sıkma canını steste büyümesini engelleyebilir....inş herşey gönlünce olur.Tanistirayim kendimi kizlar!
Ben 23 yasinda almanyadan katiliyorum. Yaklasik 5 yildir evliyim. Avukatta calisiyorum. Yarim senedir korunmuyoruz,ama 2 oldu tedaviye basliyali. Bende pco var. Bu yüzden clomifen kullandim iki ay ama maalesef yinede yumoslarim hic büyümedi. Ama yinede doktor 21 adet günü gel kan ver bazen yinede belli olmuyo dedi. Moralim sifir bu yüzden. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin hepimize insaallah!!!
deme yaa çok üzüldüm ..inşallah olur bi daha...ben 11 yıllık evliyim bir kızım oldu 5 yıl önce tüplerimi baglattım ve kızım öldü tekrar bebek istiyorum laparoskopi ile tüplerimi açtırdım şimdi çare arıyorum ve bişiler duydum ama faydası olurmu bilmem ALLAH'ın takdirine kalmış artık bakalım
ayy bitanecim ya nereyee geçmişi okurken gitmişinn off.neyse özlemiştim konusamadık kaç gündür yaaa.Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)
ebrar_53 kaderiya Cherryguy birsen29+ kardelen5233+ rana20+ embadoo berrin1985 ugurboncugum+ DerinSu+ swcnprlk+
arkadaşlar hepinizi öpüyorum kalmak isterdim ama eşim geliyo bukadar kalabalıkda muhabbetde süper olcaktı ama üzgünüm .daha sonra görüşürüz
ıyıgeceler kızlar nasılsınız sevcanım lıste ısı kolay aslında cnm ben gelınceye kadar bakarsan sevınırım derınım sende demıssın cnm hangınız dersenız çok sevınırım ben ılgılenemıyorum cnm sıkılıyor çogu kısınınde günü gecmıs onlarda yazarlarsa lısteyı düzenlıyıp verebılırım
çok iyi yaptın canım,ben gelmiyorum artık oraya,bilirsin sende,inşallah görüşürüz gene.
bebeik durumları ne almede,yazarsan okurum ben sabah.
bir soru: Yazdiklariniz okuyabilmek icin hep bir sayfa geri sonra tekrar sonuncu sayfaya mi gelmem gerek?? daha pratik bi yöntem var mi yoksa?
sıkma canını steste büyümesini engelleyebilir....inş herşey gönlünce olur.
deme yaa çok üzüldüm ..inşallah olur bi daha...
ayy bitanecim ya nereyee geçmişi okurken gitmişinn off.neyse özlemiştim konusamadık kaç gündür yaaa.
sewcan baksın fıstıgım eger isterse...benim için farketmez..ben de ilgilenememekten korkuyorum..
bir soru: Yazdiklariniz okuyabilmek icin hep bir sayfa geri sonra tekrar sonuncu sayfaya mi gelmem gerek?? daha pratik bi yöntem var mi yok
galiba yok demekki tek zor gelen ben değilmişim :)
canım...yenileme butonunda basabilirsin.ama en kısa yol f5 e basmak...
kızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim
tamam canım yarın gidince selamını söyleyecem ben çıkıyorum azcık dinlenme molası hepinize iyigeceler
canım inan üzüldüm amam Allahın takdiri demek neden kaybettin kızını inşallah hayırlısıyla kızın melek kardeşlerini yollar
herkese slm lar kızlar kalamıcam inanın ama geçmişin hepsini okudum bilgisiz kalmamak için...
