haha haha haha
selina cım,gene balkonu yıkarken üşüttün bide kendini değil mi?
ah ahhh,nolcak bu temizlik takıntılarımız,sağlığımızı hiç önemsemiyoruz,bütün kaedınlargünaydın canım hoşgeldin.yaa dayanamadım aslında yıkamıcaktım ama pazartesi masa sandalye gelicek.pis balkona mı koysunlar diye yıkadım.üşütmüşümdür kesinn.amann üşütmesemde bebek mi geliyo sanki
Ben burda yeniyim ya bende anne olmak isityorum hem de çok az önce dayımın kızından hbr aldıım doğurmuş yaa bende çok istiyorum ama eşim rahatsız bi düzelse çok istiyoruz bebek sahibi olmayı allah herkese nasip etsin inşallah
Teşekkürler arakdaşlar eşim ameliyat oldu ilk ameliyatı varikoseldi sonra sağ taraftan hidrosel oldu şimdi de sol dan hidrosel olcak sanırım ve pirinç tanesi kadar bişi var yumurtlığında onu alcaklar çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz allah herkese nassip etsin arkadaşlar aranıza aldığınız için tşkkür ederim
Teşekkürler arakdaşlar eşim ameliyat oldu ilk ameliyatı varikoseldi sonra sağ taraftan hidrosel oldu şimdi de sol dan hidrosel olcak sanırım ve pirinç tanesi kadar bişi var yumurtlığında onu alcaklar çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz allah herkese nassip etsin arkadaşlar aranıza aldığınız için tşkkür ederim
çok çok geçmiş olsun,rabbim şifanızı versin inşallah.
kızlar ben şimdi çıkıyorum,bugün tüm gün olmayabilirim beni merak etmeyin
eboşumda yokmuş,işi varmış,ne işi ola ki,marak ettim
canım sıkma canını lütfen dua etmeye devam et bek ben bu ay tefricciye duasını okumuştum annemle inan rabbim dularımızı gri cevirmez sadece stres yapma rahat ol bende cok yaptım ama şimdi diyorum boşuna kendimi yıpratmısım inş rabbim hepinize nasip eder bu güzel duyguyu dualarımdasınız...amenna inandım iman ettim herşeyin zamanı var ama ben sıkıldım.. hem doktorlardan hemde her ay aynı şeyi yaşamaktan..
canım ya inan cok üzüldüm annecigine rabbim acıl şifalar versin cok gecmiş olsun...kaynana gelince diycek kelime bulamıyorum bazı kaynanalar böyle düşüncesiz işte ama rabbim görüyo yaptıgın iyilikleri oyüzden sıkma canını kendine ve bebişine cok dikkat et opuyporum seni...nasılsınız canlar ben kötüyüm bi süre giremiycem kusura bakamyın emi,
ebrarım duayı endişe etme bitti say balım
kızlar annem çok hasta fenalaşmış yanına gitmem lazım aslında uzun süredir hasta ama ben gidemedim sırf kaynanam yanımda hasta diye uzun bi hikayem var ama kimseyi sıkmak istemiyorum kaynanam bana kızdı saydı saydı kızına gitti şimdi fırsat buldum akşam üzeri kardeşim aradı annem iyi değil dedi ne zor bi durum mevlam elin annesi için kendi canına gidemiyosun ama yineden kötü sen oluyosun aman hayat işte
eşim acilen götürüyo bi süre giremeyebilirim annemde nette yok olsada fırsat bulamam belki hepinizi mevlama emanet ediyorum kusuruma bakamyın elim ayağım titriyo zor yazıyorum hakkınızı helal edin
eşim gelmek üzre çıkıcam hemen sizi seviyorum dualrım sizinle umarım annem iğleşirde dönerim aranıza
derinim sen bilirsin canım biraz daha bekle o zaman canım inş bir mucize olur dularım seninle...amin inş görürüm keseyi canım cok heycanlıyım rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu...kızlar ya nolur kusura bakmayın..aslında birsürü alıntı yaptım,yarısını yazdım sonra pc kapamak zorunda kaldım bizimkiler ugradı da...açtım baglantı olmadı kapatıp aömak zorunda kaldım yazdıgım sayfayı geri getirmediçok sinir oldum yaaaa...aklımda kaldıgı kadarıyla yazayım...
