Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

1. kardelen5233
2. embadoo
3. ebrar_53+
4. swcnprlk
5. KK Pro ÜyeDerinSu+
6. Cherryguy
7. rana20
8. kaderiya+
9. gul_tamer+

kızlar çoğaldı ama,benimde gitme saatim geldi yaffffffff

herkese slm lar kızlar kalamıcam inanın ama geçmişin hepsini okudum bilgisiz kalmamak için...
ablacım kırmızlar gelmiş üzülmek yok umut dewam ediyo tamam mı özledim seni
derincim ben zaten hatırlarsan sana konuştuğumuzda sanki hamile gibi hissettim seni demiştim acele et ve bi kanda baktır ve rahatla inş. bi hayırlı haberde sen verirsin
birsencim canım benim bebişin çok şeker maşallah annesi üzülme en kısa zamanda kollarında olacak rabbimin izniyle bnm için çok ama çok kokla tatlı bebişi rabbim nazarlardan korusun
kayram soğana başladınmı bitanem görüşemiyoruz ya senide çok mrk ediyorum
sevancımm bebişim seninle görüşüyoruz demi cnm senide çok öpüyorum
kızlar ne olur unuttuğum warsa kusura bakmayın inanın aklım başımda değil zaten banada bu aralar bişeyler oluyo zihnim çok yorgun gibi halsizim hiç tadım keyfi yok ne oldu anlamıyorum ama en kısa zamanda bir dr görünücem bugün neredeyse bayılıcaktım eşimi arayıp çağırdım başdönmesi ayakta duramıyodum...neyse kızlar öpüyorum sizleri görüşürüz kendinize ii bakın ben kaçtım

canım aslında benimde düşüklerimden sonra baya bir süre düzenli oluyodu sonra yine bozuluyodu inşallah senin bozulmaz
ya liste işini boncuğum süper yapıyo bende pek anlamıyorum malesef .o gelesiye belkide öne çekeriz biz sonra o devam eder tutmaya

Hosbulduk canimm!!

burda herkes birbirini gayet yakindan taniyor galiba. Ben aranizda yabanci kaldim

evet,burda herkez birbirini tanıyo ama yeni gelenlere hep yer var ve sizlerde konuşmalara katılınca dahada yakınlaşcaz,ama susarsanız bi süre sonra sıkılırsınız,direk girin konuya pat diye
hoş geldin bu arada.

yenimisin sende evet galiba herkes birbirini iyi tanıyo bende yabancı kaldım sayılır ama herkes çok sıcak hissettirmiyolar :)

Evet canim yeniyim bende. Biraz kizdirayim belki o zaman aralarina alirlar)))

saka bir yana, ne güzel en azindan burda birbirini anliyan arkadaslar var. bazen insan en yakinina bile anlatamadigi seyleri burda paylasiyorsun.

Tanistirayim kendimi kizlar!
Ben 23 yasinda almanyadan katiliyorum. Yaklasik 5 yildir evliyim. Avukatta calisiyorum. Yarim senedir korunmuyoruz,ama 2 oldu tedaviye basliyali. Bende pco var. Bu yüzden clomifen kullandim iki ay ama maalesef yinede yumoslarim hic büyümedi. Ama yinede doktor 21 adet günü gel kan ver bazen yinede belli olmuyo dedi. Moralim sifir bu yüzden. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin hepimize insaallah!!!

Hosbulduk canimm!!

burda herkes birbirini gayet yakindan taniyor galiba. Ben aranizda yabanci kaldim
hepimiz birzamanlar yabancıydık hoşgeldin sefa geldin
ay kanka,milleti ben hep zamansız zamanlarda uyandırırrım,bende pek uyumam gündüz,ne zamanki uyurum,sen ararsın,hayret ki bugün aramadın
şaşırdım bende inanki keşke arasaymışım yaa tüh
wallahi kafamda rahat özzellikle bebek konusunda cok daha rahatım ama yinedde gelmedi hayırlısı bakalım ablacımmmm
canım hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır ondan gelmiyodur yoksada hemen gelsin bekletmesin
kızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim
hoşgeldin topiğimize biraz kendinden bahsedermisin
canım noldu hayırdır yaa inşallah bebişe çıkar bunun sonu
bende özledim kuzum buara görüşemedik çok öpüyorum seni dikkat et kendine
slm bende yeniyim, ama bir kisisden haric aralarina almiyorlar:-(

sen yokmussun gibi davraniyorlar

yok öyle bişey asla olmaz bizim topiğimizde zaten gelmeye devam edersen anlarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…