ablacım kırmızlar gelmiş üzülmek yok umut dewam ediyo tamam mı özledim seni
derincim ben zaten hatırlarsan sana konuştuğumuzda sanki hamile gibi hissettim seni demiştim acele et ve bi kanda baktır ve rahatla inş. bi hayırlı haberde sen verirsin
birsencim canım benim bebişin çok şeker maşallah annesi üzülme en kısa zamanda kollarında olacak rabbimin izniyle bnm için çok ama çok kokla tatlı bebişi rabbim nazarlardan korusun
kayram soğana başladınmı bitanem görüşemiyoruz ya senide çok mrk ediyorum
sevancımm bebişim seninle görüşüyoruz demi cnm senide çok öpüyorum
kızlar ne olur unuttuğum warsa kusura bakmayın inanın aklım başımda değil zaten banada bu aralar bişeyler oluyo zihnim çok yorgun gibi halsizim hiç tadım keyfi yok ne oldu anlamıyorum ama en kısa zamanda bir dr görünücem bugün neredeyse bayılıcaktım eşimi arayıp çağırdım başdönmesi ayakta duramıyodum...neyse kızlar öpüyorum sizleri görüşürüz kendinize ii bakın ben kaçtım
tamam canım yarın gidince selamını söyleyecem ben çıkıyorum azcık dinlenme molası hepinize iyigeceler
canım inan üzüldüm amam Allahın takdiri demek neden kaybettin kızını inşallah hayırlısıyla kızın melek kardeşlerini yollar
olsun yinede sabırlı ol canım..bak bende 5.5 yıllık evliyim ve sadece ilk 6 ay korundum..dahada bebegim olmadı...bi düşük yaşadım sadece...iyi düşün iyi olsun...hee bide canım kime yazmak istiyorsan topicte,onun yazısının altında alıntı yap butonu var ona tıklarsan o kişinin yazısını alıntılayıp altına yazıp gönderiyosun bizim yaptıklarımız gibi..DerinSu:
Insaallah canim ama elimde degil. Aklim fikrim hep bebekte. Simdi bide olmuyor ya. basta böyle degildim. Ama olmadikca daha da kafama takiyorum.
çok çok tatlısınız ya hepiniz gerçekten insan rahatlıyo çok memnum oldum aranıza katılmaktan
DerinSu:
Insaallah canim ama elimde degil. Aklim fikrim hep bebekte. Simdi bide olmuyor ya. basta böyle degildim. Ama olmadikca daha da kafama takiyorum.
ben kahvede yaptım,geçmedi,şimdi soda içiyorum,midem düzelirse belki geçer diye.
ebroşum,gelemedin mi tutişin yanından?
derincim,belirtilerin varmış,hayra karşı inşallah.
selina nın fıkradan etkilendim,hoş olmuşam.hehe
sevcan cım,tarifleri alcam,şu an çok detaysız okudum ama kaydedeyim,başımın ağrımadığı bi gün daha rahat okurum.
birsen cim,yakışıklımız nasıl?
derda cım,annene çok geçmiş olsun,inşallah hemen iyileşir.
daha kimler vardı yaaa,unuttum
kardelen 49 da çıkmıştır heralde yola,hayırlı tatiller ve kulaçlar diliyorum o na
ya bu flan ı bende çok merak ediyorum,daha pek çok isim var.
aslında eğer bidaha gelmiceklerse,bari bizi merak etmeyin gelemicez diye,ufaktan bi not bari yazsalardı ya.
lagrima,sende gelmicem falan demişim,derin e katılıyorum,sırf bebek için mi buradayız,hemen niye bunalımlara girdin,dün bir,bugün iki,daha çok yeni başladın herşeye,lütfen sakin ol.
nerde yaziyor bulamadim! f5 bende ses ayari
olsun yinede sabırlı ol canım..bak bende 5.5 yıllık evliyim ve sadece ilk 6 ay korundum..dahada bebegim olmadı...bi düşük yaşadım sadece...iyi düşün iyi olsun...hee bide canım kime yazmak istiyorsan topicte,onun yazısının altında alıntı yap butonu var ona tıklarsan o kişinin yazısını alıntılayıp altına yazıp gönderiyosun bizim yaptıklarımız gibi..
öyleyse tekrar hoşgeldin cnmherzaman bekleriz.
seni çok iyi anlayabiliyorum bende takmış durumdayım adetime 10 gün var ama olacagımı hissediyorum az önce sinirim bozuldu ağladımm
unutmusum evet sana yazmıştım iyiym çok şükür yorgunum sadece temizlik yaptımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?