BONCUGUM canım benim,dün konuşamadık msn de kusura bakma...inşallah karşılaşırda dertleşiriz biraz merak ettim seni iyi gibi degildin...liste işine gelince o listeyi senin tutmana çok alıştık cnm..şimdilik istedigin gibi bakamasanda bana göre sorun degil.arada güncellersin ugradıkça...tarih verenlerde senin özeline mesaj yollarsa senin için çok daha iyi olur..yok genede ben tutmim dersen şimdilik idare ederim ama senin yaptıgın gibi yapamam canım dümdüz bi liste olur haberin olsun
PELOŞUM kan vermedim cnm yaaa...şimdilikte vermek istemiyorum...baya bi beklicem gelmesini...zaten agrılarım var gelecek gibi...sen nasılsın taklımm doktora gidecesin çarşamba demek hadi hayırlısı inşallahhhhh keseyi görücen cnm inşallahhhh
EBRARIM bitanecim,patakla canım benim sürükle saclarımdan böylecanom inanki sizi böyle söyletmek istemiyorum her ay aynı terane bıktım ben...kızmayın bana nolur..sizide böyle kan ver demeye zorluyomuşum gibi oluyo hep..biliyorum kesin sonuc ama inanki kanda negatifi görmek insanı bi başka üzüyo...ben hernekadar bebek için çok hevesli görünmesemde içten içe o testte negatif görünce büyük bi boşluga düşüyorum...anlarsın kuşum... sen napıyon konusamadık dün pc gene sorun yapmaz inşallah..bu gece hürrem bittikten sonra buluşalım dertleşelim
RANAcım daha önce bi doktor bana pko degil demişti..ama bir digeri de net bi şeklide pkosun dedi..özel hastaneydi ultrason cihazlarıda çok güzeldi ben kendim bile görmüştüm kistleri...son gittigim doktorlarda hep pko dedi yani..seninki pko deiglse ne o zaman ki?her kist pko olmuyo tabiki ama iyice sor doktoruna cnm..tüylenme kilo falan var cnm..özellikle karın ve yanlarda...
KARDELOŞUM sık ugrayamıyosun topice,dün msnde yakaldım ama o da yarım yamalak oldu güyada cam açıcaktım sananeyse görüşürük kuşum iyi bak kendine... 5 mucize hareketleri aksatma banada ögret bu arada
KARDELEN49um derslerine çalışıyodun nasıl gidiyo cnm Allah zihin açıklıgı versin,adette oldun..inşallah bu ay melegin geliverir..sen derslere ver kendini bebiş düşünme gelsin minikkk hemencik
SVCANIM geçmiş olsun yaaa cnm benim...bugün daha iyisindir inşallah tatlım öpüyom seni dikkat et kendine
DERDAM ugramışsın rastlaşamadık seni de çok öptüm dinlenebiliyosundur inşallah kuzum yaaa
BİRSOŞŞŞŞ inşallah dahada iyi haberlerle gelicen bi dahakine..merakla bekliyorum canım benim
SELİNAM taklım,önemli degil cnm ne demek bende oturamadım ki pc başında dün...inşallah başka zaman konusuruz...evet o hikayeyi paylaştım ama o bize denk gelirmiki be kuzubakalım zaman ne göstericek...
ayy bu kadan kaldı aklımda yaaaa...kızlar bide bizim FLAN ımızın profile baktım geçen nasıl acaba ya hiç gelmiyo...onun gibi siteye uzun süredir girmeyen habersiz kaldıgımız birsürü kişi var...GÜLHAYAL de gelmiyo..inşallah iyidirler...
kardeloşum nasılsın canım başın agrıyomuş gecmiş olsun inş bugun daha iyisindir...ben kahvede yaptım,geçmedi,şimdi soda içiyorum,midem düzelirse belki geçer diye.
ebroşum,gelemedin mi tutişin yanından?
derincim,belirtilerin varmış,hayra karşı inşallah.
selina nın fıkradan etkilendim,hoş olmuşam.hehe
sevcan cım,tarifleri alcam,şu an çok detaysız okudum ama kaydedeyim,başımın ağrımadığı bi gün daha rahat okurum.
