canım belkı de ben gormedım bakarım bırazdan tekrar olsun
canım orayı atlamısım allah ogluna uzun omurler versın canım en azından annesın ınsallah tekrar olursun
kayram hosgeldın cnmm ya cok sınırlerım bozuk yetısemıyorum affedın =(( bıktım ınsanlarlşa ugrsmaktan elımden geldıgınce yazarım
kayram hosgeldın cnmm ya cok sınırlerım bozuk yetısemıyorum affedın =(( bıktım ınsanlarlşa ugrsmaktan elımden geldıgınce yazarım
Merhaba kızlar ben de ilk kez geliyorum topiğinize, kardelenciğimi görünce geldimPek sık giremiyorum son zamanlarda, evde yatılı misafir var da , internete de el koydu
Ben de 7 yıllık evliyim, 2 yıldır bebek istiyoruz, bi düşük yaşadım, 6. haftada, 1,5 yıl oldu işte...
Bundan sonra daha sık gelirim belki, sizleri tanımak isterim, burdaki paylaşımlar beni çok rahatlatıyor...
teşekkürler tatlım benim allah razı olsun sizlerden ha bu arada sizde çocuk varmı tatlım
benim bitane kizim var 3 yasinda sonradan iki tane karnimda bebegim öldü teakrar hamile kalmak istiyorum ama cok korkuyorum pisikolojim bozuldu artik
swcannnnn kalabalıgı görünce ben kaynadım arada demiiiiiiii
canım benım bır oglum var erken dogumla cennete uctu kusum onun dısında yok ugrasıyoruz ıste olcek ınsallah
canom yaa geldim işte burdayım bırakıp gidebilirmiyim ben sizisıkma canını steste büyümesini engelleyebilir....inş herşey gönlünce olur.
deme yaa çok üzüldüm ..inşallah olur bi daha...
ayy bitanecim ya nereyee geçmişi okurken gitmişinn off.neyse özlemiştim konusamadık kaç gündür yaaa.
sewcan baksın fıstıgım eger isterse...benim için farketmez..ben de ilgilenememekten korkuyorum..
canım hoşgeldin topiğimize muhabbet edemedik ama inşallah birdahaki sefer karşılaşır konuşuruzMerhaba kızlar ben de ilk kez geliyorum topiğinize, kardelenciğimi görünce geldimPek sık giremiyorum son zamanlarda, evde yatılı misafir var da , internete de el koydu
Ben de 7 yıllık evliyim, 2 yıldır bebek istiyoruz, bi düşük yaşadım, 6. haftada, 1,5 yıl oldu işte...
Bundan sonra daha sık gelirim belki, sizleri tanımak isterim, burdaki paylaşımlar beni çok rahatlatıyor...
yani oglun hayatta degilmi tatlım
selam kızlaaar iyi geceler :79::79::79::79::79:
neydi canım ismini biliyormusun
ewet cancazııımNO Stres YES Bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?