hoşgeldin aramıza,kendinden bahsetsene biraz.
ama ben o arada çıkarım,sabah okurum inşallah.
Tanistirayim kendimi kizlar!
Ben 23 yasinda almanyadan katiliyorum. Yaklasik 5 yildir evliyim. Avukatta calisiyorum. Yarim senedir korunmuyoruz,ama 2 oldu tedaviye basliyali. Bende pco var. Bu yüzden clomifen kullandim iki ay ama maalesef yinede yumoslarim hic büyümedi. Ama yinede doktor 21 adet günü gel kan ver bazen yinede belli olmuyo dedi. Moralim sifir bu yüzden. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin hepimize insaallah!!!
hayır,görünce hemen yazdık,yazarız,bazen gözden kaçıyo sadece,bizi tanıyınca anlıcaksınız
verdik ya ama
kızlarrr ben cıkıyorum karnım çok agrıyor 2 gündür gaz şikayetim war kabızlıkla birlikte gidip uzancam hepinizi öpüyorummm yarın görüşürüz
bu arada yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sizleride öpüyorum
ALLAHIMA EMANETSİNİZ güzeller....
he iyi bari cnm..napcaz bilmem.bende demin minoset attımbirsenciğim nasılsın????
yakışıklımız nasıl?? yenı resımler yokmu yaa :)
derınım cnm bugun daha ıyıyım hafıf agrım war bu başları napcaaaz bilmem:97::97::97::97::97:
cnm hafıfse kahve yap kendıne yı gelıyor
birsencim ya nasıl seviniyom bilsen sen böyle iyi şeyler yazdıkça# swcnprlk+
# berrin1985
# gul_tamer
# ebrar_53+ kardeloş hoşgeldiniz kızlar nasılsınız biraz önce emreciği aradım yenidoğan servisine çıkarmışlar günde 12 defa 13 cc süt alıyo biraz daha kilo alsın emme yeteneğini geliştirsin dr çıkaracağını söyledi inşallah hayırlısı olsun
ayy kardelen 49um tatilemi giidiyodukiiiiben kahvede yaptım,geçmedi,şimdi soda içiyorum,midem düzelirse belki geçer diye.
ebroşum,gelemedin mi tutişin yanından?
derincim,belirtilerin varmış,hayra karşı inşallah.
selina nın fıkradan etkilendim,hoş olmuşam.hehe
sevcan cım,tarifleri alcam,şu an çok detaysız okudum ama kaydedeyim,başımın ağrımadığı bi gün daha rahat okurum.
birsen cim,yakışıklımız nasıl?
derda cım,annene çok geçmiş olsun,inşallah hemen iyileşir.
daha kimler vardı yaaa,unuttum
kardelen 49 da çıkmıştır heralde yola,hayırlı tatiller ve kulaçlar diliyorum o na
ya bu flan ı bende çok merak ediyorum,daha pek çok isim var.
aslında eğer bidaha gelmiceklerse,bari bizi merak etmeyin gelemicez diye,ufaktan bi not bari yazsalardı ya.
lagrima,sende gelmicem falan demişim,derin e katılıyorum,sırf bebek için mi buradayız,hemen niye bunalımlara girdin,dün bir,bugün iki,daha çok yeni başladın herşeye,lütfen sakin ol.
kuzum benim...yanlış anlama sakın..kan ver dedigin için sıkıldıgımdan demedim he.sizi sıkmaktan korkuyom ben biliyosun...ben rahatlıyım diye diyosun sagol bitanem.inşallah önce ben teyze olurum aşkummm adette olmuşsun düzenli bak inşallahh bu ay kalacan canım benimmcanım ya önemli değil benimde işlerim vardı çıkmam gerekti .iyi olmana sevindim
buarada önemli günler bittimi ?