birsen cim,yakışıklımız nasıl?
derda cım,annene çok geçmiş olsun,inşallah hemen iyileşir.
daha kimler vardı yaaa,unuttum
kardelen 49 da çıkmıştır heralde yola,hayırlı tatiller ve kulaçlar diliyorum o na
ya bu flan ı bende çok merak ediyorum,daha pek çok isim var.
aslında eğer bidaha gelmiceklerse,bari bizi merak etmeyin gelemicez diye,ufaktan bi not bari yazsalardı ya.
lagrima,sende gelmicem falan demişim,derin e katılıyorum,sırf bebek için mi buradayız,hemen niye bunalımlara girdin,dün bir,bugün iki,daha çok yeni başladın herşeye,lütfen sakin ol.
canım ya cok sevindim maşallah emremize inş en kısa zamanda evinede gelir annesinin şevkatli kollarında uyur...# swcnprlk+
# berrin1985
# gul_tamer
# ebrar_53+ kardeloş hoşgeldiniz kızlar nasılsınız biraz önce emreciği aradım yenidoğan servisine çıkarmışlar günde 12 defa 13 cc süt alıyo biraz daha kilo alsın emme yeteneğini geliştirsin dr çıkaracağını söyledi inşallah hayırlısı olsun
evet eboşum ama evde kamera yoktuki ama güzel sürpriz oldu gercekten...inş canım keseyi görürüm icimde heycan ve biraz da korku var inş her şey yolunda gider...adet olmuşsun tatlım sevindim cünkü düzenli oldukca bebişinin gelişide cabuklaşır inan dularım hepinizle rabbim yüzünüzü güldürsün...canım ya önemli değil benimde işlerim vardı çıkmam gerekti .iyi olmana sevindim
buarada önemli günler bittimi ?
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinde bebiş gerisi önemli değil
canım yaa negüzel o anı kameraya çekmek gerekti aslında büyük süpriz olmuştur
inşallah keseyi görürsünüz canım ondan sonrada kalp atışları inşallah
canım çok geçmiş olsun benim yengemde mol gebelik olmuştu biraz uzun sürüyo bhcgnin düşmesi ama korkulcak bişey yok allahın izniyle .yengem sonradan tekrardan hamile kalıp doğum yaptı çok şükür darısı sana olsun canım
canım çok iyi biyer olduğunu biliyorum bende daha önce gidip görüşmüştüm şuanda ilaçlar dahil 5000 civarında tüpbebek yani öyle biliyorum .doktorun adı ulun uluğ çok mükemmel diye bahsediyolar canım .bildiklerim bunlar umarım yardımcı olmuşumdıur
canım öyle tabiki doktorlarda biyere kadar önemli olan rabbimin murad etmesi ol des,n yeterki inşallah bizlerde anne oluruz enkısa zamanda
derdam yaa çok üzüldüm canım allahım şifa versin inşallah anneciğin düzelir .iyi haberlerini bekliyoruz canım .dualarım seninle .buarada o kaygananı varya naapmak lazım gıcık oldum resmen yaatakma kafana kuzum inşallah herşey yoluna girer
kuzum ya görüşemedik özliycem seni ama güzel bir tatil yap ALLAHIMA emanet ol .inşallah mükemmel bomba gibi dönersin .
