Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kayram hosgeldın cnmm ya cok sınırlerım bozuk yetısemıyorum affedın =(( bıktım ınsanlarlşa ugrsmaktan elımden geldıgınce yazarım

canım insanlarla uğrasmak zor eevt ama ayıp olmazsa sen kimle uğrasıyosun az önce de yazmıştım yeni olduğumdan pek bilmiyorum yanlış bişe sorduysam şimdiden kusura bakma

hosgeldın cnmm cok gecmıs olsun tez zamanda bbeişıne kavus sen de ınsallah

swcannnnn kalabalıgı görünce ben kaynadım arada demiiiiiiii

yawrumm kuzum senı unutrmuyum ben bak bı yandan tel bı yandan face bı yandan burası yetısemıyorum =(((( bazı durumlar war sarı çiçeğim seniii atlarmıyım cnmmm bnmmmm sewıyorum seni
ay yawru sen hamişsın sanırım ya ben sızden cok merak edıyom yapın su testlerı yahuuu =))

canom yaa geldim işte burdayım bırakıp gidebilirmiyim ben sizi
canım hoşgeldin topiğimize muhabbet edemedik ama inşallah birdahaki sefer karşılaşır konuşuruz
sende uzun zamandır bekliyenlerdensin allahım daha fazla bekletmesin
kayram hosgeldın cnmm ya cok sınırlerım bozuk yetısemıyorum affedın =(( bıktım ınsanlarlşa ugrsmaktan elımden geldıgınce yazarım

sevcanım noldu canım ?

selam hanımlar iyi geceler naparsınız bakıyım

kelebeketkileri eceden2011 swcnprlk embadoo KAYRAM29+ ebrar_53+ DerinSu+ muhabbetinize doyamadım .. hadii görüşrüüzz..Allah rahatlık versin..

NO Stres YES Bebek
ewet cancazııım cnnm walla bana yorumlatır yakınlarım bırazcık bılgım war ruyalar konusunda
e senınkısı cok guzell...sadece hamılesın okarmı e hamıle olmak gercek hayatta da ıstedıkleırne kavusacaksın demektr bekar kımse ıcın ewlenmek demektr ewlı ıcın bebiş sahıbı olmak demektr ınsallah gece gece hayrolsunnn

kızlar hızınıza yetişemiyorum maşallah ya geçmişe bakasıya baya ilerlemiş topic
berrincim iyi geceler tatlım öpüyorum seni görüşmek üzere

kayram ,lagrıma ask olsun ben yazdım ama ben gerıdeyım hala oncekı sayfalardayım ya beynım kotu bu akşammmmm
ay lagrıma kızma ben senden korktum kuzum yaaa :)))
hemen sert cıkıyon be gülümmmm:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…