canım buradan vazgecemıceksın garantı ederım helede bole kalabalık toplandık ohhhhKayram29
aaa evet seni hatirladim canim..
geziyoruz iste bizde sag sola. Ne yapalim coluk yok cocuk yok
hosgeldın canım gel tabıkı ne demek her zaman bende bu aralar sık gıremıyorum ama sureklı okuyorumarkadaslarımdan haberdarım yanıMerhaba kızlar ben de ilk kez geliyorum topiğinize, kardelenciğimi görünce geldimPek sık giremiyorum son zamanlarda, evde yatılı misafir var da , internete de el koydu
Ben de 7 yıllık evliyim, 2 yıldır bebek istiyoruz, bi düşük yaşadım, 6. haftada, 1,5 yıl oldu işte...
Bundan sonra daha sık gelirim belki, sizleri tanımak isterim, burdaki paylaşımlar beni çok rahatlatıyor...
cnm bnm kendını uzme pko su olup da hamiş olan arkadasımız cok.stres yapma yetr sloganımız STRES YOK! BEBEK WAR!!!
kızlar bu arada ben karkim k8 adında bi ürün buldum aranızda varmı kullanan ve yoksada tıkalı tüpler için bitkisel bir kür duydunuzmu
Ay canım yaa inşallah kötü bişey değildir rahat ol dua edelim bizde.Sende kendine dikkat et son zamanların kaynananıda boşver olgun bi insan olsa kızım git annenin yanınada Allah razı olsun bu halinle bana yardımcı oldun o kadar demesi lazım.
Lagrimacım senin dr una yani nüvit hanıma bi arkadaşım gidiyo onlarında 1 senedir çocuğu yok ve dr dan çok memnun hatta banada tavsiye etti ama benim doktor değiştirmekten başım döndü artık dr görmek istemiyorum o derece yani:111:Bende çok değiştirdim galibaSelinaya katılıyorum bu arada dönem dönem umutlanıyoruz dönem dönem pes ediyoruz ama hep burdayız birlikteyiz niye gitmek istiyosun anlamadım:26:
Ebrarcım seninle konuşamadık gitmeden net düzelmiş gözünaydın haftaya görüşmek üzere hanımlar hepiniz Allah'a emanet olun
cnm bn aktardan bı karısım aldım adet duzenlemesı ıcın orda tuplerın acılması ıcın de wardı
# berrin1985
# embadoo
# swcnprlk
# Cherryguy
# kaderiya
# lagrima+
# birsen29+
# kardelen5233+
# ugurboncugum+
# rana20
kızlarrrr herkese selamlarrrr yaaa ne gusel ne kadar kalabalıgız
canım cok uzuldum yaaa gecmısler olsun tatlım ben zaman zamangırıp yazmadan cıkıyorumsende oluyorsun kusura bakma olurmu canım optum senı cok kendıne annene ve prensesımıze ıyı bak kayganayı takma kafaya
canımmmm gercektenmı cok sevındım yaaa uc gun gecıkme hıcbırsey degıl ablacım yaaaa ınsallah duzenlenır ve mınık prenses yada prensımız tesrıf eder artık ınsallahhhh
canım zaten hoslanılacak bırsey degıl saman gıbı ama yapacak bırsey yok kuzum bende sutle yıyorum cunku pekmez yıyemem ben tatlısım hayırlı olsun sımdıden
hosgeldın canım senıdıger topıkten tanıyorum pkoluların paylasım alanından ama ana vatanım burası dıyebılırım vazgecemeyecegım tek yer cok tatlıdır kızlar sen de hosgeldın
hıc yabancılık hıssetmessın yeterkı gecmısı oku cunku bazen yazdıklarınıza ertesı gun cevap yazılabılıyor bolelıkle herkes gecmısı okuyarak bırırnden haberdar kalıyor tatlım
tabıkı ne demek hosgeldınnnnnnnnn bu arada hıkayenı okudum canım cok uzuldum basın saolsun allahsabırlar versın ve ınsallah tekrar bır yavru nasıp etsın