derinim yaa biliyorum aynı duyguları bende yaşıyorum oyüzdende kan testi yaptırmak istemem sadece sen şüphelendiğin için dedim kuzuım .hayırlısı olsun bu haberi duymayı ençok ben istiyorum heralde allahım nasip etsin enkısa zamanda sana anne olmayı banada teyze olmayı
ohhh negüzel maşallah sevcancım yarasın
gülüm canım benim cok teşekkür ederim amin inş rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagıma almayı nasip eder...tabiki dularım sizlerle o kadar cok istiyorumki bu güzel haberi sizlerdende duymak rabbim inş en kısa zmanda hepinizin yüzünü güldürür...sanada gecmiş olsun canım kendine cok iyi bak kocaman opüyorum senipelincim cnm bnm inan çok sewindim rabbim tamamına erdirsin inş.hayırla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere olsun bitanem dualarını eksik etme tatlışımmm inan bana çok ama çokkk mutlu oldum çok öpüyorum seni.kendine ve bebişe çok dikkat et tamam mı
aramıza hoşgeldin canım...kızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim
olurmu oyle şey canım aramıza hoşgeldin bizim hepimizin nasıl birbirimize baglı oldugunu buraya geldikce anlıycaksın canım ve sende kopamıycaksın inan...slm bende yeniyim, ama bir kisisden haric aralarina almiyorlar:-(
sen yokmussun gibi davraniyorlar
canım ya inan okurken cok duygulandım başınız sagolsun inş en kısa zamanda melek kızın kardeşini yollar...ben 11 yıllık evliyim bir kızım oldu 5 yıl önce tüplerimi baglattım ve kızım öldü tekrar bebek istiyorum laparoskopi ile tüplerimi açtırdım şimdi çare arıyorum ve bişiler duydum ama faydası olurmu bilmem ALLAH'ın takdirine kalmış artık bakalım
canım sende aramıza hoşgeldin gecmiş olsun inş en kısa zamanda güzel haberini alırız rabbim bu mutlulugu hepinize tattırsın...Merhaba kızlar ben de ilk kez geliyorum topiğinize, kardelenciğimi görünce geldimPek sık giremiyorum son zamanlarda, evde yatılı misafir var da , internete de el koydu
Ben de 7 yıllık evliyim, 2 yıldır bebek istiyoruz, bi düşük yaşadım, 6. haftada, 1,5 yıl oldu işte...
Bundan sonra daha sık gelirim belki, sizleri tanımak isterim, burdaki paylaşımlar beni çok rahatlatıyor...
amin canım h.g aramıza...kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin....rabbim tüm dileğim anne olmak diyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaaahhh..öpüldünüzz
h.g canım aramıza abone olmak diye bişey yok yazışmalara ktılıyosun ve kaynaşıyoruz o kadar...herkese selam bende pkoluyum bende anne omak istiyorum ve bende bu konuya abone olmak istiyorum nası olunuyor acep :)
Ben burda yeniyim ya bende anne olmak isityorum hem de çok az önce dayımın kızından hbr aldıım doğurmuş yaa bende çok istiyorum ama eşim rahatsız bi düzelse çok istiyoruz bebek sahibi olmayı allah herkese nasip etsin inşallah
canım sıkma canını lütfen dua etmeye devam et bek ben bu ay tefricciye duasını okumuştum annemle inan rabbim dularımızı gri cevirmez sadece stres yapma rahat ol bende cok yaptım ama şimdi diyorum boşuna kendimi yıpratmısım inş rabbim hepinize nasip eder bu güzel duyguyu dualarımdasınız...
canım ya inan cok üzüldüm annecigine rabbim acıl şifalar versin cok gecmiş olsun...kaynana gelince diycek kelime bulamıyorum bazı kaynanalar böyle düşüncesiz işte ama rabbim görüyo yaptıgın iyilikleri oyüzden sıkma canını kendine ve bebişine cok dikkat et opuyporum seni...
derinim sen bilirsin canım biraz daha bekle o zaman canım inş bir mucize olur dularım seninle...amin inş görürüm keseyi canım cok heycanlıyım rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu..
kardeloşum nasılsın canım başın agrıyomuş gecmiş olsun inş bugun daha iyisindir...
canım ya cok sevindim maşallah emremize inş en kısa zamanda evinede gelir annesinin şevkatli kollarında uyur...
evet eboşum ama evde kamera yoktuki ama güzel sürpriz oldu gercekten...inş canım keseyi görürüm icimde heycan ve biraz da korku var inş her şey yolunda gider...adet olmuşsun tatlım sevindim cünkü düzenli oldukca bebişinin gelişide cabuklaşır inan dularım hepinizle rabbim yüzünüzü güldürsün...
gülüm canım benim cok teşekkür ederim amin inş rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagıma almayı nasip eder...tabiki dularım sizlerle o kadar cok istiyorumki bu güzel haberi sizlerdende duymak rabbim inş en kısa zmanda hepinizin yüzünü güldürür...sanada gecmiş olsun canım kendine cok iyi bak kocaman opüyorum seni
aramıza hoşgeldin canım...
