Aslm canim ben tam cikiyordum.
hepinize hayirli geceler kizlar
cnm rüyan aklımda ama bi türlü yazamadım...hayır olsun inşallah...16 haftalık demek hey maaşallah...hadi inş direk çıkar rüyan...bence biraz bilinç altı oluyo bu tür rüyalarımız..bende geçen gün kan vermiştim kan degerimde 60.8 di
aaaa ne zaman SELMAAA verdindelü yazmadımmı sana ben..aman kalabayız idare et hem msnde de yazşıyok
a.s aaa sakın depresyona girme birbirimizi depresyona sokmak için burdan değilizz ki ama canım dimi :)
canım ole tabı ben olesıne takılayım dedım nasılsın ıyıyım ben
canım ben eskılerdenım ama yazdıgımı gormeyınce uzulmustum ama galıba daha yenı kullanıyorsunuz forumu olur ole seyler durumuna cok uzuldum canım allah sabırlar versın bende erken dogumla kaybettım oglumu allah bır daha acısını gostermesın neden tuplerını baglatmayı tercıh ettın sorsam ayıp olurmu yaa ıstemessen soleme
yok kuzu onu demedım ustte benım alıntımı bıde bırınınkını almısın altı bos onu demek ıstedım ama ben gormesım galıbaneyse depresyonun gıtmıs sevındım gulum
cnm rüyan aklımda ama bi türlü yazamadım...hayır olsun inşallah...16 haftalık demek hey maaşallah...hadi inş direk çıkar rüyan...bence biraz bilinç altı oluyo bu tür rüyalarımız..bende geçen gün kan vermiştim kan degerimde 60.8 di
aaaa ne zaman SELMAAA verdindelü yazmadımmı sana ben..aman kalabayız idare et hem msnde de yazşıyok
canım ole tabı ben olesıne takılayım dedım nasılsın ıyıyım ben
canım ben eskılerdenım ama yazdıgımı gormeyınce uzulmustum ama galıba daha yenı kullanıyorsunuz forumu olur ole seyler durumuna cok uzuldum canım allah sabırlar versın bende erken dogumla kaybettım oglumu allah bır daha acısını gostermesın neden tuplerını baglatmayı tercıh ettın sorsam ayıp olurmu yaa ıstemessen soleme
yok kuzu onu demedım ustte benım alıntımı bıde bırınınkını almısın altı bos onu demek ıstedım ama ben gormesım galıbaneyse depresyonun gıtmıs sevındım gulum
inşallah canım 6.aydan sonra yani karnımdayken beyninde gelişme geriligi olmuş dogduktan sonra 1 ay kadar yaşadı sabah emzirmeye kalktıgımda ölmüştü canım
ne ayıbı canım oglum vardı bide kızım oldu tamam dedim yeter oglum şuan 10 yaşında işte baglattım sonrasını biliyosunuz tatlım
AY CNMM bnmm yurekten cok uzuldum rabbım sabır wersın sana ben karnımdayken kaybettım yawrumu 1bucuk ay once gorup de kaybetmek cok cok daha zordur allahım sabır wersın sana yenı yawruna sağlık wersın rabbım
ama cnm bunun ıcın aglama yaaa ne dıyoruz stress yok stres yapıyordum stresı bıraktım hamıle kaldım ben ltfennnnseni çok iyi anlayabiliyorum bende takmış durumdayım adetime 10 gün var ama olacagımı hissediyorum az önce sinirim bozuldu ağladımm
ama cnm bunun ıcın aglama yaaa ne dıyoruz stress yok stres yapıyordum stresı bıraktım hamıle kaldım ben ltfennnn
kız delü selma diye sen yazmışın bende mahsuscuktan yazdımkız selma degıl selam verdımdelus sana degıl lafım zatı snele konusuyom her daımmmmmm
ya kızlar bişi sordum cevap alamadım aktarda tüpleri açan bitki varmış adını biliyormusunuz yaaaa
canım belkı de ben gormedım bakarım bırazdan tekrar olsunbenim sağım solum belliolmuyor giriveriyorum hemen depresyona.. içim bozulmuş :)
anlamadım da cnm nese.. aslında sana bir sürü şey yazdım ben alla alla çıkmamışmı...