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinde bebiş gerisi önemli değil
canım yaa negüzel o anı kameraya çekmek gerekti aslında büyük süpriz olmuştur
inşallah keseyi görürsünüz canım ondan sonrada kalp atışları inşallah
canım çok geçmiş olsun benim yengemde mol gebelik olmuştu biraz uzun sürüyo bhcgnin düşmesi ama korkulcak bişey yok allahın izniyle .yengem sonradan tekrardan hamile kalıp doğum yaptı çok şükür darısı sana olsun canım
canım çok iyi biyer olduğunu biliyorum bende daha önce gidip görüşmüştüm şuanda ilaçlar dahil 5000 civarında tüpbebek yani öyle biliyorum .doktorun adı ulun uluğ çok mükemmel diye bahsediyolar canım .bildiklerim bunlar umarım yardımcı olmuşumdıur
canım öyle tabiki doktorlarda biyere kadar önemli olan rabbimin murad etmesi ol des,n yeterki inşallah bizlerde anne oluruz enkısa zamanda
derdam yaa çok üzüldüm canım allahım şifa versin inşallah anneciğin düzelir .iyi haberlerini bekliyoruz canım .dualarım seninle .buarada o kaygananı varya naapmak lazım gıcık oldum resmen yaatakma kafana kuzum inşallah herşey yoluna girer
kuzum ya görüşemedik özliycem seni ama güzel bir tatil yap ALLAHIMA emanet ol .inşallah mükemmel bomba gibi dönersin .
derinim yaa biliyorum aynı duyguları bende yaşıyorum oyüzdende kan testi yaptırmak istemem sadece sen şüphelendiğin için dedim kuzuım .hayırlısı olsun bu haberi duymayı ençok ben istiyorum heralde allahım nasip etsin enkısa zamanda sana anne olmayı banada teyze olmayı
ohhh negüzel maşallah sevcancım yarasın
iyi kaynattınız mı barimToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 berrin1985 gul_tamer+ swcnprlk+ kaderiya rana20+ birsen29
selam canlar hepiniz iyisinizdir inşallah
ben bomba gibiyim öncelikle adet oldum süper bir gelişme sadece 3 gün gecikmeyle geldi çok şükür
bide tutişimle buluştum ondanda çok mutluyum keyfim yerinde yani
kardeloşum tutişin yanından geldim cano bugün çok kulaklarınızı çınlattık farkettinizmi
ne demek cnm ya hoşgelmişsin..konusa konusa sende alışacaksın ortama..hepimiz böyleydik kaynaştık sonra canımHosbulduk canimm!!
burda herkes birbirini gayet yakindan taniyor galiba. Ben aranizda yabanci kaldim
hee iyi o zaman cnm yaa pko olmasında..bende var hafif tüylenme..kiloda var cnm...ewet derincim banada ilk başlarda biri pko dedi biri yok dedi en son bu özel hastanedeki dr um pko değilsin dedi kilom yok tüylenmem yok sivilcem yok hormonlarda normal cıktı bnmkisi stresten kaynaklanan bişimiş yani strese girip yumurtaların düzenini bozmuşum catlamayan yumoşlarda birikmiş bazen aşırı sancılı adet oluyorum o zman atıyorum hepsini dr eger pko olsaydın hormonlarından belli olurdu dedi ... sende war mı kilo tüylenme falan ???
tabiki...hoşgelmişsin cnmkızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim
herkese slm lar kızlar kalamıcam inanın ama geçmişin hepsini okudum bilgisiz kalmamak için...
ablacım kırmızlar gelmiş üzülmek yok umut dewam ediyo tamam mı özledim seni
derincim ben zaten hatırlarsan sana konuştuğumuzda sanki hamile gibi hissettim seni demiştim acele et ve bi kanda baktır ve rahatla inş. bi hayırlı haberde sen verirsin
birsencim canım benim bebişin çok şeker maşallah annesi üzülme en kısa zamanda kollarında olacak rabbimin izniyle bnm için çok ama çok kokla tatlı bebişi rabbim nazarlardan korusun
kayram soğana başladınmı bitanem görüşemiyoruz ya senide çok mrk ediyorum
sevancımm bebişim seninle görüşüyoruz demi cnm senide çok öpüyorum
kızlar ne olur unuttuğum warsa kusura bakmayın inanın aklım başımda değil zaten banada bu aralar bişeyler oluyo zihnim çok yorgun gibi halsizim hiç tadım keyfi yok ne oldu anlamıyorum ama en kısa zamanda bir dr görünücem bugün neredeyse bayılıcaktım eşimi arayıp çağırdım başdönmesi ayakta duramıyodum...neyse kızlar öpüyorum sizleri görüşürüz kendinize ii bakın ben kaçtım
canımcımmm,hoş geldin,nasılsın,son durumun nedir?
malum misafirin gitti mi?
