Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

haha haha haha
selina cım,gene balkonu yıkarken üşüttün bide kendini değil mi?

günaydın canım hoşgeldin.yaa dayanamadım aslında yıkamıcaktım ama pazartesi masa sandalye gelicek.pis balkona mı koysunlar diye yıkadım.üşütmüşümdür kesinn.amann üşütmesemde bebek mi geliyo sanki

Ben burda yeniyim ya bende anne olmak isityorum hem de çok az önce dayımın kızından hbr aldıım doğurmuş yaa bende çok istiyorum ama eşim rahatsız bi düzelse çok istiyoruz bebek sahibi olmayı allah herkese nasip etsin inşallah

ah ahhh,nolcak bu temizlik takıntılarımız,sağlığımızı hiç önemsemiyoruz,bütün kaedınlar

inşallah en kısa zamanda anne olursun,hoş geldin

Teşekkürler arakdaşlar eşim ameliyat oldu ilk ameliyatı varikoseldi sonra sağ taraftan hidrosel oldu şimdi de sol dan hidrosel olcak sanırım ve pirinç tanesi kadar bişi var yumurtlığında onu alcaklar çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz allah herkese nassip etsin arkadaşlar aranıza aldığınız için tşkkür ederim

çok çok geçmiş olsun,rabbim şifanızı versin inşallah.
kızlar ben şimdi çıkıyorum,bugün tüm gün olmayabilirim beni merak etmeyin
eboşumda yokmuş,işi varmış,ne işi ola ki,marak ettim

geçmiş olsun canım hoşgeldin aramıza.Allahım acil şifalar versin inş tez zamanda hayırlısıyla çocuk sahibi olursun.

Selam kızlar hayırlı günler hepiciğinize;

Sevcanım kuzum tarifler için çok sağol cnm,birini kestirdim gözüme :) Bu arada kaynınla ilgli sorunlar varmış,cnm madem herkes herşeyin farkında boşver sen onu ne hali varsa gördün üzülme,kandi canıını sıkma sen olur mu?

Birsenimm kuzuuu maşallah emreciğe çok gayretli ya Allah'a şükür çabuk toparlıyor kendini,bu arada sen kendini çok yorma bak kaynanan yok mu dün yemek yapıyorum dedin ayakta fazla kalma,kayganan ne işe yarıyor o yapsın hiçteyse sen iyileşene kadar

Derinimm kuzumm kan testi yaptırmazsan sürekli kafanda kuracaksın ama kendini perişan edersin böyle bak baş ağrıların sıkıntı stresten çok etkileniyor dikkat et kendine bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur Allah'ın izniyle,kan testinde negatif görmek bana göre aynı en azından kafan rahatlıyor,ama yine sen bilirsin tabi cnm...

Eboşşşummm kuzum annemin çok slmı var çok çok tşk ediyor,zahmet etmiş dedi,bende çok tşk ederim çok sağol senin iş tamamdır bu arada hayırlı ugurlu olsunben sana bişe daha dicektim ama unuttum neyse...

Boncugum ne kadar süre gelmiceksin umarım kafan rahatlarda bi an önce gelirsin....

Yeni arkadaşlar gelmişler,hoşgelmişlerr...

Kızlar geçmişi okudum ama bu kadar aklımda kaldı kusura kalmayın,bnm yarın için hazırlık yapmam lazım şimdi belki bugun giremem Allah'a emanet olun...

çok tşekkür ederim valla 6 aydır böylkeyiz ve 2 de çok üzülüyoz ama inşallah iyilreşir yaallahım herkese o sevinci yaşattrsın

