Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kayram29

aaa evet seni hatirladim canim..

geziyoruz iste bizde sag sola. Ne yapalim coluk yok cocuk yok
canım buradan vazgecemıceksın garantı ederım helede bole kalabalık toplandık ohhhh
hosgeldın canım gel tabıkı ne demek her zaman bende bu aralar sık gıremıyorum ama sureklı okuyorumarkadaslarımdan haberdarım yanı
cnm bnm kendını uzme pko su olup da hamiş olan arkadasımız cok.stres yapma yetr sloganımız STRES YOK! BEBEK WAR!!!

mesela ben

ben sevmiyorum hem kadının tarzını hem bilgilendirmesini.. kişiye göre değişiyor işte..

iyi canım... çıktımçıktım depresyondan rüyamına bi yorumlasanız...

Hoşbulduk... Mümkün oldukça gelirim canım, şimdi çıkıyorum çok uykum var...
Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere...

Cherryguy kaderiya embadoo KAYRAM29+ berrin1985 DerinSu+ gamzon swcnprlk

selamımı neden almıyorsunuz çok kızdım.. hemen depresyona giriyorum... :18: bakın suan bana yaşattıgınız duygular...

Cherryguy kaderiya embadoo KAYRAM29+ berrin1985 DerinSu+ gamzon swcnprlk

selamımı neden almıyorsunuz çok kızdım.. hemen depresyona giriyorum... :18: bakın suan bana yaşattıgınız duygular...

a.s aaa sakın depresyona girme birbirimizi depresyona sokmak için burdan değilizz ki ama canım dimi :)

a.s valla bu aksam çok kalabalık galiba kimse kimseyi görmüyo kusura bakma :)
canım ole tabı ben olesıne takılayım dedım nasılsın ıyıyım ben
as.canım kusura bakma ya nasılsın bu arada görmüşsündür ben yeniyim:80:
canım ben eskılerdenım ama yazdıgımı gormeyınce uzulmustum ama galıba daha yenı kullanıyorsunuz forumu olur ole seyler durumuna cok uzuldum canım allah sabırlar versın bende erken dogumla kaybettım oglumu allah bır daha acısını gostermesın neden tuplerını baglatmayı tercıh ettın sorsam ayıp olurmu yaa ıstemessen soleme
doldurdum iştee.. no stres yes bebek

yok kuzu onu demedım ustte benım alıntımı bıde bırınınkını almısın altı bos onu demek ıstedım ama ben gormesım galıbaneyse depresyonun gıtmıs sevındım gulum

iyi canım... çıktımçıktım depresyondan rüyamına bi yorumlasanız...
cnm rüyan aklımda ama bi türlü yazamadım...hayır olsun inşallah...16 haftalık demek hey maaşallah...hadi inş direk çıkar rüyan...bence biraz bilinç altı oluyo bu tür rüyalarımız..bende geçen gün kan vermiştim kan degerimde 60.8 di
ask olsun kızlar ben teker teker selma verdım ama selamımı cherry dısında alan olmadı

aaaa ne zaman SELMAAA verdin delü yazmadımmı sana ben..aman kalabayız idare et hem msnde de yazşıyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…