Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben cıkıyorummm herkese ıyı geceler optum herkesı ablam hosgeldın demedım ama zaten msnden konusuyoz optum senı de kuzum allaha emanet olunnn

ewet kızlar hepinizle tanıştıgıma çok çok memnun oldum inşallah daha sık görüşürüz çok uykum geldi hepinizi kocaman kocaman öpüyorum rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah canlarım benim iyi geceler hepinize allah rahatlık ve huzur versin aminsizleri çok çok seviyorum kızlar

canım çok geçmiş olsun inşallah bütün bu sıkıntıların bebiş gelince unutursun

kızlar ben cıkıyorummm herkese ıyı geceler optum herkesı ablam hosgeldın demedım ama zaten msnden konusuyoz optum senı de kuzum allaha emanet olunnn

olsun kuzum önemli değil konuşuyoruz zaten iyi uykular bebişim çok öptüm

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin....rabbim tüm dileğim anne olmak diyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaaahhh..öpüldünüzz

bizde çok memnun olduk canım göçrüşmek üzere iyi uykular sanada

yaa canlarım kusura bakmayın gecmıstekılerı atlamayayım saygısızlık olmasın dıye gerıde kaldım acık bırakıp teldeydım...unuttugum warsa afedersınız toplu yazıyorum

lagrıma ;anladım cnmmm şeker seniii

ya kızlar sormayın bende bır eltı wardı ayın 15 gunu gelır bende kalırdı.nankorluk yaptıesımle kaynımın arasını actı sormayın.her geldıgınde benım kafam tutardı sınır stres fılan hareketler dagınıklıkları benden 1 yas kucuk 26 yasında ewısınden beyhaber herseyını ban toplardım.hareketlerı fılan sacmaydı.kaynımı uyardım ayrıl demedım sevgıye saygım war 1 sene oldu bu ay söz yapacaklardı acele etme dedım esım basından berı ıstemedı bunu corluda cok kısı esımı tutup basınızı yakmayın dedı daha neler neler tanımayan erkek yok esım basını eğip gezdı hep bız sus dedık sewıyo dedık
ama son olaylarda haddını astı.kaynımı uyardım ya sen gıt kaynım bunların hepsını o kıza anlat aradı hakaretler ettı bana.ben de ona tabııı durru muyum nelerını bılıyorum sustum bugune dek
ama onun yuzune soledım.mıllete degıl!ben o degılım karaktersız degılım.neyse kısa gecıyom cok seyler war.bnm solemedgm seyler war.onları ben solemısım gıbı yansıttı kaynım bana sordu.bben de kaynımı abımden yaırmam ocok sewerdım soz nısan donemı ewlılık fılan 5 yıldır ıclerındeyım bır kez duymamıslardır kaynım kotu sunu bunu yaptı dıye asla konusmam!''!
sen gıt attgm acele etme o sinsi msjlarını fılan o kıza at dırek kız da bana dedı sen benm dagınık oldugmu fılan nasıl solersın sewgılıme dedı.e gorunen köy kılavuz ıstemez...pis,mutfakta tırnak torpüleyen ınsann yaaa.bnım ewıme gelıyorsa duzenıme uymak zorunda esım de ben de sewmıyoruz ole seylerı.mıkrop yaaa.pıjamalarını cıkarır ters bırakır ben katlarım.yatagını acık bırakır ben toplarım.yaa ceyız yapmıyo herseyı kaynıma yıkıyo o alcakmış.işe gırıyo kavga edıp cıkıyo sureklı.çok gecımsız ,çrkef bırısı
kaynımın yanında süy kuzusu ama 2 yüzü war.
nankör yedırdıgmı solemem ama ewımde kaldı bnö ya soledıgı lafları yazamıyorum ceza alırım dıye kızlar anlayın.en hassas oldugumuz konu bebek konusu esımle benım solemedıgım seylere ölmüş yawrumu katıp yemın ettım kaynım ınanmadı esım de dedı o yılana ınanıyosun sewcanın bu yemınıne ınanmıyorsun kardesım yok bnm artık demıs.en hassas oldugumuz konu yazıklar olsun sana demıs.yenı kurtaj oldu neler gecırdı anlayışsızlar demıs.kapışmıslar yanı o kız benı aradı kaynım demıs sewcanla laubalı olma senın dengın demıs ama kızı gıdın koyde anlatsınlar tam bi....