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım..istanbulda oturuyorum adım hülya..salı günü tam 3 yıllık evli olacağız inşallah...bnde bebeğimiz olsun diye uğraşanlardanım malesef..evliliğimizin ilk 1. senesi istemedik.2.sene istedik ama o zaman da romatoid artrit (iltihaplı eklem romatizması) hastası olduğum ortaya çktı 1 sene onun tedavisini gördüm kortizonlu ilaçlar vs.o yüzden bebek kesin yasaktı.geçen sene mayısta onun ilaçlarını ve doğum kontrol hapını bıraktım ama en az 4 ay da normal korunmaya devam etttiik çünkü o kortizonlu ilaçların vücuttan atılmasını bekledik.sonra ağustosta korunmayı bıraktık o ay hemen adetim gecikti bnde hamiş sandım testte çıkmadı 2 ay bekledim doktora gittim hamiş değilsin dedi meğer polikistik over varmış 4 3 ay adet görmedim kasıma geldik adet söktürücü verdi doktor her ay onla adet gördüm bıraktım yine adet olmadım yine içmeye devam ettim en son bu ay da rahim filmim çekildi o da temz çıktı bu ayki adetimde klomen diye bir ilaç verdi adet olunca onu içicem yumurtlama olucak mı bakalım kontrole gidicez 10.günde belli olcak inşallah olur ki eğer olmazsa 3 ay bu klomen ve iğne tedavisi görücem eğer olmazsa tüp bebek dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısı....benim hikaye kısaca b u kızlar..umarım bundan sonra dert ortaklarınıza benide eklersiniz :))

amenna inandım iman ettim herşeyin zamanı var ama ben sıkıldım.. hem doktorlardan hemde her ay aynı şeyi yaşamaktan..
canım sıkma canını lütfen dua etmeye devam et bek ben bu ay tefricciye duasını okumuştum annemle inan rabbim dularımızı gri cevirmez sadece stres yapma rahat ol bende cok yaptım ama şimdi diyorum boşuna kendimi yıpratmısım inş rabbim hepinize nasip eder bu güzel duyguyu dualarımdasınız...
canım ya inan cok üzüldüm annecigine rabbim acıl şifalar versin cok gecmiş olsun...kaynana gelince diycek kelime bulamıyorum bazı kaynanalar böyle düşüncesiz işte ama rabbim görüyo yaptıgın iyilikleri oyüzden sıkma canını kendine ve bebişine cok dikkat et opuyporum seni...
derinim sen bilirsin canım biraz daha bekle o zaman canım inş bir mucize olur dularım seninle...amin inş görürüm keseyi canım cok heycanlıyım rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu...
kardeloşum nasılsın canım başın agrıyomuş gecmiş olsun inş bugun daha iyisindir...
canım ya cok sevindim maşallah emremize inş en kısa zamanda evinede gelir annesinin şevkatli kollarında uyur...
evet eboşum ama evde kamera yoktuki ama güzel sürpriz oldu gercekten...inş canım keseyi görürüm icimde heycan ve biraz da korku var inş her şey yolunda gider...adet olmuşsun tatlım sevindim cünkü düzenli oldukca bebişinin gelişide cabuklaşır inan dularım hepinizle rabbim yüzünüzü güldürsün...
gülüm canım benim cok teşekkür ederim amin inş rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagıma almayı nasip eder...tabiki dularım sizlerle o kadar cok istiyorumki bu güzel haberi sizlerdende duymak rabbim inş en kısa zmanda hepinizin yüzünü güldürür...sanada gecmiş olsun canım kendine cok iyi bak kocaman opüyorum seni
kızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim
aramıza hoşgeldin canım...
slm bende yeniyim, ama bir kisisden haric aralarina almiyorlar:-(

sen yokmussun gibi davraniyorlar
olurmu oyle şey canım aramıza hoşgeldin bizim hepimizin nasıl birbirimize baglı oldugunu buraya geldikce anlıycaksın canım ve sende kopamıycaksın inan...
canım ya inan okurken cok duygulandım başınız sagolsun inş en kısa zamanda melek kızın kardeşini yollar...
canım sende aramıza hoşgeldin gecmiş olsun inş en kısa zamanda güzel haberini alırız rabbim bu mutlulugu hepinize tattırsın...
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin....rabbim tüm dileğim anne olmak diyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaaahhh..öpüldünüzz
amin canım h.g aramıza...
herkese selam bende pkoluyum bende anne omak istiyorum ve bende bu konuya abone olmak istiyorum nası olunuyor acep :)
h.g canım aramıza abone olmak diye bişey yok yazışmalara ktılıyosun ve kaynaşıyoruz o kadar...

canım h.g aramıza inş sende en kısa zamanda hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucaklarsın dualarım hepinizle...

canlarım ya bir saattir gecmişi okuyorum baya bi kaynatmışsınız maşallah keşke bende aranızda olsaydım gündüz giriyorum ama kimse olmuyo... gecede erken yatıyorum uykucu oldum bu aralar bide karnımın agrısından fazla kalamıyorum pc başında...kotü kötü rüyalar gördüm ya... rabbim inş hayırlara cıkarır hepinizi cok öpüyorum

selam kızlar hayırlı günler hepinize...

