- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
cnm alıntı yapmamıssın bana soruyorsun sanırım ewet dun yoktum başım felakettı malum migren ınsanlarla uğraşmaktan dun kendımde degıldım .bugun sukur ıyıyım
sen ıyyımısın?
Hosbulduk canimm!!
burda herkes birbirini gayet yakindan taniyor galiba. Ben aranizda yabanci kaldim
kızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim
kızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim
ablam bnm de duzensız ama kurtajdan sonra drun dedıgı tarhte duzenlı geldı.bn de mı wersem 2 hazıran dıye???** bu arada boncuğum bırısıne dewretmek ıstıyormus cok anlasam dewralırım ama nasıl duzenlıyo lısteyı bılmıyorum???
onun ıslerı warmıs sanırım ole yazmıs kız zor gırıyormus nasıl olur kı nasıl yapılıyo?
Hosbulduk canimm!!
burda herkes birbirini gayet yakindan taniyor galiba. Ben aranizda yabanci kaldim
yenimisin sende evet galiba herkes birbirini iyi tanıyo bende yabancı kaldım sayılır ama herkes çok sıcak hissettirmiyolar :)
saol tatlım yaa allahım hepimizi daha iyi etsin
dua paylaşımın için çok saol canım
hayır,görünce hemen yazdık,yazarız,bazen gözden kaçıyo sadece,bizi tanıyınca anlıcaksınızslm bende yeniyim, ama bir kisisden haric aralarina almiyorlar:-(
sen yokmussun gibi davraniyorlar
cevap vermediniz yaaaa:26:
evet,burda herkez birbirini tanıyo ama yeni gelenlere hep yer var ve sizlerde konuşmalara katılınca dahada yakınlaşcaz,ama susarsanız bi süre sonra sıkılırsınız,direk girin konuya pat diye
hoş geldin bu arada.
hoşgeldin aramıza,kendinden bahsetsene biraz.
ama ben o arada çıkarım,sabah okurum inşallah.
Evet canim yeniyim bende. Biraz kizdirayim belki o zaman aralarina alirlar)))
saka bir yana, ne güzel en azindan burda birbirini anliyan arkadaslar var. bazen insan en yakinina bile anlatamadigi seyleri burda paylasiyorsun.
hepimiz birzamanlar yabancıydık hoşgeldin sefa geldinHosbulduk canimm!!
ay kanka,milleti ben hep zamansız zamanlarda uyandırırrım,bende pek uyumam gündüz,ne zamanki uyurum,sen ararsın,hayret ki bugün aramadın
canım hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır ondan gelmiyodur yoksada hemen gelsin bekletmesinwallahi kafamda rahat özzellikle bebek konusunda cok daha rahatım ama yinedde gelmedi hayırlısı bakalım ablacımmmm
hoşgeldin topiğimize biraz kendinden bahsedermisinkızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim
canım noldu hayırdır yaa inşallah bebişe çıkar bunun sonuherkese slm lar kızlar kalamıcam inanın ama geçmişin hepsini okudum bilgisiz kalmamak için...
ablacım kırmızlar gelmiş üzülmek yok umut dewam ediyo tamam mı özledim seni
derincim ben zaten hatırlarsan sana konuştuğumuzda sanki hamile gibi hissettim seni demiştim acele et ve bi kanda baktır ve rahatla inş. bi hayırlı haberde sen verirsin
birsencim canım benim bebişin çok şeker maşallah annesi üzülme en kısa zamanda kollarında olacak rabbimin izniyle bnm için çok ama çok kokla tatlı bebişi rabbim nazarlardan korusun
kayram soğana başladınmı bitanem görüşemiyoruz ya senide çok mrk ediyorum
sevancımm bebişim seninle görüşüyoruz demi cnm senide çok öpüyorum
kızlar ne olur unuttuğum warsa kusura bakmayın inanın aklım başımda değil zaten banada bu aralar bişeyler oluyo zihnim çok yorgun gibi halsizim hiç tadım keyfi yok ne oldu anlamıyorum ama en kısa zamanda bir dr görünücem bugün neredeyse bayılıcaktım eşimi arayıp çağırdım başdönmesi ayakta duramıyodum...neyse kızlar öpüyorum sizleri görüşürüz kendinize ii bakın ben kaçtım
slm bende yeniyim, ama bir kisisden haric aralarina almiyorlar:-(
sen yokmussun gibi davraniyorlar
Kardelennnn naber canım özledimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?