- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ben uyumuşum kanka,kulağımın çınlamasını falan duymadımToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 berrin1985 gul_tamer+ swcnprlk+ kaderiya rana20+ birsen29
selam canlar hepiniz iyisinizdir inşallah
ben bomba gibiyim öncelikle adet oldum süper bir gelişme sadece 3 gün gecikmeyle geldi çok şükür
bide tutişimle buluştum ondanda çok mutluyum keyfim yerinde yani
kardeloşum tutişin yanından geldim cano bugün çok kulaklarınızı çınlattık farkettinizmi
oyyyyyyyy,ne tatlıdır o şimdi,yumuşacık,misler gibi.sgl kardeloş inşallah yakında çıkarda yeni resimlerini koyarım
sgl berrincim darısı sizin başınıza
sgl sevcancım beni unutmadığınızı biliyorum fazla ayakta kalırsam ağrım çok oluyo dikişlerin yeri acıyo oğluşum iyileşip eve gelsinde ağrılar geçer bu arada yeni resim çektirmiyolar çekersem hemen koyacam bugün ilk banyosunuda yapmış tertemizdi sevdim korkarak acıtırım diye zor dokunuyorum
ahh ablacım ne güzel yaa keske bende olabilsem yine 2 gün gecikti bakalım ne zman gelecek ....Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 berrin1985 gul_tamer+ swcnprlk+ kaderiya rana20+ birsen29
selam canlar hepiniz iyisinizdir inşallah
ben bomba gibiyim öncelikle adet oldum süper bir gelişme sadece 3 gün gecikmeyle geldi çok şükür
bide tutişimle buluştum ondanda çok mutluyum keyfim yerinde yani
kardeloşum tutişin yanından geldim cano bugün çok kulaklarınızı çınlattık farkettinizmi
cok sewindim canım inş EMRECİK bian önce annesine kawuşur ...# swcnprlk+
# berrin1985
# gul_tamer
# ebrar_53+ kardeloş hoşgeldiniz kızlar nasılsınız biraz önce emreciği aradım yenidoğan servisine çıkarmışlar günde 12 defa 13 cc süt alıyo biraz daha kilo alsın emme yeteneğini geliştirsin dr çıkaracağını söyledi inşallah hayırlısı olsun
gerçi telde konuşmuştuk ama gelişme olmuş çok sevindim kuzum maşallah paşamıza allahım eve çıkmayıda nasip etsin teyzoşu yesin onu
baksen güzellik uykusumu yoksamben uyumuşum kanka,kulağımın çınlamasını falan duymadım
oyyyyyyyy,ne tatlıdır o şimdi,yumuşacık,misler gibi.
ahh ablacım ne güzel yaa keske bende olabilsem yine 2 gün gecikti bakalım ne zman gelecek ....
cok sewindim canım inş EMRECİK bian önce annesine kawuşur ...
hoşbulduk canım dün yoktun gecmiş olsun şimdi iyi misin
öpmemmi kuzu sana söz verdiğim gibisgl canım evet konuştuk tutişi öptünmü bak soracam onada inşallah canım ya Allahım hayırlısını versin
eboş ablam uzun dıye alıntı yapmadım...ablam özelden msjını aldım oldu bıl okyarın tamamdır...
sağol ablam da pc basından kalkamadım yapmaya başlamadım daha yarın mı yapsam dıyorum anneme gıdebılırım taze tze olsun dıyorum
Slm kizlar hepinize hayirli aksamlar!!!!
Bol bol yumoslar diliyorum herkese
selam canlarım sizlere cok güzel bi haber vercem allahıma şükürler olsunki rabbiim melegimi gönderdi...hamileyimmmmmmm ve cok sevincliyim oncelikle hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız sizin dularınızda vesile oldu hepinizi cok seviyorum cok destek oldunuz bana...benim dualarım sizlerle rabbim en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inş...bende bebegimi bu sefer hayırlısıyla saglıklı kucagıma alırım inş...hepinizin hakkında hayırlısı olsun...
hoşgeldın cnmmm sana da hayrlı akşmalar.amınn
öpmemmi kuzu sana söz verdiğim gibisende sözünü tutup hüseyin emreme selam söyle olurmu
tamam canım çok teşekkür ederim
hıım taze olması daha iyi tabi canım
kızlar ya nolur kusura bakmayın..aslında birsürü alıntı yaptım,yarısını yazdım sonra pc kapamak zorunda kaldım bizimkiler ugradı da...açtım baglantı olmadı kapatıp aömak zorunda kaldım yazdıgım sayfayı geri getirmediçok sinir oldum yaaaa...aklımda kaldıgı kadarıyla yazayım...