olurmu oyle şey canım aramıza hoşgeldin bizim hepimizin nasıl birbirimize baglı oldugunu buraya geldikce anlıycaksın canım ve sende kopamıycaksın inan...
canım ya inan okurken cok duygulandım başınız sagolsun inş en kısa zamanda melek kızın kardeşini yollar...
canım sende aramıza hoşgeldin gecmiş olsun inş en kısa zamanda güzel haberini alırız rabbim bu mutlulugu hepinize tattırsın...
amin canım h.g aramıza...
h.g canım aramıza abone olmak diye bişey yok yazışmalara ktılıyosun ve kaynaşıyoruz o kadar...
canım h.g aramıza inş sende en kısa zamanda hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucaklarsın dualarım hepinizle...
canlarım ya bir saattir gecmişi okuyorum baya bi kaynatmışsınız maşallah keşke bende aranızda olsaydım gündüz giriyorum ama kimse olmuyo... gecede erken yatıyorum uykucu oldum bu aralar bide karnımın agrısından fazla kalamıyorum pc başında...kotü kötü rüyalar gördüm ya... rabbim inş hayırlara cıkarır hepinizi cok öpüyorum
selam kızlar hayırlı günler hepinize...
boşver canım,uzun hikaye,bizim kızların olduğu başka bi topicde toplanıyoz artık.
sağlıklı beslenmek fsh ya iyi geliyo,benim 9 lardan,5,5 a düştü ,tavsiye ederim.
bende durumlar bildiğin gibi,hala bebeik yok,çalışmalara devam ediyoz işte.
rabbim bidaha yaşatmasın,çok üzüldüm.
hayırlara çıksın rüyan,inşallah yakındır o günleri görmen,ama bilinçalttımızdan dolayı,böyle rüyalar görüyoruz hepimiz.
kız,ben sütü kattıktan sonra pekmez kattım içine,sen meyve doğra(rendelededin ya,bende hazır pekmezi kattım içine delüşşşşşşşşşş
kadercim,her zaman bekleriz tatlım,çok sevindim seni gördüğüme.
hiç bilmiyoruz ki,kanalı tıkalı olan bi tane arkadaşımız vardı,o da aylardır uğramıyo.
adaçayı yağı tamponluyodu kanallar doğrukulakları çınlayasıca.
haha haha haha
selina cım,gene balkonu yıkarken üşüttün bide kendini değil mi?
selam cnm aramıza hoşgeldin...konusa konusa burayı bırakamıyacagın için şimdiden aboneligin hayırlı olsunherkese selam bende pkoluyum bende anne omak istiyorum ve bende bu konuya abone olmak istiyorum nası olunuyor acep :)
cnm ya bakon yıkarken insan üşütüyo gerçekte..yazın degil tabi de..malum havalarda serin.inş üşütmessin...demek masa falan gelecek güle güle kullan canımselam canım benim hepinizde bir anlıkta olsa güldürebildiysem ne mutlu bana.nasılsın canım ?
maşallahhh maşallahh allahım nazarlardan saklasın canım.senin sevgin oğluna güç kuvvet veriyor çok şükür.en kısa zamanda da evinize şeref versin emremiz.allaha emanet olun.bu zaman zarfında sende dikişlerin iyileşmiş olur bol bol seversin oğluşunu.sıkma canını doyamadan ayrı kalmak zordur hastaneye gitmek için can atıyorsundur ama sonrasında hep seninle olacak nasıl olsa.öptm canım.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.hepimiz bu topiğe girdiğimizde yabancıydık.ama bi şekilde biz kaynaşmaya çalıştık onlarda kucak açtılar.sizde böyle düşünüp kırılıp darılmadan yazarsanız zamanla herkesi tanıyınca iyiki gelmişim yanınıza dersiniz.ben öyle diyorum şahsen.
cheryyguy canım klavyende f5 ses tuşu olsada başka bir tuşa basılı tutarak kullanıyorsundur.yani tuşların en üstünde F5 yazan tuşa basman sayfayı yenileyecek arkadaşlarda demiş ama.
