Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sıkma canını steste büyümesini engelleyebilir....inş herşey gönlünce olur.
deme yaa çok üzüldüm ..inşallah olur bi daha...
ayy bitanecim ya nereyee geçmişi okurken gitmişinn off.neyse özlemiştim konusamadık kaç gündür yaaa.

sewcan baksın fıstıgım eger isterse...benim için farketmez..ben de ilgilenememekten korkuyorum..

çok iyi yaptın canım,ben gelmiyorum artık oraya,bilirsin sende,inşallah görüşürüz gene.
bebeik durumları ne almede,yazarsan okurum ben sabah.

Ben çok uzun zamandır giremiyorum canım, öbür topikte neler olduğunu da bilemiyorum ama burda görüşürüz inşallah...
Ben hormon testlerimi yaptırdım nihayet, hepsinin sonuçları çıkmadı henüz, FSH 8.11 çıktı, dr. biraz yüksek ama diğer sonuçları görelim öyle değerlendirelim dedi, bekliyorum bakalım...
Sende durumlar nasıl canım, neler yaptın, sen de yaz ben daha sonra okurum
Öpüyorum seni

DerinSu:

Insaallah canim ama elimde degil. Aklim fikrim hep bebekte. Simdi bide olmuyor ya. basta böyle degildim. Ama olmadikca daha da kafama takiyorum.

çok çok tatlısınız ya hepiniz gerçekten insan rahatlıyo çok memnum oldum aranıza katılmaktan

inşallah canım 6.aydan sonra yani karnımdayken beyninde gelişme geriligi olmuş dogduktan sonra 1 ay kadar yaşadı sabah emzirmeye kalktıgımda ölmüştü canım

burds degıldım kacrdım senı cnmm hosgeldın gule gule :))) bn de senı opuyooommm muhaaa

inşallah canım 6.aydan sonra yani karnımdayken beyninde gelişme geriligi olmuş dogduktan sonra 1 ay kadar yaşadı sabah emzirmeye kalktıgımda ölmüştü canım

DerinSu:

Insaallah canim ama elimde degil. Aklim fikrim hep bebekte. Simdi bide olmuyor ya. basta böyle degildim. Ama olmadikca daha da kafama takiyorum.
olsun yinede sabırlı ol canım..bak bende 5.5 yıllık evliyim ve sadece ilk 6 ay korundum..dahada bebegim olmadı...bi düşük yaşadım sadece...iyi düşün iyi olsun...hee bide canım kime yazmak istiyorsan topicte,onun yazısının altında alıntı yap butonu var ona tıklarsan o kişinin yazısını alıntılayıp altına yazıp gönderiyosun bizim yaptıklarımız gibi..
çok çok tatlısınız ya hepiniz gerçekten insan rahatlıyo çok memnum oldum aranıza katılmaktan

öyleyse tekrar hoşgeldin cnmherzaman bekleriz.

DerinSu:

seni çok iyi anlayabiliyorum bende takmış durumdayım adetime 10 gün var ama olacagımı hissediyorum az önce sinirim bozuldu ağladımm

hamileyken 6.aydan sonra beyinde gelişme durmuş dogduktan sonra 1 ay kadar yaşadı ve bi sabah emzirmek için uyandımda bebegim ölmüştü canım

doğru dedin cnm.. sadece bebek için burda değilim hepinizin yeri farklıbende.. hepinizi seviyorum ama burda devamlıbebk muhabbeti dönüyor ya dün de öyle olunca içime daral geldifiloturdu üstüme neyse ryamda 16 haftalık hamileydimm :) sevinsemmi üzülsemmi bilemedim..

neyse nasılsınız baya kalabalık topik bugün... maşallahh nazar deymesin...

bu arada birdeüstümüzdeki komşu geldi bir hurma getirmiş bikadın vermiş senelerdir çocugu olmuyormuş meryem surasini okurmusun dedi 40 kişiye hurma dağıtmışlar 40 ıda okuyacakmış çimden dedimkeln ilacı olsabaşına sürer ama sonra neyse annemokusun dedim.. sinir...,

hoşbulduk tatlım gelmezmimiyim:81:

seni çok iyi anlayabiliyorum bende takmış durumdayım adetime 10 gün var ama olacagımı hissediyorum az önce sinirim bozuldu ağladımm

Aynen benimde 10 gün var normalde. Ama benim adetim hic düzenli gelmedigi icin tam bilemiyorum. Ama icimde yinede hep bir umut var. adetimin 12. günü yumoslarim olmamis ama doktor 21 . günü gel yinede kan ver dedi, bazen belli olmuyormus. Bu bile umut iste. Sanki icimde bir his var, hamileymisim gibi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…