Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yok tatlım tek oglum var ama cennette yanımda degıl yanı

çok üzüldüm güzelim allah sabır versin inşallah ve şunu hiç aklınızdan çıkarmayın canlarım rabbim'in hazinesinde boldur o neyi nezaman verecegini iyi bilir;şöyle bi örnek vereyim benim halamın 15 sene çocugu olmamış bakın 15 sene dile kolay tabi o zamanlar böyle tıp ilerlememişti ve memleketten kalkıp istanbula geliyorlar doktor çocugunun olamayacagını umutlanmamasını söylüyor ve çaresizlik içinde evlerine dönüyorlar tabi halam iki gözü iki çeşme günlerce aglıyor ve diyorki ''RABBİM HER ŞEYİ YARATAN SENSİN İSTEYİNCE DAGLARI TİTRETEN İSTEMEYİNCE FIRTINADA YAPRAK KIMILDATMAYANSIN SEN OL DERSEN OLUR OLMA DERSİN OLMAZ BENDE SENİN KULUNUM HAZİNENDEN BİR EVLAT BANADA NASİP ET'' DİYOR VE ARADAN 1 HAFTA 10 GÜN KADAR GEÇİYOR rahatsızlanıyor ebe çagırıyorlar sonuç 1 aylık gebe şu anda 5 tana çocugu var en büyük çocugu 32 yaşında yani rabbim büyüktür merak etmeyin zamanı vakti gelince offf aglama artık ne istiyorsun bile dersiniz inşallahhhhhh aminnnnnnnnn canlarım benim

yok bea alınganlıgımın üstümde oldugu bir dönemdeyim sanıyorum.. fark ettim.. korkma şeker gibi kızım ben :) yemede yanımda yat.. hadi çıkıyorum......muck

selam kızlaaar iyi geceler :79::79::79::79::79:
hosgeldın ıyı geceler
kelebeketkileri eceden2011 swcnprlk embadoo KAYRAM29+ ebrar_53+ DerinSu+ muhabbetinize doyamadım .. hadii görüşrüüzz..Allah rahatlık versin..
canım ıyı geceler sana da llah ıyıuykular versın
kız onu yazalaı cok oldu bebısım sen baya arkadan gelıyorsun kıyaam sana ne oldu da sınırlerın bozuldu senın

benim bitane kizim var 3 yasinda sonradan iki tane karnimda bebegim öldü teakrar hamile kalmak istiyorum ama cok korkuyorum pisikolojim bozuldu artik

allah kızını sana bagslasın cnmmm ewt zor seyler atlatmısısn ama duadan başka yapck seyımız yok kii
allah sabırlar wersın sana yasadım acısını bılırım
ama ben 15 gunde kendıme geldım eh ara ara bunalıma gırıyorum aglama krızlerını ama olack okadr
strea yapmıyoruz artık esımle boylesı daha hayrlıymıs demek kı demekten baska care yok

canım iğnenin etkiside olabilir hamilelikde olabilir inşallah bebişin tutunmaya çalışıyordur

inşallah ama bende iğnenin etkisinden diye düşünüyorum ama bu arada ben iğneden sonra ilişkilerde hiç kalkmadım hep yattım hatta üstümü bile yatarak giydim sabaha kadar kalçamda yastıkla uyudum.inşallah bu sefer tutunur(hatta şuan bile öle yatıyorum

ole canım sabradıyorum ıste ne yapayım allahım ıstedıkten sonra olmaması ıcın hıcbır sebeb yok vermıyorsa da vardır bı bıldıgı

kızlar aranızda klomen+çatlatma iğnesi kullanan varmı.ya benim 10 gün oldu vurulalı ama göğüs uçlarım çok fena acıyoo

ben sadece klomen hap kullandım cnm 3 ay olmasaydı ıgneye gececktım oldu 3.ay hamıle kaldım iğne deneyımım yok ama klomen kullanırken de goğsum acıyordu ve ahmış oldugum ılk zmaanalr :))

eee tabiki, canım herşeyin hayırlısı olsun

derinim hoşbuldum canom saol

sevcanım neyin var kuzum kıyamam ya sıkma tatlı canını

lagrima iyi uykular sanada görüşürüz

belli olmaz be tatlım inşallah hamileliktendir bu kaçıncı denemen ?
allahım emeklerini boşa çıkarmasın

ben sadece klomen hap kullandım cnm 3 ay olmasaydı ıgneye gececktım oldu 3.ay hamıle kaldım iğne deneyımım yok ama klomen kullanırken de goğsum acıyordu ve ahmış oldugum ılk zmaanalr :))

benim 3.kutu klomenim ve 2.iğnem...ama benim diğerlerinde bukadar olmamıştı.tabi bunlardan önce rahim filimleri 2 ameliyat vs.. geçirdim.tek tüpüm var şuan ama iki yumurtalığım çalışıyo.ne bileyim umutlanmak istemiyorum.24ünde test yap dedi doktor ben yapmıcam beklicem gelmezse reglim....

belli olmaz be tatlım inşallah hamileliktendir bu kaçıncı denemen ?
allahım emeklerini boşa çıkarmasın

amin canım aslında sağlığıma yeni kavuştum 5 ay önce.ondan önce sol hidrosalpenksim vardı rahime sıvı birikmesi ve sol tüpüm 2.ameliyatla bağlandı.şimdi hiçbir sorun yok eşimde de bende.5 aydırda yumurta takibim başlad.rabbim isteyen herkese nasip etsin..

ole canım sabradıyorum ıste ne yapayım allahım ıstedıkten sonra olmaması ıcın hıcbır sebeb yok vermıyorsa da vardır bı bıldıgı

tabiiki canım benim ya hiç tüpleri tıkalı olupta k8 ile açılan duydunuz mu kızlar yaaaa ben kullanmaya başladım ama bilmiyorum kullanan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…