neyse kızlar çok yoruldum ben balkonu en ince ayrıntısına kadar temizledim pazartesi masa sandalyelerim gelicek.ama çok yoruldum balkon demirlerinin camlı olması çok sinir bişeybi ara başım döndü yığılıp kalcaktım.şükür bitirdim mis gibi oldu.geçmişte baya birikmiş maşallahhh.
sevcancım yaşadıkların çok zor ve üzücü.hayret ettim kaynına.o kıza bişey diyemice el kızı sonuçta sadece yaptığı nankörlüğe kızdım.kaynına kesin bişeyler yaptırıp yedirip içirmiş olabilir.çünkü bir insanın gözü bu kadar kör olamazz.belki dışardan söyleyene inanmak zor olabilir ama ailen söylüyo ve buna inanmıyor.kaynını kardeşin gibi sevdiğin belli yoksa hiç bişey demez ne hali varsa görsün derdin.ama uyarmışsın.vebali üzerinden kalkmış canım boşver artık daha da istiyorsa yaşar görür anlar.bazı şeyler insanın kaderidir.kaynında bu hareketleri yaptığına göre demekki o kızda ona layık.başka bişey diyemicem.en azından sevinmen gereken bişey var.eşin ve ailesi senin doğru ve dürüstlüğünü bilerek senin yanında.gerisini boşver canım.bu konuda çok ta üzülme bence.öptm seni.
cnm çok geçmiş olsun.inşallah eşinin ameliyatlarından sonra herşey iyiye gider ve bebişin gelir...Ben burda yeniyim ya bende anne olmak isityorum hem de çok az önce dayımın kızından hbr aldıım doğurmuş yaa bende çok istiyorum ama eşim rahatsız bi düzelse çok istiyoruz bebek sahibi olmayı allah herkese nasip etsin inşallah
neden kıssss niye tüm gün yoksun bakimçok çok geçmiş olsun,rabbim şifanızı versin inşallah.
kızlar ben şimdi çıkıyorum,bugün tüm gün olmayabilirim beni merak etmeyin
eboşumda yokmuş,işi varmış,ne işi ola ki,marak ettim
hülyacım ne demek ekledik bile canımmerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım..istanbulda oturuyorum adım hülya..salı günü tam 3 yıllık evli olacağız inşallah...bnde bebeğimiz olsun diye uğraşanlardanımmalesef..evliliğimizin ilk 1. senesi istemedik.2.sene istedik ama o zaman da romatoid artrit (iltihaplı eklem romatizması) hastası olduğum ortaya çktı 1 sene onun tedavisini gördüm kortizonlu ilaçlar vs.o yüzden bebek kesin yasaktı.geçen sene mayısta onun ilaçlarını ve doğum kontrol hapını bıraktım ama en az 4 ay da normal korunmaya devam etttiik çünkü o kortizonlu ilaçların vücuttan atılmasını bekledik.sonra ağustosta korunmayı bıraktık o ay hemen adetim gecikti bnde hamiş sandım testte çıkmadı 2 ay bekledim doktora gittim hamiş değilsin dedi meğer polikistik over varmış 4 3 ay adet görmedim kasıma geldik adet söktürücü verdi doktor her ay onla adet gördüm bıraktım yine adet olmadım yine içmeye devam ettim en son bu ay da rahim filmim çekildi o da temz çıktı bu ayki adetimde klomen diye bir ilaç verdi adet olunca onu içicem yumurtlama olucak mı bakalım kontrole gidicez 10.günde belli olcak inşallah olur ki eğer olmazsa 3 ay bu klomen ve iğne tedavisi görücem eğer olmazsa tüp bebek dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısı....benim hikaye kısaca b u kızlar..umarım bundan sonra dert ortaklarınıza benide eklersiniz :))
canım sıkma canını lütfen dua etmeye devam et bek ben bu ay tefricciye duasını okumuştum annemle inan rabbim dularımızı gri cevirmez sadece stres yapma rahat ol bende cok yaptım ama şimdi diyorum boşuna kendimi yıpratmısım inş rabbim hepinize nasip eder bu güzel duyguyu dualarımdasınız...