canım ben ıyıyım sen nasılsın sadece cok gırmıyorum artık gecelerı gırmıyorum daha dogrusu gunduz de sen olmuyorsun canım haftaya baslıcam kure canım sen nasılsın baban nasıl oldu
merhaba canım sen de hosgeldınnnn
derınımmm senın belırtıler varmıs kuzum okudum ve heyecan yapmaya basladım sımdıden hade ınsallah tatlım benım nolur barı gıt de kan ver bızı de meralandırma kuzu yaaa zaten bırseyler varsa cocuk uc bes aya dogacak yanı ben sana solıyım
bırsenım emremız yogun bakımdan cıkmıs ohh teysesı yesın onu yaaa ınsallah eve cıktıgı gunlerı de goruruz kuzumun
sevcancım sen naptın bebeıkım nasılsın
lagrıma kız deprosyandan cıktın bebıs
canım buradan vazgecemıceksın garantı ederım helede bole kalabalık toplandık ohhhh
hosgeldın canım gel tabıkı ne demek her zaman bende bu aralar sık gıremıyorum ama sureklı okuyorumarkadaslarımdan haberdarım yanı
mesela ben
cnm bnm kendını uzme pko su olup da hamiş olan arkadasımız cok.stres yapma yetr sloganımız STRES YOK! BEBEK WAR!!!
tamam canım grusuruz kendıne ıyı bakHoşbulduk... Mümkün oldukça gelirim canım, şimdi çıkıyorum çok uykum var...
Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere...
NO Stres YES Bebek
ask olsun kızlar ben teker teker selma verdım ama selamımı cherry dısında alan olmadı
ben de bu soruyu derınıme sormustum htrladım=) f5 tusuna bas cnmbir soru: Yazdiklariniz okuyabilmek icin hep bir sayfa geri sonra tekrar sonuncu sayfaya mi gelmem gerek?? daha pratik bi yöntem var mi yoksa?
ask olsun kızlar ben teker teker selma verdım ama selamımı cherry dısında alan olmadı
tamam canım grusuruz kendıne ıyı bak
kız bu ne alıntı almısın altını doldurmamısın
Cherryguy kaderiya embadoo KAYRAM29+ berrin1985 DerinSu+ gamzon swcnprlk
selamımı neden almıyorsunuz çok kızdım.. hemen depresyona giriyorum...:18: bakın suan bana yaşattıgınız duygular...
Aslm canim ben tam cikiyordum.
hepinize hayirli geceler kizlar
Cherryguy kaderiya embadoo KAYRAM29+ berrin1985 DerinSu+ gamzon swcnprlk
selamımı neden almıyorsunuz çok kızdım.. hemen depresyona giriyorum...:18: bakın suan bana yaşattıgınız duygular...
canım ole tabı ben olesıne takılayım dedım nasılsın ıyıyım bena.s valla bu aksam çok kalabalık galiba kimse kimseyi görmüyo kusura bakma :)
canım ben eskılerdenım ama yazdıgımı gormeyınce uzulmustum ama galıba daha yenı kullanıyorsunuz forumu olur ole seyler durumuna cok uzuldum canım allah sabırlar versın bende erken dogumla kaybettım oglumu allah bır daha acısını gostermesın neden tuplerını baglatmayı tercıh ettın sorsam ayıp olurmu yaa ıstemessen solemeas.canım kusura bakma ya nasılsın bu arada görmüşsündür ben yeniyim:80:
doldurdum iştee.. no stres yes bebek
cnm rüyan aklımda ama bi türlü yazamadım...hayır olsun inşallah...16 haftalık demek hey maaşallah...hadi inş direk çıkar rüyan...bence biraz bilinç altı oluyo bu tür rüyalarımız..bende geçen gün kan vermiştim kan degerimde 60.8 diiyi canım... çıktımçıktım depresyondanrüyamına bi yorumlasanız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?