anlayın.çirkef...araba eksık olmuyordu kapı onunden kaynımla başlamdan once ama kaynım olsun cocugu da olsa ewlencen dedı sewgı degıl kaynım cok ınat ondan yapıyor boyle abısını cığnıyor.aradım dedım kaynıma ben 5 yıldır sızınleyın senı kardesım gıbı gordum neyımı duydun bugune dek dedım bısey dıyemedı yazıklar olsun senı yenı tanıdım bugun dedım ben de senı yenı tanıdım dıyo yaa sırf karsılık wermk ıcın..bnm attgm mesajları daha kotu ollaım dıyemı atıyosun ona senı uyrmak ıcın yazdım onları dıyorudm atarım dıyo.gorunuuste karakterlı sozu dınlenen cocuk sus pus oldu sacmaladı dedım senın mıden alıyorsa ewlen o kızla nelerı war daha dedım ama ben hıcbırseyınızde yokum senı de yanlış tanımısım gercek yuzunu gordum dedım dunden berı ağlıyorum =((( eşim de uzuluyor hem kardesıne hem bana.kardesının gelecegı ıcın uzuluyor.bana da bunları soyledıgı ıcın ozur dıleyeceksın demıs ama ınat gercı dılese de kabul etmem ya.yazık dıyorum sadece ona da soledım abınle kardessınız ama alakanız yok allah razı olsun kı onu tanımıısm sen cok kotuymussun aslında deıdm.yarın oburgun ondna ayrılsa dahı yuzume bakamaz benımmmm
anlayacagınız gelın olacak kız yılan cıktıııı.kaynımı da nasıl doldursuysa yalanlarıylşa doldurmus bıze jarsı...
kız kendını koyden o ewden kurtarmak ıcın yanastı kaynıma kaynım onu oldugu gıbı kabullendı anlayın...yapıştı kaldı ona.ama kaynım da 29 yasında cocuk degıl mantıklı dusunebılır yaa kac kısıyle nelerını bılıyorum kendı anlatmıstı onceden de tanıyorum ben bunu.tmm sahıp cıkar ama kız yılan çirkef yaa ıftıraları duysanız dudak ucuklatacka cınsten sinsi yılan
bundan dolayı dağıldım ama o kızdan her ay gelmesınden kurtuldum ya sewınıyorum artık rahatım ohhh her ay o neydı yaaaa o gelsın sankı kaynanaya hızmet edıyorum
hakkımı helal etmıyorum ewımde agırladım neler gördum.öbür dunyası da war.ama esmın sulalesı dıyor senı bılıyoruz o da bellı hıc sıkma canını ınsllah kurtarırız o cocugu dıyolar amcalar fılan.allah kurtarmıs sızı gecmıs olsun dıyolar...

ay cok uzun oldu böle işte...

canlarım hepinize iyi geceler bende kaçıyorum artık görüşmek üzere yarın buralarda değilim işlerim var gece nasipse görüşürüz :79:

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
**************************BANU145145*************************11 MAYIS***************
*****************************GARİP***************************16 MAYIS***************
******************************TUGBA66************************22MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ

*****************************KAYRAM*************************13 HAZİRAN***************
*****************************KARDELEN49**********************25 HAZİRAN**************
****************************EBRAR_53************************25 HAZİRAN***************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU**************/**********************MIZMIZ*********
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
/*******************ELİXSİRR******************/***********************PELİN67***********

