Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin aramıza,kendinden bahsetsene biraz.
ama ben o arada çıkarım,sabah okurum inşallah.

ben 11 yıllık evliyim bir kızım oldu 5 yıl önce tüplerimi baglattım ve kızım öldü tekrar bebek istiyorum laparoskopi ile tüplerimi açtırdım şimdi çare arıyorum ve bişiler duydum ama faydası olurmu bilmem ALLAH'ın takdirine kalmış artık bakalım

kızlarrr ben cıkıyorum karnım çok agrıyor 2 gündür gaz şikayetim war kabızlıkla birlikte gidip uzancam hepinizi öpüyorummm yarın görüşürüz
bu arada yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sizleride öpüyorum
ALLAHIMA EMANETSİNİZ güzeller....

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)

ebrar_53 kaderiya Cherryguy birsen29+ kardelen5233+ rana20+ embadoo berrin1985 ugurboncugum+ DerinSu+ swcnprlk+

arkadaşlar hepinizi öpüyorum kalmak isterdim ama eşim geliyo bukadar kalabalıkda muhabbetde süper olcaktı ama üzgünüm .daha sonra görüşürüz

yarışmacı arkadaşlara başarı dilememişsin ama,olmaz ki
şaka bi yana,daha yaşın genç,kendini strese sokma ki,fazla beklemeyesin inşallah,çünkü stres bizim en büyük düşmanımız.

Hosbulduk canim
Rabbim acil sifalar versin sana

ıyıgeceler kızlar nasılsınız sevcanım lıste ısı kolay aslında cnm ben gelınceye kadar bakarsan sevınırım derınım sende demıssın cnm hangınız dersenız çok sevınırım ben ılgılenemıyorum cnm sıkılıyor çogu kısınınde günü gecmıs onlarda yazarlarsa lısteyı düzenlıyıp verebılırım

he iyi bari cnm..napcaz bilmem.bende demin minoset attım
birsencim ya nasıl seviniyom bilsen sen böyle iyi şeyler yazdıkçamaaşallah annesi..benim için kokla minigi
ayy kardelen 49um tatilemi giidiyodukiiii ben kaçırdımmı bu sahneyi ...
sagol kardeloşum benim,bakalım nolcak..bekliyorum...
kuzum benim...yanlış anlama sakın..kan ver dedigin için sıkıldıgımdan demedim he.sizi sıkmaktan korkuyom ben biliyosun...ben rahatlıyım diye diyosun sagol bitanem.inşallah önce ben teyze olurum aşkummm adette olmuşsun düzenli bak inşallahh bu ay kalacan canım benimm
iyi kaynattınız mı barim
Hosbulduk canimm!!

burda herkes birbirini gayet yakindan taniyor galiba. Ben aranizda yabanci kaldim
ne demek cnm ya hoşgelmişsin..konusa konusa sende alışacaksın ortama..hepimiz böyleydik kaynaştık sonra canım
hee iyi o zaman cnm yaa pko olmasında..bende var hafif tüylenme..kiloda var cnm...
kızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim
tabiki...hoşgelmişsin cnm

gülcüm hoşgeldin cnm...baban nasıl oldu tatlım ilk önce onu sorayım..kaç gündür girmedinde...sıkma o kadar canını...inşallah minişin yakında gelirde tüm sıkıntıların gider canım...sen bana öyle mi demiştin yani hissediyom diye.unutmuşum cnm valla..inşallah tabi..hayırlısı bakalım...

canımcımmm,hoş geldin,nasılsın,son durumun nedir?
malum misafirin gitti mi?
özledim seni.

İyiyim canım dğişen bişey yok, sen nasılsın
Diğer topikte kimse yok ben de dlaşırken seni buldum burda çok sevindim
Misafir bu akşamlık yok, nişanlısı gelmiş, bu gidişle seneye kadar bizde heralde, sorma canım çok sıkkın bu duruma ama yapacak bişey yok

Bu arada kızlarrrrr merhaba ben kardeleni görünce pat diye girdim kusura bakmayın

ah canım,üzüldüm,rabbim yardımcın olsun,daha geniş bi vakitte bolca sohbet edelim olur mu,şimdi çıkmalıyım.
kaderiya cım,kusura bakma,eşlim kızıyo,çıkmam gerek,öpüyorum seni,beni burda ziyarete gel olar mı?
kızlar sizleride öptüm,görüşürüz.

başınsaolsun allahım sabır versin inşallah enkısa zamanda acını dindircek bir evladın olur

canım çok geçmiş olsun bende kaçıyorum zaten allaha emanet çok öptüm

öpmemmi kuzu sana söz verdiğim gibi sende sözünü tutup hüseyin emreme selam söyle olurmu

tamam canım çok teşekkür ederim
hıım taze olması daha iyi tabi canım
tamam canım yarın gidince selamını söyleyecem ben çıkıyorum azcık dinlenme molası hepinize iyigeceler
canım inan üzüldüm amam Allahın takdiri demek neden kaybettin kızını inşallah hayırlısıyla kızın melek kardeşlerini yollar

yarışmacı arkadaşlara başarı dilememişsin ama,olmaz ki
şaka bi yana,daha yaşın genç,kendini strese sokma ki,fazla beklemeyesin inşallah,çünkü stres bizim en büyük düşmanımız.

Aaaa evet bak unuttum en önemlisi
Arkadaslar hepinize basarilar
6 aydir hep negativ görmek insani gercekten yoruyo. Tamam stress yok ama insanin elinde olmuyo ki, clomifen hapini kullanirken bile aklima geliyo. Insaallah en tez zamanda olur. Rabbim basta saglik versin. Ikizlerimin olmasini cok isterdim. Bazen diyorum Rabbim bu kadar bekledigim icin bana mükafat olarak ikiz ver diye

çok iyi yaptın canım,ben gelmiyorum artık oraya,bilirsin sende,inşallah görüşürüz gene.
bebeik durumları ne almede,yazarsan okurum ben sabah.

ay gidemedim bi türlü,bende ikiz olmasını çok isterim.
kızlar size bi ipucu,bu topicde yazılarınıza ertesi günde bile cevap verilmiş olabilir,haberiniz olsun.
artık kaçıyorum müsadenizle

kızlar bu arada ben karkim k8 adında bi ürün buldum aranızda varmı kullanan ve yoksada tıkalı tüpler için bitkisel bir kür duydunuzmu

bir soru: Yazdiklariniz okuyabilmek icin hep bir sayfa geri sonra tekrar sonuncu sayfaya mi gelmem gerek?? daha pratik bi yöntem var mi yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…