özledim seni.
ben 11 yıllık evliyim bir kızım oldu 5 yıl önce tüplerimi baglattım ve kızım öldü tekrar bebek istiyorum laparoskopi ile tüplerimi açtırdım şimdi çare arıyorum ve bişiler duydum ama faydası olurmu bilmem ALLAH'ın takdirine kalmış artık bakalım
başınsaolsun allahım sabır versin inşallah enkısa zamanda acını dindircek bir evladın olurben 11 yıllık evliyim bir kızım oldu 5 yıl önce tüplerimi baglattım ve kızım öldü tekrar bebek istiyorum laparoskopi ile tüplerimi açtırdım şimdi çare arıyorum ve bişiler duydum ama faydası olurmu bilmem ALLAH'ın takdirine kalmış artık bakalım
kızlarrr ben cıkıyorum karnım çok agrıyor 2 gündür gaz şikayetim war kabızlıkla birlikte gidip uzancam hepinizi öpüyorummm yarın görüşürüz
bu arada yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sizleride öpüyorum
ALLAHIMA EMANETSİNİZ güzeller....
tamam canım yarın gidince selamını söyleyecem ben çıkıyorum azcık dinlenme molası hepinize iyigeceleröpmemmi kuzu sana söz verdiğim gibisende sözünü tutup hüseyin emreme selam söyle olurmu
tamam canım çok teşekkür ederim
hıım taze olması daha iyi tabi canım
canım inan üzüldüm amam Allahın takdiri demek neden kaybettin kızını inşallah hayırlısıyla kızın melek kardeşlerini yollarben 11 yıllık evliyim bir kızım oldu 5 yıl önce tüplerimi baglattım ve kızım öldü tekrar bebek istiyorum laparoskopi ile tüplerimi açtırdım şimdi çare arıyorum ve bişiler duydum ama faydası olurmu bilmem ALLAH'ın takdirine kalmış artık bakalım
yarışmacı arkadaşlara başarı dilememişsin ama,olmaz ki
şaka bi yana,daha yaşın genç,kendini strese sokma ki,fazla beklemeyesin inşallah,çünkü stres bizim en büyük düşmanımız.
İyiyim canım dğişen bişey yok, sen nasılsın
Diğer topikte kimse yok ben de dlaşırken seni buldum burda çok sevindim
Misafir bu akşamlık yok, nişanlısı gelmiş, bu gidişle seneye kadar bizde heralde, sorma canım çok sıkkın bu duruma ama yapacak bişey yok
Bu arada kızlarrrrr merhaba ben kardeleni görünce pat diye girdim kusura bakmayın
geçmiş olsun tatlımHosbulduk canim
Rabbim acil sifalar versin sana
Aaaa evet bak unuttum en önemlisi
Arkadaslar hepinize basarilar
6 aydir hep negativ görmek insani gercekten yoruyo. Tamam stress yok ama insanin elinde olmuyo ki, clomifen hapini kullanirken bile aklima geliyo. Insaallah en tez zamanda olur. Rabbim basta saglik versin. Ikizlerimin olmasini cok isterdim. Bazen diyorum Rabbim bu kadar bekledigim icin bana mükafat olarak ikiz ver diye
Aaaa evet bak unuttum en önemlisi
Arkadaslar hepinize basarilar
6 aydir hep negativ görmek insani gercekten yoruyo. Tamam stress yok ama insanin elinde olmuyo ki, clomifen hapini kullanirken bile aklima geliyo. Insaallah en tez zamanda olur. Rabbim basta saglik versin. Ikizlerimin olmasini cok isterdim. Bazen diyorum Rabbim bu kadar bekledigim icin bana mükafat olarak ikiz ver diye
canım evet şükür gayet iyiyim keyfim yerinde
allahım hepimizi iyi etsin sevcanım
ay gidemedim bi türlü,bende ikiz olmasını çok isterim.
kızlar size bi ipucu,bu topicde yazılarınıza ertesi günde bile cevap verilmiş olabilir,haberiniz olsun.
artık kaçıyorum müsadenizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?