Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben uyumuşum kanka,kulağımın çınlamasını falan duymadım
oyyyyyyyy,ne tatlıdır o şimdi,yumuşacık,misler gibi.

ahh ablacım ne güzel yaa keske bende olabilsem yine 2 gün gecikti bakalım ne zman gelecek ....
cok sewindim canım inş EMRECİK bian önce annesine kawuşur ...

gerçi telde konuşmuştuk ama gelişme olmuş çok sevindim kuzum maşallah paşamıza allahım eve çıkmayıda nasip etsin teyzoşu yesin onu

sgl canım evet konuştuk tutişi öptünmü bak soracam onada inşallah canım ya Allahım hayırlısını versin

eboş ablam uzun dıye alıntı yapmadım...ablam özelden msjını aldım oldu bıl ok yarın tamamdır...
sağol ablam da pc basından kalkamadım yapmaya başlamadım daha yarın mı yapsam dıyorum anneme gıdebılırım taze tze olsun dıyorum

ben uyumuşum kanka,kulağımın çınlamasını falan duymadım

oyyyyyyyy,ne tatlıdır o şimdi,yumuşacık,misler gibi.
baksen güzellik uykusumu yoksam keşke arasaydımda uyandırsaydım seni
ahh ablacım ne güzel yaa keske bende olabilsem yine 2 gün gecikti bakalım ne zman gelecek ....

cok sewindim canım inş EMRECİK bian önce annesine kawuşur ...

canım inşallah gelir senin kırmızılarda gecikmenin ne zor olduğunu bilirim 3 ay olmadığım oluyodu benim aslında kafan rahat olunca geliyomuş onu anladım son 3 aydır düzenliyim şükür

bu arada,boncuğum,yeni tarih ben vermedim,bu ayda vermeyerek geçsin,eskisinide silme istiyorum tatlım,niden gelemediğinide ayrıca merak ettiğimi bil.
kayra cım,aldım yulaf ezmesini,çok hoşlanmadım ama,mecburen katlancam artık.
ben içine pekmez koyarak yemeyi tercih ettim bu arada.

sgl canım evet konuştuk tutişi öptünmü bak soracam onada inşallah canım ya Allahım hayırlısını versin
öpmemmi kuzu sana söz verdiğim gibi sende sözünü tutup hüseyin emreme selam söyle olurmu

tamam canım çok teşekkür ederim
hıım taze olması daha iyi tabi canım

pelincim cnm bnm inan çok sewindim rabbim tamamına erdirsin inş.hayırla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere olsun bitanem dualarını eksik etme tatlışımmm inan bana çok ama çokkk mutlu oldum çok öpüyorum seni.kendine ve bebişe çok dikkat et tamam mı

ewet derincim banada ilk başlarda biri pko dedi biri yok dedi en son bu özel hastanedeki dr um pko değilsin dedi kilom yok tüylenmem yok sivilcem yok hormonlarda normal cıktı bnmkisi stresten kaynaklanan bişimiş yani strese girip yumurtaların düzenini bozmuşum catlamayan yumoşlarda birikmiş bazen aşırı sancılı adet oluyorum o zman atıyorum hepsini dr eger pko olsaydın hormonlarından belli olurdu dedi ... sende war mı kilo tüylenme falan ???

ay kanka,milleti ben hep zamansız zamanlarda uyandırırrım,bende pek uyumam gündüz,ne zamanki uyurum,sen ararsın,hayret ki bugün aramadın

BONCUĞUM ben yeni tarih veriyim kuzum haziran 25 diyim bakalım nolcak
ablam bnm de duzensız ama kurtajdan sonra drun dedıgı tarhte duzenlı geldı.bn de mı wersem 2 hazıran dıye???** bu arada boncuğum bırısıne dewretmek ıstıyormus cok anlasam dewralırım ama nasıl duzenlıyo lısteyı bılmıyorum???
onun ıslerı warmıs sanırım ole yazmıs kız zor gırıyormus nasıl olur kı nasıl yapılıyo?

wallahi kafamda rahat özzellikle bebek konusunda cok daha rahatım ama yinedde gelmedi hayırlısı bakalım ablacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…