kızlarrrr bögürtlen kökünün faydaları lütfennn

Kardelencim ben de çok sevindim seni gördüğüme.. :)) Bir ara anlatırsın bana belki nasıl düşürdün şu fsh'yi.. Sağlıklı beslenme dedin ama, biraz açarsan sevinirim canım:))
Ben de ara ara gelmeye çalışırım artık...
Öpüyorum seni canım..

herkese selam bende pkoluyum bende anne omak istiyorum ve bende bu konuya abone olmak istiyorum nası olunuyor acep :)
selam cnm aramıza hoşgeldin...konusa konusa burayı bırakamıyacagın için şimdiden aboneligin hayırlı olsunbende pkoyum bu arada
cnm ya bakon yıkarken insan üşütüyo gerçekte..yazın degil tabi de..malum havalarda serin.inş üşütmessin...demek masa falan gelecek güle güle kullan canım
cnm çok geçmiş olsun.inşallah eşinin ameliyatlarından sonra herşey iyiye gider ve bebişin gelir...
çok çok geçmiş olsun,rabbim şifanızı versin inşallah.
kızlar ben şimdi çıkıyorum,bugün tüm gün olmayabilirim beni merak etmeyin
eboşumda yokmuş,işi varmış,ne işi ola ki,marak ettim
neden kıssss niye tüm gün yoksun bakimebuşla konuşmadım bugün bende bilmiiim ne işi vardı
hülyacım ne demek ekledik bile canımhoşgeldin aramıza...umarım biran önce bekleyenler degilde hamile kalanlar listemize alırız seni de...

evet cnm beklicem ya..aslında negaitif görüp evet çok rahatlıyo insan geçen ay sırf ondan yaptırmıştım hatırlarsan...ama bu ay pek istemiyorum kanda bakmak...sıkıldım galiba

anatolıam alıntın çıkmamış kuzum..evet adet gelmedikçe sinir oluyom,ama başka sorunlarımda var cnm onlarda etkiliyo galiba gecikme sebebim onlardır kesin..bide negatifi gördügüm anda oluyo herşey..bikaç dakika sonra rahatlıyorum

kızlarr bende rüyalarınızdan etkilendim galiba rüyalar gördüm genebebekle ilgili genelde hamile oldugumu,test yapıp çift çizgi gördügümü falan görürdüm..bu sefer tersi,gene doktora gidiyorum muayene ediyo ama hamile degilsin üzgünüm diyo...kanda da çıkmadı diyobide egilip bacagımı kokluyo niyeyse yok yok diyo hamile degilsin

hoşgeldin hülyacım,inşaallah en kısa zamanda güzel hbrlerini alırız
kızlarrrr bögürtlen kökünün faydaları lütfennn

slm cnm bnm bildiğim rahmi kuvvetlendiriyormuş ama başka faydalarıda var tabi araştır istersen iyice...

Peloşummm taze hamişim nasılsın?

Ya eboş söyliceğimi hatırladım ben şimdi adres vermedin ya bana bende kendi adresimi verdim msnden konuşuruz yine okiş?

Derinimm nbr kuzu işte misin?

kuzu diğer rüyalarda hamiş olmuyordun birde şimdi öyleymişsin ne güzel olur hee,rüyalar tersine çıkar diyorlar ya...

kuzu diğer rüyalarda hamiş olmuyordun birde şimdi öyleymişsin ne güzel olur hee,rüyalar tersine çıkar diyorlar ya...

he valla ne yalan diyim bende öyle yordumbenim rüyalar terse çıkarda hep...hayırlısı cnm..
sen napıyosun kuşum?evet işteyim ben...yazamadım hemen..karunun tekine hastane çıkkışı satıyodum:78:

he valla ne yalan diyim bende öyle yordumbenim rüyalar terse çıkarda hep...hayırlısı cnm..
sen napıyosun kuşum?evet işteyim ben...yazamadım hemen..karunun tekine hastane çıkkışı satıyodum:78:

iyi cnm bende napıyım bildiğin gibi,ahhh ahhh inşaallah kendimize aldıgımız günleri de görürüz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…