Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

# berrin1985
# embadoo
# swcnprlk
# Cherryguy
# kaderiya
# lagrima+
# birsen29+
# kardelen5233+
# ugurboncugum+
# rana20
kızlarrrr herkese selamlarrrr yaaa ne gusel ne kadar kalabalıgız canım cok uzuldum yaaa gecmısler olsun tatlım ben zaman zamangırıp yazmadan cıkıyorumsende oluyorsun kusura bakma olurmu canım optum senı cok kendıne annene ve prensesımıze ıyı bak kayganayı takma kafaya
canımmmm gercektenmı cok sevındım yaaa uc gun gecıkme hıcbırsey degıl ablacım yaaaa ınsallah duzenlenır ve mınık prenses yada prensımız tesrıf eder artık ınsallahhhh
canım zaten hoslanılacak bırsey degıl saman gıbı ama yapacak bırsey yok kuzum bende sutle yıyorum cunku pekmez yıyemem ben tatlısım hayırlı olsun sımdıden
Slm kizlar hepinize hayirli aksamlar!!!!

Bol bol yumoslar diliyorum herkese
hosgeldın canım senıdıger topıkten tanıyorum pkoluların paylasım alanından ama ana vatanım burası dıyebılırım vazgecemeyecegım tek yer cok tatlıdır kızlar sen de hosgeldın
Hosbulduk canimm!!

burda herkes birbirini gayet yakindan taniyor galiba. Ben aranizda yabanci kaldim
hıc yabancılık hıssetmessın yeterkı gecmısı oku cunku bazen yazdıklarınıza ertesı gun cevap yazılabılıyor bolelıkle herkes gecmısı okuyarak bırırnden haberdar kalıyor tatlım
kızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim
tabıkı ne demek hosgeldınnnnnnnnn bu arada hıkayenı okudum canım cok uzuldum basın saolsun allahsabırlar versın ve ınsallah tekrar bır yavru nasıp etsın
canım ben ıyıyım sen nasılsın sadece cok gırmıyorum artık gecelerı gırmıyorum daha dogrusu gunduz de sen olmuyorsun canım haftaya baslıcam kure canım sen nasılsın baban nasıl oldu

merhaba canım sen de hosgeldınnnn

mis gibi olmuştur,,, oyyy kuzum yaaaa..
inşallah bende sağlıkla alırım kucağıma.

derınımmm senın belırtıler varmıs kuzum okudum ve heyecan yapmaya basladım sımdıden hade ınsallah tatlım benım nolur barı gıt de kan ver bızı de meralandırma kuzu yaaa zaten bırseyler varsa cocuk uc bes aya dogacak yanı ben sana solıyım
bırsenım emremız yogun bakımdan cıkmıs ohh teysesı yesın onu yaaa ınsallah eve cıktıgı gunlerı de goruruz kuzumun
sevcancım sen naptın bebeıkım nasılsın
lagrıma kız deprosyandan cıktın bebıs

Merhaba kızlar ben de ilk kez geliyorum topiğinize, kardelenciğimi görünce geldim Pek sık giremiyorum son zamanlarda, evde yatılı misafir var da , internete de el koydu
Ben de 7 yıllık evliyim, 2 yıldır bebek istiyoruz, bi düşük yaşadım, 6. haftada, 1,5 yıl oldu işte...
Bundan sonra daha sık gelirim belki, sizleri tanımak isterim, burdaki paylaşımlar beni çok rahatlatıyor...

gülme bana ama klavye ne demek. Almanyadan katiliyorum ben, aslinda türkcem iyidir ama, bu kelimeyi hic duymadim))))

canım niye güleyim...harflerin oldugu panel varya ona klavye deniyor...en üst sırasında f1f2f3f4f5..vs var ordan basıyosun.seninki farklı olabilirmi acaba..eger yoksa,ekranda sol üst yada sag üstte yenile butonu,yada yuvarlak ok işareti var onada tıklayabilirsin.

cnm bnm kendını uzme pko su olup da hamiş olan arkadasımız cok.stres yapma yetr sloganımız STRES YOK! BEBEK WAR!!!

benim adetimde sorun yok şükür doktora gittiğimde hersey normal dedi eşimin sorunları var tam olarak ne olduğunu anlamasakta ayın 26 da yine kontrol var hayırlısı inşallah

boncugum bebısım gelemıcekmısısn bır sure tatlısım ben tarıh vereyım ama gelırmı bılemem talısım 13 mayıs bebek yoksa zamanında gelsın varsa gelmsın hade bakalım yenı ay yenı umutlar

boncugum bebısım gelemıcekmısısn bır sure tatlısım ben tarıh vereyım ama gelırmı bılemem talısım 13 mayıs bebek yoksa zamanında gelsın varsa gelmsın hade bakalım yenı ay yenı umutlar

AY YETISEMEDIM kalabalık olunca gerıden gelıyorum ben ne onerdıler sana cnmm ıyı gelecek dıye??? dua tabıı kı en bası...

ranam bnm gorusuruz bebeğim dıkkat et kndıne cnm arkadaşım ...

tamam ablam sen kocişinle ılgılen onlar velınımetımız ıyı ceceler....

hmm f5 biliyorumda ama benim laptop biraz farkli. ekranda da hic öyle bisey yok, neyse artik bi geri bi ileri yapicam devamli

AY YETISEMEDIM kalabalık olunca gerıden gelıyorum ben ne onerdıler sana cnmm ıyı gelecek dıye??? dua tabıı kı en bası...

k8 adında bi su aldım 6 gündür kullanıyorum ama başka kullanan varmı bilmiyorum tıkalı tüpleri açıyormuş canım ve birde bögürtlen kökü suyu

ay cnm hergun gırerım ben elımden geldıgınce ama hıc bıllgım yok nası anlaşcaz kı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…