he biliç altı tüüübilinç altımaaa tükürdümm...
canım orayı atlamısım allah ogluna uzun omurler versın canım en azından annesın ınsallah tekrar olursunne ayıbı canım oglum vardı bide kızım oldu tamam dedim yeter oglum şuan 10 yaşında işte baglattım sonrasını biliyosunuz tatlım
doğru dedin cnm.. sadece bebek için burda değilim hepinizin yeri farklıbende.. hepinizi seviyorum ama burda devamlıbebk muhabbeti dönüyor ya dün de öyle olunca içime daral geldifiloturdu üstümeneyse ryamda 16 haftalık hamileydimm :) sevinsemmi üzülsemmi bilemedim..
neyse nasılsınız baya kalabalık topik bugün... maşallahh nazar deymesin...
bu arada birdeüstümüzdeki komşu geldi bir hurma getirmiş bikadın vermiş senelerdir çocugu olmuyormuş meryem surasini okurmusun dedi 40 kişiye hurma dağıtmışlar 40 ıda okuyacakmış çimden dedimkeln ilacı olsabaşına sürer ama sonra neyse annemokusun dedim.. sinir...,
selam hatunlar...anne olmak istiyorum artık amaa eşim yanımda değilnapacağım ben daha gelmesine 2 hafta var
canım ya sen nıye klomen kullanıyordun merak ettım ben pkoyum bende ılk ayımda hamıle kalmıstım seropheneleama cnm bunun ıcın aglama yaaa ne dıyoruz stress yok stres yapıyordum stresı bıraktım hamıle kaldım ben ltfennnn
canım ben hıc duymadımkızlarrrr acil cevap lütfennnn tüpleri açan ürünün adını biliyormusunuz
kız delü selma diye sen yazmışın bende mahsuscuktan yazdım
ben bilmiyomm ki valla cnm...
# berrin1985
# embadoo
# swcnprlk
# Cherryguy
# kaderiya
# lagrima+
# birsen29+
# kardelen5233+
# ugurboncugum+
# rana20
kızlarrrr herkese selamlarrrr yaaa ne gusel ne kadar kalabalıgız
canım cok uzuldum yaaa gecmısler olsun tatlım ben zaman zamangırıp yazmadan cıkıyorumsende oluyorsun kusura bakma olurmu canım optum senı cok kendıne annene ve prensesımıze ıyı bak kayganayı takma kafaya
canımmmm gercektenmı cok sevındım yaaa uc gun gecıkme hıcbırsey degıl ablacım yaaaa ınsallah duzenlenır ve mınık prenses yada prensımız tesrıf eder artık ınsallahhhh
canım zaten hoslanılacak bırsey degıl saman gıbı ama yapacak bırsey yok kuzum bende sutle yıyorum cunku pekmez yıyemem ben tatlısım hayırlı olsun sımdıden
hosgeldın canım senıdıger topıkten tanıyorum pkoluların paylasım alanından ama ana vatanım burası dıyebılırım vazgecemeyecegım tek yer cok tatlıdır kızlar sen de hosgeldın
hıc yabancılık hıssetmessın yeterkı gecmısı oku cunku bazen yazdıklarınıza ertesı gun cevap yazılabılıyor bolelıkle herkes gecmısı okuyarak bırırnden haberdar kalıyor tatlım
tabıkı ne demek hosgeldınnnnnnnnn bu arada hıkayenı okudum canım cok uzuldum basın saolsun allahsabırlar versın ve ınsallah tekrar bır yavru nasıp etsın
canım ben ıyıyım sen nasılsın sadece cok gırmıyorum artık gecelerı gırmıyorum daha dogrusu gunduz de sen olmuyorsun canım haftaya baslıcam kure canım sen nasılsın baban nasıl oldu
merhaba canım sen de hosgeldınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?