitmek istiyosun anlamadım:26:
Ebrarcım seninle konuşamadık gitmeden net düzelmiş gözünaydın haftaya görüşmek üzere hanımlar hepiniz Allah'a emanet olun
derinim yaa biliyorum aynı duyguları bende yaşıyorum oyüzdende kan testi yaptırmak istemem sadece sen şüphelendiğin için dedim kuzuım .hayırlısı olsun bu haberi duymayı ençok ben istiyorum heralde allahım nasip etsin enkısa zamanda sana anne olmayı banada teyze olmayıkızlar ya nolur kusura bakmayın..aslında birsürü alıntı yaptım,yarısını yazdım sonra pc kapamak zorunda kaldım bizimkiler ugradı da...açtım baglantı olmadı kapatıp aömak zorunda kaldım yazdıgım sayfayı geri getirmediçok sinir oldum yaaaa...aklımda kaldıgı kadarıyla yazayım...
BONCUGUM canım benim,dün konuşamadık msn de kusura bakma...inşallah karşılaşırda dertleşiriz biraz merak ettim seni iyi gibi degildin...liste işine gelince o listeyi senin tutmana çok alıştık cnm..şimdilik istedigin gibi bakamasanda bana göre sorun degil.arada güncellersin ugradıkça...tarih verenlerde senin özeline mesaj yollarsa senin için çok daha iyi olur..yok genede ben tutmim dersen şimdilik idare ederim ama senin yaptıgın gibi yapamam canım dümdüz bi liste olur haberin olsun
PELOŞUM kan vermedim cnm yaaa...şimdilikte vermek istemiyorum...baya bi beklicem gelmesini...zaten agrılarım var gelecek gibi...sen nasılsın taklımm doktora gidecesin çarşamba demek hadi hayırlısı inşallahhhhh keseyi görücen cnm inşallahhhh
EBRARIM bitanecim,patakla canım benim sürükle saclarımdan böylecanom inanki sizi böyle söyletmek istemiyorum her ay aynı terane bıktım ben...kızmayın bana nolur..sizide böyle kan ver demeye zorluyomuşum gibi oluyo hep..biliyorum kesin sonuc ama inanki kanda negatifi görmek insanı bi başka üzüyo...ben hernekadar bebek için çok hevesli görünmesemde içten içe o testte negatif görünce büyük bi boşluga düşüyorum...anlarsın kuşum... sen napıyon konusamadık dün pc gene sorun yapmaz inşallah..bu gece hürrem bittikten sonra buluşalım dertleşelim
RANAcım daha önce bi doktor bana pko degil demişti..ama bir digeri de net bi şeklide pkosun dedi..özel hastaneydi ultrason cihazlarıda çok güzeldi ben kendim bile görmüştüm kistleri...son gittigim doktorlarda hep pko dedi yani..seninki pko deiglse ne o zaman ki?her kist pko olmuyo tabiki ama iyice sor doktoruna cnm..tüylenme kilo falan var cnm..özellikle karın ve yanlarda...
KARDELOŞUM sık ugrayamıyosun topice,dün msnde yakaldım ama o da yarım yamalak oldu güyada cam açıcaktım sananeyse görüşürük kuşum iyi bak kendine... 5 mucize hareketleri aksatma banada ögret bu arada
KARDELEN49um derslerine çalışıyodun nasıl gidiyo cnm Allah zihin açıklıgı versin,adette oldun..inşallah bu ay melegin geliverir..sen derslere ver kendini bebiş düşünme gelsin minikkk hemencik
SVCANIM geçmiş olsun yaaa cnm benim...bugün daha iyisindir inşallah tatlım öpüyom seni dikkat et kendine
DERDAM ugramışsın rastlaşamadık seni de çok öptüm dinlenebiliyosundur inşallah kuzum yaaa
BİRSOŞŞŞŞ inşallah dahada iyi haberlerle gelicen bi dahakine..merakla bekliyorum canım benim
SELİNAM taklım,önemli degil cnm ne demek bende oturamadım ki pc başında dün...inşallah başka zaman konusuruz...evet o hikayeyi paylaştım ama o bize denk gelirmiki be kuzubakalım zaman ne göstericek...
ayy bu kadan kaldı aklımda yaaaa...kızlar bide bizim FLAN ımızın profile baktım geçen nasıl acaba ya hiç gelmiyo...onun gibi siteye uzun süredir girmeyen habersiz kaldıgımız birsürü kişi var...GÜLHAYAL de gelmiyo..inşallah iyidirler...
walla cnm ben hamur işine dayanamıyorum şükür çok kılo da almıyom hep aynıyım tam karar hamurişi de yesem
# swcnprlk+
# berrin1985
# gul_tamer
sgl kardeloş inşallah yakında çıkarda yeni resimlerini koyarımgerçekten mi,çok sevindim,emrecik çok gayretli maşallah.
sgl berrincim darısı sizin başınızainşallah cabucak iyi olurr annesine kavusur yaa
sgl sevcancım beni unutmadığınızı biliyorum fazla ayakta kalırsam ağrım çok oluyo dikişlerin yeri acıyo oğluşum iyileşip eve gelsinde ağrılar geçer bu arada yeni resim çektirmiyolar çekersem hemen koyacam bugün ilk banyosunuda yapmış tertemizdi sevdim korkarak acıtırım diye zor dokunuyorumcnm yaa cok sewındım hadı gozun aydı...
tosun gıbı olacak ınsallah yawrumuzzzz
bu arada sen nasılsın ağrıların warmı canm??? hep yawruşu soruyoruz senı unuttuk sanma
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 berrin1985 gul_tamer+ swcnprlk+ kaderiya rana20+ birsen29
selam canlar hepiniz iyisinizdir inşallah
ben bomba gibiyim öncelikle adet oldum süper bir gelişme sadece 3 gün gecikmeyle geldi çok şükür
bide tutişimle buluştum ondanda çok mutluyum keyfim yerinde yani
kardeloşum tutişin yanından geldim cano bugün çok kulaklarınızı çınlattık farkettinizmi
arkadaslar size bi dua yazıyorum ben okuyacam zekeriya peygamberin cocuğu olmadığı için yaptığı dua çok kısa cocuğu olmayanlara iyi gelirmiş. RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYYETEN DAYYİBEH.
a.s iyi olmana sevindim inş. daha da artar sevincim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?