Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız selma degıl selam verdım delus sana degıl lafım zatı snele konusuyom her daımmmmmm

benim sağım solum belliolmuyor giriveriyorum hemen depresyona.. içim bozulmuş :)
a.s aaa sakın depresyona girme birbirimizi depresyona sokmak için burdan değilizz ki ama canım dimi :)

anlamadım da cnm nese.. aslında sana bir sürü şey yazdım ben alla alla çıkmamışmı...

he biliç altı tüüübilinç altımaaa tükürdümm...

ne ayıbı canım oglum vardı bide kızım oldu tamam dedim yeter oglum şuan 10 yaşında işte baglattım sonrasını biliyosunuz tatlım

inşallah canım 6.aydan sonra yani karnımdayken beyninde gelişme geriligi olmuş dogduktan sonra 1 ay kadar yaşadı sabah emzirmeye kalktıgımda ölmüştü canım

AY CNMM bnmm yurekten cok uzuldum rabbım sabır wersın sana ben karnımdayken kaybettım yawrumu 1bucuk ay once gorup de kaybetmek cok cok daha zordur allahım sabır wersın sana yenı yawruna sağlık wersın rabbım

selam hatunlar...anne olmak istiyorum artık amaa eşim yanımda değilnapacağım ben daha gelmesine 2 hafta var

canım belkı de ben gormedım bakarım bırazdan tekrar olsun
ne ayıbı canım oglum vardı bide kızım oldu tamam dedim yeter oglum şuan 10 yaşında işte baglattım sonrasını biliyosunuz tatlım
canım orayı atlamısım allah ogluna uzun omurler versın canım en azından annesın ınsallah tekrar olursun

cnm ruyan hayrolsunnn...ama burda bebişten başka ne konusulr kı hepımızın bebiş ıstegı war bunaldıgında aç başka konu konusalım cnmm benım
olsun sewaptır okusaydın duayı sen
bu aralar asabısın sen cnmm ya uzluyorum benn

benim bitane kizim var 3 yasinda sonradan iki tane karnimda bebegim öldü teakrar hamile kalmak istiyorum ama cok korkuyorum pisikolojim bozuldu artik

ama cnm bunun ıcın aglama yaaa ne dıyoruz stress yok stres yapıyordum stresı bıraktım hamıle kaldım ben ltfennnn
canım ya sen nıye klomen kullanıyordun merak ettım ben pkoyum bende ılk ayımda hamıle kalmıstım serophenele
kızlarrrr acil cevap lütfennnn tüpleri açan ürünün adını biliyormusunuz
canım ben hıc duymadım
kız delü selma diye sen yazmışın bende mahsuscuktan yazdım

ben bilmiyomm ki valla cnm...

ohh oyantamama az kalsı heee olemı yazmısım allahhhhhhhhhhhh

kayram hosgeldın cnmm ya cok sınırlerım bozuk yetısemıyorum affedın =(( bıktım ınsanlarlşa ugrsmaktan elımden geldıgınce yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…