Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsenciğim nasılsın????
yakışıklımız nasıl?? yenı resımler yokmu yaa :)
derınım cnm bugun daha ıyıyım hafıf agrım war bu başları napcaaaz bilmem:97::97::97::97::97:
cnm hafıfse kahve yap kendıne ıyı gelıyor

ben kahvede yaptım,geçmedi,şimdi soda içiyorum,midem düzelirse belki geçer diye.
ebroşum,gelemedin mi tutişin yanından?
derincim,belirtilerin varmış,hayra karşı inşallah.
selina nın fıkradan etkilendim,hoş olmuşam.hehe
sevcan cım,tarifleri alcam,şu an çok detaysız okudum ama kaydedeyim,başımın ağrımadığı bi gün daha rahat okurum.
birsen cim,yakışıklımız nasıl?
derda cım,annene çok geçmiş olsun,inşallah hemen iyileşir.
daha kimler vardı yaaa,unuttum
kardelen 49 da çıkmıştır heralde yola,hayırlı tatiller ve kulaçlar diliyorum o na
ya bu flan ı bende çok merak ediyorum,daha pek çok isim var.
aslında eğer bidaha gelmiceklerse,bari bizi merak etmeyin gelemicez diye,ufaktan bi not bari yazsalardı ya.
lagrima,sende gelmicem falan demişim,derin e katılıyorum,sırf bebek için mi buradayız,hemen niye bunalımlara girdin,dün bir,bugün iki,daha çok yeni başladın herşeye,lütfen sakin ol.

Son düzenleme:

cnm herkesın farklıdır ama bnde mıgren war hafıfse agrısı mınoset plus ıcıyorum gecıyor zonklama olursa durdurabılne aşk olsun
ben de yazdım tarflerı galetalı poğacdan ıstedı cnm patates hasladım yapıcamm =)

# swcnprlk+
# berrin1985
# gul_tamer
# ebrar_53+ kardeloş hoşgeldiniz kızlar nasılsınız biraz önce emreciği aradım yenidoğan servisine çıkarmışlar günde 12 defa 13 cc süt alıyo biraz daha kilo alsın emme yeteneğini geliştirsin dr çıkaracağını söyledi inşallah hayırlısı olsun

gerçekten mi,çok sevindim,emrecik çok gayretli maşallah.

inşallah cabucak iyi olurr annesine kavusur yaa

cnm yaa cok sewındım hadı gozun aydı...
tosun gıbı olacak ınsallah yawrumuzzzz
bu arada sen nasılsın ağrıların warmı canm??? hep yawruşu soruyoruz senı unuttuk sanma

arkadaslar size bi dua yazıyorum ben okuyacam zekeriya peygamberin cocuğu olmadığı için yaptığı dua çok kısa cocuğu olmayanlara iyi gelirmiş. RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYYETEN DAYYİBEH.

canım ya önemli değil benimde işlerim vardı çıkmam gerekti .iyi olmana sevindim
buarada önemli günler bittimi ?
ablacım konustuk zaten senlen
cinsiyeti belki bu gidişimde öğrenirim
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinde bebiş gerisi önemli değil
canım yaa negüzel o anı kameraya çekmek gerekti aslında büyük süpriz olmuştur
inşallah keseyi görürsünüz canım ondan sonrada kalp atışları inşallah
canım çok geçmiş olsun benim yengemde mol gebelik olmuştu biraz uzun sürüyo bhcgnin düşmesi ama korkulcak bişey yok allahın izniyle .yengem sonradan tekrardan hamile kalıp doğum yaptı çok şükür darısı sana olsun canım
canım çok iyi biyer olduğunu biliyorum bende daha önce gidip görüşmüştüm şuanda ilaçlar dahil 5000 civarında tüpbebek yani öyle biliyorum .doktorun adı ulun uluğ çok mükemmel diye bahsediyolar canım .bildiklerim bunlar umarım yardımcı olmuşumdıur
yok yaa.. git gel git gelbirşey oldugu yok.. doktorlarada güvenmiyorum napıyım olursa kendi kendine olur olmazsada yapcak birşeyim yok...
canım öyle tabiki doktorlarda biyere kadar önemli olan rabbimin murad etmesi ol des,n yeterki inşallah bizlerde anne oluruz enkısa zamanda
derdam yaa çok üzüldüm canım allahım şifa versin inşallah anneciğin düzelir .iyi haberlerini bekliyoruz canım .dualarım seninle .buarada o kaygananı varya naapmak lazım gıcık oldum resmen yaa takma kafana kuzum inşallah herşey yoluna girer
kuzum ya görüşemedik özliycem seni ama güzel bir tatil yap ALLAHIMA emanet ol .inşallah mükemmel bomba gibi dönersin .
derinim yaa biliyorum aynı duyguları bende yaşıyorum oyüzdende kan testi yaptırmak istemem sadece sen şüphelendiğin için dedim kuzuım .hayırlısı olsun bu haberi duymayı ençok ben istiyorum heralde allahım nasip etsin enkısa zamanda sana anne olmayı banada teyze olmayı
walla cnm ben hamur işine dayanamıyorum şükür çok kılo da almıyom hep aynıyım tam karar hamurişi de yesem

ohhh negüzel maşallah sevcancım yarasın

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 berrin1985 gul_tamer+ swcnprlk+ kaderiya rana20+ birsen29

selam canlar hepiniz iyisinizdir inşallah
ben bomba gibiyim öncelikle adet oldum süper bir gelişme sadece 3 gün gecikmeyle geldi çok şükür
bide tutişimle buluştum ondanda çok mutluyum keyfim yerinde yani
kardeloşum tutişin yanından geldim cano bugün çok kulaklarınızı çınlattık farkettinizmi

gerçi telde konuşmuştuk ama gelişme olmuş çok sevindim kuzum maşallah paşamıza allahım eve çıkmayıda nasip etsin teyzoşu yesin onu

gerçekten mi,çok sevindim,emrecik çok gayretli maşallah.
sgl kardeloş inşallah yakında çıkarda yeni resimlerini koyarım
inşallah cabucak iyi olurr annesine kavusur yaa
sgl berrincim darısı sizin başınıza
cnm yaa cok sewındım hadı gozun aydı...
tosun gıbı olacak ınsallah yawrumuzzzz
bu arada sen nasılsın ağrıların warmı canm??? hep yawruşu soruyoruz senı unuttuk sanma
sgl sevcancım beni unutmadığınızı biliyorum fazla ayakta kalırsam ağrım çok oluyo dikişlerin yeri acıyo oğluşum iyileşip eve gelsinde ağrılar geçer bu arada yeni resim çektirmiyolar çekersem hemen koyacam bugün ilk banyosunuda yapmış tertemizdi sevdim korkarak acıtırım diye zor dokunuyorum

a.s iyi olmana sevindim inş. daha da artar sevincim canım

arkadaslar size bi dua yazıyorum ben okuyacam zekeriya peygamberin cocuğu olmadığı için yaptığı dua çok kısa cocuğu olmayanlara iyi gelirmiş. RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYYETEN DAYYİBEH.

sağol cnm dualarıma bunu da ekleyeyım daha once de paylaşmıstın allah razı olsun:87::87::87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…