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAh

Son düzenleme:
sevcancım ay ne fenaymış yaa allah böylelerinin şerrinden korusun boşver hiç muhatap olma allahım akıl fikir versin kaynınada bile bile başını yakıcak yani gözleri kör olmuş galiba .neyse senden uzak olsun takma kafaya değmez tatlım ..
neyse ben çıkıyorum herkese iyi geceler

walla bilmiyorumki abla inş. öyle olur...dikkat etmeye çalışıyorum abla ama biliyosun durumları bu durumda ne kadar edilirse...sende kendine dikkat et ablacım

babam aynı canım yine hastanede yatışı yapılıcak malesef ewde hiç dikkat etmiyo ve bizide dinlemiyo....canımı sıkmak değilde tuhaf bişeyler oluyo sanki bende hayırlısı cnm...senide merak ediyorum walla hadi inş. sende hayırlı haberler verirsin kan için gitmicekmisin sen daha:26::26::26:yoksa bizi mrk tan çatlatmakmı istiyon kıs

burds degıldım kacrdım senı cnmm hosgeldın gule gule :))) bn de senı opuyooommm muhaaa

ewt cnm kalamadım kaçırdık birbirimizi hş.g güle güle olmuş dediğin gibi

tatlım walla aslında bende bilmiyorum nasıl olduğumu ama garip bi şekildeyim hayırlısı bakalım bende giremiyorum malesef çok sık gündüz zaten çoğunlukla ewde değilim ben annemlere gidip geliyorum babamaynı malesef yine hastahane yolu göründü yatırıcakmış dr yine öyle işte...hadi inş. soğan suyu şifa olsun inş. bitanem öptüm seni A.E.OL

sağol ablam ıyı geceler sana da .derinim ya senle de vedalasamdık off benı affedın bu aralar olur mu
dağıldımmmm ben ıyı geceler herse allah hepımızı şer ınsanların şer gözlerınden korusun ...

swcanım neler neler olmuş yaa senin baş agrılarının nedeni anlaşıldı kuzum takma kafaya..dedigin gibi kurtulmuşsun..kaynında niye ona uymuşki yaa.seni daha çok tanıyo sonuçta..pff.neyse üzme kendini sakın o çirkef insan için...öylelerinden herşey beklenir...kaynında er yada geç anlıcaktır ama seni ve eşini hiçe saydıgıyla kalacak..nsıl bakıcak yüzünüze sonra...

ayy kıyamam sana tatlışım benim seni çok iyi anlıyorum çünkü bir tanede benim başımda war ama sana şu kadarını söyleyim bırak kaynını ailesini bütün çevre anlar neyin ne olduğunu zamanla ama bu zaman zarfı içinde sen benim gibi yapma şimdiden ilişkini kesmen çok ii olmuş yoka stres topu olursun inan değmez insanlar için bak ben 5 sene sonra kurtulabildim keşke baştan kopsaydım diyorum şimdi ve ne oldu biliyomusun eşi bile şimdi başka kadınlarla görüşüyo aldatıyo kaynanmlar ew almıyo herkes anladı çünkü sen sıkma canını herşey anlaşılır bitanem tamam mı

selam canım benim hepinizde bir anlıkta olsa güldürebildiysem ne mutlu bana.nasılsın canım ?
maşallahhh maşallahh allahım nazarlardan saklasın canım.senin sevgin oğluna güç kuvvet veriyor çok şükür.en kısa zamanda da evinize şeref versin emremiz.allaha emanet olun.bu zaman zarfında sende dikişlerin iyileşmiş olur bol bol seversin oğluşunu.sıkma canını doyamadan ayrı kalmak zordur hastaneye gitmek için can atıyorsundur ama sonrasında hep seninle olacak nasıl olsa.öptm canım.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.hepimiz bu topiğe girdiğimizde yabancıydık.ama bi şekilde biz kaynaşmaya çalıştık onlarda kucak açtılar.sizde böyle düşünüp kırılıp darılmadan yazarsanız zamanla herkesi tanıyınca iyiki gelmişim yanınıza dersiniz.ben öyle diyorum şahsen.

cheryyguy canım klavyende f5 ses tuşu olsada başka bir tuşa basılı tutarak kullanıyorsundur.yani tuşların en üstünde F5 yazan tuşa basman sayfayı yenileyecek arkadaşlarda demiş ama.