BONCUGUM canım benim,dün konuşamadık msn de kusura bakma...inşallah karşılaşırda dertleşiriz biraz merak ettim seni iyi gibi degildin...liste işine gelince o listeyi senin tutmana çok alıştık cnm..şimdilik istedigin gibi bakamasanda bana göre sorun degil.arada güncellersin ugradıkça...tarih verenlerde senin özeline mesaj yollarsa senin için çok daha iyi olur..yok genede ben tutmim dersen şimdilik idare ederim ama senin yaptıgın gibi yapamam canım dümdüz bi liste olur haberin olsun
PELOŞUM kan vermedim cnm yaaa...şimdilikte vermek istemiyorum...baya bi beklicem gelmesini...zaten agrılarım var gelecek gibi...sen nasılsın taklımm doktora gidecesin çarşamba demek hadi hayırlısı inşallahhhhh keseyi görücen cnm inşallahhhh
EBRARIM bitanecim,patakla canım benim sürükle saclarımdan böylecanom inanki sizi böyle söyletmek istemiyorum her ay aynı terane bıktım ben...kızmayın bana nolur..sizide böyle kan ver demeye zorluyomuşum gibi oluyo hep..biliyorum kesin sonuc ama inanki kanda negatifi görmek insanı bi başka üzüyo...ben hernekadar bebek için çok hevesli görünmesemde içten içe o testte negatif görünce büyük bi boşluga düşüyorum...anlarsın kuşum... sen napıyon konusamadık dün pc gene sorun yapmaz inşallah..bu gece hürrem bittikten sonra buluşalım dertleşelim
RANAcım daha önce bi doktor bana pko degil demişti..ama bir digeri de net bi şeklide pkosun dedi..özel hastaneydi ultrason cihazlarıda çok güzeldi ben kendim bile görmüştüm kistleri...son gittigim doktorlarda hep pko dedi yani..seninki pko deiglse ne o zaman ki?her kist pko olmuyo tabiki ama iyice sor doktoruna cnm..tüylenme kilo falan var cnm..özellikle karın ve yanlarda...
KARDELOŞUM sık ugrayamıyosun topice,dün msnde yakaldım ama o da yarım yamalak oldu güyada cam açıcaktım sananeyse görüşürük kuşum iyi bak kendine... 5 mucize hareketleri aksatma banada ögret bu arada
KARDELEN49um derslerine çalışıyodun nasıl gidiyo cnm Allah zihin açıklıgı versin,adette oldun..inşallah bu ay melegin geliverir..sen derslere ver kendini bebiş düşünme gelsin minikkk hemencik
SVCANIM geçmiş olsun yaaa cnm benim...bugün daha iyisindir inşallah tatlım öpüyom seni dikkat et kendine
DERDAM ugramışsın rastlaşamadık seni de çok öptüm dinlenebiliyosundur inşallah kuzum yaaa
BİRSOŞŞŞŞ inşallah dahada iyi haberlerle gelicen bi dahakine..merakla bekliyorum canım benim
SELİNAM taklım,önemli degil cnm ne demek bende oturamadım ki pc başında dün...inşallah başka zaman konusuruz...evet o hikayeyi paylaştım ama o bize denk gelirmiki be kuzubakalım zaman ne göstericek...
ayy bu kadan kaldı aklımda yaaaa...kızlar bide bizim FLAN ımızın profile baktım geçen nasıl acaba ya hiç gelmiyo...onun gibi siteye uzun süredir girmeyen habersiz kaldıgımız birsürü kişi var...GÜLHAYAL de gelmiyo..inşallah iyidirler...
baksen güzellik uykusumu yoksamkeşke arasaydımda uyandırsaydım seni
canım inşallah gelir senin kırmızılarda gecikmenin ne zor olduğunu bilirim 3 ay olmadığım oluyodu benim aslında kafan rahat olunca geliyomuş onu anladım son 3 aydır düzenliyim şükür
ablam bnm de duzensız ama kurtajdan sonra drun dedıgı tarhte duzenlı geldı.bn de mı wersem 2 hazıran dıye???** bu arada boncuğum bırısıne dewretmek ıstıyormus cok anlasam dewralırım ama nasıl duzenlıyo lısteyı bılmıyorum???BONCUĞUM ben yeni tarih veriyim kuzum haziran 25 diyim bakalım nolcak
ablam ne demek bu arada bomba gıbıymişsin...
allah ıyı etsın her zaman
baksen güzellik uykusumu yoksamkeşke arasaydımda uyandırsaydım seni
canım inşallah gelir senin kırmızılarda gecikmenin ne zor olduğunu bilirim 3 ay olmadığım oluyodu benim aslında kafan rahat olunca geliyomuş onu anladım son 3 aydır düzenliyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?