canım çok geçmiş olsun inşallah bütün bu sıkıntıların bebiş gelince unutursunamin canım aslında sağlığıma yeni kavuştum 5 ay önce.ondan önce sol hidrosalpenksim vardı rahime sıvı birikmesi ve sol tüpüm 2.ameliyatla bağlandı.şimdi hiçbir sorun yok eşimde de bende.5 aydırda yumurta takibim başlad.rabbim isteyen herkese nasip etsin..
kızlar ben cıkıyorummm herkese ıyı geceler optum herkesı ablam hosgeldın demedım ama zaten msnden konusuyoz optum senı de kuzum allaha emanet olunnn
ewet kızlar hepinizle tanıştıgıma çok çok memnun oldum inşallah daha sık görüşürüz çok uykum geldi hepinizi kocaman kocaman öpüyorum rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah canlarım benim iyi geceler hepinize allah rahatlık ve huzur versin aminsizleri çok çok seviyorum kızlar
canım bu bahsettigin aktar nerede ya
hepimiz birzamanlar yabancıydık hoşgeldin sefa geldin
şaşırdım bende inanki keşke arasaymışım yaa tüh
canım hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır ondan gelmiyodur yoksada hemen gelsin bekletmesin
hoşgeldin topiğimize biraz kendinden bahsedermisin
canım noldu hayırdır yaa inşallah bebişe çıkar bunun sonu
bende özledim kuzum buara görüşemedik çok öpüyorum seni dikkat et kendine
yok öyle bişey asla olmaz bizim topiğimizde zaten gelmeye devam edersen anlarsın canım
he iyi bari cnm..napcaz bilmem.bende demin minoset attım
birsencim ya nasıl seviniyom bilsen sen böyle iyi şeyler yazdıkçamaaşallah annesi..benim için kokla minigi
ayy kardelen 49um tatilemi giidiyodukiiiiben kaçırdımmı bu sahneyi ...
sagol kardeloşum benim,bakalım nolcak..bekliyorum...
kuzum benim...yanlış anlama sakın..kan ver dedigin için sıkıldıgımdan demedim he.sizi sıkmaktan korkuyom ben biliyosun...ben rahatlıyım diye diyosun sagol bitanem.inşallah önce ben teyze olurum aşkummm adette olmuşsun düzenli bak inşallahh bu ay kalacan canım benimm
iyi kaynattınız mı barim
ne demek cnm ya hoşgelmişsin..konusa konusa sende alışacaksın ortama..hepimiz böyleydik kaynaştık sonra canım
hee iyi o zaman cnm yaa pko olmasında..bende var hafif tüylenme..kiloda var cnm...
tabiki...hoşgelmişsin cnm
gülcüm hoşgeldin cnm...baban nasıl oldu tatlım ilk önce onu sorayım..kaç gündür girmedinde...sıkma o kadar canını...inşallah minişin yakında gelirde tüm sıkıntıların gider canım...sen bana öyle mi demiştin yani hissediyom diye.unutmuşum cnm valla..inşallah tabi..hayırlısı bakalım...
burds degıldım kacrdım senı cnmm hosgeldın gule gule :))) bn de senı opuyooommm muhaaa
# berrin1985
# embadoo
# swcnprlk
# Cherryguy
# kaderiya
# lagrima+
# birsen29+
# kardelen5233+
# ugurboncugum+
# rana20
kızlarrrr herkese selamlarrrr yaaa ne gusel ne kadar kalabalıgız
canım cok uzuldum yaaa gecmısler olsun tatlım ben zaman zamangırıp yazmadan cıkıyorumsende oluyorsun kusura bakma olurmu canım optum senı cok kendıne annene ve prensesımıze ıyı bak kayganayı takma kafaya
canımmmm gercektenmı cok sevındım yaaa uc gun gecıkme hıcbırsey degıl ablacım yaaaa ınsallah duzenlenır ve mınık prenses yada prensımız tesrıf eder artık ınsallahhhh
canım zaten hoslanılacak bırsey degıl saman gıbı ama yapacak bırsey yok kuzum bende sutle yıyorum cunku pekmez yıyemem ben tatlısım hayırlı olsun sımdıden
hosgeldın canım senıdıger topıkten tanıyorum pkoluların paylasım alanından ama ana vatanım burası dıyebılırım vazgecemeyecegım tek yer cok tatlıdır kızlar sen de hosgeldın
hıc yabancılık hıssetmessın yeterkı gecmısı oku cunku bazen yazdıklarınıza ertesı gun cevap yazılabılıyor bolelıkle herkes gecmısı okuyarak bırırnden haberdar kalıyor tatlım
tabıkı ne demek hosgeldınnnnnnnnn bu arada hıkayenı okudum canım cok uzuldum basın saolsun allahsabırlar versın ve ınsallah tekrar bır yavru nasıp etsın
canım ben ıyıyım sen nasılsın sadece cok gırmıyorum artık gecelerı gırmıyorum daha dogrusu gunduz de sen olmuyorsun canım haftaya baslıcam kure canım sen nasılsın baban nasıl oldu
merhaba canım sen de hosgeldınnnn
sevcancım ay ne fenaymış yaa allah böylelerinin şerrinden korusun boşver hiç muhatap olma allahım akıl fikir versin kaynınada bile bile başını yakıcak yani gözleri kör olmuş galiba .neyse senden uzak olsun takma kafaya değmez tatlım ..