neyse kızlar çok yoruldum ben balkonu en ince ayrıntısına kadar temizledim pazartesi masa sandalyelerim gelicek.ama çok yoruldum balkon demirlerinin camlı olması çok sinir bişey bi ara başım döndü yığılıp kalcaktım.şükür bitirdim mis gibi oldu.geçmişte baya birikmiş maşallahhh.

sevcancım yaşadıkların çok zor ve üzücü.hayret ettim kaynına.o kıza bişey diyemice el kızı sonuçta sadece yaptığı nankörlüğe kızdım.kaynına kesin bişeyler yaptırıp yedirip içirmiş olabilir.çünkü bir insanın gözü bu kadar kör olamazz.belki dışardan söyleyene inanmak zor olabilir ama ailen söylüyo ve buna inanmıyor.kaynını kardeşin gibi sevdiğin belli yoksa hiç bişey demez ne hali varsa görsün derdin.ama uyarmışsın.vebali üzerinden kalkmış canım boşver artık daha da istiyorsa yaşar görür anlar.bazı şeyler insanın kaderidir.kaynında bu hareketleri yaptığına göre demekki o kızda ona layık.başka bişey diyemicem.en azından sevinmen gereken bişey var.eşin ve ailesi senin doğru ve dürüstlüğünü bilerek senin yanında.gerisini boşver canım.bu konuda çok ta üzülme bence.öptm seni.

fıkra : süt anne
Adam evlenir, 10 sene geçer çocuğu olmaz. Yurtdışına göreve gider. Hanımından gelen mektupta hamile olduğu yazılıdır. Yurda döndüğünde ise hanımı doğurmuştur ama çocuk zencidir. Hanımına sorar: Hanım ne sizin sülâlede ne de bizim sülâlede zenci değil, esmer bile yok; bu iş nasıl oldu? Hanım Çocuğu doğurduktan sonra sütüm gelmedi mecburen bir sütannesi tuttuk, onun sütünü emdi. Sütanne zenciydi herhalde bu yüzden böyle oldu der. Adam ikna olmuşa benzer ama içinde yine de ufak bir kuşku vardır ve bunu bilse bilse annem bilir düşüncesiyle annesine sorar. Anne Olmaz olur mu oğlum, tabii ki olur der. Seni doğurduğumda benim de sütüm gelmemişti ve inek sütüyle beslemiştim. Bak boynuzların çıkmaya başlamış bile!

boşver canım,uzun hikaye,bizim kızların olduğu başka bi topicde toplanıyoz artık.
sağlıklı beslenmek fsh ya iyi geliyo,benim 9 lardan,5,5 a düştü ,tavsiye ederim.
bende durumlar bildiğin gibi,hala bebeik yok,çalışmalara devam ediyoz işte.
inşallah canım 6.aydan sonra yani karnımdayken beyninde gelişme geriligi olmuş dogduktan sonra 1 ay kadar yaşadı sabah emzirmeye kalktıgımda ölmüştü canım
rabbim bidaha yaşatmasın,çok üzüldüm.
hayırlara çıksın rüyan,inşallah yakındır o günleri görmen,ama bilinçalttımızdan dolayı,böyle rüyalar görüyoruz hepimiz.
kız,ben sütü kattıktan sonra pekmez kattım içine,sen meyve doğra(rendelededin ya,bende hazır pekmezi kattım içine delüşşşşşşşşşş
kadercim,her zaman bekleriz tatlım,çok sevindim seni gördüğüme.
ya kızlar bişi sordum cevap alamadım aktarda tüpleri açan bitki varmış adını biliyormusunuz yaaaa
hiç bilmiyoruz ki,kanalı tıkalı olan bi tane arkadaşımız vardı,o da aylardır uğramıyo.
adaçayı yağı tamponluyodu kanallar doğrukulakları çınlayasıca.
haha haha haha
selina cım,gene balkonu yıkarken üşüttün bide kendini değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…