# berrin1985
# embadoo
# swcnprlk
# Cherryguy
# kaderiya
# lagrima+
# birsen29+
# kardelen5233+
# ugurboncugum+
# rana20
kızlarrrr herkese selamlarrrr yaaa ne gusel ne kadar kalabalıgız
# embadoo
# swcnprlk
# Cherryguy
# kaderiya
# lagrima+
# birsen29+
# kardelen5233+
# ugurboncugum+
# rana20
kızlarrrr herkese selamlarrrr yaaa ne gusel ne kadar kalabalıgız
canım cok uzuldum yaaa gecmısler olsun tatlım ben zaman zamangırıp yazmadan cıkıyorumsende oluyorsun kusura bakma olurmu canım optum senı cok kendıne annene ve prensesımıze ıyı bak kayganayı takma kafayanasılsınız canlar ben kötüyüm bi süre giremiycem kusura bakamyın emi,
ebrarım duayı endişe etme bitti say balım
kızlar annem çok hasta fenalaşmış yanına gitmem lazım aslında uzun süredir hasta ama ben gidemedim sırf kaynanam yanımda hasta diye uzun bi hikayem var ama kimseyi sıkmak istemiyorum kaynanam bana kızdı saydı saydı kızına gitti şimdi fırsat buldum akşam üzeri kardeşim aradı annem iyi değil dedi ne zor bi durum mevlam elin annesi için kendi canına gidemiyosun ama yineden kötü sen oluyosun aman hayat işte
eşim acilen götürüyo bi süre giremeyebilirim annemde nette yok olsada fırsat bulamam belki hepinizi mevlama emanet ediyorum kusuruma bakamyın elim ayağım titriyo zor yazıyorum hakkınızı helal edin
eşim gelmek üzre çıkıcam hemen sizi seviyorum dualrım sizinle umarım annem iğleşirde dönerim aranıza
canımmmm gercektenmı cok sevındım yaaa uc gun gecıkme hıcbırsey degıl ablacım yaaaa ınsallah duzenlenır ve mınık prenses yada prensımız tesrıf eder artık ınsallahhhhToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 berrin1985 gul_tamer+ swcnprlk+ kaderiya rana20+ birsen29
selam canlar hepiniz iyisinizdir inşallah
ben bomba gibiyim öncelikle adet oldum süper bir gelişme sadece 3 gün gecikmeyle geldi çok şükür
bide tutişimle buluştum ondanda çok mutluyum keyfim yerinde yani
kardeloşum tutişin yanından geldim cano bugün çok kulaklarınızı çınlattık farkettinizmi
canım zaten hoslanılacak bırsey degıl saman gıbı ama yapacak bırsey yok kuzum bende sutle yıyorum cunku pekmez yıyemem ben tatlısım hayırlı olsun sımdıdenbu arada,boncuğum,yeni tarih ben vermedim,bu ayda vermeyerek geçsin,eskisinide silme istiyorum tatlım,niden gelemediğinide ayrıca merak ettiğimi bil.
kayra cım,aldım yulaf ezmesini,çok hoşlanmadım ama,mecburen katlancam artık.
ben içine pekmez koyarak yemeyi tercih ettim bu arada.
hosgeldın canım senıdıger topıkten tanıyorum pkoluların paylasım alanından ama ana vatanım burası dıyebılırım vazgecemeyecegım tek yer cok tatlıdır kızlar sen de hosgeldınSlm kizlar hepinize hayirli aksamlar!!!!
Bol bol yumoslar diliyorum herkese
hıc yabancılık hıssetmessın yeterkı gecmısı oku cunku bazen yazdıklarınıza ertesı gun cevap yazılabılıyor bolelıkle herkes gecmısı okuyarak bırırnden haberdar kalıyor tatlımHosbulduk canimm!!
burda herkes birbirini gayet yakindan taniyor galiba. Ben aranizda yabanci kaldim
tabıkı ne demek hosgeldınnnnnnnnn bu arada hıkayenı okudum canım cok uzuldum basın saolsun allahsabırlar versın ve ınsallah tekrar bır yavru nasıp etsınkızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim
canım ben ıyıyım sen nasılsın sadece cok gırmıyorum artık gecelerı gırmıyorum daha dogrusu gunduz de sen olmuyorsun canım haftaya baslıcam kure canım sen nasılsın baban nasıl olduherkese slm lar kızlar kalamıcam inanın ama geçmişin hepsini okudum bilgisiz kalmamak için...
ablacım kırmızlar gelmiş üzülmek yok umut dewam ediyo tamam mı özledim seni
derincim ben zaten hatırlarsan sana konuştuğumuzda sanki hamile gibi hissettim seni demiştim acele et ve bi kanda baktır ve rahatla inş. bi hayırlı haberde sen verirsin
birsencim canım benim bebişin çok şeker maşallah annesi üzülme en kısa zamanda kollarında olacak rabbimin izniyle bnm için çok ama çok kokla tatlı bebişi rabbim nazarlardan korusun
kayram soğana başladınmı bitanem görüşemiyoruz ya senide çok mrk ediyorum
sevancımm bebişim seninle görüşüyoruz demi cnm senide çok öpüyorum
kızlar ne olur unuttuğum warsa kusura bakmayın inanın aklım başımda değil zaten banada bu aralar bişeyler oluyo zihnim çok yorgun gibi halsizim hiç tadım keyfi yok ne oldu anlamıyorum ama en kısa zamanda bir dr görünücem bugün neredeyse bayılıcaktım eşimi arayıp çağırdım başdönmesi ayakta duramıyodum...neyse kızlar öpüyorum sizleri görüşürüz kendinize ii bakın ben kaçtım
merhaba canım sen de hosgeldınnnnİyiyim canım dğişen bişey yok, sen nasılsın
Diğer topikte kimse yok ben de dlaşırken seni buldum burda çok sevindim
Misafir bu akşamlık yok, nişanlısı gelmiş, bu gidişle seneye kadar bizde heralde, sorma canım çok sıkkın bu duruma ama yapacak bişey yok
Bu arada kızlarrrrr merhaba ben kardeleni görünce pat diye girdim kusura bakmayın