neyse ben çıkıyorum herkese iyi geceler
selam canım benim hepinizde bir anlıkta olsa güldürebildiysem ne mutlu bana.nasılsın canım ?ben kahvede yaptım,geçmedi,şimdi soda içiyorum,midem düzelirse belki geçer diye.
ebroşum,gelemedin mi tutişin yanından?
derincim,belirtilerin varmış,hayra karşı inşallah.
selina nın fıkradan etkilendim,hoş olmuşam.hehe
sevcan cım,tarifleri alcam,şu an çok detaysız okudum ama kaydedeyim,başımın ağrımadığı bi gün daha rahat okurum.
birsen cim,yakışıklımız nasıl?
derda cım,annene çok geçmiş olsun,inşallah hemen iyileşir.
daha kimler vardı yaaa,unuttum
kardelen 49 da çıkmıştır heralde yola,hayırlı tatiller ve kulaçlar diliyorum o na
ya bu flan ı bende çok merak ediyorum,daha pek çok isim var.
aslında eğer bidaha gelmiceklerse,bari bizi merak etmeyin gelemicez diye,ufaktan bi not bari yazsalardı ya.
lagrima,sende gelmicem falan demişim,derin e katılıyorum,sırf bebek için mi buradayız,hemen niye bunalımlara girdin,dün bir,bugün iki,daha çok yeni başladın herşeye,lütfen sakin ol.
maşallahhh maşallahh allahım nazarlardan saklasın canım.senin sevgin oğluna güç kuvvet veriyor çok şükür.en kısa zamanda da evinize şeref versin emremiz.allaha emanet olun.bu zaman zarfında sende dikişlerin iyileşmiş olur bol bol seversin oğluşunu.sıkma canını doyamadan ayrı kalmak zordur hastaneye gitmek için can atıyorsundur ama sonrasında hep seninle olacak nasıl olsa.öptm canım.# swcnprlk+
# berrin1985
# gul_tamer
# ebrar_53+ kardeloş hoşgeldiniz kızlar nasılsınız biraz önce emreciği aradım yenidoğan servisine çıkarmışlar günde 12 defa 13 cc süt alıyo biraz daha kilo alsın emme yeteneğini geliştirsin dr çıkaracağını söyledi inşallah hayırlısı olsun
boşver canım,uzun hikaye,bizim kızların olduğu başka bi topicde toplanıyoz artık.Ben çok uzun zamandır giremiyorum canım, öbür topikte neler olduğunu da bilemiyorum ama burda görüşürüz inşallah...
Ben hormon testlerimi yaptırdım nihayet, hepsinin sonuçları çıkmadı henüz, FSH 8.11 çıktı, dr. biraz yüksek ama diğer sonuçları görelim öyle değerlendirelim dedi, bekliyorum bakalım...
Sende durumlar nasıl canım, neler yaptın, sen de yaz ben daha sonra okurum
Öpüyorum seni
rabbim bidaha yaşatmasın,çok üzüldüm.inşallah canım 6.aydan sonra yani karnımdayken beyninde gelişme geriligi olmuş dogduktan sonra 1 ay kadar yaşadı sabah emzirmeye kalktıgımda ölmüştü canım
hayırlara çıksın rüyan,inşallah yakındır o günleri görmen,ama bilinçalttımızdan dolayı,böyle rüyalar görüyoruz hepimiz.doğru dedin cnm.. sadece bebek için burda değilim hepinizin yeri farklıbende.. hepinizi seviyorum ama burda devamlıbebk muhabbeti dönüyor ya dün de öyle olunca içime daral geldifiloturdu üstümeneyse ryamda 16 haftalık hamileydimm :) sevinsemmi üzülsemmi bilemedim..