canım ya inan cok üzüldüm annecigine rabbim acıl şifalar versin cok gecmiş olsun...kaynana gelince diycek kelime bulamıyorum bazı kaynanalar böyle düşüncesiz işte ama rabbim görüyo yaptıgın iyilikleri oyüzden sıkma canını kendine ve bebişine cok dikkat et opuyporum seni...
derinim sen bilirsin canım biraz daha bekle o zaman canım inş bir mucize olur dularım seninle...amin inş görürüm keseyi canım cok heycanlıyım rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu...
kardeloşum nasılsın canım başın agrıyomuş gecmiş olsun inş bugun daha iyisindir...
canım ya cok sevindim maşallah emremize inş en kısa zamanda evinede gelir annesinin şevkatli kollarında uyur...
evet eboşum ama evde kamera yoktuki ama güzel sürpriz oldu gercekten...inş canım keseyi görürüm icimde heycan ve biraz da korku var inş her şey yolunda gider...adet olmuşsun tatlım sevindim cünkü düzenli oldukca bebişinin gelişide cabuklaşır inan dularım hepinizle rabbim yüzünüzü güldürsün...
gülüm canım benim cok teşekkür ederim amin inş rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagıma almayı nasip eder...tabiki dularım sizlerle o kadar cok istiyorumki bu güzel haberi sizlerdende duymak rabbim inş en kısa zmanda hepinizin yüzünü güldürür...sanada gecmiş olsun canım kendine cok iyi bak kocaman opüyorum seni
aramıza hoşgeldin canım...
olurmu oyle şey canım aramıza hoşgeldin bizim hepimizin nasıl birbirimize baglı oldugunu buraya geldikce anlıycaksın canım ve sende kopamıycaksın inan...
canım ya inan okurken cok duygulandım başınız sagolsun inş en kısa zamanda melek kızın kardeşini yollar...
canım sende aramıza hoşgeldin gecmiş olsun inş en kısa zamanda güzel haberini alırız rabbim bu mutlulugu hepinize tattırsın...
amin canım h.g aramıza...
h.g canım aramıza abone olmak diye bişey yok yazışmalara ktılıyosun ve kaynaşıyoruz o kadar...
canım h.g aramıza inş sende en kısa zamanda hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucaklarsın dualarım hepinizle...
canlarım ya bir saattir gecmişi okuyorum baya bi kaynatmışsınız maşallah keşke bende aranızda olsaydım gündüz giriyorum ama kimse olmuyo... gecede erken yatıyorum uykucu oldum bu aralar bide karnımın agrısından fazla kalamıyorum pc başında...kotü kötü rüyalar gördüm ya... rabbim inş hayırlara cıkarır hepinizi cok öpüyorum
selam kızlar hayırlı günler hepinize...
hoşgeldin hülyacım,inşaallah en kısa zamanda güzel hbrlerini alırızmerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım..istanbulda oturuyorum adım hülya..salı günü tam 3 yıllık evli olacağız inşallah...bnde bebeğimiz olsun diye uğraşanlardanımmalesef..evliliğimizin ilk 1. senesi istemedik.2.sene istedik ama o zaman da romatoid artrit (iltihaplı eklem romatizması) hastası olduğum ortaya çktı 1 sene onun tedavisini gördüm kortizonlu ilaçlar vs.o yüzden bebek kesin yasaktı.geçen sene mayısta onun ilaçlarını ve doğum kontrol hapını bıraktım ama en az 4 ay da normal korunmaya devam etttiik çünkü o kortizonlu ilaçların vücuttan atılmasını bekledik.sonra ağustosta korunmayı bıraktık o ay hemen adetim gecikti bnde hamiş sandım testte çıkmadı 2 ay bekledim doktora gittim hamiş değilsin dedi meğer polikistik over varmış 4 3 ay adet görmedim kasıma geldik adet söktürücü verdi doktor her ay onla adet gördüm bıraktım yine adet olmadım yine içmeye devam ettim en son bu ay da rahim filmim çekildi o da temz çıktı bu ayki adetimde klomen diye bir ilaç verdi adet olunca onu içicem yumurtlama olucak mı bakalım kontrole gidicez 10.günde belli olcak inşallah olur ki eğer olmazsa 3 ay bu klomen ve iğne tedavisi görücem eğer olmazsa tüp bebek dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısı....benim hikaye kısaca b u kızlar..umarım bundan sonra dert ortaklarınıza benide eklersiniz :))
kızlarrrr bögürtlen kökünün faydaları lütfennn
selam cnm aramıza hoşgeldin...konusa konusa burayı bırakamıyacagın için şimdiden aboneligin hayırlı olsunbende pkoyum bu arada
cnm ya bakon yıkarken insan üşütüyo gerçekte..yazın degil tabi de..malum havalarda serin.inş üşütmessin...demek masa falan gelecek güle güle kullan canım
cnm çok geçmiş olsun.inşallah eşinin ameliyatlarından sonra herşey iyiye gider ve bebişin gelir...
