kızlar aranızda klomen+çatlatma iğnesi kullanan varmı.ya benim 10 gün oldu vurulalı ama göğüs uçlarım çok fena acıyoo
selam hatunlar...anne olmak istiyorum artık amaa eşim yanımda değilnapacağım ben daha gelmesine 2 hafta var
yok tatlım tek oglum var ama cennette yanımda degıl yanı
kayram ,lagrıma ask olsun ben yazdım ama ben gerıdeyım hala oncekı sayfalardayım ya beynım kotu bu akşammmmm
ay lagrıma kızma ben senden korktum kuzum yaaa :)))
hemen sert cıkıyon be gülümmmm:18::18::18::18::18:
hosgeldın ıyı gecelerselam kızlaaar iyi geceler :79::79::79::79::79:
canım ıyı geceler sana da llah ıyıuykular versınkelebeketkileri eceden2011 swcnprlk embadoo KAYRAM29+ ebrar_53+ DerinSu+ muhabbetinize doyamadım .. hadii görüşrüüzz..Allah rahatlık versin..
kız onu yazalaı cok oldu bebısım sen baya arkadan gelıyorsun kıyaam sana ne oldu da sınırlerın bozuldu senınkayram ,lagrıma ask olsun ben yazdım ama ben gerıdeyım hala oncekı sayfalardayım ya beynım kotu bu akşammmmm
ay lagrıma kızma ben senden korktum kuzum yaaa :)))
hemen sert cıkıyon be gülümmmm:18::18::18::18::18:
benim bitane kizim var 3 yasinda sonradan iki tane karnimda bebegim öldü teakrar hamile kalmak istiyorum ama cok korkuyorum pisikolojim bozuldu artik
canım iğnenin etkiside olabilir hamilelikde olabilir inşallah bebişin tutunmaya çalışıyordur
cnm bakıcam bı dak ayy kafam durdu bnm bu akşamm offf du bakıp gelıyommm
ya cnm ıltıhap kıs mıyomları ıcın yazıyo karısımda tüp yazmıyormus pardon yaaa(
ole canım sabradıyorum ıste ne yapayım allahım ıstedıkten sonra olmaması ıcın hıcbır sebeb yok vermıyorsa da vardır bı bıldıgıçok üzüldüm güzelim allah sabır versin inşallah ve şunu hiç aklınızdan çıkarmayın canlarım rabbim'in hazinesinde boldur o neyi nezaman verecegini iyi bilir;şöyle bi örnek vereyim benim halamın 15 sene çocugu olmamış bakın 15 sene dile kolay tabi o zamanlar böyle tıp ilerlememişti ve memleketten kalkıp istanbula geliyorlar doktor çocugunun olamayacagını umutlanmamasını söylüyor ve çaresizlik içinde evlerine dönüyorlar tabi halam iki gözü iki çeşme günlerce aglıyor ve diyorki ''RABBİM HER ŞEYİ YARATAN SENSİN İSTEYİNCE DAGLARI TİTRETEN İSTEMEYİNCE FIRTINADA YAPRAK KIMILDATMAYANSIN SEN OL DERSEN OLUR OLMA DERSİN OLMAZ BENDE SENİN KULUNUM HAZİNENDEN BİR EVLAT BANADA NASİP ET'' DİYOR VE ARADAN 1 HAFTA 10 GÜN KADAR GEÇİYOR rahatsızlanıyor ebe çagırıyorlar sonuç 1 aylık gebe şu anda 5 tana çocugu var en büyük çocugu 32 yaşında yani rabbim büyüktür merak etmeyin zamanı vakti gelince offf aglama artık ne istiyorsun bile dersiniz inşallahhhhhh aminnnnnnnnn canlarım benim
kızlar aranızda klomen+çatlatma iğnesi kullanan varmı.ya benim 10 gün oldu vurulalı ama göğüs uçlarım çok fena acıyoo
allah kızını sana bagslasın cnmmm ewt zor seyler atlatmısısn ama duadan başka yapck seyımız yok kii
allah sabırlar wersın sana yasadım acısını bılırım
ama ben 15 gunde kendıme geldım eh ara ara bunalıma gırıyorum aglama krızlerını ama olack okadr
strea yapmıyoruz artık esımle boylesı daha hayrlıymıs demek kı demekten baska care yok
hosgeldın ıyı geceler
canım ıyı geceler sana da llah ıyıuykular versın
kız onu yazalaı cok oldu bebısım sen baya arkadan gelıyorsun kıyaam sana ne oldu da sınırlerın bozuldu senın
bnm dedıgım o karısımda boğurtlen koku de war cnm cok cesıtlı ot war ıyı gelıyormussanladım canım peki bögürtlen kökünü duydunuzmu kızlar
inşallah ama bende iğnenin etkisinden diye düşünüyorum ama bu arada ben iğneden sonra ilişkilerde hiç kalkmadım hep yattım hatta üstümü bile yatarak giydim sabaha kadar kalçamda yastıkla uyudum.inşallah bu sefer tutunur(hatta şuan bile öle yatıyorum
ben sadece klomen hap kullandım cnm 3 ay olmasaydı ıgneye gececktım oldu 3.ay hamıle kaldım iğne deneyımım yok ama klomen kullanırken de goğsum acıyordu ve ahmış oldugum ılk zmaanalr :))
belli olmaz be tatlım inşallah hamileliktendir bu kaçıncı denemen ?
allahım emeklerini boşa çıkarmasın
ole canım sabradıyorum ıste ne yapayım allahım ıstedıkten sonra olmaması ıcın hıcbır sebeb yok vermıyorsa da vardır bı bıldıgı
bnm dedıgım o karısımda boğurtlen koku de war cnm cok cesıtlı ot war ıyı gelıyormuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?