neyse nasılsınız baya kalabalık topik bugün... maşallahh nazar deymesin...
bu arada birdeüstümüzdeki komşu geldi bir hurma getirmiş bikadın vermiş senelerdir çocugu olmuyormuş meryem surasini okurmusun dedi 40 kişiye hurma dağıtmışlar 40 ıda okuyacakmış çimden dedimkeln ilacı olsabaşına sürer ama sonra neyse annemokusun dedim.. sinir...,
kız,ben sütü kattıktan sonra pekmez kattım içine,sen meyve doğra(rendele# berrin1985
# embadoo
# swcnprlk
# Cherryguy
# kaderiya
# lagrima+
# birsen29+
# kardelen5233+
# ugurboncugum+
# rana20
kızlarrrr herkese selamlarrrr yaaa ne gusel ne kadar kalabalıgız
canım cok uzuldum yaaa gecmısler olsun tatlım ben zaman zamangırıp yazmadan cıkıyorumsende oluyorsun kusura bakma olurmu canım optum senı cok kendıne annene ve prensesımıze ıyı bak kayganayı takma kafaya
canımmmm gercektenmı cok sevındım yaaa uc gun gecıkme hıcbırsey degıl ablacım yaaaa ınsallah duzenlenır ve mınık prenses yada prensımız tesrıf eder artık ınsallahhhh
canım zaten hoslanılacak bırsey degıl saman gıbı ama yapacak bırsey yok kuzum bende sutle yıyorum cunku pekmez yıyemem ben tatlısım hayırlı olsun sımdıden
hosgeldın canım senıdıger topıkten tanıyorum pkoluların paylasım alanından ama ana vatanım burası dıyebılırım vazgecemeyecegım tek yer cok tatlıdır kızlar sen de hosgeldın
hıc yabancılık hıssetmessın yeterkı gecmısı oku cunku bazen yazdıklarınıza ertesı gun cevap yazılabılıyor bolelıkle herkes gecmısı okuyarak bırırnden haberdar kalıyor tatlım
tabıkı ne demek hosgeldınnnnnnnnn bu arada hıkayenı okudum canım cok uzuldum basın saolsun allahsabırlar versın ve ınsallah tekrar bır yavru nasıp etsın
canım ben ıyıyım sen nasılsın sadece cok gırmıyorum artık gecelerı gırmıyorum daha dogrusu gunduz de sen olmuyorsun canım haftaya baslıcam kure canım sen nasılsın baban nasıl oldu
merhaba canım sen de hosgeldınnnn
kadercim,her zaman bekleriz tatlım,çok sevindim seni gördüğüme.Merhaba kızlar ben de ilk kez geliyorum topiğinize, kardelenciğimi görünce geldimPek sık giremiyorum son zamanlarda, evde yatılı misafir var da , internete de el koydu
Ben de 7 yıllık evliyim, 2 yıldır bebek istiyoruz, bi düşük yaşadım, 6. haftada, 1,5 yıl oldu işte...
Bundan sonra daha sık gelirim belki, sizleri tanımak isterim, burdaki paylaşımlar beni çok rahatlatıyor...
hiç bilmiyoruz ki,kanalı tıkalı olan bi tane arkadaşımız vardı,o da aylardır uğramıyo.ya kızlar bişi sordum cevap alamadım aktarda tüpleri açan bitki varmış adını biliyormusunuz yaaaa
haha haha hahafıkra : süt anne
Adam evlenir, 10 sene geçer çocuğu olmaz. Yurtdışına göreve gider. Hanımından gelen mektupta hamile olduğu yazılıdır. Yurda döndüğünde ise hanımı doğurmuştur ama çocuk zencidir. Hanımına sorar: Hanım ne sizin sülâlede ne de bizim sülâlede zenci değil, esmer bile yok; bu iş nasıl oldu? Hanım Çocuğu doğurduktan sonra sütüm gelmedi mecburen bir sütannesi tuttuk, onun sütünü emdi. Sütanne zenciydi herhalde bu yüzden böyle oldu der. Adam ikna olmuşa benzer ama içinde yine de ufak bir kuşku vardır ve bunu bilse bilse annem bilir düşüncesiyle annesine sorar. Anne Olmaz olur mu oğlum, tabii ki olur der. Seni doğurduğumda benim de sütüm gelmemişti ve inek sütüyle beslemiştim. Bak boynuzların çıkmaya başlamış bile!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?