neden kıssss niye tüm gün yoksun bakimebuşla konuşmadım bugün bende bilmiiim ne işi vardı
hülyacım ne demek ekledik bile canımhoşgeldin aramıza...umarım biran önce bekleyenler degilde hamile kalanlar listemize alırız seni de...
evet cnm beklicem ya..aslında negaitif görüp evet çok rahatlıyo insan geçen ay sırf ondan yaptırmıştım hatırlarsan...ama bu ay pek istemiyorum kanda bakmak...sıkıldım galiba
anatolıam alıntın çıkmamış kuzum..evet adet gelmedikçe sinir oluyom,ama başka sorunlarımda var cnm onlarda etkiliyo galiba gecikme sebebim onlardır kesin..bide negatifi gördügüm anda oluyo herşey..bikaç dakika sonra rahatlıyorum
kızlarr bende rüyalarınızdan etkilendim galiba rüyalar gördüm genebebekle ilgili genelde hamile oldugumu,test yapıp çift çizgi gördügümü falan görürdüm..bu sefer tersi,gene doktora gidiyorum muayene ediyo ama hamile degilsin üzgünüm diyo...kanda da çıkmadı diyo bide egilip bacagımı kokluyo niyeyse yok yok diyo hamile degilsin
kuzu diğer rüyalarda hamiş olmuyordun birde şimdi öyleymişsin ne güzel olur hee,rüyalar tersine çıkar diyorlar ya...
selam cnm aramıza hoşgeldin...konusa konusa burayı bırakamıyacagın için şimdiden aboneligin hayırlı olsunbende pkoyum bu arada
cnm ya bakon yıkarken insan üşütüyo gerçekte..yazın degil tabi de..malum havalarda serin.inş üşütmessin...demek masa falan gelecek güle güle kullan canım
cnm çok geçmiş olsun.inşallah eşinin ameliyatlarından sonra herşey iyiye gider ve bebişin gelir...
neden kıssss niye tüm gün yoksun bakimebuşla konuşmadım bugün bende bilmiiim ne işi vardı
hülyacım ne demek ekledik bile canımhoşgeldin aramıza...umarım biran önce bekleyenler degilde hamile kalanlar listemize alırız seni de...
evet cnm beklicem ya..aslında negaitif görüp evet çok rahatlıyo insan geçen ay sırf ondan yaptırmıştım hatırlarsan...ama bu ay pek istemiyorum kanda bakmak...sıkıldım galiba
anatolıam alıntın çıkmamış kuzum..evet adet gelmedikçe sinir oluyom,ama başka sorunlarımda var cnm onlarda etkiliyo galiba gecikme sebebim onlardır kesin..bide negatifi gördügüm anda oluyo herşey..bikaç dakika sonra rahatlıyorum
kızlarr bende rüyalarınızdan etkilendim galiba rüyalar gördüm genebebekle ilgili genelde hamile oldugumu,test yapıp çift çizgi gördügümü falan görürdüm..bu sefer tersi,gene doktora gidiyorum muayene ediyo ama hamile degilsin üzgünüm diyo...kanda da çıkmadı diyo bide egilip bacagımı kokluyo niyeyse yok yok diyo hamile degilsin
he valla ne yalan diyim bende öyle yordumbenim rüyalar terse çıkarda hep...hayırlısı cnm..
sen napıyosun kuşum?evet işteyim ben...yazamadım hemen..karunun tekine hastane çıkkışı satıyodum:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?